.

nu hoppar jag i min Hello kitty pyjamas och gosar ner mig i soffan med mamma ♥ på tvn visas Familjen Annorlunda :)

äntligen hemma!

hej alla sötnosar!
just nu är jag på riktigt dåligt humör. känner bara för att släppa allt. jag orkar inte bry mig om nånting, inte om NÅNTING just nu. pallar inte lägga energi på ett jävla skit. tänker bara sitta här vid datan och lyssna på musik, sen lägga mig i ett långt varmt bad och bara rensa tankarna och koppla av.

skolan gick bra idag iallafall, även fast det finns en del ja, speciella personer. efter skolan drog jag och gymmade. sprang nästan 3 km på löpbandet. pallade springa i 18 minuter. brukar bara springa de 5 sista minutrarna och gå resten, så blev lite chockad över mig själv. svetten bara rann och det kändes helt underbart sen när jag var klar, fick in lite styrka och mycket magövningar också. sen kom världens bästa pappa och hämta mig sen drog vi hem till resten av familjen och käka hamburgetallrik! ♥


Solsidan med cola&godis hos baby igår


Lukas snygga ''profilbild'' haha


drog till tastys på håltimmen, blev favoriten Skagen som vanligt


sen fastnade jag och Miia på HMs barnavdelning


snyggingarna mikaela&micaela var inte så kamerakåta nån av dom


lite smått failad outfit bild innan gymmet


sen var det bra gott med mat efter denna långa dag!

gryyymt

sitter på näthandel lektion och testar mina photoshop skills lite ;)





morgon update

hej alla sötnosar!
kollade statistiken och märkte att läsarna steg lite extra igår. men så är det alltid på söndagar. kanske för att alla är hemma och inte har nått bättre för sig än att sitta vid datan (?) haha. igår chillade jag iaf hemma halva dagen, mös lite med familjen. sen gick jag till älsklingen, vi kollade film, körde lite motorcrosspel sen vare dags för Solsidan. till de laddade vi upp med cola och godis :)

men oj va drygt det var att gå upp imorse! jag är en sån person som ligger och snoozar ändå tills jag verkligen MÅSTE gå upp. minst en halvtimme snoozar jag, ibland blir det lite mer. men egentligen tror jag bara det blir drygare att gå upp då, när man ligger kvar och verkligen känner hur skönt det är och hur mycket man verkligen vill ligga kvar och sova. det enklaste är nog egentligen att bara gå upp direkt, tvätta ansiktet och börja fixa iordning sig. men haha det skulle jag aldrig klara av. tycker om min snooz ändå.

nu sitter jag på handelslektion som slutar om typ 40 min, sen har vi över 2 timmars håltimme, så det blir väl att dra till centrum och se om man hittar nått. get 2 u guys later. PUSS!

såhär mysigt har vi det på morgonen



fast update

åååh nu gosar jag ner mig i sängen med pluttis och kollar tv tills det blir pappas goda bacon frukost =) & alice springer runt och attackerar och har damp som vanligt. sötan leker lite fööör ball tror jag.. PUSS!

söndag

godmorgon alla sötnosar!
idag gick jag upp klockan nio!? haha förstår inte riktigt vad det är med mig, men jag sov gott iallafall. lite konstiga drömmar bara men det är inget ovanligt direkt.


charmtrollen nadja och jag en morgon i småland

lyckad kväll

hej alla sötnosar!
har haft en superduper trevlig kväll med allihopa. familjen, chrippa, stolle och lia. vi åt god fläskfilé middag och efter det spelade vi Smart ass :)

följde precis med älsklingen en bit och nu är jag hemma igen och ska bara total mysa med musik och tv tills jag kryper ner i sängen. PUSS!

me right now

haj igan

hej alla sötnosar!
fan va vår lägenhet är kall. går och fryser hela tiden. har inte ens varit uppe 5 timmar men redan hunnit tagit 2 bad. menmen, rätt så skönt ändå. jag älskar långa varma bad. rensa tankarna lite och bara koppla av. det absolut bästa som finns!

baby kommer på middag lite senare. likaså mimmis kille och lillpluttens flickvän. aaw så gulligt. 10 år och bjuder redan över varandra på middag och grejer. min lillfjärt vet hur han får flickorna på fall han :')

nu ska jag iaf fixa mitt rum lite sen börja sminka mig och klä på mig, sitter fortf här i morgonrock. höhöh. PUSS!




