ser fram emot morgondagen!

nu ska jag sussa som en prinsessa och vakna upp på världens bästa humör! morgondagen kommer bli helt awesome! först en halvtimme i skolan bara, sen åka hem till jennie och baka&sola sen ska vi åka till stan och kolla runt! sen ska jag träffa världens bästa kille & ha en riktigt mysig kväll! & sen sova ut riktigt ordentligt på lördag morgonen! yeyeyeyeye, hörs!

bra humör 4 the win!

special K, cheese crunchers, telefonsamtal från baby och big brother har gjort min kväll bra tillslut! :)

morgondagen kommer vara jätte härlig, bara en halvtimmes skola sen heeelg! mitt dåliga humör är som bortblåst. weeey!


hahah fick mig ett gott skratt av den här bilden.
ser ut som en liten snorunge fast den bara är 1 år gammal!

ännu mer klagomål.

jag är så trött så jag inte vet vart fan jag ska ta vägen. förstår inte varför eftersom jag sov typ 10 timmar inatt, samma igår. sååå what the f*uck is the problem? hatar att vara sådär äckligt trött och veta att man har hundra saker att göra som måste gå före att sova.. yey.. just nu hatar jag mitt liv. och ja, just nu klagar jag som en liten snorunge, men det är min blogg så jag får klaga :] alalalalala.

elise klagar

hej alla sötnosar!
kom hem för ett tag sen. har hunnit vara nere i tvättstugan två gånger. men det är 6 maskiner så jag har ju några gånger kvar. åååh så kul, jag bara älskar tvättstugan! speciellt när det är så mycket tvätt så man drunknar! råkade ställa sköljmedlet på tvättmaskinen också. så när jag kom tillbaka var det blått sköljmedel över hela golvet. 3 liters flaska också, helt ny.. så typiskt mig.

och trött är jag också, som fan. vill bara ligga och sova tills jag ska upp igen imorgon. det skulle vara fucking awesome. menmen, det går ju inte när man har flera timmar tvätt framför sig. OK, fan vad jag klagar. nu ska jag fan ge mig! har lite big brother jag måste ta igen innan kvällens program också, det suger fortf att roddan är ute..

imorgon är det iallafall fredag och helg. bara hålla ut! faaan va skönt med helg, då får jag sova lite extra länge med älsklingen på morgonen också :) nu äre dags att gå ner i tvättis igen. PUSS!

upptagen brud

sorry alla underbara läsare för att jag dröjer med min uppdatering. möten osv, vi storbloggare har mycket att stå i! ska se om jag har tid att skriva sen när jag kommer hem ;) PUSS!

update

just nu:

ewas nacke höll på att brytas
jag har bältesskador
men myran klarade sig nog..

mot skolan!

''vi som tror big brother myglade med röstningen när Rodney åkte ut''

hej alla sötnosar!
sitter här. lite smådepp att rodney åkte igår. madde tråkiga fanskapet skulle åkt, det är väl en självklarhet? och att det skiljde en röst mellan honom och madde är bara ren bullshit, det där var uppgjort så det bara skriker om det.

skola imorn.. inte så kul. men vad gör man? skönt att träffa alla igen iallafall! mindre skönt att gå upp imorgonbitti. så jag får nog gå och lägga mig nu så det inte blir alltför jobbigt när klockan ringer. PUSS!





just nu

jag älskar dig!


-

jag vill inte såra folk längre, jag vill inte såra mig själv. jag skadar både mig själv och folk i min omgivning. alla hatar personen jag blir, jag förvandlas till nån helt annan, ett monster. jag blir så arg på mig själv när jag tänker på det, hur jag bara kan släppa allt och låta det gå så långt. så långt att folk inte ens vill prata med mig. så långt att jag sårar dom människorna som jag älskar allra mest.

jag har bestämt mig. jag ska ändra på det här nu. jag kan förlora så mycket om det fortsätter. och det är det verkligen inte värt. min inställning ska ändras helt och det ska aldrig hända igen, aldrig!

vaxholm & sol




hej alla sötnosar!
jättemysig dag på vaxholm idag med älskling och hans mamma. vi satte oss vid vattnet, drack läsk och fikade lite. matade ankorna, ååhh blev helt kär i en av dom. när jag slutade mata simmade den precis under mig och kollade upp på mig typ ''hallå liiite till, snääälla?'' aww jätte söt. 3 bullar tror jag att jag slängde i, trodde nästan dom skulle sprängas.

sen blev jag hem skjusad och sen dess har jag bara suttit och lyssnat på musik. bäddat sängen med nya rena sängkläder. snart blir det middag i guess. hoppas på nått smarrigt! PUSS!

