onsdag

hej alla sötnosar!
gymmet igår gick strååålande. älskar att gymma. skolan idag va sådär, drog till stadion för att ha nån jävla dansgrej o massa skit men de kändes lite onödigt eftersom man nästan drog direkt. men iaf. vi e lediga två andra gympa timmar nu och de va rätt härligt att se mats dra av sig glajjorna och släppa loss.

vet ni vad som hände igår då? jag fick igång min baby som har varit trasig och inte ens gått att sätta på sen nyår. la den på elementet över natten och nu funkar den strålande :D

lets swettin until we droppin

nu blire gymmet med dadadooo. yey

(:

hej alla sötnosar!
flummnation idag gånger hundra, kanske beror på att de va så galet jävla långtråkigt på praktiken idag. har precis ätit middag, ingen middag är normal med våran familj, men jag gillare! man ska inte va normal, då e man tråkig. nu sitter jag iallafall och dunkar celine dion på högsta volym, im alive får mig att må bra! :) hihihih. snart ska jag möta bästisooow sen ska vi ha skojjskojj. PUSS!



måndag

godmorgon alla sötnosar!
nu blir jag 10minuter sen till praktiken som vanligt.. men jag tror inte 10minuter spelar sån jävla stor roll, menmen jag ska börja skärpa mig iallafall. vi hörs senare, PUSS!

''roberto''

hej alla sötnosar!
nu har jag haft ännu en trevlig kväll. det blev diskandes, sjungandes, brottandes och skumkrig. me like! men nu äre dags att tvätta bort sminket, lägga sig i sängen, knäppa på tvn för att sedan försvinna in i drömmarnas land. hörs imorn, PUSS!


våfflor, städiläda

hej alla sötnosar!
har precis ätit gooooda våfflor. snart ska jag möta bääästisfästis sen ska vi städiläda och få en slant. imorn äre praktik, känns inte så jävla farligt ändå. men ojojoj vilket festhumör jag e på, detta har varit en vit helg för mig, den första på otroligt länge. men snart äre påsklov fan :D im happy!

var ju ett tag sen..


dagens outfit

en dagstur i jakobsberg

hej alla sötnosar!
kom precis hem från jakan, har varit en myspysig dag med mamma pappa och lillebror. åt favoriten Kalkonis på tastys också, mums.

gårdagens shopping

linne, tshirt, kofta, världens underbaraste tjocktröja, lacktights och jeanstights

dagens shopping


en vårjacka och ett par skor, som enligt mig e asballa! :)

söndag

godmorgon alla sötnosar!
igår var en riktigt bra dag, började med gymmet på morgonen med pappa, sen kista med mamma för att shoppa, sen kolla lillebrors simtävling sen hem och träffa terese och oliwia.

nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och sminkar mig för snart ska jag till jakan med mami och lillebror. PUSS!

min kväll

hej alla sötnosar!
har haft en jätte mysig kväll. firade ju moa som fyller 20. fick tid att snacka massa med tove också, fan vi måste ses snart igen gumman! me love u. och nu slipper jag ångest och utskällning imornbitti ;D en vit och riktigt trevlig kväll idag. gilla!

men nu måste jag verkligen gå och sova, ska dra med pappa till gymmet imorn klockan 8. fett taggad, har ju inte kunnat träna pga min fittfot, så nu jävlar :D PUSS!

aaaaw

asså jag DÖR när jag ser det här klippet! soooo cute. och söta lilla cody is one LUCKY girl!

<3

haha hämtade precis lillebror som vart på skoldisco

jag- hur hade du det då? dansade du med nån söt tjej?
edvin- aa med felicia, hon TVINGADE mig!
jag- haha men de va ju roligt
edvin- och varje gång jag skulle hämta mer läsk sa jag ''en bärs''
jag- HAHA, fick du nån bärs då?
edvin- nä.


jag älskar dig skitunge!

min dag + gårdagen

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering.. ska försöka bättra mig. men faktiskt så finns det ju andra saker som händer i livet än att blogga, så man har inte alltid tid. men på den lilla lediga tiden ska jag försöka pilla in några inlägg :)

igår var jag med terese efter skolan, fixade naglarna och träffade blom&brum. lagade våfflor, spelade hej knekt och hade det trevlans.