åååh jag vill ha långt hår iggeeenn :'/

saturday morning


godmorgon alla sötnosar!
typ såhär känner jag mig denna morgon. ser typ ut som jag gråter eller har panikångest. men riktigt så farligt är det inte ;) dock känner jag att jag behöver en varm dusch och lite bra musik för att få upp humöret ett snäpp =)

-

bra slut på kvällen.. godnatt!

P.S jag älskar dig lillebror

-

things slips away. time grow us apart. i want it like it was. i need you by my side.

nelly - one and only ♥

back in the days

hahaha herregud. fjortis? jag? nej aldrig! HAH













love



aaaw, helt underbara! :')

happppyy feet

hej alla sötnosar!
kom precis hem från praktiken. känns helt underbart med helg. åååh jag njuter av varje sekund just nu! snacka om glad cheey :D

friiiday bitches!

godmorgon alla sötnosar!
klev precis upp. trött som faaan. men det är fredag, då får man ju faktikst lite motivation. så de e härligt :D &snart beger jag mig ut i kylan för att möta tessan sen drar vi till hemköp och frontar hela dagen. det är nämligen det man får göra på fredagar eftersom det inte kommer några leveranser då. tiden går rätt så sakta men det är mysigt för man får en härlig fredagskänsla av alla små söta barn som springer och köper godis och är hur glada som helst :)

igår åt jag en fet kebabrulle, fick lite hjälp av chrippa men FAN va mätt jag blev. tror det var därför jag vaknade typ klockan 4 inatt och hade HUR ONT SOM HELST. trodde seriöst att jag skulle dö. fyfan, hemskt. men sen somna jag sen gick det över. fan, får sluta äta så mycket, men hallå? sveas kebabrulle?? behöver jag säga nått mer? HAHA. aja, nu måste jag dra. PUSS!

 

ge mig sommar

hej alla sötnosar!
chrippa ligger fortf och sover.. boooring! menmen, om ett tag ska vi iaf ner och åka skridskooor. yey! sen äre fredag imorn, skööönt! :D bara en praktikdag sen helg. underbart vad fort veckorna går :)

men ååååh vad jag längtar till sommaren!!


jag och willepille innan balen i 9an. kolla va grönt och fint i bakgrunden!

grymt tjejen

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
igår var det som sagt resursdag och det gick väl typ.. åt helvete? som tur är har jag bara 1 prov att göra i handel, trodde jag hade typ 35932719.

nu e jag hemma hos älsklingen, han ligger och sover och är hur pluppinuppig som helst. åh! :D tror jag kryper ner igen. PUSS!


**


ååh vad jag älskar den här låten! gaaah
kan sitta och trycka på replay hundra gånger oooom

godmorgon alla sötnosar!

skulle egentligen vara i skolan för två timmar sen.. men jag ska iallafall ta bussen som går om en kvart och då jävlar blir det två timmars stenplugg innan proven börjar!

annars har jag haft en rätt så chill morgon, ätit bra frukost, duschat, hunnit fixa mig och skrikit på galna Alice som har haft damp idag.

ayaaah, dags att dra till plugget. PUSS!

tisdag

hej alla sötnosar!
idag har jag varit i skolan, efter det var det dags för lite gym kände jag. har inte blivit så jätte mycket av det på sistånde, höll på att få lite panikångest ett tag! så ett gympass efter skolan var verkligen skönt!

och imorn äre resursdag. den där dagen när jag alltid har höga berg av saker att göra.. suck! blir så jävla fucking trött på mig själv. & efter det ska jag med carro och simma, weeey! skit länge sen jag simmade, konsigt nog eftersom mitt gymkort gäller till simhallen också (?) för er som inte vet så gick jag i simning förut. från att jag var 7 till 13 år. så jag slutade i 7an då jag tröttnade lite. träningar 5 gånger i veckan. två träningar på söndagar, en träning på onsdagar klockan 5 på morgonen. mja, haha det blev lite mycket och det blev en aning tråkigt att bara simma fram och tillbaka hela tiden. men nu ångrar jag lite att jag slutade, & när man kollar sig i spegeln har man ju fan nästan lust att banka skiten ur sig själv! HAHA! men imorn ska jag inträda vattnet igen iaf. det blir härligt =)

och nu sitter jag här i min söta hello kitty pyjamas och ska precis gå och hämta en varm kopp te =) sen blir det att gosa ner sig i sängen och kolla om det finns nått bra på tv! PUSS!





måndag

inlägg kommer snart, fixar med mina garderober. förstår INTE hur allt ska få plats. aja, det blir intressant att se sen. PUSS!

praktik, hockey och skräck

godmorgon alla sötnosar!
älsklingen ligger o sover i sängen, men jag e vaken och tänkte därför få in ett blogginlägg eftersom jag e fett keff på de på sistånde! sorry bout that!

igår var det iaf praktik, sen gick jag hem till chrippis. lite senare gick vi o köpte cola, glass o en feeet godispåse. vid elva tiden gick vi ner o körde hockeymatch med terese oliwia micke markus o aaallihopa. haha kul men fan va förvirrad man var när man vingla runt där bland alla hockeygrabbar med feta skydd o grejer.
efter det gick vi tillbaka hit o käka godis o kolla skräääckfilm! usch, den va fan äcklig MEN bra! hatar skräckfilmer helt utan mening, men den här var som sagt bra! rekommenderar!

tisdag

hej alla sötnosar!
har inte haft någon särskild lust att blogga de senaste dagarna, inte för att jag har mått dåligt elelr nått sånt, bara inte haft lust.

nu sitter jag i skolan, slutar snart, då blir det gymmet! likaså igår, slutade klockan 5 sen drog jag och gymmade 1 timme och fyrtio min. kom hem halv åtta. SHIIIIT! nu kör vi säger jag bara, nu jävlar! ne men jag älskar att gymma, speciellt att gymma själv tycker jag om. eller klart det är roligt med sällskap också men det är skönt att bara komma iväg och få lite tid för sig själv & rensa tankarna lite.
efter skolan\gymmet har jag inga planer alls, så det blir antagligen bara att ta det lugnt och kolla tv, ta ett varmt bad, lyssna musik och chilla.

nu äre iaf info o layout, sen engelska, vilket jag personligen tycker är ett av de roligaste ämnerna i skolan. svenska, engelska och idrott är de bästa! sen äre iaf dags att sveeettas lite :D PUSS!

ps. jennie står och kliar mig i nacken, kärlek till den bruden♥

fuckyeah!

NU KÖR VI!

yeyyyye

hej alla sötnosar!
förlåt för sämsta uppdateringen. kom nyss hem från terese, hela gänget var där, hade det trevlans! :) mamma o pappa har haft fest så här hemma är det fortfarande livat. gud jag som måste sova nu! ska ju fan på bästaste hanna sebzdas feta 18års fest imorn! woooho

nej så nu äre ju dags att gå och sova tycker jag så man kan tagga till rejält imorn! PIIIZZ

snart slutar jag! yey

hej alla sötnosar!
sitter i skolan, religionslektionen blev nerkortad så vi slutar redan om en timme. yeeey! :D då ska jag dra ner till ishallen också köra lite hockey med chrippa och per. hah! det e faktikst riktigt kul, men inte när det går dåligt. då blir jag sur och slänger klubban, men sån e jag! ;)

grym cheey

hej alla sötnosar!
idag efter skolan drog jag till gymmet, haha helt själv. mobboffer(?) ne men det var faktikst nice. fan va jag svettades! körde först 3 km crosstrainer sen direkt efter nästan 3 km på löpband. grymt! sen kom pappa o hämta mig sen har jag bara käkat, pluggat och träffat tessan ett tag! (: imorn blir det skola igen, och den drygaste dagen av dom alla. herregud, men detta klarar jag! PUSS!