-

ångesten äter upp mig själv levande. vad har jag gjort? vad är det med mig? det är inte värt allt det här. att såra folk i sin omgivning. de finaste personerna i mitt liv tillochmed. jag har aldrig hatat mig själv såhär mycket i hela mitt liv.

fan.

fuck yeah!

favoritdrickan är nerpackad. denna kväll kan inte bli annat än awesome!

så var påsken över då



nu var påskmiddan över. trevligt besök och god mat. men faaan vad jag mår dåligt nu. massa mat, godis och äppelpaj. känner bara för att spy!

jennie kom iallafall förbi alldeles precis! och ikväll ska vi ha så jävla kuuuul! yey :D

glad påsk!

hej alla sötnosar!
gick hem tidigt imorse och letade påskägg. godis och pengar fanns i mitt fina lilla ägg, härligt! senare kommer mormor och morbror hit och äter påskmiddag. gud så trevligt! :)

var nyss ute och handlade med pappa och lillebror. en riktigt härlig promenad i det fina vädret!


-

sometimes you do bad things for a good reason

new

Chrippas syrra rensade bland sina skor häromdagen & tur som jag
har fick jag köpa några av dem. nöjd tjej! (y)




new




gårdagen + stor rensning av förråd

hej alla sötnosar!
världens bästa väder. nu är inte sommaren långt borta! ååååhh va underbart :D

igår följde jag med till chrippas jobb för dom skulle tvätta bilen där. han jobbar på en golfbana, så vi åkte iväg med deras jobbarbil på en rundtur. hur mysigt som helst! sen fick man tillochmed testa slå några bollar. herregud, inte min sport det där för 5 öre. slog i mattan hälften av gångerna och resten rullade iväg några meter. menmen, man kan inte vara bäst på allt? ;) HAH!

sen åt vi iallafall middag hemma hos mig sen drog vi med min söta lillebror och spela fotboll vid bolinder sen drog vi hem till baby och kolla film och sov. härlig dag!

& idag drog jag hem tidigt. har hjälp till att fixa med vårat förråd. herregud det är så sjukt mycket saker. ni kan inte föreställa er! hela porten är full plus hur att hur mycket som helst fortfarande är kvar i förrådet trots att vi har åkt flera omgångar och slängt saker. fattar inte hur dom kan ha samlat på sig allt det här asså? jaja. nu ska jag ta tag i mitt rum och rensa bort lite vinterjackor osv. PUSS!


det här plus 100 grejer till står i porten.
skolbänkar, pallar, skidor, u name it!

det här är det som finns kvar i förrådet.
och det är bara 1\10 del av allt som fanns från början..
suck!

natti

my boo

nu ska jag gå och lägga mig brevid världens finaste kille! ♥

finish

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma hos chrippa igen och väntar på att han ska komma hem från jobbet. senare ikväll blir det nog vattenpipa med nyberg och company!

hade det jätte trevligt i kista med jennie! kom hem med lite smått och gott, visar senare! käk på donken och massa tjejsnack. underbart. hörs sen, PUSS!

vaknat på rätt sida

hej alla sötnosar!
fan jag vaknade verkligen på bra humör idag :D är så fucking jävla glad! även fast solen inte skiner som den har gjort alla andra dagar så är jag happy happy! fan, grillning och kubb får vänta tills helgen. nice nice! ska snart ta bussen och möta min finaste jennie sen ska vi till kista och kolla runt lite. ha lite tjejsnack oså. åhh så mysigt! =)

