åh jag saknar dig bästavän!
när jag pratar med dig i telefon vill jag bara ta tåget till dig på momangen! men vi ses om sisådär MAX 3 dagar! jag älskar dig

freeedag!

hej alla sötnosar!
sov hos älsklingen inatt med, igårkväll träffade vi oliwia ett tag, snackade i regnet, sen kom stella och eric ut lite också, sen gick jag och chrippa hem till han och kollade tv och åt mjukpepparkaka och chokladfingrar och myspysade.

ikväll hoppas jag att det händer nått annars dör jag. ska möta eric vid saga snart så ska han köpa cigg till mig iaf, de känns otroooligt bra. så jävla röksugen! nu ska jag borsta tänderna. PUSS!


haha på den tiden jag var brunett och du hade hår..
you know i love you boy!

brist på liv, oh ja!



hej alla sötnosar!

har haft en förjävlig dag. men min morgon brevid älsklingen var bra iallafall! :) just nu sitter jag faktikst och smaskar i mig en bulle, okej då, två... ganska gott. lyssnar på Savage Garden - Two beds and a coffee machine också, det var ett tag sen nu. men den är ju så bra, och så sorglig!

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. har otroligt tråkigt nu iallafall, och snart är låten slut också.. vafan ska man hitta på då? lyssna på en till kanske (?) nej men jag funderar faktikst på att knäppa på tvn och kolla om det är nått bra, hundra år sen jag kollade tv känns de som. men är det inge bra så blir jag sur och tar en dusch eller nått. vi får se vad ödet bestämmer att det blir. nu ska jag iallafall sluta skriva, känner att jag inte kommer nån vart ändå. PUSS!


i belive in love.

-

min dag och gårdag

hej alla sötnosar!
känns alltid lika underbart att vakna av älsklingens ÜBER SÖTA sms! :) det gjorde början på min dag en smula bättre. att mammsen hade köpt hem favoriten special K gjorde det bara ännu bättre. livet känns lätt nu liksom. sen att det kommer nya problem imorgon får vi helt enkelt lösa då!

sitter här och försöker ladda ner photoshop. men jag är ju så duktig på sånt så det går inte så bra. men tänkte att de skulle vara kul att fixa och trixa lite med bilder så nu får jag helt enkelt ta och förstå denna skit.

igår firade vi charlie vid kallhällsbadet. mycket trevligt folk, alkohol, musik, en fin avslutning på donken sen fixade jag gratis taxi skjus hem, grym som man är (Y)

men nu ska jag inte slösa bort mer av min ''dyrbara'' tid. PUSS!

i väntan på kärleken

hej alla sötnosar!
sitter hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem från jobbet.. tiden går långsamt när man väntar. därför tänkte jag fördriva tiden med ett litet ointressant blogginlägg.

jag kom hem från landet igår. hade det hur tråkigt som helst. iallafall dom två sista nätterna, ja.. vad hände, träffade kusinerna, var på fest och drack öl, vår älskade katt dog, sov, spelade snake och chicago, grät, spelade kubb. ja, de var väl lite av det man gjorde dessa 5 dagar i dalarna.

träffade älskade terese igår, satt och snackade vid grillen. sen mötte jag upp älsklingen som har rakat av allt sitt FINA hår. fick mig en liten chock menmen, det växer väl ut såsmåningom får vi ju hoppas, haha.

och ikväll blir det födelsedagsfirande för Charlie, grattis grattis! varken dricka eller cigg har man. känns ju SÅHÄÄÄÄR kult! aja, nu har jag inget mer att skriva. PUSS!

christoffer brodin

förstår inte riktigt hur jag ska klara mig utan dig i en hel vecka. känns som jag ska vara ifrån dig i en evighet. men vi får se till att ha roligt så tiden går snabbt. jag älskar dig mest! ♥ 

mitt allt och lite till

aj

hej alla sötnosar!
kom på att jag inte skrivit nått och tänkte få in ett litet meningslöst inlägg. sitter här, ska snabb-stor-städa. imorn drar jag till landet en vecka. har ingen lust alls, inte alls! är på skit kefft humör förtillfället, känner mig dålig.. eller hur fan man ska uttrycka det. behöver komma iväg, behöver träffa min älskling. nu måste jag städa. PUSS!

ready for the beach!