idag har jag varit i skolan, endast en lektion. nice. efter det drog jag och terese hem till mig, kollade tv, åt äggmacka, dansade, försökte komma på en låt och bara låg och snackade. hur mysigt som helst.

och ikväll ska vi hem till tove,moa helen och anders för moa fyller hela 20år! helt sjukt hur snabbt tiden går. nu ska jag gå och krama om min vackra mamma. PUSS!


där ser ni resultatet av naglarna, inte så illa för att ha gjort dom själv vA?


men lite knasiga blev dom så jag målade dom i älsklingsfärgen iställeT

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
idag är det torsdag den 25\4-2010. det är även våffeldagen så idag gäller det att passa på att smaska i sig riktigt ordentligt, right? våfflor e ju jävligt gott faktikst (: kommer inte ens ihåg när jag åt det senast, kör ju min nyttighetsgrej, men idag får jag nog fuska. hur många dagar om året äre våffeldag liksom?

aja nu ska jag fixa mig lite sen möta bästaste terese och dra till skolan. tänka sig att vi båda lyckades vakna i tid idag, ett mirakel! PUSS

''tänk på språket, elise''

hej alla sötnosar!
nu är jag hemkommen från träningen, gick balle. kunde inte springa på foten för varje gång jag gjorde det tog det typ stopp. och såklart skulle jag ramla och få med foten på fallet idag med så jag fick skitont, men det gick över rätt så fort, tur som fan att det inte var en till stukning då hade jag nog dött. nej men tror jag började anstänga den för mycket, för tidigt.

imorn ska jag iaf försöka dra till gymmet, känns lite drygt att jag bara har hunnit gymma en gång sen jag köpte gymkortet, så nu jävla börjar hårdträningen igen. woooho!

onsdag yaaao

hej alla sötnosar!
skoldagen var sådär, var på skit dåligt humör mesta dels av tiden men tessipess fick mig på lite bättre humör :) den söta korven är ju bara för underbar! efter skolan drog jag tess&hanna hem till terese och kolla tv o snacka, oliwia droppa in ett tag också sen drog jag hem.

ska snart ta nått att äta sen dra och träffa tessipess sen äre träning och jag ska\kan äntligen vara med! :D PUSS!


kan man bli sötare än oss? aa.. jag tror nog det

dags för sängen!

nu ska jag köra frågeleken med syster(?) sen ska jag snart kolla på mina älsklingar Charlie, Alan och Jake sen blire sussilussa. PUSS!


bjuder på en bild från i fredags. love mah girls

min dag



hej alla sötnosar!

praktiken gick piss dåligt idag.. hade ingen ork eller kraft till att göra nånting alls. vi har fått i uppgift att sätta möbeltassar på varenda möbel på hela mio. så det har vi sysslat med i två fucking dagar, och vi är fortfarande inte klara. så fort jag tänker på stolar eller bord, soffor eller fotöljer så mår jag illa och vill spy. blä.

efter skolan träffade jag iaf tjejorna, då blev jag på bättre humör. sen kollade jag på Gladiator och grät som en liten snorunge. äre inte typiskt mig? men faktikst skyller jag rätt mycket på mensen den här gången för sådär känslig brukar jag inte vara. aja nu ska jag typ gå och dö eller nått, skoja.

p.s
Creedence är kärlek

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
gud nu blir jag försenad, galet försenad. fan!

min helg

hej alla sötnosar!
gud nu var det evigheter sen jag skrev, eller aa typ 4 dagar, men jag brukar uppdatera ganska ofta så detta hör inte till vardagen. har inte varit hemma särskilt mycket och har varken haft tid eller ork att blogga.

i helgen var det iaf krök i fredags, drack som vanligt för mycket och blev busted. men jag hade det skojsigt med brudarna och skåneboysen iaf. i lördags drog jag och mamma på bio och såg snabba cash, bättre sent än aldrig och den va så jävla grym! JW är ju inte direkt ful heller.. galet snygg! sen fick jag inte gå ut efter det så det blev en vit hemma kväll för min del. och idag har jag varit med terese hanna och skåneboysen, haha. vi har bara tagit det lugnt, lyssnat musik och spelat kort.

om 20 min ska jag och syrran kolla ballar av stål och mysepysa :) PUSS!