-

hej alla sötnosar!
är hemma hos min baby nu. vi ska kolla skräckis, käka choklad och mmyyssa! :)

sun is shining


härlig solning på ballen! redan blivit röd i ansiktet, såklart! blir alltid som en tomat efter 10 minuter i solen, haha. snart kommer jennan förbi då ska vi ut och sola på riktigt, pressa med olja och hela köret. bäst att börja tidigt! ååhh! härliga älskade underbara sol!

s1 - sommar



den här låten kommer aldrig någonsin trötta ut mina öron!
ljuv musik! sommarkänslorna bara skriker. standard låten varenda sommar!
man riktigt njuter när man pressar play!

gårdagen

hej alla sötnosar!
oj fan va sliten jag är idag asså. shiiitt! haha, vaknade första gången vid 6 och drack typ fem tusen liter vatten, drack så mycket så jag trodde jag både skulle spy och explodera. blir lägga sig ute på ballkongen och hoppas på lite färg!

gårdagen var iallafall nice, solning och vattenpipa på dagen sen krök med trevligt folk på kvällen. har ju inskaffat mig en ny trogen läsare också, woooho! :D haha!








lets go

hej alla sötnosar!
kom typ precis hem. jag jennie josé linda tom william med flera rökte vattenpipa vid abborreberget. hur nice som helst! sen ikväll blir det krök! ska möta upp linda i centrum snart och fixa lite grejer sen kör vi all in ikväll! hörs imorn, PUSS!

måndag

hej alla sötnosar!
im back! inte blivit så mycket uppdatering. har iallfall varit med min finaste christoffer. igår drog vi ner till kallhällsbadet och käkade glass. slutade med brottningsmatch i sanden, fick grus i munnen men en cola efter som gottgöring. hehe! nu ska jag snart rulla hemåt sen möta jennie pennie & josé sen blir det solning på hög nivå! älska vädret!

grillning, yey.

hej alla sötnosar!
sitter hemma hos william förtillfället med jennie. klockan är inte ens 10 -.-

igår skulle vi grilla några stycken men det blev inte riktigt som vi hade tänkt kanske, hah! men full blev man ju iallafall... ska nog snart dra mig hemåt. e helt sliten. hörs då! PUSS!

ready for school


bara massa babbel

hej alla sötnosar!
jag sov typ åtta timmar inatt. ändå kunde jag somna klockan 3 och vakna klockan 6 lagom till en god fläskfilé middag. haha så nu är jag galet utvilad. samma sak igår hemma hos chrippa. då skulle vi vila vid typ 1 tiden, men då somnade jag också och sov typ 3 timmar, fast jag hade sovit bra under natten. så ja, nu har jag sovit nästan 24 timmar på två dagar så nu är jag utvilad och pigg tills helgen och påsklovet! har mycket roliga planer så jag ser verkligen fram emot ledighet, yeey! :D

resten av dagen har jag umgåtts med min fina lillebror, suttit och sjungit och visat roliga klipp på youtube. han är bra fin min lillebror. måste visa mer kärlek! åhh min plutt ♥

&imorgon äre skola, har sovmorgon och börjar tjugo över tolv så det blir grymt skönt! god tid att fixa mig osv. känner för att fixa mig lite extra fin imorgon :) får se om jag hittar nått i garderoben! ska träffa min älskling kille imorn också, kommer sakna hans varma famn inatt!

men nu känner jag att jag måste avrunda detta. herrejösses. PUSS!

f*kiiing love







godmorgon alla sötnosar!

både somnade och vaknade på rätt sida. awesome!
gjorde grymt god omelett frukost till mig och syster. resten av dagen blir det väl plugga, kolla tv och bara ta det lugnt. en riktigt ''hemma-sjukdag''

(y)

jag är glad. hiih! ville bara säga det. jag älskar mina fina vänner, min älskade familj och min pojkvän! ligger och kollar big brother nu och fan vad jag har garvat! kan inte bli bättre!

hörs imorn!

hej alla sötnosar!
nu har jag gått och blivit sjuk.. så det blir ingen skola för mig imorgon heller, men uppdatering kan jag lova. då tar jag igen de dagarna jag har missat! dont worry! PUSS!

easy peasy


tänkte ge er recept på världens lättaste och godaste smoothie!