måndag, back to hell

hej alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering igår men jag gymmade med pappsen på morgonen sen åkte jag med mamma pappa och lillebror och hämtade mormor. hon har nämligen opererats och kan inte gå som vanligt efter det, så hon har suttit inne i sin lägenhet jätte länge. så vi tog ut henne på en liten sväng i centrum. fick även med mig lite nya grejer hem, kan lägga upp bilder senare :) efter det åkte jag hem till älskling och sov där.

& ja, nu sitter jag i skolan. skolan, skolan skola. helvetet har börjat igen. och vill ni veta en rolig sak? jag ligger 15 uppgifter efter i datorkunskap. 15 UPPGIFTER! och B-kursen börjar nästa vecka. kul... nej, inte riktigt.

nu är det iallafall svenska lektion. jag tycker om svenska. och Annie pannie svenskaläraren e söt =) efter den här lektionen är det idrott med söt-senila Mats. get 2 u guys later! PUSS!

nu kör vi!

godmorgon alla sötnosar!
nu blir det ägg och havrefras sen drar jag med pappsen till gymmet. idag aktiverar jag mitt 3 månaders gymkort så nu kör vi!

nattii

haha ibland undrar jag vad jag skulle göra utan alla dessa bloggar? bästa tidsfördrivet ever! som nu tillexempel, precis kollat film med mammsen och pappsen sen kom jag in till mitt rum, var lite för pigg för att gå och sova. så nu har jag suttit och läst bloggar i sisådär en halvtimme och VIPPS nu är jag perfekt trött för att hoppa ner i sängen! perfekt ju! åååh va skönt det kommer bli att sova! PUSS & GODNATT!

dag 4 - det här åt jag idag

hhah känns inte som världens nödvändigaste och mest intressanta punkt kanske men men, rätt ska va rätt så here we go!

till frukost åt jag äggmacka, mums! hmm, nu måste jag tänka, nee tror inte jag åt nått mer än det innan middagen. och den var god, höjdpunkten på dan fan haha! fläskfilé med pappas underbart goda sås och klyftpotatis till sen cola på det. perfekt!

och efter det har jag käkat lite popcorn till filmen jag kollade på med mamma o pappa. haha thats it. intressant va? ;)

-

nu är jag mest sur, sur på mig själv.

yea

hej alla sötnosar!
fan, planer blir ju ändrade hela tiden.. skulle egentligen till solna med nyberg och gänget men nu blev det inte så eftersom det blev lite sent om man skulle hinna fixa dricka o allt innan. så vi får helt enkelt spika det någon annan helg istället!

just nu sitter jag och lyssnar på musik.
körde nyss bilspel med pappasen, fett jöö, men jag blir alltid galen när jag åker ur banan, haha. men snart e jag proffs!

todays

saturdaaay

hej alla sötnosar!
då är man vaken, pigg och nyduschad. får se vad denna dag har att bjuda på! om ett tag ska jag iaf ut och möta carro :) ta en prommis och snacka litegranna oså.

Van Halen - Jump
perfekt om man vill vakna till o bli på lite bättre humör!

nattii

nu är det dags för mig att gå och sova. &lilla sötnosen alice ska sova med mig inatt, så mysigt! men lägga sig med rumpan i mitt ansikte som hon alltid brukar göra får hon inte, nej hon får ligga brevid mig och se söt ut. det e hon ju så bra på! :)
har haft en jätte mysig kväll med mamma pappa och bror. vi har haft riktigt fredagsmys med både film o gottgott. GODNATT!