vill-ha-begär

måndag



ett stort glas öl och två rostmackor blev en otroligt bra start på min dag! haha, ne tyvärr äre bara äppeljuice men fan de e ju sååå gott. vaknade när älsklingen skulle gå till jobbet, hade rätt så svårt att somna om efter det pga den här äckliga värmen (klagar bara när jag ligger i sängen och försöker sova, annars är den härlig!)

undrar vad dagen har att bjuda på idag. vill dra till stranden och bada. ska smsa ollebolle och se om negern är vaken. PUSS!

yäh

hej alla sötnosar!
va nyss ute med oliwia stella och eric. satt vid grillen och snacka ett bra tag. snart ska jag möta upp chrippa och hans bror. sköjjsigt! hörs sen.. nångång. PUSS!

bredsand

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma igen. hade det mysigt på Bredsands camping. men skönt ändå att vara hemma!

vi har solat, badat, spelat volleyboll, ätit gott på campingens restaurang, spelat minigolf, ätit glass, spelat fotboll, grillat, jag &mimmi har tagit kvällspromenader. ja.. vi har haft de rätt mysigt ändå! här kommer lite bilder, enjoy!












im out!

hej alla sötnosar!
ska bara fixa de sista sen dra iväg. emelie följer också med, skönt! har man någon att ta mysiga kvällspromenader med. campingliv är ju så otroligt trevligt!

nu måste jag sätta fart, nås på mobil för er som har nummer. PUSS!

play

brist på liv förtillfället.

skönt att man äntligen är ensam hemma så man kan röka! känns som jag behöver kärlek. känner mig lite sådär smått ensam och deprimerad. älskling, vart är du?

ändrade planer

hej alla sötnosar!
planerna blev inställda. blir inget landet imorn, vi drar dit familjen istället vecka 30. snackade även med björn på fb som lovade att ta med oss på partaj så vi får hoppas att han håller det :)

men istället ska jag mamma edvin och pappa dra iväg till nån camping imorn och hyra en stuga 1 eller 2 nätter. mamma var tydligen där när hon var yngre. kan nog bli lite mysigt ändå. men just nu är jag irriterad på allt, men försöker se de från den ljusa sidan iallafall. typ.

-

jaha, vafan gör jag nu då?
dra åt helvete allihopa!

things change



det är sjukt hur tiden bara rinner iväg..
känns som igår, men ändå evigheter sen.

stora-städar-dagen

godmorgon alla sötnosar!
idag äre stora-städar-dagen. den dagen som alltid dyker upp dagen innan man åker till landet. dagen man helst slipper med andra ord..

btw så kanske b2 följer med till landet, weeeeij!

tisdag 13 juli

hej alla sötnosar!
mycket sol och bad senaste dagarna. har fått låna terese gamla rosa mobil, en likadan som jag hade förut fast jag hade en blå. ganska tacksam eftersom jag nu slipper denna jävla nokia 3310a, att mobilen e rosa skadar ju inte heller precis... hihi!

efter badet idag drog vi iallafall till mormor och käka gott, kom nyss hem. ska ta en snabbdusch innan älskling kommer. PUSS!

spyyyy

hej alla sötnosar!
sitter här i mitt rum och svettas. FYFAN va varmt det är! ändå är klockan 1 på natten... herregud. illamående är jag också, jag tänker på lökringar. inte min favorit för 5 öre. känns som jag ska spy, och självklart kan jag inte sluta tänka på dom där jävla lökringarna heller. blä. mår inge bra alls.

har iallafall tillbringat de senaste dagarna på standen. idag kom tessan och hannisen hem. imorn blire heldag på stranden. nu orkar jag inte skriva med. PUSS!

sola&bada i piniakooladá!

hej alla sötnosar!
vaknade för ett tag sen, åt pappas otroligt goda omelett till frukost. känns rätt skönt att ha päronen hemma ändå. saknat dom liiiite faktikst, haha!

ska iallafall bli jätte fint väder ute, förtillfället äre inte så mkt sol men varmt är det. och solen kommer om ett litet tag. så jag och brorsan drar ner till kallhällsbadet nu :) en heldag på playan med min bebis, myspysigt. sen senare ska jag träffa min älskling sen får vi se vad kvällen har att erbjudA. PUSS!

så mycket kärlek

måste gå och lägga mig, händer inge kul på fejjan och jag känner mig bara såsig och tråkig av att bara sitta här.

ska krypa ner i sängen. tomt dock utan min älskling brevid.. saknar han redan :/ fast jag var med honom för 2 timmar sen. stört, menmen, är man kär så är man!