1 liter vanilj yoghurt
1 halv påse frysta hallon

VARSÅGODA! :)

colour is more fun

gårdagen

hej alla sötnosar!
ojojoj, nu har jag mycket att berätta! gårdagen var otroligt händelserik!
började med att jag mötte upp jennie i jakan, vi käkade tastys och kollade runt i affärer, stötte på ett par roliga grabbar och fick håret fixat, vilket ledde till att vi köpte världens grymmaste locktång! 2000kr men vi fick den för 800. yey. efter det åkte vi hem till mig, sen mötte vi upp anna, sen käka vi 3 och min käre bror i centrum, köpte med oss lite läsk och cider och drog hem. körde singstar och kollade eva och adam. senare kom tom och johan förbi. dom drog runt 3 tiden sen somnade vi tjejer rätt så snabbt! men det var en trevlig kväll med trevligt folk iallafall, och fan va singstar är kul när man är taggad!









galen

hur många lingon finns det i världen?

hej alla sötnosar!
igår var jag på bio med aqve och josé. riktig impulsgrej men det var jätte mysigt! & fyfan va jag diggar filmen! hur många lingon finns det i världen, kääärlek! man vill bara ta med sig alla hem. aaaw. se den om du inte har sätt den =) jag kan garantera både tårar och skratt!

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
gårdagen blev inte riktigt som planerat och det blev vissa missförstånd osv mellan mig och christoffer. men det löste sig sen. slutade iallafall med att vi lagade våran goda fläskfilé middag, klockan 10 hah. sen hade jag köpt vanlig yoghurt och frysta hallon och fixade värsta goda smoothies men chrippa tycker ju tydligen inte om hallon, haha så jag drack typ upp allt själv vilket ledde till att jag höll på att spy.

och nu hörrni ska jag berätta för er vad jag har för mig! jag sitter i skolan! börjar egentligen halv 11 men jag kom hit klockan 8 för att plugga ikapp alla andra. jag har 6 ig varningar och har man mer än två ig när skolan slutar får man inte flytta upp till årskurs 3 så nu JÄÄÄÄVLARRRRR kör vi!

efter skolan ska jag och chrippa åka och leta efter en kontroll till mig, han har nämligen köpt ps3. jag vill egentligen ha en rosa, eftersom det är min älsklingfärg, hhiihi, men vi får se vad vi hittar. nu måste jag fortsätta plugga, grym som jag är! PUSS!

hur snygg?


omg jag är så kär i den här korsetten! fanns massa andra snygga också, men den här hade liksom det där lilla extra! nån vacker dag blir du min!

10 månader

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering. orkar inte berätta om de senaste dagarna. idag har iaf jag och chrippa 10 månader. så vi ska laga lite extra god middag ikväll. ska snart bege mig mot centrum och handla lite :) PUSS!

-

irriterad.

dagens köp

Skräckis och fotboll!

hej alla sötnosar!
Snart ska jag och jennan åka till henne och äta, kolla på en skräckis och kolla på fotboll! Sover där också, bra kväll! PUSS!


dagens outfit



monday morniiingg

godmorgon alla sötnosar!
nu har jag ätit en rejäl frukost och ska precis börja sminka mig och så.
ska med jennie till läkaren idag. min fina tjej!


tankar

sitter här och tänker. känns skönt att göra det ibland. man får inte alltid tid att bara sitta för sig själv, lyssna på musik och tänka. men ofast brukar tankarna vara negativa och få mig på dåligt humör. men inte den här gången!

nu sitter jag och tänker på hur otroligt glad jag känner mig. mest glad är jag för att jag har upptäckt så himla fina personer i min närhet som jag har kommit väldigt nära. sen tänker jag på alla roliga saker som kommer hända. påsklov om bara 2 veckor ungefär, inte lång tid kvar till sommarlov och 18års dagen! ne, bara positiva tankar denna kväll och det känns grymt! im happy!

kvällsfika



nu har jag kollat klart big brother och tog mig en liten kvällsfika efter det. rostbröd och mjölk. muuums! ja, vanessa åkte ut, bryr mig inte så mycket. gillade henne i början men har slutat bry mig om henne mer och mer på senaste tiden. så ja, inga sura miner! däremot skulle jag inte gilla om simon, gurkan eller katerina åkte ut. då skulle jag nog sura lite. sen tycker jag sara är så himla gullig också! herregud, fan va insatt jag har blivit. hello BB nörd!

kock nästa!


