Färgning på G

Hårfärgen sitter i, perfekt till nyårsafton imorn! Så man slipper springa runt med 3 olika hårfärger på huvet liksom ;) klippte mig förresten häromdagen också. Tog rätt mycket på längden och körde på uppklippt. Blev sjukt mycket fräschare än innan! Tumbs up!

Naaiijjzz

Wii för fulla muggar på nya 59 tums plastma tvn som Ewa kom hem med idag! Tummen upp!

I work out

Hej alla sötnosar!
Shoppat lite idag med, en tröja och en jacka. Igår blev det hårfärg och ögonskuggor och i förregår blev det tights, en kavaj, en klänning och massa smink som fick följa med mig hem. Skönt att ha sin outfit klar inför nyår!

Nu har jag iaf precis joggar 30min med Wii fit plus. Och nu är det dags att boxas. Kör alltid all in. Kör tills jag dör liksom. Det gillar vi. Nu kör vi!

Vi ba lever

Shopping både igår och idag, jag mår bra! Det gör killen också som både köpa Jeans, koftor, kalsonger osv osv. Kan säga att jag e glad att jag e tjej! Så skit mycket billigare för oss att hitta snygga kläder! Tummen upp! (y)

God jul!

Finn ett fel!

Det verkar som min bebis har hittat sina homeboys där under granen!

Jul

Nu börjar det kännas på riktigt! Jag älskar julen :)

torsdag

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig update. jag suger. iknow!

senaste dagarna har varit riktigt bra iaf. pepparkaksbak, sleepover med fia, julklappshandling och inslagning. aa, nu börjar julkänslorna komma fram på riktigt. så härligt. bara 2 dagar kvar nu! :D

idag har jag haft tvättstugan hela dagen och på kvällen har jag oroat mig över min käre pojkvän som e på derby.... träffade william och jennie nyss också som har varit på kanarieöarna i en vecka. sötnosarna :)

nu måste jag ta tag i mitt rum litegranna, imorn kommer det vara myyycket att göra. PUSS!

-

Ligger i badet. Funderar. Vad ska det bli av mig egentligen? Vad fan håller jag på med? Är jag inte mognare än såhär? När ska jag själv inse hur mycket jag förstör för mig själv? Man orkar inte, man skjuter upp, man skiter i. Man tror inte att det spelar någon roll. Men sen står man där i slutändan och ångrar sig så sjukt mycket. Att man inte insåg tidigare. Att man inte vaknade ur sin lilla drömvärld och fattade att det är allvar nu.

Ibland känner jag bara för att ge upp. Det är endå försent nu. Men jag kan inte ge upp. Det skulle vara samma sak som att förlora. Och jag hatar att förlora. Det är jag själv som har satt mig i skiten, och det är bara jag själv som kan ta mig ur den. Punkt slut.

onsdag

hej alla sötnosar!
förlåt för att jag är så off hela tiden! lovar fler inlägg, och om jag inte pallar skriva så lovar jag att slänga in någon bild då och då iallafall :D

har mycket att berätta för er. mycket som har gjorts och ska göras. har umgåtts med underbara vänner, myst med pojkvän, haft överraskningsfest för sara med tacos tårta och presenter. och sen största bomben av dom alla, JAG SKA PROVJOBBA! på ett företag som heter fisk-killen. man åker runt och säljer skaldjur, lax, torsk osv osv. så ja, låter som det blir avtal redan på fredag. sofia är och provjobbar nu, efter som jag hookade upp henne också. så det är skit kul! äntligen äntligen börjar pengarna rulla in. *peppar peppar ta i trä*

så ja, ungefär det jag har att uppdatera er sötnosar om! nu ska jag fixa mig lite sen kommer min älskling och hämtar mig som jag inte har träffat sen i söndags och saknar SÅHÄÄÄR mycket! PUSS!



Love

Always crazy

Hej alla sötnosar!
Igår var det mammas 40årsfest. Smörgåstårta, Whisky shots, öl, dans och sång. Och allt slutade med en tripp till toaletten klockan 5 inatt. Och återigen blev toalettringen min bästavän! Efter det la jag mig i ett bad och somnade. Haha, full cheyy? Kul var det iallafall!

 

Kladdkaka

Bara för att jag är världens bästa flickvän som bakar till mannen som snart kommer hem från jobbet! Allt för dig min kärlek <3

Nice

-

Grattis mamma 40 år!

Drömmer mig tillbaks

 

Jag älskar dig

Julbakning