Godmorgon efterlängtade fredag!



Kategori:

New in



Två apsnygga jack/tröjor. Den andra är min favorit.

25kr på alla smycken på ur&penn.. Shooo!

Lite nya underkläder är alltid bra att ha.


Har en hårfärg kvar från förra färgningen men eftersom jag har så otroligt tjockt hår så behöver jag alltid två. Får se när jag har tid att färga bara. 

Olja för håret. Doftar ljuvligt. 10/10 baggar.


Eyeliner behövs då jag använder det dagligen. Tänkte även att det är snyggt med lite vit eyeliner på nedre fransraden för en piggare look, så jag köpte det med.

Dem senaste två foundations jag har köpt har jag varit missnöjd med. Blir lätt fläckar osv. Jag vill gärna ha en täckande och hållbar. Jag älskar dream matte mousse och frågade efter en foundation med liknande konsistens. Då tipsade hon om denna. Och jag är väldigt nöjd. Hade inte ens fläckar efter en heldag med barn. Mascaran har jag inte hunnit testat ännu, så upp till bevis!

Köpte även ett par tjockare leggins från Gina. Älskar dom då det är bekvämt att jobba i och bra nu när det är kyligt ute. Ja, det var det jag köpte igår. Men har även valt ut några saker av alla tusentals andra saker jag har shoppat men inte hunnit visa.

Älskar denna blus. Mönstret. Allt. Riktig Elise tröja som emelie sa.

Som ni alla nog vet vid det här lagret så är Britney Spears fantasy min absoluta favoritparfym genom tiderna. Hittade denna tvådelade parfym med 50 ml Britney Spears fantasy och 50ml Britney Spears fantasy Midnight som också luktar gudomligt. 


Rosa är min favoritfärg. Som ni flesta kanske också vet. Och hur sött är inte det här settet med sminkborstar? Inte använt ännu dock. Köpte det mest för att det var så gulligt. Haha!

Så kan vi ju avsluta med en bild på min favorittändare. Haha jag dör så snygg den är. Kan inte hjälpa det. Im in love!

Ja, det var det. Hope you liked it! Vi hörs mer senare eller imorgon. PUSS!

Dagen, städning, weekend

Nu har även torsdagen närmat sig mot sitt slut. Tusan vad veckorna går fort. Direkt efter jobbet gick jag till mormor för lite fika och kortspel. Hon är allt bra hon, min söta lilla mormor. När jag kom hem blev det lite städning och fixning i garderoberna. Även packning inför imorgon. Ska nämligen till Öregrund med tessi, Hanna, bersan, Jonas och Ted över helgen. Ser fram emot det grymt mycket! Det är min tidiga fredag imorgon också så jag slutar redan klockan 14.00! Härligt! 

Just nu är humöret på topp. Torsdagar är en av mina absolut favoritdagar! 

Haha, en småful egopic från vilan igår med 11 sovande barn runt omkring!
Kategori:

Godmorgon torsdag!

Försov mig och vaknade en kvart innan jag skulle till bussen. Lyckligtvis hann jag med den! Nöjd och glad sittandes på bussen skulle jag i min vanliga ordning plocka upp mitt grymma headset och försvunna in i min musikvärld. Ne men tro fan inte att jag har glömt mitt headset hemma då.. Jag var helt säker på att jag la ner det i jackfickan igår. Menmen. KBK! Vem bryr sig, det är fredag imorgon! 😃

"Helvetes skit, jag glömde mitt headset!"


"Woooohooo! Fredag imorgon!!!"
Kategori:

Natti natt

Sorry men ni får se bilder från shoppingen imorgon istället! Ska upp halv 6 och måste sussa nu. Brukar i vanligt fall alltid kolla ph men jag kollar reprisen imorgon istället. Behöver verkligen min skönhetssömn! 

Har duschat och haft tvättstugan. Känns grymt skönt med massa rena kläder och att lägga sig i sängen nyduschad och fräsch. Hörs mer imorgon peeps! PUSS!

Kategori:

Bästa känslan är att hoppa ner i ett varmt bad

Hej på er! 
Onsdagen är nästan avklarad och imorgon är det redan torsdag. Veckorna bara springer förbi.

Hade en minst sagt stressig dag på jobbet. Men det blev lite bättre när jag blev hämtad på jobbet och bjuden på mat av Krister. Han är en fin vän den där muppen! Hehe. Fick även med mig lite nytt hem. Kan visa i ett inlägg lite senare. Nu ligger jag i badet med spotlights på dimmer. Fint de! Tänkte kolla gårdagens paradise hotel avsnitt från mobilen här i badkaret. Hur nice låter inte det? 