imorn blire iallafall sol och bad så nu ska jag slaggis. PUSS!

sommar och sol

hej alla sötnosar!
vet att de är kasst med uppdatering. menmen. nu är det ju faktikst sommar, det är nu livet börjar. då måste man inte sitta och uppdatera varje dag som en datanörd. vet inte varför men känner inget alls beroende över att ens uppdatera överhuvudtaget. lite synd. men jag älskar ju att blogga. men utan bilder blir de så boring, de e de som har tagit bort mitt ''bloggsug'' så nått får jag ju fixa och det är snabbt!

de senaste två dagarna har jag, älskling, oliwia, natty, samuel, krull, micke, wallgert, tyre och charlie legat och stekt hemma hos malin. hon har ju sjötomt, så det har varit hur nice som helst!

mina älsklingar terese och hanna är i säffle men när dom kommer tillbaka blir de ju fan paaarty!

hej jag är glad

godmorgon alla sötnosar!
vaken och på rätt så bra humör faktikst. när lillbrorsan kommer hem drar vi antingen till badet eller upp till duschen, beroende på vad klockan hinner bli. sen vet jag inte om jag ska träffa girlsen men sen ska jag iallafall till älskling. edvin ska ju också sova där inatt, haha, gissa om han e glad... vi ska vara kattvakt åt hans tre megasöta kattungar :) sen får vi ju en jobbig unge att ta hand om på köpet också! men de ska nog gå bra :)

åh jag vill göra nått, jag vill ha STRÅLANDE sol och värme, gå ut och sola&bada och bli BRUUUN. men nu ska jag iallafall äta pyttipanna&ägg med syster. PUSS!


jo men rätt så gott e de ju, men rödbetor... blää!

stessdag & tjejmiddag

hej alla sötnosar!
sov hos chrippa inatt, drog iväg tidigt till jakan för att köpa presenter till tessi&linda. sen stötte jag på lilla mormor, vi prata lite och käka glass i solen. sen gick jag runt i jakan och köpte två linnen till tess, glidmedel till linda, haha sen hittade jag faktiskt en tubtopp till mig själv, jätte billig och jätte nice. sen drog jag till barkarby och köpte en stor toblerone grej till terese och en jätte fin fotoram till linda. sen åkte jag hem, sliten och äcklig, hoppa in i duschen och fixade mig sen mötte jag upp oliwia och hanna i centrum sen drog vi till linda. tjejmiddan var hur nice som helst, vi snackade, skratta, körde jag har aldrig och hade det allmänt trevligt bara. dom blev jätte glada för presenterna och kvällen flöt på bra. sen drog jag med stella hem till henne, jag hon och eric kollade the grudge och massa annan skit, haha, snacka och chilla bara.

men jag saknar min älskling dock.. GOSH I LOVE HIM! hihi. aja nu ska jag krypa ner i sängen. PUSS!

dags att sätta igång då

hej alla sötnosar!
måste vara första gången på rätt så länge som jag skriver två inlägg på en dag. men de beror också på att jag har otroligt tråkigt..

nej nu måste jag ta tag i mig själv. känner mig äcklig och förstörd. ska diska min omelett tallrik från imorse, städa rummet, hoppa in i duschen, klä på mig, sminka mig och ringa girlsen. ska försöka få in hårfärgning idag också, och åka till jakan och köpa presenter. herregud, hur ska jag hinna allt!?

im back bitches!

hej alla sötnosar!
år och dar sen jag skrev känns det som.. kom iallafall hem från landet i förregår. kom hem på kvällen, fixade mig, mötte upp chrippa igen och gick ner till aborreberget där alla krökade. fick ett underbart välkomnande av mina tjejer! som jag saknat som bara den. sen satt vi där vid vattnet, kröka, lyssna musik och sjöng tills de va dags att vingla hem.

på landet var det iallafall jätte mysigt, bad, grill, solning, m.m
och idag åkte mamma och pappa till arlanda för att fira sitt 20års jubileum i Tunisien. inte alls avensjuk.. men jag ska iallafall tillbringa denna vecka boende hos min pöjk så jag kommer ha det mysigt iallafall. och i helgen ska det ju bli över 30 grader. så då gäller det att olja in sig reält och dra ner till badet för en heldag på stranden. men nu ska jag sluta skriva. bjuder iallafall på lite bilder från landet. PUSS!