SKOJJSKOJJ

vill börja detta inlägg med att skriva att jag älskar min syster. vi har suttit och garvat ihjäl oss åt gamla blogginlägg och videosar. herregud!

efter träningen idag, som jag va och kollade på, så åkte jag terese robert och christian ner till parkeringen bakom ulv för att jag&tessi skulle få övningsköra. jag hade lite problem i början med koppling, broms och gas men tillslut gick det jävla bra! förutom att jag och terese höll på att krocka med varandra, haha, men de va rätt så kul.

ska till skolan imorn, yeeeey! foten gör fortfarande ont men kan gå rätt så normalt nu. känns skit bra. hatar att känna mig hjälplös och handikappad.

nu börjar snart mitt favvis program 2 och en halv man så jag ska tvättabortsminket,bortstatänderna och hoppanerisängen. PUSS!

om jag hade din röst..

hahaha fyfan! mariah har inte en chans. men seriöst, vem har det?


så jävla mäktig människa.

KNASBOLL

fick nyss sms från mammsen:
hej lilla big foot! hur hoppar det?... går det?
kram roliga mamma

haha detta gjorde min dag. loveu!

onsdag

hej alla sötnosar!
foten e mycket bättre idag. kan tillochmed stödja på den. men när jag ska gå måste jag ha foten snett och långt åt sidan för att de inte ska göra så jääävla ont. svårt att förklara men kan inte gå i närheten av normalt ännu. så det blir till att ta kryckorna senare när jag ska kolla på innebandyträningen. men jag e glad att det e bättre iaf :)

idag har jag bara chillat. lyssnat på musik, kollat filmer från när vi(jag och syster) va små, suttit ute på ballen och njutit av solen. ska försöka få det lite städat i mitt rum också, hur nu det kommer gå. önskar att ni kunde se hur jag ser ut när jag ''går'' runt här, ni skulle asgarvat. PUSS!

stukad-fot-suger

hej alla sötnosar!
förlåt för badupdate.. blev som sagt ingen praktik idag. kunde inte röra på foten imorse, när jag skulle gå upp ur sängen och bara snuddade foten i golvet ramlade jag tillbaka i sängen och låg och skrek i säkert 5minuter. har aldrig haft sådär ont i hela mitt liv. så pappa skjusade mig till vårdcentralen som tyckte att de behövdes röntgas. så vi åkte till jakansjukhus. men ingenting var brutet. ledbanden har slitits sönder, så det var en rejäl stukning. det kommer läkas av sig själv såsmåningom men jag missar matchen i helgen, sista matchen med stäket och det suger! har fått låna ett par kryckor också, så jag hoppar runt överallt som ett jävla handikapp. blir troligen ingen skola för mig imorn, så då bjuder jag nog på ett och annat inlägg. happy you (?)

p.s HANNA BÄSTA SEBZDA KOM HEM IDAG. SÅ HANN TRÄFFA HENNE ETT TAG! DU E UNDERBAR HANNA :):):)

ME LOVE YOU!

ciiiao!

nu ska jag hoppa på ett ben till sängen och försöka sova. PUSS!

så fin

även fast jag ibland inte alls tycker likadant som du, även fast jag ibland bara står och skriker och säger dumma saker, så vet du innerst inne hur otroligt mycket jag älskar dig. jag är tacksam för allt du någonsin har gjort för mig, att du fortfarande ställer upp är fan ett under. alla dumma saker jag sagt och gjort, men du finns alltid där. du är den finaste människan jag känner. tack för allt mamma, jagälskardig!