Ps. Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Kategori:

Godmorgon tisdag!





Kategori:

Ey yo

Hej mina käraste trognaste finaste läsare!

Väntar på att få duscha sen är det dags för paradise hotel sen sussa bigtime! Har så mycket jag egentligen vill skriva ut. Skulle behöva skriva av mig ordentligt i ett inlägg. Ta igen all förlorad bloggtid. Skulle väl bli en hel bok. Ne men påriktigt. STÄLL LITE FRÅGOR. ELLER BARA VISA ATT NI FINNS. KOM MED FÖRSLAG PÅ VAD JAG SKA SKRIVA OM. VAD SOM HELST. Blir mycket roligare att skriva om ni visar lite engagemang liksom. 

Ja. Har inte mycket mer att skriva förtillfället. Ska in i duschen när som sen krypa ner i sängen och följa dessa otroligt underhållande människorna i paradise hotel. Men vi höres mer imorgon! PUSS!





Kategori:

#fyllebekännelse

Imorgon är det fredag!

Äntligen hemma, gårkvällen och boule

Hej på er!
Passar på att uppdatera lite snabbt här i reklampausen på PH.
Jobbdagen gick bra. Blev hämtad av en snäll Krister efter. Åkte på en liten roadtrip sen hem. Somnade nästan direkt i brorsans säng. Skulle ligga och prata och umgås lite med honom tänkte jag, men jag var lite för trött. Skönt att vara hemma igen efter att ha sovit borta två nätter.

Igår åkte vi alla tjejor och vinkade av julia pch tove på Arlanda. Mycke tårar blev det. Kommer sakna min galna jullan, min äckelkung, min eon vän, bästis och fiende. Någon jag kan dampskratta med åt absolut ingenting. Men tiden kommer gå fort. Även om 10 månader känns som en evighet. Fick ett videosamtal idag så då kändes allt genast bättre! Mitt fina hjärta.
Efter det åkte jag Hanna tessi och Linda hem till Hanna och käka lunch, sen var vi barnvakter ett tag, bebisgos på högnivå! Sen käkade jag tessi Jonas och Ted middag och kollade paradise hotel.

Imorgon är det jobb sen middag och boule med mina kära kollegor som står på schemat. Ska försöka ha kameran framme! Hörs mer imorgon. PUSS!

Onsdag

Sorry! Fullt upp hela gårdagen. Och nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Uppdaterar mer när jag kommer hem!

Btw, imorgon kan man säga imorgon är det fredag! Woho!

Måndag

Hej alla underbara fina läsare!
Känns som det var hundra år sedan jag SKREV här i bloggen sist. Har blivit mycket videos på senare dar men jag hoppas ni gillar det med. Och för er som inte har Videofyme appen, utan den så går det ej att kolla från telefonen MEN det går att kolla från datan! :) just so you know!

Vart en rätt spårad helg. I fredags stod myskväll på schemat med det blev tammebannemej bärs iallafall. Klockan 7 på morgonen gick vi och la oss. Vakna 3 timmar senare och åkte till bruket för lite tefat och snowracer åkning. Sen var det bara hem och duscha och fixa sig sen hem till tessi för lite förkrök sen drog vi allihopa hem till jullan. Hennes avskedsfest var nu i fullgång. Beerpong, sång, dans, avskedstal, tårar och skratt. Sjukt lyckad kväll!

Imorgon har jag tagit semesterdag för att kunna vinka av älskade julia på Arlanda imorgon (mer om allt detta i ett separat inlägg senare.)

Nu ska jag iaf ta mitt pick och pack och röra mig mot b2! Paradise hotel och sleepover står på schemat! PUSS!

#envanligmåndagmorgon

Right now

Taco/filmkväll har stått på schemat ikväll. Nu kollar vi farmen sen får vi se vilken film vi kommer överens om.

Uppdaterar mer senare, om den gårkvällen. PUSS!

Haha!

Micke och mackan är påväg för att hämta mer bärs. Vafan hände? Myskväll! Jo tjena!

Haha! Guess what?

