❤❤❤












Kategori:

Midsommar!

Hej alla fina! Im alive, surprise!

Kom hem från landet igår efter en helt galet fantastisk midsommarhelg. fylld av bubblor (från min nyinköpta bubbelmaskin), dans runt midsommarstången, fotboll hela gänget, gitarrspel runt brasan, bad (första doppet för i år - check!), midsommarrock med hela ungdomsligan (som gamlingarna brukar kalla oss), där blev det dans i massor. hade så gärna spolat tillbaka tiden. proppat med rockabillys och jänkare, skratt och lycka. Efter ganska många timmar blev det taxibuss hem med massa annat folk som också skulle till byn.

på söndagen var det dags att packa sig hemåt igen, fast jag hade gärna stannat ett par dagar till.

Som vanligt ser jag tillbaka på midsommarhelgen med ett stort jävla leende! lika lyckat som vanligt och jag är så glad att ha så fina och galna människor i mitt liv. kärlek.
Kategori:

catching up

Hej alla!
 
Bloggpauser har blivit lite standard på senaste tiden tyvärr. Vilket är synd. Men det är mycket nu. Jobb mån-fre. När man kommer hem så har man alltid nått som ska fixas sen är det dusch och serier och vipps så var klockan 23:00. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt uppdatera men skippar det för att klockan är så mycket. 
 
Menmen, ska försöka bättra mig. Lite roligt att sist jag skrev så jag var en fjuttig 20åring och nu helt plötsligt är jag 21. Haha! Börjar få lite smått ålders noja här borta.
 
Min födelsedag igår var iallafall hur bra som helst. Fick jättefina presenter av min familj, mina kollegor och mina vänner. Sång och tårta. Kunde inte bli bättre. 
 
Idag hade vi gårdsfest på jobbet. Jag och Veronica hade hand om rispåskastningen. Sen fanns det massa andra stationer och så var det korv m. bröd, fika och uppträdanden. 
 
Och i helgen blev det både studentfirande, smaka på Stockholm i Kungsan på älskade svealands nationaldag , Harry b james två kvällar i rad och gröna lund. Bästa helgen på riktigt riktigt länge!
 
Och btw. IMORGON KAN MAN SÄGA IMORGON ÄR DET FREDAG! :D
Kategori:

måndag - check!

dagen började med att min käre kollega ringer och väcker mig klockan KVART ÖVER ÅTTA. då jag egentligen skulle varit på jobbet för en kvart sen. fick massa söta hälsningar av barnen i telefonen så mitt i all panik så kändes det lite bättre. tack och lov fick jag skjuts av pappa så jag var på jobbet 20 minuter senare. sov knappt nånting inatt. vakna kl 5 och kunde inte somna om. Men tydligen gjorde jag det nångång och vaknade 1,5 timme försent. jag som aldrig försover mig. men men, det kan hända även den bästa!

härligt väder ute. älskar mitt jobb. speciellt på sommaren när man är ute så mycket! längtar ihjäl mig efter midsommar. inte ens 3 veckor kvar. sjukt!

nu ska jag ta en dusch. sätta på min fläkt så det blir lite svalt och skönt sen nanna kudden. sleep tight! PUSS!
Kategori:

Åh! äntligen!

Hej alla fina underbara trogna och framförallt tålmodiga läsare!
Sorry för min lilla bloggstrejk. jösses vad längesen jag skrev. vet knappt vart jag ska börja.
Jag lever och mår bra. funderar på att köpa thailändska piller som minskar hunger och ger mer energi (som typ hälften av mina kollegor kör med förtillfället). ät rätt och träna är ju det man egentligen ska göra för att gå ner i vikt. Men jag känner att jag behöver en liten spark i röven och hjälp på traven för att sätta hjulen i rullning. så ja. Vi får se hur det går helt enkelt. Imorgon är det dags för jobb igen efter en välbehövlig
lång ledighet. min käre kusin ante kom och hälsa på i onsdags. då blev det en liten utgång. hade hur kul som helst! på torsdagen så åkte jag emelie och mamma till kista och kollade på bio. Vi såg Maleficent. rekommenderar STARKT! den var otroligt bra. Efter det käkade vi middag på olearys sen åkte vi hemåt. en mycket lyckad kväll! på fredagen så åkte mamma och pappa till landet. På kvällen blev det kortspel med oliwia emelie och hennes 2 kompisar till kl halv 2 på natten.
Och igår blev det hårfärgning för både mig och sissy. jag blev snäppet blondare och emelie färgade jag slingor på. senare blev det middag på pizzerian i centrum med syskonen och utgång med Nyberg på kvällen. längesen vi hängde så det var roligt!idag mötte jag oliwia sen gick vi till oregano och käka pizza. sen kom Linda också. Vi satt och prata och skratta i närmare 3 timmar innan det var dags att knalla hem och börja städa och fixa lite. rensning av garderob och tvättstuga har stått på schemat denna kväll. säkert 1 och en halv månad sen jag hade tvättstugan sist. haha! så det är skönt att få det gjort.
Har kollat på alla pretty little liars avsnitt som har kommit ut nu. gaaahhh! det är så fantastisk jävla bra. ännu bättre att nya avsnitt kommer på både pretty little liars OCH twisted kommer släppas den 10e juni. på min födelsedag! yey!
ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ner en sista gång i tvätten innan det är dags att sussa. hörs mer imorgon. förhoppningsvis ;) PUSS!
Kategori: