Midsommar update!

Oj va statistiken öka idag! Nu måste jag ju bara uppdatera! Har varit sjuk sen vi kom hem från landet så har inte riktigt orkar. Men HERREGUD vilken jävla helg det har varit! Kan dock inte skriva ut allt här i bloggen. Höhö! En riktigt galen helg.

Festande konstant, brännbollsmatch nere i byn, grillning, dans för fullt, sång för fullt, midsommarrocken som var det absolut roligaste på hela resan! En STOR raggar träff. Vi dansa inne på logen för fullt allihopa. Bugg, sen lärde vi oss att twista. Helt galet. Blev vän med alla där. Efter det tog vi allihopa en taxibuss. Och våran stuga är liksom mitt i ingenstans. Men taxin där är inte likadan som här i Stockholm om man säger så. Utan mycket roligare! Jag stog upp och dansade i bussen hela vägen hem. Fick ett par ooordentliga blåmärken, men de va värt de! En riktigt lyckad resa måste jag säga. Ser redan fram emot nästa midsommar!

Och imorgon ska jag jobba första dagen denna vecka sen drar vi till bråvalla på torsdag. Herregud. De e mycke nu! Snacka om att leva rockstar liv! Nu ligger jag i badet. Men jag måste sussa så jag orkar gå upp halv 7 imorgonbitti! Hoppas eran midsommar var lika kul som min! (Fast det är jävligt tveksamt! Haha! Puss och godnatt!

Pics

Lite bilder! Snart blir det mer update. Händer sjukt mycket framöver! 30 seconds to mars imorgon. Landet med dom bästa på torsdag. Bråvalla nästa torsdag. Herrejösses! Livet leker när man steker!

 

Födelsedagsfirande 2 dagar i rad!

Fick fin sång av alla underbara barn och present från världens bästa kollegor idag på jobbet! Vilka fina människor jag har omkring mig. Blessed!

20 år!

Nu är jag 20 år! Helt sjukt! Tack till världens bästa familj, vänner och pojkvän för att fina presenter och för att ni var med och gjorde min dag till den absolut bästa!

Pics

Iväg på bästa stellisens mottagning! Grattis gumman!

Jun. 03, 2013

Du är så sjukt bra. Säger inte det tillräckligt ofta. Finns ingen finare och snällare kille än du. Jag har alltid roligt när jag är med dig. En bästavän och pojkvän på samma gång! Är glad att jag har dig. Jag älskar dig!

Jun. 02, 2013

Grym helg!
God mat, mp, bowling, gokart, pg. En riktigt bra helg med underbara människor! Orkar inte skriva ett mils långt inlägg för jag är för trött. Men här har ni lite bilder iaf. PUSS!