Herrejösses.

Hej alla sötnosar! Vilken dag alltså. Mycket som har hänt. Nu är det iaf dags för party party med mina girls :D

Vad fan ska jag göra?

Vaken och förstörd. Humöret är på botten. Ingen skola idag, orkar inte med skiten. Känns som jag har sjunkit så lågt som det går nu. Känner att jag tappar kontrollen över mig själv. Känner mig ensam, bortglömt. Fan. Fan. Vill bara bort.

...

Nu är jag hemma hos Chrippa och just nu är det hockeymatch, Dif - FBK. Tror ni jag har kul??

Kalas!

Paket, fika och födelsedagssång! Dock blir det Inge fika för min del, men jag har det så trevligt så det gör inte mig nånting! :)

:)

Hej alla sötnosar! Snart kommer gästerna :) treeevlans. Vi hörs senare. PUSS!

Chillar i solen med den här muppen!

Jag älskar dig!

Aldrig någonsin har jag träffat någon som dig. Någon som alltid ställer upp, alltid är glad och alltid är så otroligt positiv. Jag tror jag behöver en sån människa som dig mer än någonsin just nu. Du har en sån speciell personlighet och det finns verkligen ingen som du. Jag är så glad att jag har fått en sån fin vän. Jag är så jävla glad. Kommer alltid vända mig till sig om jag känner mig ledsen, för du om någon kan få mig glad bara genom att vara där! Du är en stark människa Hanna, det är du verkligen. Och vilken motgång du än stöter på, kommer du gå ur den med huvudet högt, det är jag säker på! Och under tiden kommer jag hålla din hand varje sekund. Jag älskar dig så sjukt mycket! Glöm aldrig det. Du är bäst! ♥

Äntligen!

Hej alla sötnosar! Omg jag e sååå glad just nu! Appen är äntligen här! Nu kommer jag kunna blogga huuur mycket som helst :D just nu sitter jag på lektion, lika tråkigt som vanligt. Blir nog att hoppa av iaf, får se hur jag gör. Det här funkar ju inte iaf.. Känns som jag inte bryr mig ett skit, jag bryr mig verkligen inte! Synd men sant.. GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE LILLEBROR OCKSÅ SOM FYLLER 11 ÅR! stor kille :')

mucho update, only for you

hej alla sötnosar!
gårdagen var förjävlig. kändes som jag skulle gå sönder. bokstavligt talat. men mina älskade vänner pratade med mig, och självklart fick det mig att känna mig bättre. slutade gråta från stunden jag klev innan för tess dörr. det kallar jag kärlek, kärlek till så fina vänner som jag har. skulle aldrig klara mig utan er! ♥

på kvällen gick jag hem och åt lite pizza sen hämtade chrippa upp mig. vi duschade, lyssnade på musik, pratade och somnade. sen idag ringde klockan redan vid 6 eftersom jag chrippa och hans mamma skulle åka och hämta bilen som chrippa har köpt. så det blev tidig uppstigning. när vi kom in i verkstaden dog jag typ. föööör fin bil! myyygad, sen blev jag avsläppt vid skolan där jag mötte terese hanna och julia. sen vare dags för ''plugg''. jag hatar skolan.

 

och idag mina käre vänner så åker jag till småland med min familj :) mitt kusinbarn har nämligen dop imorgon, så kusiner och släktingar från dalarna ska också dit. ska bli riktigt kul. och jag som ääälskar bebisar, nu ska jag äntligen få träffa mitt lilla kusinbarn :') kommer förmodligen dö (a) nicolay heter han =)

senare mot kvällen fortsätter vi mot mammas bästavän, som jag har skrivit om förut. dom bor ju också i småland så det blir asnice. och eftersom hon har 4 barn i min ålder så blir det fet fest på lördagskvällen. så mig går det ingen nöd på ;) 400 kr mer lön än vad jag trodde också. awesome!!

ha en trevlig helg mina kära trogna underbara läsare, för det ska jag ha! PUSS!

drog

Jag älskar dig!

