Påskweekend!

Van Halen - Jump

Hej och hallå!

Hej alla sötnosar!
Förlåt för dålig update under helgen. Har inte haft tillräckligt bra mottagning för att blogga. Men tro inte att jag har glömt er. Nej då, icke sa Nicke! Har nämligen filmat småklipp under hela helgen som jag sen ska klippa ihop till en video! Så den lägger jag upp här i bloggen ikväll. Och för er som inte har Videofy me appen och inte kan kolla på videos från mobilen, ni kan gå in på en data och kolla därifrån :)

Nu sitter vi iaf i bilen påväg hem. Skönt! Lack bara att jag troligen missar Self Deception på pg ikväll.. :'( kommer inte hem förns 22 tiden sen ska man fixa sig och hålla på. Nej. Fan. Aja. Det kommer fler tillfällen (hoppas jag!). Har iallafall haft en mega mysig helg med världens bästa familj! Mycket skratt och lycka! Jag har verkligen världens bästa, roligaste och underbaraste familj. Loveu!

Videoblogg!

På g till landet

Mot rickos!

Hey ho

Hej alla sötnosar!
Härlig dag med sol. Igår efter mitt 9 timmars pass mötte jag upp Oliwia vid fridhemsplan. Sen blev det 3 timmar med käk, snack och bowling. Hur kul som helst! En riktigt lyckad kväll. Efter det drog jag hem till tessi där hannisen var också, mycket tjejsnack och pinsamheter blev det! love it! Idag har jag varit ledig. varit iväg och flängt lite med krister och hagge. Nu ska jag fixa i rummet osv, packa lite. För imorgon åker jag och familjen till landet! Woho!

Tisdag

Hej alla sötnosar!
Nu har jag rast. Sitter i solen och tar en cigg och bara njuter! Har gått jätte bra idag. Och senare idag på klubben så ska jag hålla i påskpysslet så det ska bli kul. Ska träffa b2 efter jobbet också. Käka middag och snacka om allt! Igår kväll kom krister förbi en sväng. han har köpt en ipad så vi spelade spel osv. haha hur kul som helst. Var helt död igår, och jätte trött när jag vaknade imorse. Men jag piggnade till snabbt när jag gick upp och började fixa mig! Nu ska jag börja gå mot skolan igen! PUSS!

Videoblogg

Hann/orka inte skriva ett inlägg. Så det fick bli ett videoinlägg helt enkelt. Pratar om jobb och andra otroligt intressanta saker... Haha. PUSS!

Mot pluttens innebandymatch!

hedley ♥

har alltid och kommer alltid att vara bäst!
 

Earth hour

Valde att bara vara hemma och ta det lugnt ikväll! Är helt slut och behöver verkligen en lugn kväll på helgen, iallafall den här helgen. Så imorgon kommer jag vakna pigg och helt utvilad. Ikväll är det hemmamys med familjen som gäller. Vi har ätit god middag och nu blir det lördagsmys här i mörkret (earth hour). Men vi höres! PUSS

Videoblogg

Videos går inte att kolla på från mobilen utan Videofyme appen. Men från datan kan man kolla! Just so you know!

Senaste dagarna

Godmorgon sötnosar!
I torsdags jobbade jag. Fick vara vikarie på ulvsätta, min gamla skola! Gick huuuur bra som helst. Sen hämtade jag och Messi hem min crosstrainer. Efter lite om och men så fick vi äntligen in den i bilen och nu står den så fint i mitt rum! Efter det käka jag middag sen drog vi allihopa hem till Hanna eftersom hon kom hem från Thailand! Brun och fin! Min älsklingstjej! Och ja, i fredags (igår) så fick jag vara vikarie igen. Så jag jobbade och efter det gick jag hem. Käkade god middag med familjen sen kom min älskade syster hem. sen kom Krister förbi, min käre kusin Hjalle och även mamma och hennes kompis Åsa. Så vi satt och drack lite, snackade om allt möjligt, dansade. Ja, u name it! Och idag ska jag och Krister (när han nu har lust att gå upp ur min säng.... Haha) på en liten mini roadtrip någonstans. Hitta på nått. Och ikväll ska jag hem till Hanna, där vi ska träffas allihopa. Dricka lite, umgås och ha kul! Yupp. Nu ska jag ta ett litet bad! PUSS

Videoblogg

Mitt allt

Min syster, soulie och bästavän. B1 och B2! Det är helt sjukt hur man kan vara såhär nära en annan människa. Våran relation är och har alltid varit så otroligt stark. Du har hjälpt mig igenom så otroligt mycket här i livet. Och det är jag dig evigt tacksam för. Skratt och gråt. Tårar och blod. Vi har klarat oss igenom allt tillsammans. Hand i hand. Det är så sjukt hur man kan känna en sådan kärlek till en annan människa. Jag skulle inte klara mig utan dig. Du är min andra halva. Min själsfrände.