Du bar mig runt i 9 månader, du gav mig liv.
Jag kollar på ett gammalt kort på dig du va så fin.
Och än idag du e, även fast det tog sin tid.
När din bror gick bort så såg jag hur svag du blev.
Sätt dig fri o väckla ut dina vingar mamma,
För du är ängla lik hos mig finns det ingen annan.

klant-arsel-ely

hej alla sötnosar!
praktiken gick rätt så bra, allt gick så jädrans segt bara. skön rast fick jag dock, satt och snackade med adam, solen sken som bara den. helt underbart.

efter skolan hann jag inte mycket mer än att äta innan de va dags för träning. tränade tillsammans med kungsängen idag, vi kanske ska slås ihop. har lite blandade åsikter när det gäller det, men de löser sig vilket fall som helst :) på matchen i slutet lyckades jag stuka foten, kan inte gå eller röra på foten och känner mig ultrahandikappad.. blir ingen praktik för mig imorn, utan bara vara hemma och vila och hoppas att de går över, för de e fan inte skönt!


fotknölen(som jag kallar det) är dubbelt så svullen i verkligheten,
och det gör bara ondare och ondare för varje sekund som går! -.-

måndag

godmorgon alla sötnosar!
är färdigfixat nu och ska rulla ner mot bussen om 5min för ännu en praktikdag på Mio. hoppas bara tiden går snabbt. vädret är iallafall underbart idag med. wiiiho! :)

thats it for today.


nu äre dags att krypa ner i sängen och sussa.
hoppas solen skiner imorn med,
då blir jag glad.
PUSS&GODNATT!

kärlek

Demarco - She can't wait


Gentleman - Leave us alone


K'naan - Wavin' flag


sallad och cv

hej alla sötnosar!
kom precis hem från terese, har suttit och skrivit CV till lekpalatset i Veddesta, hoppas bara man får jobbet haha (;

hade det skit mysigt på pizzerian med la familia, satt och snacka och så. beställde en mumsig avocadosallad sen kilade jag över till ICA och fyllde i papper om jobb. dom söker nämligen en kassörska (; så jag hoppas att jag får det jobbet med, nära och bra. hihi. aja, nu ska jag lyssna lite musik. PUSS!


mucho love to you mamii ♥

dagens outfit


kul att leka

hej alla sötnosar!
kom hem för ett litet tag sen. hade hur kul som helst i simhallen med min plutt. vi åkte rutchkana(stavning?), dök, gjorde volter och massa annat skojsigt. har bara grymt ont i armbågen efter kanan, haha drog ner shortsen och då gick det snabbt som in i helvete, flög runt som jag vet inte vad och slog i allt man kan slå i, så jag är lite öm. men jag klagar inte, hade det fan skit kul (a) haha (;

och nu ska vi dra ut och käka, sen ska jag se till att träffa tess&oliwia. PUSS!


japp, där står jag i vårsolen påväg till simhallen och ser allmänt cool ut

söndag

hej alla sötnosar!
nu var det ett tag sen jag skrev känns det som. gårdagen va iallafall nice. vaknade runt halv nio för att åka till högdalen och spela innebandy match. vi förlorade med 3-2 men spelade grymt bra! längtar redan till nästa match, och då jävlar ska vi vinna!

efter matchen drog jag hem och duscha och fixa mig, mötte upp terese och drog till älvsjö för att träffa oskar som vi träffade på öland sommar05. det var trevligt! :) senare på kvällen drog vi på chillkrök hos falken. sen gick jag hem och däckade typ direkt. haha.

och idag har jag inte gjort nånting alls, har bara hunnit äta frukost, ska snart bädda sängen och fixa mig sen runt två tiden ska jag med lillebror till simhallen och skojsa runt lite :) PUSS!

geometri, musik och plutt

hej alla sötnosar!
nu är jag hemma igen. gick bra i skolan, så jävla skönt med en lektion. gaaahd! fick tillbaka mitt geometri prov också, 16 av 21. jag är imponerad av mig själv!

efter skolan åkte jag terese och fredrik hem till terese, snackade och lyssnade på massa bra musik, sen titta micke och markus förbi också, då spelade vi Kampen mellan män och kvinnor. gick väl lite sisådär, hah :) sen gick jag iallafall och hämtade plutten sen drog vi hem. PUSS!


love2you

freeeedag :D


dagens outfit

memories never die.

hittade den här låten idag. var helt galen i den förut, och den är fortfarande så jävla bra. tänker så mycket på texten. och texten får mig att tänka på källtorptiderna, på 9a. min andra familj. fan, vilka härliga tider det var.