-

dag 3 - mina föräldrar

Mamma Maria - denna kvinna älskar jag otroligt mycket. min mamma, min fina mamma. hon har varit med om mycket i sina dagar, haft motgångar, men hon är stark. så otroligt stark. jag kommer alltid finnas här, och jag vet att hon finns här för mig med. är det något så vet jag att hon stöttar och förstår. vi har våra bråk, men vilka fan har inte det? jag älskar dig mamma.

Pappa Lars - knasigare gubbe får man leta efter. jag älskar pappas sjuka humor och konstiga skoj som är så tråkiga så dom blir roliga. jag älskar när han vet att han har gjort fel och ska smöra lite och vara sådär extra gullig. vi är lika envisa han och jag, och ibland kan det verkligen vara krig mellan oss. men jag älskar han ändå, och det kommer jag alltid göra. min pappa

hellooo

hej alla sötnosar!
hade en mysig dag med älsklingen igår, vi åt gott och bion var bra :)


idag har vi spelat hockey. och nu kom jag precis hem. jag och nyberg försöker komma på vad man kan hitta på en fredagkväll som denna. men det ser inte ljust ut för oss, aja, vi får fortsätta leta helt enkelt! PUSS!

dag 2 - min första kärlek

visst har jag har haft förhållanden innan och varit kär oså. men aldrig har jag nog varit så kär som jag är i min älsklings Christoffer. han måste jag nog räkna som min första riktiga kärlek. jag kan göra allt med honom. jag känner mig så lycklig när jag är i hans närhet. att bara vakna upp brevid honom i hans famn och veta att han är min, bara min. vi har många fina minnen och jag är verkligen glad att vi träffades. visst har vi haft våra bråk och ibland har allt bara känts som skit men vi har klarat oss igenom det, och det skulle jag kunna göra hundra gånger om. jag skulle kunna gå igenom eld för denna kille. tänk att vi har hållt ihop i 7 månader nu. &självklart hoppas jag på många många fler. Christoffer Brodin, min kärlek. mitt allt!
Jag älskar dig







7 månader

hej alla sötnosar!
idag har jag inte gjort ett skit. ganska skönt men fan nu börjar jag bli riiiiktigt uttråkad. om en timme ska jag iaf röra mig mot centrum och möta älskling, sen ska vi åka till kista och käka o kolla bio. vi firar nämligen 7 månader idag, hihi. love my boy!

kärlek

godmorgon alla sötnosar!
vaknade till en strååålande nyhet. jo jag såg nämligen att det kommer ut en andra säsong på Solsidan den 16e januari! om jag är glad. nötte ju hela säsong 1 med nadja på bara en kväll och en morgon. FAN VA UNDERBART PROGRAM! om jag kommer vara bänkad inför varje nytt avsnitt, oooohja!

,,

dags för mig att krypa ner i sängen. godnatt!