Sen vi var ungefär 7 år har vi varit vänner. Och under alla dessa år har vi samlat på oss fler minnen än jag har med någon annan. Öland, Dalarna, Västervik, skara, alla fotbollscuper. Alla sjuka minnen vi har från när vi var unga och trotsiga snorungar. Förhållanden vi har haft som har gått i kras. Alltid har vi funnits bredvid varandra och stöttat. Vi har gått igenom eld och vatten tillsammans. Och står nu starkare än någonsin. En sak jag aldrig kommer tvivla på, du kommer vara min bästavän tills dagen jag dör. Jag älskar dig!

Sundayyyy

Hej alla sötnosar!
Senaste dagarna har det hänt rätt mycket. Pg i både fredags och lördags plus Beas 20 årsfest! Video samtalat med hanna som är i thiland Har sminkat min lillebror och hans kompis till fjortisar, åkt på lite roadtrips. Har även blivit ett officiellt par med Krister! :) Hihi! Ja. Ungefär det som har hänt.

Nu ligger jag här i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att dra till jobbcenter. Men aldrig någonsin har det känts såhär skönt att lägga sig i sin säng, ok nu överdrev jag en smula kanske. Men otroligt skönt iaf! Ska sova nu så jag får min skönhetssömn, puss på er!

Walk of shame

Dagen efter....

Videoblogg

Idag blev det massa lek&bus!

Älskade kusinbarn, Viola!

fredag!

hej alla sötnosar!
sitter just nu på jobbcenter. innan det har jag varit på möte med min handläggare och gått igenom hur allt ser ut osv. och efter det här ska jag bara hem en snabb vända sen åka till min kusins tjej och mitt söta kusinbarn. vi ska käka lunch och umgås. hur trevligt som helst! fredag också, och solen skiner. fyfan va underbart!
Kategori:

Redhead

Im back!

Hej alla sötnosar!
Förlåt för att jag knappt har bloggat på hela veckan. Måste känts förjävligt. Höhö!

Har hänt rätt mycket iaf. Har åkt iväg på ex antal turer med järngänget! Har varit på arbetsintervju som gick huuur bra som helst. Jag har färgat håret rött. Pg utgång igår. Blev rätt rund om fötterna om man säger så. Men kul var det! Och idag har jag varit på möte med vikariepolen och fyllt i anställningspapper och fått namnskylt osv. Ikväll ska jag nog hem till b2 och kolla hart of dixie och äta cheese hearts!

Måndag i bilder

Va're han som fes?

Sunday

Godmorgon!
Igårkväll började vi med att dricka lite öl hemma hos mig. Jag Krister och Ogge. Mamma pappa och käre faster var hemma också. Så det var jätte trevligt. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen runt tio tiden drog vi till pg. Efter det vart det mp. Riktigt lyckad kväll om jag får säga det själv!

good vibes

 

Kunde inte bli bättre

Idag har jag varit med Krister. Sen hämta vi upp Ogge och drog till outlet och kolla runt lite. Avsluta med pizza slize på Ikea! På onsdag ska jag på arbetsintervju på för ett kassajobb på något stort byggföretag, sen på torsdag ska jag på möte med vikariepolen angående allt. Det går bra nu! Solen skiner och himlen är blå. Helt underbart!

Lördag

Godmorgon alla sötnosar!
Ligger här bredvid en sovande Krister. Haha! Har sagt att han får sova till halv, men det är mitt sista bud. *evil* Iallafall. Igårkväll tog vi det bara lugnt. Jag somnade redan vid 12 tiden nångång. Så nu är jag utvilad och inte bakis. Kan det bli bättre? Nej. Tror inte det!

Friday im in love

Hej alla sötnosar!
Jag börjar vänja mig vid att vara frisk igen nu. Helt underbart när vädret är såhär fint. Idag var jag Ogge och Krister ute på en långpromenad. Stannade till och satte oss på aborreberget. Hagges söta hund chester va med också. Haha, hur söt som helst! Nej men på riktigt, vädret är heeelt underbart! Det märks att våren är påväg. Och inte långt kvar till sommaren nu. Gaaaah! Så mycket grejer jag vill hitta på. Den här sommaren kommer bli bäst!

En mms video till tessi!

Ungefär såhär det kan låta. Tjejer emellan! Haha!

skickade den här videon till Tessi tidigare idag! så typiskt mig! Och nu har jag lärt mig hur man lägger upp videos i bloggen, och eftersom videoblogg inte riktigt är min grej så var det ju perfekt att lägga upp den här videon som jag redan hade. Lite som en testvideo. jaja! Nu vet ni hur töntig jag är iallafall. Tumbs up!

Världens sötaste/knäppaste misse!