''As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever''

skola,solning,städning

hej alla sötnosar!
har inte varit hemma nästan nånting idag, thats why i haven't ''bloggat'' så mycket. hade iallafall handelsprov, gick åt helvete. ny omplacering i klass rummet, den va nice iaf. jag sitter längst bak mot väggen, så läraren inte kan se om jag e inne på facebook, moahahah!

efter skolan drog jag och solade med terese i kungsängen, det var sånna här feta solarium så vi låg brevid varandra och sola. haha det blev bra varmt och klibbigt men rätt så roligt var det iallafall. efter det drog vi hem en snabbis, sen direkt till robert för att städa där. (tjäna lite extra pengar med andra ord) och den lyckosten drar till barcelona inatt. jag vill också utomlands. trött på jävla sverige, men FAKTIKST har vädret vart nice de två senaste dagarna! nu ska jag lyssna lite musik och sätta på sovtröjan. PUSS


såhäääääär söta var jag&terese i skolan idag :)

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
gjorde precis en superduper god frukost :)
idag har jag försovit mig och missat mina 2 första lektioner. inte alls bra! men jag ska åka dit till lunch, sen äre bara handel och klasstid. och imorgon äre fredag! woooho :D

lyssna och njut!

Deepside Deejays - Beutiful days


Grooves - Writing on the walls


R.I.O. - Serenade


Marco Van Bassken - Riddle



precis haft träning

hej alla sötnosar!
kom precis innanför dörren. har varit på innebandyträning. gick jätte bra, kändes så iallafall. har ju som sagt gått runt lite i min egna värld de senaste träningarna men nu har jag vaknat upp lite. match i helgen också, awesume!

imorn börjar jag tidigt, riktigt tidigt. 5 i 9 börjar jag.. är ju van att börjar 11 på praktiken och runt tio på skoldagar men nu äre nytt schema. ska ioförsig inte klaga eftersom torsdagar är de enda tidiga dagarna. aja, nu ska jag sluta babbla och hoppa in i duschen. PUSS!


i love bananas! speciellt i en tallrik med fil och russin till. då e dom som bäst (;

im out!

nu drar jag iväg på träning, hoppas jag kommer ur min lilla ''bubbla'' idag. men det gör jag nog :) är på skitbra humör btw, feels great!

justja..

.. glömde berätta vad jag gjorde igår!


jag klippte mig!
haha.. kan få sån där sneflipp ibland när jag känner att jag har grovt slitet hår. vilket man får när man färgar så mycket som jag gör. frisörskräck har jag också, eftersom dom ALLTID klipper hundra centimeter mer än vad man säger att dom ska. blev iallafall till att klippa sig själv igen. bara lite toppar och uppklippt, inte värsta skillnaden förutom att de inte är lika slitet längre, vilket är braaaa :)

yeeey

hej alla sötnosar!
kom precis hem, drog till bästavän direkt efter skolan och har varit där sen dess. lyssna musik, snackis och så. myspys. nu blire goda hamburgare till middag sen fan äre träning ikväll! :D woooho!

klockren!

onsdag

godmorgon alla sötnosar!
idag äre omprovsdag. hade jag inte haft några omprov hade jag vart ledig. de e rätt så surt.. men de e bara att bita ihop och dra sig till skolan och få det överstökat.



dagens outfit

<3

hej alla sötnosar!
kom precis hem. sitter och kollar på Christine. finns det nån skönare brud. seriöst? kan inte låta bli att skratta. i love it!

sudda bort din sura min

ojojoj så grinig jag börjar bli. måste fixas på momangen. blir väl till att kedjeröka med bästis och snackasnackasnacka. oj va mysigt :) PUSS!

sun is shining, weather is sweet

hej alla sötnosar!
det gick jätte bra på praktiken idag, fick sluta tre timmar tidigare. hela Mio var nämligen tvungen att stängas pga risk för snöras. så vi fick köra ut alla kunder och sedan springa ut själva. alla drog iväg och fikade medan de väntade på att få öppna butiken igen men jag fick sluta, hih :)

och jag riktigt NJÖT av hela vägen hem! fan vilket underbart väder det är ute. snön försvinner sakta och solen steker. i love it!




tisdag

godmorgon alla sötnosar!
nu har jag bråttom ner till bussen, hörs senare. PUSS!