''första gången elise lagar mat!''

haha aa fan, det är nästan sant. det är faktikst alltid chrippa som lagar mat, diskar, dukar fram osv. känner mig lite dum när jag tänker efter! jag hjälper knappt till nånting alls, bara ligger där och får maten serverad. får väl helt enkelt bli bättre på att laga mat och lyfta på arslet och ta disken jag med!

har iallafall lärt mig att laga chiliconcarne! och tro mig, den är grym! ;)

im home

hej alla sötnosar!
har varit ute och checkat när chrippa övningskörde. åkte runt lite överallt, rätt så mysigT! fan va jag längtar tills sommaren när han har körkort, iiiihhh!

nu är jag hemma och ska fortsätta kolla big brother hoppas patrik åker ut! så jävla tråkig! PUSS!

I am number four

godmorgon alla sötnosar!
vi kollade på I am number four igår och den var helt okej, skit äckliga typ ''monster'' som var med.. fyfan asså! ni förstår vilka jag menar om ni ser den! när vi kom hem lagade vi lite mat, kollade big brother och somnade.

bio med älskling

nu ska jag möta chrippa sen ska vi iväg till kista för att kolla på bio. känner att jag ser lite festfixad ut haha, menmen, är han snäll och bjuder på bio får väl jag vara snäll och fixa mig lite extra snygg ;)


min fina

Nu är du 18 år gumman! ta det lugnt ikväll och kom ihåg att sommar 2011 år våran! ♥

mys med mamma



dagens outfit


feelings of spring


morningg



påväg till tåget igår. invigde min snygga scarf

lukas och hans kompis på bussen

oj va snygg man är dagen efter. herregud!

godmorgon alla sötnosar!
haha, jaaa.. min gårdag var rolig! trevligt folk, massa lekar osv. jag hade en jätte trevlig kväll. sjöng för jennie på tolv slaget också såklart! tog nattbussen hem och var hemma runt 4 nångång. då var min säng som ett himmelrike kan jag säga!

nu ska jag gå och göra super smaskig frukost sen kanske jag mamii och siss skulle till jakan och fika. PUSS!

nu kör vi!

planerna höll på att fucka sig. han som skulle fixa dricka till mig banga i sista minuten så jag hade varken krök eller present till jennie. men mamma fixade en present och lukas fixar dricka så nu är allt uppstyrt igen! great! :D

ska rulla mot tåget om tio min sen möta lukas i kungsängen sen fortsätter vi på fest för att fira fina jennie som blir 18 år när klockan slår tolv! woooho!

kvällens outfit




gårdagens köp



my dayyy, fridayy

hej alla sötnosar!
mötte upp aqve vid 11 tiden i jakan sen tog vi tåget mot st:eriks ögonsjukhus. har börjat få dålig syn.. det var två timmars vänte tid så vi drog till donken och käka. & fyfan va skarrigt. brevid oss satt en gammaltant som stank, asså verkligen stank kiss! hon satt och smugglade ner öl i sin mcmugg, folk bytte tillochmed plats för hon lukta så jävla illa. så vi gick och sa till personalen tillslut. inte så fresch att äta bland sånna där direkt..

fick göra massa olika tester. och slut resultatet blev att det nog är bäst om jag skaffar glasögon. inte så att jag ser jätte dåligt. men ser inte texter från långt eller nära håll.

sen mötte vi iallafall min kära syssling marcuz på tuben som jag inte har träffat på ååår och dar! så han drog med oss och kolla lite kläder oså. aqve fick med sig sexigaste tightsen eeever! im in fucking love. seriöst.....


fick några dropp i ögonen som sved hur mycket som helst, skit jobbigt. men mina ögon gick iallafall runt och blänkte efter ;)