min kärlek

dag 1 - Om mig

gud vart ska jag börja?
jag är en otroligt glad tjej, oftast. kan även få mina damputbrott när saker inte blir som jag vill eller personer gör mig sur. då blir jag riktigt sur, slänger saker och skriker osv. MEN jag kan även vara världens gladaste när jag skuttar omkring och skrattar och sjunger och bara blir allmänt jobbig tillslut :) jag älskar potatisgratäng och pannkakor. tacos och pizza går också hem. jag älskar one tree hill och south park. det är mina två favoriter! two and a half men och jims värld e också braiga. jag är världens känsligaste för filmer, det har jag fått från mamma. om det är minsta sorgligt så sitter jag och störtbölar. om det är nånting fint på tv som jag blir rörd av är det också svårt att hålla tårarna inne. jag älskar att sjunga men inte framför folk. gärna ensam i rummet till kareoke på youtube haha! jag hatar otrevliga människor. kaxiga bitchiga bittra människor. har alltid haft svårt för nytt folk. men e dom trevliga så är det självklart att jag också är det =) haha jag är en riktig smörare för lärare, ger ofta komplimanger o överdriver gärna lite med det också, hihi, men dom klagar inte såå. dock funkar det inte så bra på betygen.. skolan för mig går åt helvete. ligger efter och allt är bara bajs. får ångest när jag tänker på att helvetet snart börjar igen. men i högstadiet var jag värst. var nog inte en enda lektion jag inte blev utslängd ifrån. jag skrek, skrattade och störde på varenda lektion, sprang runt överallt och sjöng och skrek och startade matkrig i matsalen. haha lärarna sa att man kunde höra från flera hundra meters avstånd i korridorerna när jag var påväg. haha konstigt? nej inte riktigt. jag betedde mig verkligen som en snorunge, men FAN va kul jag hade. högstadie tiderna glömmer jag aldrig! gick i världens bästa klass också, 9a! :) det var även i högstadiet min fjortisperiod försegick. jag var jätteblond. hade piercing över läppen, alldeles för mörk brunkräm, massa vitt i ögonvrån, idomin. gick med hög fjortisdunk från mina högtalare som hängde runt halsen. kunde sitta så på tåg också, och jag brydde mig inte vad folk tyckte. men det där har nog lugnat ner sig lite nu, hah ;) likaså mitt galna festande. eller snarare drickande. drack väldigt ofta och varje gång jag drack blev det alldeles för mycket. och då menar jag verkligen ALLDELES för mycket. jag kom aldrig ihåg vad jag hade gjort dagen efter och fick alltid höra det mest pinsamma sakerna från alla andra dagen efter. sjuka saker som jag inte ens fattade att jag kunde ha gjort. det började gå lite för långt om man säger så. folk fick ringa ambulans och jag spårade verkligen ur. vissa gånger kunde det gått riktigt illa, tacka gud att jag alltid hade mina underbara vänner vid min sida som hjälpte mig och stod ut med mig. men som sagt, klart de lessnade, och några som verkligen lessnade var mina föräldrar. straff efter straff, utegångsförbud efter utegångsförbud och jag blev bara argare och argare och aldrig blev det någon förbättring. jag kunde helt enkelt inte dricka utan att bli fööör full. men det har förbättrats nu som sagt. och tur det, för det började bli liiite för mycket.
men ja, nu har ni nog fått veta det mesta om mig, skulle kunna fortsätta i evigheter men det pallar jag inte, haha det gör nog inte ni heller :) så det får räcka för den här gången, är det något ni undrar är det ju bara att skriva o fråga.

gör som alla andra

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min favoritfödelsedag
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Mina syskon
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

yeah

hej alla sötnosar!
börjar bli sjuk. förkyld och ont i halsen -.- har haft ont i huvet de senaste dagarna också men det har gått över nu. dags för singstar med sissan nu iaf! får se hur det går. utklassning på G! piiiz!

-

jag har gjort fel. jag har backat undan. allt är mitt fel. jag vill inte ha det såhär längre. jag mår inge bra av att ha det såhär. jag är rädd. rädd att förlora er. allt rasar.

here i am again

hej alla sötnosar!
förlåt.. nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. hade det bra i småland. mycket bråk på nyårsfesten bara men det var trevligt ändå =) gosade med världens sötaste kattungar, åt massa god mat, lärde mig lite nya coola grejer, körde idol leken och massa annat kul.










igår var jag med älsklingen och shoppade lite. köpte nytt smink, nya tights, en kofta, en tshirt och en jätte snygg partytopp! har egentligen alldeles för mycket kläder i mina garderober. känner att jag måste ta itu med det idag. har även lovat min älskade lillebror att åka pulka med honom, haha, tur att plutten har en sån töntig storasyster =)



igårkväll hade jag mys med syster och mamma. vi drack läsk, åt popcorn och kollade på Stekta gröna tomater. mammas favoritfilm sen hon var ung. och jag måste säga att den var riktigt bra!