thats it for today.

nu ska jag lägga mig i sängen, checka 2andahalfmen, tänka och vakna på topphumör imorn bitti! PUSS

vill-ha


så sjukt söta allihopa. till nån vit tshirt\linne och ett par sandaler i sommar. gaaah!

update after workout

hej alla sötnosar!
kom precis ut ur duschen. träningen gick skit. största bitchen blir jag på plan då. blir ju inte bättre av att en jävla idiot fan irriterar mig mer och mer för varje sekund. men de e nice! övningarna gick iallafall bra :)

känner mig super fresh. inte lika kul när jag tänker på att det är praktik imorn men fan de klarar jag, för jag klarar allt. öhmm.. PUSS

~~

du störd, de därför ja älskar dei.

hej alla sötnosar!
har haft en helskön dag. lagade god omelett frukost till mig och syrran. sen snackade vi, tog lite bilder, lyssnade på musik osv. ska ner i tvättstugan om 10min sen ska jag till bästavän, yuppyupp :) PUSS



vem har sagt att man måste vara normal?

måndag

godmorgon alla sötnosar!
vill ni veta vad jag gjorde igår innan jag gick och la mig?
jag satte som sagt på min sleepmusic lista på spotify, men var inte tillräckligt trött för att sova så jag la mig i sängen, tillsammans med block, penna och skolkataloger. låg där och försökte få lite skrivet, var ett tag sen jag bara skrev av mig lite (förutom här i bloggen då) och så kollade jag massa gamla källtorpkataloger. sjukt hur mycket folk förändras, hah :) det var iallafall sjukt mysigt, sen somnade jag tillsist. har nog inte sovit såhär skönt på ett bra tag tror jag. aja, dags att vakna till lite. PUSS!

missugirl


jag och oliwia på Arlanda när vi lämnade av hannapanna..

seriöst hanna! jag saknar dig sjukt stört jävla mycket. hoppas du har det grymt härligt i paradiset, skulle göra allt för att åka tillbaka dit. gemför thailand och sverige liksom? vad väljer man. du ska inte tänka så mycket där nere utan bara njuta av tiden du får, lova mig det? vi ses om prick en vecka sötnos! ♥


och med det säger jag godnatt till alla er. för det är dags för mig att sätta på min sleepmusic lista på spotify och försvinna in i drömmarnas land. PUSS!

for the nights i cant remember


old school


jag älskar Hedley! det bara skriker 'elise' om deras musik. så fort man sätter igång låtarna är tankarna ute och flyger. första låten har jag alltid älskat, får många flashbacks av den. andra låten får mig att tänka så mycket på gamla minnen. källtorptiderna och världens bästa klass 9a.

btw

nu har jag skaffat ett 3månaders gymkort. var och gymmade igår med pappa. även fast det var drygt att gå upp tidigt så var det ändå skönt. gymmade nån timme och simmade 1km efter det, fast pappsen nöjde sig med 50meter. haha!

jag älskar att ha lov

yes, nu är jag tillbaka igen!
har ju som sagt inte uppdaterat på ett bra tag. typ tre-fyra dagar? men iallafall så har pappa snott min dataskärm för att fixa datan i emelies rum som har en tindens att fucka ur heeela tiden. så det är anledningen till att jag inte har kunnat uppdatera er om mitt otroligt roliga liv.

idag är det sista kvällen på lovet. bryter fan ihop. skönt som fan med studiedag imorn iallafall, slippa gå upp tidigt för att ta bussen till barkarby och praktisera en lång dag. nu kommer veckan gå snabbt sen vipps äre helg igen, gilla! men fan att imorgon är sista lovdagen. har varit så jävla nice med lov. har hänt rätt så mycket, gör som vanligt och håller en del saker hemliga, hahah feel the pain. men har iallafall umgåtts, krökat, och mycket mycket mer. har helt enkelt haft det asnice med underbara människor! och faktikst så är det inte så långt kvar till påsklovet, så jag försöker tänka positivt! :)

IM HERE AGAIN. DONT WORRY!

FÖRLÅT för mega dålig update. berättar senare varför jag inte har uppdaterat, och även LITE detaljer om vad jag har haft för mig.. hihi. PUSS!