Hanna Sebzda

kärlek

Jag är så otroligt glad att jag har mina fina vänner. När jag känner att gråten tar över och jag bara vill ge upp så får ni mig att le och skratta igen.  Jag tror helt ärligt inte att jag hade klarat mig utan er. Jag vill säga tack, tack för att ni alltid ställer upp och finns där. Det betyder mer än ni tror.
Jag älskar er, nu och föralltid! ♥

hello again!

hej alla sötnosar!
dagarna rullar på. jag har haft kul som fan. chillat hemma hos tessan. och i förregår firade vi sötnosen micke som fyllde 18 år. markus fyller år imorgon så vi sjöng lite för honom också. vi brudarna bakade någon slags slajmig tårta och micke kom med världens godaste cheesecake. sen kollade vi idol och hade det mysigt resten av kvällen. jag och terese sov hos henne och somnade runt halv två.

igår var jag med terese, vi var lediga så vi tog det bara lugnt. sen på kvällen hämtade älsklingen upp mig. vi tog en liten kvällsprommis sen gick vi in och kollade sons of anarchy och myste lite innan vi somna.

och nu sitter jag i skolan och har dötråkigt. snart prov som jag inte har pluggat ett skit på sen blire tastys med ogge. PUSS!

today

hej alla sötnosar!
härlig dag. började med skola och fina vänner, efter det tog jag och hanna bussen hem till henne och pluggade och nördade oss med våra telefoner. sen gjorde vi asgoda cresps, sen kom rasmus och joinade oss ett tag och skjusade oss till tess. och nu har vi varit här hela kvällen med tjejerna och grabbarna, kollat idol osv. asnice! :)

blir sleepover här med tess och hanna så vi hörs imorgon med bilder osv. inte så rolig blogg update idag kanske men det blir bättre imorn, PUSS!

morgonmys!

lycka

middagsdax!

hjälp mig!

skolmotivation = 0. vafan ska jag göra? alltså nu pratar jag inte om att jag är lite skoltrött bara. nej nej nej. det är fullständigt omöjligt för mig att ge mig in på nånting alls som innehåller skolarbete. och även om jag är på lektionen så pluggar jag inte, för det går inte. min hjärna säger nej. mina tankar går åt till helt andra grejer istället.

ska jag vara ärlig så skulle jag kunna hoppa av. utan problem. även fast jag inte ska göra det, eftersom det är sista året och jag gärna vill ta stundenten med min klass osv osv. men jag kan inte plugga eller vara i skolan, någonting drar mig bort från allt det. vad är det som händer? det har alltid varit illa när det gäller min skolgång, men nu är det fan värre än någonsin..

gårdagen

hej alla sötnosar!
OMG OMG OMG. hade huuuur kul som helst igår :D klockan åtta drog jag terese och hanna mot jakan för aqve hade ju tjejmiddag. så de va några där, blandannat ifrah och narin som jag spela fotboll med förut så det var skit kul. vi alla satt och snacka och åt osv, och maten var huuuur god som helst. pastasallad med kyckling och massa olika såser, grönsaker, goda oster och världens underbaraste baguettbröd med någon fyllning på. jag dööör. hah ok, nu blev halva inlägget om mat. men som alla vet, mat är kärlek! ;)

sen drog vi iaf jag aqve anni sara och emelie på fest långt bort åt helvete! först tåg till karlberg, sen 15 minuter med märsta tåget sen buss, haha vettefan vart vi hamna, men kul vare iaf! drack, snacka med folk, dansa osv osv. AWESOME! :D:D


fina tjejor påväg till aqviis






brak frukost hos aqve imorse, mmmmums!

grattis världens bästa tjej!

idag är det din dag :D:D och den ska bli bääääst!
jag är så glad att jag äntligen har nån att gå ut med som e precis lika GALEN som jag.
grattis grattis grattis AQVE 18 FUUUCKING ÅÅÅÅÅR! :D


cam wow

hej alla sötnosar!

eftersom jag vet att folk föredrar bilder före text så visar
jag min gårdag\dag med bilder istället! enjoy (y)


kick off!