Ocharmig brud

till mitt framtida 30åriga jag

hej mig själv! förmodligen har jag fortf blogg om 10 år, eftersom jag är en sådan grym bloggare! hehe. såhär ser mitt liv ut just nu;

 

  • jag jobbar på snapphanensförskola som långtidsvik. har jobbat där i 1 år nu ungefär och jag trivs som fisken i vattnet. om du/jag gör som jag själv vill så är jag en utbildad förskolelärare vid det här laget.
  • vi bor förtillfället hemma hela familjen på legendvägen. har nyligen gått igenom stamrenoveringen. känns skönt att bo hemma allihopa, då vi är ett sånt jävla skönt gäng! (hoppas du/jag inte svär lika mycket som 30åring.)
  • jag ser ut såhär förtillfället;

  • mina favoritlåtar förtillfället är J Cole - Powertrip, Ulf Nilsson - Little by Little, Bon Iver - Skinny love och Labyrint - Fakkin fin. lyssna på dom vettja, för lite nostalgi. men i grund och botten så är det rock som gäller.
  • jag älskar att bada. vårat badkar är bäst!
  • jag har förtillfället rött hår. undra vad du/jag har för hårfärg nu. vi har ju ändå testat på en heeel del olika under våra år.
  • jag har en vit iphone 4s med ett lagom coolt nitskal. som 30åring har jag väl en iphone 10c eller vem vet, jag kanske har gått över till den onda sidan och kör på en samsung!
  • min lillebror Edvin är en tonåring förtillfället. grisar ner, plockar inte undan disk efter sig, tar min hdmi sladd utan att fråga *morr*, gamear på sitt Xbox väldigt ofta, men är förövrigt en otroligt fin och omtänksam kille. när du/jag läser detta är han 23 år och har förmodligen hittat sig en riktig pingla (med tanke på hur jävla snygg han är.) han brås på syrran. hehe.
  • jag följer hysteriskt varenda avsnitt utav paradise hotel.
  • mina bästavänner är terese, oliwia, hanna, julia och linda. vi har umgåtts igenom alla år och varit med om så sjukt mycket tillsammans. vet att du/jag har kontakt med allihopa även idag.
  • jag festar lite för mycket. men jag har jävligt kul!

 

kan avsluta med att skriva att du är en väldigt grym tjej. *klappar mig själv på axeln*. och idag har du/jag förmodligen stadgat oss och bildad en familj. i sånnafall så vill jag bara skriva till mina barn och min supersnygga tatuerade kille att jag älskar er mer än något annat!

det var allt för mig! PUSS!

 

Kategori:

Imorgon är det fredag! :D

Det är sjukt hur verkliga drömmar kan kännas. Inatt drömde jag att jag blev boxad i ansiktet av någon snubbe. Och jag hade SÅ ont! Halva ansiktet var svullet som en ballong och jag var blå på kinden och runt ögat. Jag var så jävla lack och letade överallt efter den här killen som hade slagit mig. Sen vaknade jag. Fortf lack! Haha! Skönt att det bara var en dröm.

Nu sitter jag på bussen påväg mot jobbet. I sin vanliga ordning har jag kokat ägg imorse. Och idag slutar jag klockan 3! Lagom nice!

Sämst

Förlåt för sämsta uppdateringen. Jag har antingen varit för upptagen eller för trött för att uppdatera! Och nu börjar paradise hotel igen så nu måste jag fokusera 100% på det. Gaaahhh de e såååå spännande!

Ska upp halv 6 imorgon så jag måste sova direkt efter. Men vi hörs imorgon! Pinky swear! PUSS!

Godmorgon!

Missade bussen med sekunden så nu blir jag 10 minuter sen. Typiskt!

Men med musik i öronen blir man ju lätt på bättre humör. Speciellt när man har sånna snygga hörlurar som jag har också. Candy från bassbuds. Fick hem dom för 1 månad sen ungefär. Det roliga är att jag  egentligen skulle beställa dom från gruopon för 179kr istället för 500kr. Haha men jag råkade köpa dom från bassbuds egna hemsida så mina kostade 630kr istället.. Men det var det ju värt! Nu ska jag fortsätta njuta av musiken innan det är dags att gå ut i kylan och knata mot världens bästa jobb! Hörs senare! PUSS!

Sweet dreams!

Tom Hardy är och kommer alltid att vara den sexigaste mannen på hela planeten enligt mig.
Och igår kom jag fram till att detta är den överlägset hetaste killen i hela Sverige. Hoppas jag drömmer lite våta drömmar om honom inatt. *woouupps*!