Funderingar

Undra hur saker och ting hade sett ut om jag tex hade bott någon annanstans än i lilla Kallhäll. Vilka hade jag umgåtts med då? Hur hade jag varit som människa? Om jag hade varit jätte duktig i skolan och kommit in på frisörlinjen som jag ville från början. Saker hade kunnat se så otroligt annorlunda ut. Och jag undrar om vissa saker kanske hade påverkat mig positivt och gjort mig till en bättre människa. Samtidigt som jag är den jag är, och aldrig skulle vilja ändra på det. Jag är som alla andra, inte perfekt. För ingen är perfekt. Jag har mina nackdelar. Ibland pratar jag kanske liiiite för mycket, ibland dricker jag kanske liiiite för mycket och ibland säger jag kanske liiiiite för dumma saker som jag senare får ångra. But thats who i am. Folk älskar mig för den jag är. Och dom som inte gillar mig eller förstår mig för den jag är, fine, din förlust. Jag säger bara att även fast saker kanske inte alltid har gått jätte bra för mig här i livet så har det gjort mig till den jag är. Och jag kommer utnyttja mina starka egenskaper jag har fått genom åren och använda dom till att göra nytta i framtiden. Det är så mycket jag vill. Och så mycket jag ska lyckas med.. Kommer lyckas med!

Frisk! (På riktigt)

Hej alla sötnosar!
Idag har jag äntligen blivit frisk! Så jag har varit iväg med sötnosen till kista. Gått runt i butiker och kollat lite. Sen hämta vi upp Ogge, drog till jakan. Trevlig dag. Skönt att äntligen komma ut och träffa folk! Och imorgon är det fredag! Härligt Bosse!

-

Haha sorry för min bloggtorka. Var tyvärr falskt alarm imorse! Lite av febern kom tillbaka senare på dagen så jag stannade hemma idag med. Finns inte sådär jätte mycket att blogga om när man ligger på samma ställe i soffan och kollar på samma tvprogram dag efter dag! Men imorgon är jag förhoppningsvis frisk och då jävlar! Då är jag tillbaka!

Äntligen!!!

Godmorgon alla sötnosar! IDAG ÄR JAG GLAD! Ingen mer gnällig och jävlig ely inte! Nixx för nu är jag frisk! Shalalalalal! Finally! Vakna upp helt utan feber, halsen är mycket bättre och jag kan numera andas med näsan. Feeling great! Fuckyeah!

Japp. Den här gången tycker jag faktiskt synd om mig själv.

Hej alla sötnosar! Denna natten har också varit förjävlig. Somnade runt halv 3 trots att jag knappt sov nånting natten innan det ELLR natten innan det. Så typiskt att det ska hända vid sååå fel tillfällen TVÅ gånger under loppet av 3 veckor. Jag är inte den som brukar tycka synd om mig själv, men den här gången gör jag fan det. Jaja. Det enda jag har gjort idag förutom att legat i soffan, kollar tv och knaprar Ipren är att jag har lagat frasvåfflor med egengjord hallonsylt. Synd bara att jag inte känner någon som helst smak pga min förkylning. Hahah.... Jag orkar inte! Ingenting går som jag vill just nu. Men men. Hoppas verkligen att morgondagen blir som jag hoppas på. Att jag blir frisk och får träffa finisen. Att solen lyser och himlen är blå. Yupp. Bara hålla tummarna!

Verkligen inte min dag idag.

Ely humor

Jävla skit helvete

Godmorgon. Vaknade nyss. Har inte sovit på hela natten knappt. Har haft hög feber, ont i halsen, täppt näsan. Allt började i fredags. Och blev inte bättre av att jag söp som ett svin på kvällen. Så gårdagen mådde jag piss. Nu känns det mycket bättre, iallafall med febern. Halsen och näsan kan ta sig i röven. Och det här är så otroligt typiskt eftersom sötnosen kommer hem från Thailand ikväll. Samma sak för 3 veckor sen. Då blev jag sjuk kvällen innan vi skulle dra till Dalarna. Snacka om otur. Jaja. Bara hålla tummarna att jag blir frisk tills ikväll! Får vila och knapra Ipren! Kuuul söndag..

Förlåt

Nu är jag så sjukt trött på mig själv. Vet inte varför jag skriver ut det här egentligen. Men det är väl lite för min egen skull kanske. Jag orkar nog inte gå runt och bära på det själv.

Jag har problem. Jag vet på riktigt inte vad jag ska göra. Jag tror att det försvinner och blir bättre men sen är man på ruta 1 igen. Det har varit så många gånger nu. Så många människor jag har sårat genom mitt beteende. Jag är inte mig själv. Och vill inte bli den personen. Ändå så slutar jag som den, förr eller senare. Jag orkar inte mer. Jag skäms. Det får vara nog nu. Klarar jag det här själv? Behöver jag hjälp? Helt ärligt så har jag ingen jävla aning.

Vill avsluta detta med att tacka mina vänner som har stått ut med mig i alla dessa år. Som alltid har hjälpt mig och sett till så att ingenting har hänt. Speciellt tack till Tessi och Hanna. Utan er så tror jag helt ärligt inte att jag hade varit här idag. Förlåt för allt ni har fått stått ut med. Jag älskar er!

Kärlek

Världens bästa vän kom förbi imorse med lite smått och gott. Sjukt hur stark våran vänskap är! Jag kommer alltid finnas här för dig och älska dig. Du är den finaste människan jag känner. Syster, soulie och bästavän!

-

Kvällen var hur bra som helst. Men såklart var den tvungen att sluta i kaos. Är så trött på det här. Godnatt!