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
ska kind of ''gottgörs-städa'' lägenheten nu.. sen blire att träffa girlsen och dra ner till gymmet. ikväll vill jag ut och göra nååååått!

här kmr iaf lite bilder från i tisdags



herregud.. aja den bjuder jag på!


godnatt

så jävla less

gårdagen var skojsig tills pappa&mamma ringer på morgonen och är helt jävla galna för att jag stack iväg mitt i natten. jag kommer inte få mitt studiebidrag nästa månad och hur fan ska det gå ihop?! jag kommer dö. seriöst. och ja, jag måste fan ta tag i mitt liv.

träningen idag sög hästballe. imorn blire iaf gym. det är posetivt. finns det nått mer positivt att skriva som händer i mitt liv? hmmmm.. nej! är så jävla trött på allt


nu vill jag bara hamna i koma och vakna upp på min 18årsdag,
snälla gud kan du fixa det åt mig? jag ber dig

måste bara få ut min lycka.. SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA SKÖÖÖÖÖÖÖNT MED LOV :D:D:D:D


ready, set, go!

hej alla sötnosar!
gick grymt bra på gymmet. vi körde både det ena och det andra och lär inte riskera träningverk imorgon eftersom vi var så duktiga och stretchade så bra efteråt :) imorn ska vi dit igen, samma tid förhoppningsvis och på torsdag har vi redan bokat in oss på ett gympa pass. haha det lär bli intressant. men skojj. och imorn äre innebandy träning också, nice!

pappa ska snart iväg och storhandla mat och jag har skrivit min egna '' elise nyttig-lista'' där det ingår både, special K, russin, fil, bananer, sallad, kyckling, avocado och lax. så jag fixar nog ihop en riktigt god kyckling sallad till middag skulle jag tro :)

men nu ska jag ta en härlig dusch sen fixa mig lite, sen blire väl till att träffa girlsen sen blire skojjskojj ikväll ;D PUSS!

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
har nyss ätit god omelett frukost och nu äre dags att traska ner mot bussen och fara mot friskis. PUSS!

jätte glad e jag idag

hej alla sötnosar!
har haft innebandy träning. roliga som våra tränare är delade dom in oss i två lag på matchen, canada och usa. haha hur kul som helst, vi fick stå och sjunga nationalsångerna innan o grejer. och riktigt härligt var det att faktikst alla kämpade idag! brukar inte direkt vara så men fan va härligt. kändes jätte bra, gick jätte bra :) skjus hem efteråt som vanligt, trångt i bakutrymmet med oliwia och tessi men de e mysigt bara!

och imorn drar vi (jag olle o tess) till friskis o tränar. sen på lördag får jag gym&sim kort i jakan, så jag ska få igång simningen lite också, skönt! nu börjar hårdkörningen för beach10. börjar köra stenhårt med min ''GI'' metod också. det går bra nu!


och helt ärligt, hellre sallad än pizza!

see yah later!

hej alla sötnosar!
nu är jag på bättre humör och ska rulla mot bästavän där hon och my other bff oliwia väntar. sen äre träning ikväll, weeeij! :)

geee miiig

panik.

hej alla sötnosar!
jamenvisst e jag på sjukt dåligt humör idag.. mina pengar räcker inte till nånting när cigg och dricka är inräknat. visst, sluta rök, blablabla, men så jävla lätt är det inte. och festa till det vill alla göra nångång i månaden! så dom altenativen är borträknade. jag behöver ett jobb, ett helgjobb eller kvällsjobb eller vafan som helst. vet du nån sida på internet eller nån affär som tar in 16åringar så hör av dig eller skriv en kommentar, tack på för hand!

ta mig tillbaka

hej alla sötnosar!
sov knappt en timme inatt och är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna så jag fattar mig kort. var på arlanda och lämnade av hanna med terese oliwia och hannas mormor. fikade och hade det mysigt. jag vill åka utomlands! jag vill tillbaka till thailand, till lyckan.. åhgudjafanasså vad jag kommer sakna min hannipanni! :/

nu ska jag sova. PUSS!


nu ska jag bara lägga mig ner i sängen, somna och drömma mig tillbaka