Dagens/lördagens

Kollade precis på en skräckis med mamma och pappa. The messengers hette den. Den får en tumme upp utav mig. Lagom läskig och en bra handling. Men den läskigaste skräckfilmen jag någonsin har sett är Sinister. Jag kunde inte sova på hela natten och mådde riktigt dåligt efter jag hade sett den. Så vill ni se en RIKTIG rysare, se den! Annars så har dagen varit bra. Sov 3 timmar inatt pga omvänt dygn under helgen. Men så man bäddar får man ligga. Bara bita ihop och kliva upp när klockan ringer klockan 6!

Lördags då. Malins 20årsfest. Satans lyckad kväll. Beerpong, sång, dans och massvis med roligt folk. Perfekta ingredienser för en oförglömlig kväll!

Natti natt

Jag har inte dött. Konstigt nog med tanke på allt festande denna helg. Jag lever! Fast har varit som en zombie hela dagen. Mestadels sovit och käkat pepparkakor. Inte haft någon ork till att blogga ens. Och nu är det bigtime för mig att sussa så jag bloggar mer om gårkvällen imorgon! PUSS!

Hej mitt vinterland!

Lite skräckblandad förtjusning det här med snön. Men rätt mysigt är det ändå. Hoppas den inte blir långvarig bara. Kan gärna ta farväl om sisådär 1 vecka. Måste hinna åka pulka bara sen är jag redo!

Smått bakfull men jävligt glad ändå

Halloj gott folk! Jävlar i havet. Idag är jag på bra humör. Trots lite smått huvudvärk efter gårkvällens bravader! Herrejösses va roligt jag hade! Först bowling och käk på olearys. Efter det gokart och sen raka vägen mot mp! Inte en jävel där till en början. Förutom vårat gäng på typ 13 pers. Men senare började lite mer folk droppa in iaf. Har sån träningsvärk idag efter aaaaall jävla dans! Gud va vi dansa! Skulle lätt spola tillbaka tiden och stå där på dansgolvet igen med alla galningar!

Och nu ska jag iväg med mamma och pappa till jakan. Vet inte riktigt vad dom ska göra där men jag vet att jag ska till systemet iallafall. Ikväll är det nämligen fest för älskade Malin som fyller 20 år imorgon! Taggish!

Cheers to the freakin weekend!

Är ett gäng i kista. Hejar på dom som kör gokart och snart blir det bowling för hela slanten! En efterlängtad öl har jag i handen också! Fredag! ❤

#fredagstagg

Såhär taggade är jag och min bff på fredag!

Godmorgon torsdag!

Guess what?! Imorgon är det fredag! 😃

Natti natt

Avklippta ögonbryn och tvättstuga

Hej mina trogna fans! Fan va grymma ni är. Trogna läsare! Hahaha, skämt åsido! Ni är sämst ;)

Min humor. Vad ska jag säga.. Idag har det varit en riktigt bra dag. Trots att dagen börja med att jag klippte av mitt ena ögonbryn (fråga mig inte ens), och fick skämmas hela dagen på jobbet. Gömde mig bakom min mössa som gick ner till ögonen så fort jag visade mig offentligt. Direkt efter jobbet var det bara att gå RAKA vägen till hm och köpa en ögonbrynspenna. Fick även med mig lite annat smått och gott. När jag kom hem vankades det god middag av min käre syster. Har även dragit tummen ur röven och dragit igång tvätten. Underbart med massa nytvättade kläder!

Nu ligger jag i sängen och kommer ikapp på paradise hotel. Snart äre dags att gå ner i tvättis igen! Och snart är det fredag! Yeeeey!

Ibland hatar jag blogg.se lika mycket som jag hatar oliver

 Får ett litet smått anfall inombords just nu. Enda sedan igårkväll har jag försökt laddat upp ett inlägg med bilder från i somras. Härliga, underbara sommarbilder. Ungefär 25 stycken. Men det har inte funkat. Och jag har försökt och försökt men varje gång står det att det inte går pga någon jävla tid som har gått ut eller att det inte går att ladda upp en viss bild. Irriterande? Svar ja. Då det tog mig ett tag att få ihop inlägget och alla härliga bilder. I ett stillande hopp om en chans att få upp det där nedrans inlägget så har det därför blivit brist på andra inlägg. Så nu vet ni. Sommarinlägg med ett gäng härliga sommarbilder får helt enkelt vänta en stund. Tills min irritation har lagt sig en aning.
 
Annars då? Jo men jag jobbade idag för första gången detta år. Och jag kan konstatera att det var rätt svårt att somna igårkväll efter att ha total vänt på dygnet under ledigheten. Det slutade med ett antal timmars förlorad sömn. 2 timmar totalt sov jag inatt, sen 9,5 timmars jobb på det. Men jag överlevde! Tack och lov att jag inte har något dötrist telefonförsäljar jobb, som jag hade vid exakt samma tidpunkt för 1 år sedan. 
 