hej alla sötnosar!
har haft en jätte mysig dag i stan med mina sötnosar idag. alla uf företag fick hundra kr per person att hitta på nått för och vi valde att dra och käka bästa kina buffén i hela stan. satt där i typ två timmar och bara käkade och snackade. jätte mysigt! tack för en jätte trevlig dag mina fina! :)

nu ska chrippa komma o hämta mig sen får vi se vad vi hittar på. PUSS!








sleepover time

hej alla sötnosar!
glad tjej med vit iphone, haha, sooom jag har längtat till denna dag! men tyvärr så kan jag inte använda den förns 3 dagar eftersom jag ville ha kvar samma nummer och dom måste fixa så det gamla inte funkar längre osv. så nu har jag min gamla vanliga skruttiga mobil i 3 dagar till.
jag fick faktikst ett jätte bra erbjudande, för 420 kr i månaden får jag ringa för 350 kr, fri surf och 3000 fria sms. happy happy!

och snart ska jag rulla mot tessan sen blir det sleepover med bästa flickorna! ♥ PUSS!

bättre sent än aldrig!

ONSDAG

hej alla sötnosar!
är hemma hos terese, som förövrigt ligger och sover. idag har vi bara tagit det lugnt, kollat Jag saknar dig och massa bra program på tv. snart kommer linda och joinar oss också och då blir det true talent och idol. rätt bra kväll enligt mig. ibland behöver man bara ta det lugnt, och idag är exakt en sån dag! vi hörs sen mina fina, trogna läsare. PUSS!

20 år!

Idag är det ingen vanlig dag. nej det är nämligen min lilla, söta, muppiga, bitchiga, dryga och helt underbara systers födelsedag! 20 år. 20 år!? lite svårt att förstå. många år med bråk, skratt, tårar och lycka tillsammans med dig. jag är glad att jag har en sån fin syster som jag faktiskt har. vi måste börja uppskatta varandra mer. tänk, en syster i ungefär samma ålder som man kan gråta och skratta med, komma till om man behöver råd eller bara höra ett otroligt dåligt skämt. hur bra är inte det liksom? asbra! så emelie, jag är riktigt glad att jag har dig! det ska du aldrig tvivla på. och idag ska din dag bli bäst!
Jag älskar dig! ♥

im home

hej alla sötnosar!
har precis kommit hem från en heelt underbar kväll. hade det hur bra som helst. tog taxi hem med girlsen sen fortsatte jag hem till mitt. imorn fyller stora syster 20 år så det blir stor firning av detta imorn tills jag ska dra ut med alla tjejorna. FAN va kul det ska bli! woooho :D men nu måste jag sova så jag pallar upp :) PUSS!

droger


HEEEELLUU :D

hej alla sötnosar!
nu är jag här igen, mer taggad än någonsin!!
kom tillbaka från galaxy kryssningen igår, var där med terese och massa knasigt folk, hade det skit kul. dansade som fan och körde järnet. blev inte så full men hade det huuuur kul som helst. trodde jag skulle vara en liten bitterfitta men nejnej, blev mer och mer taggad för varje minut som gick. så det var riktigt lyckat, bilder kommer senare så oroa er inte :)

och ikväll blir det chillkrök och imorn utgång. hur nice är inte det!? glad tjej. glad att jag har så jävla underbara vänner. känner nu hur mycket jag har missat och hur mycket jag verkligen älskar att umgås med dom. jaa, man ska vara rädd om det man har.

nu ska jag fortsätta umgås med terese och linda så hörs vi senare! PUSS!

tjena

Hanna gästbloggar.....
hejhej. läget? eftersom elise aldrig skriver får väl jag helt enkelt göra det.
Palla livet känner jag.
Idag har jag vart i skolan, sen åkte vi till donken och tjocka oss, efter de drog vi tíll tess och chilla, sjöng singstar och gjorde tacos. Ídag känner jag ingenting. Vill skratta, men jag är tydligen emo.
Tänkte bli fjortis snart, så jag kan skratta.
puss hej
PS, jag älskar mina tjejer, som är så sjuka i huvudet. Ni gör mitt liv ♥

-

bajs.