Idag har jag bestämt mig för att få minst 7 timmars sömn. Vilket är tillräckligt! Paradise hotell dissar jag totalt ikväll. Det får vänta på repris tills imorgon.
 
Ville iallafall bara uppdatera er hur läget ser ut förtillfället. Nu ska jag försöka somna (efter att ha knappat runt på mobilen i minst en halvtimme om jag känner mig själv rätt.) och OKEJDÅ, jag kan väl bjuda på iallafall EN bild från i somras. Så ni slutar tjata nångång! Sleep tight! PUSS!
 
Kategori:

Från bott till topp

Mestadels av denna dag har jag varit på pisshumör. Allt har gått emot mig känns det som. Mina tankar har bankat mig i skallen rätt rejält. Jag har lyssnat mer på den röda lilla djävulen än den vita ängeln om man säger så!

Och städning har varit så ointressant idag. Tillochmed min crosstrainer har lockat mer.

Men nu. Såhär mot kvällskvisten har humöret stigit sig uppåt! Min goda vän från Småland har skrivit, jag har fått reda på lite hur mitt nya schema kommer se ut och nu ligger jag i Mimmis (emelies) säng och ska knäppa på lejonkungen. Jag älskar att min syster delar mitt stora intresse för Disney! Vi hinner inte kolla klart hela dock, då vi båda ska upp tidigt imorgon och rulla mot vardera arbetsplats. Åh så jag längtar efter mina små trollungar! Ska bli helt underbart att träffa dom igen efter alla dessa dar!

Men nu börjar filmen. Hörs imorn! PUSS!

Butterfly effect

Movietime i brist på annat!

BYE BYE ghetto

Trött på denna stad. Trött på de flesta människorna. Trött på allt gällande detta lilla ghetto jag bor i förtillfället. Har känt så ett tag men nu mer än någonsin.

Skulle vilja starta om från början i en helt ny stad. Men problemet är att det skulle bli alldeles för jobbigt att lämna min familj. Så dom får jag väl lov att kidnappa med mig helt enkelt.

Våfflor, Disney, och en utebliven frågestund

Goddag gott folk!
Gårdagen bestod av disneymusik, en och annan dans med syster, våfflor, finalförlust mot finnarna, film och youtubeklipp tittande med min minst lika knäppa syster.

Idag har jag ätit ägg och fiskbullar till lunch, vissa tycker att fiskbullar är vidrigt(men jag älskar det), dans och skoj med min knäppa familj, familjeråd angående förhoppningsvis ny familjemedlem (en ny tv till vardagsrummet).

Resten av dagen kommer bjuda på städning med syster, (medan vi dansar till disneymusik), om jag får som jag vill, efter det blir det en skön dusch och sen bär det av mot Kungsängen för att titta på Edvins cup.

Imorgon är det jobb igen efter 17 dagars ledighet. Känns hur bra som helst att komma in i rutiner igen. Det behövs verkligen!

Funderar fortfarande på vilka alla är som kikar in här och läser om mitt glamorösa liv varje dag. Funderar även på att ha en frågestund. Fast sen kom jag på att jag inte är någon Kenza direkt och förmodligen inte hade fått en enda fråga. Haha! Så vi skippar det! PUSS!

Wifey

Nu styr jag mina steg mot köket. Wifeymaterial har ni här grabbar. Haha! Nyttigheterna lägger jag åt sidan för stunden. Det är ledighet. Kbk! Resultat kommer upp senare. peace!

Porr för tjejer

Här har vi en riktigt sexig man! Honom skulle man ju inte tveka en sekund på!

Im back!!!

Förlåt mina kära läsare. Kassare update får man ju leta efter. Men nu är det slut på det!

Nyårsafton var lyckat! Julia hade fixat så bra med 3rätters o grejer. 12 slaget var också lyckat. Och allt däremellan. Men tiden efter tolvslaget skulle jag gärna göra om.

Igår firade vi finaste Hanna på hennes 21 årsdag! Vi var först hemma hos henne och förare sen drog vi vidare till Garbo. Satan va roligt vi hade! En riktigt lyckad kväll måste jag säga!

GRATTIS IGEN TILL EN AV MINA ABSOLUT BÄSTAVÄNNER! Loveu girl! ❤

Om ångesten hade ett ansikte