Småland

Vilken helg.
Helt underbart! 

Började med att vi var lediga på fredagen. Åkte till Rofa Design för att hämta våran present då vi inte hade tid att vänta 5-7 arbetsdagar på leverans. Sedan började resan. Mat, snacks, musik, sång, skratt och p3 dokumentär blev det under resan. 
När vi väl kom fram så blev det incheckning på vandrarhemmet och sedan till Sävsjö för att köpa mer alkohol. Efter det käkade vi mat och handlade innan vi fortsatte mot Anja och Bosse där resten av familjen redan var.
Blev en lugn kväll för att vara oss men mycket snack och umgänge ändå.
Vi åkte tillbaka till vårat vandrarhem, rätt mysigt ändå. Sen sussa vi sött efter ett tag.

Lördagsmorgonen blev det dusch, fix och pack för att sedan åka bokstavligen 1 minut till vrigstadskyrka. Där mötte vi upp resten och sedan var dopet igång. Jättefint, verkligen! Och Matheo var sååå duktig hela tiden.
Efteråt blev det god mat, fika och presentöppning i församlingslokalen.
Allt var toppen och hur trevligt som helst. Fick hålla lillplutten flera gånger också så jag var mer än nöjd.
Sedan drog vi mot Anja och Bosse, där vi skulle sova denna natten. Eftersom Nadja, Andreas och Matheo sov där fre-lör så fick vi inte plats då alla andra också sov där. Men denna natt, lör-sön så fick vi låna Erics rum! 🙏🥰 
Det blev party, ölspel, lekar, lite drama, dans, biljard, dart, gråt och skratt. Precis allt som innefattar en riktig partynatt våra familjer emellan. Love it! Vilka är som vi? 
På söndagen åt vi god mat och kollade på massvis med Leif och Billy avsnitt. Sedan blev det dags att åka hemåt.

Saknar redan smålandsgänget. Gud vad jag ÄLSKAR dom! Och oss familjer tillsammans! ♡ 




Hej älsklingar!

Jag ser att många är inne och kikar efter ny uppdatering.

Jag är på jobbet nu men kör en megaupdate senare när jag har kommit hem 😍👍

Småland, dop, extrafamilj, vlogg!






På fredag drar vi till Småland över helgen. Det är nämligen dags för dop för älskade fina lilla Matheo! Åh vad jag längtar! 
Dessa klänningar har jag beställt hem så jag håller tummarna att dom sitter bra annars blir det panikshoppa påvägen ner och det hoppas jag att jag slipper. Vill ha allt klart innan vi beger oss.
Alltså åh jag längtar verkligen mycket 😍

Matheo! ♡ 

Detta är alltså Nadjas son. Och Nadja är mammas bästis Anjas dotter. Anja har fler barn i både min, Emelies och Edvins ålder och vi alla har i stort sätt växt upp tsm kan man säga.
Våra familjer är som en stor familj! Helt underbar relation har vi till varandra och jag är så glad för det. Alltid lika roligt att träffas allihopa!

Och SE HIT PEEPS. Jag tänkte faktiskt göra en liten vlogg om resan i helgen för att ge er en liten inblick! Kul va?! 😍💥

Min karl kan han.


Igår kom mannen hem med detta. Han vet exakt vad jag vill ha. 

Nu kom han hem redan vid 14 tiden idag och ingen är gladare än jag. Blir knäpp av att vara ensam för länge! 

Så nu blir det massa städning, mys och sedan gomiddag. Mår så hundra gånger bättre idag. Har sovit hur mycket som helst dessa 2 dagar. Förmodligen är viruset påväg ur kroppen. Thank god! Dont you come back, asshole!

Vi hörs senare. PUSS!

Såhär kommer vårat framtida barn se ut btw. Haha! Ja, jag är en tönt 😂

Häng med oss i Helsingfors!

Klippte ihop massa snaphälsningar och bilder och gjorde en liten video från våran tripp till Helsingfors under julledigheten. Häng på! 
P.s Jag feströker enbart!


Ett helt normalt videosamtal.

Finns det någon som kan muntra upp mig när jag är på dåligt humör, ledsen eller uttråkad (som i detta fall när man är hemma och är sjuk), så är det denna man.

Ungefär såhär kan det se ut. Ett helt (normalt) videosamtal oss emellan. Var tvungen att trycka på fotaknappen en gång, eller två.


Sjukstuga, alla♡dag och mat.

Hej och hallå!

Vilken fin alla hjärtans dag jag hade. 
Fick det finaste kärlekskortet någonsin, blommor och sedan gick vi ut och käkade. Perfa! Egentligen menat att vi skulle sitta och dricka goda drinkar, lyssna på musik, kolla sångklipp och prata hela kvällen/natten (som vi båda älskar att göra). Men efter restaurangen var jag HELT slut. 
Jag var ju sjuk i fredags också. Hade fortf så ont i nacken sen hade jag blivit dunderförkyld på det också.
Så efter restaurangen blev det sängdags. Massa mys och sen somna vi båda tidigt.
På lördagen tog vi en öl eller 2 med min älskade bror men sen däckade jag i sängen. Helt slut. Hade vaknat vid halv 6 på morgonen pga min täppta näsa så det blev svårt att hålla ögonen öppna. Somnade vid 18 tiden, sov 2 timmar. Sen hade Edvin dragit när jag klev upp.
Blev mat och massvis med mys sen drog Jimmy ut och drack öl med Frippe och Edvin. Jag själv blev sängliggande resten av kvällen. 
Sen vid 1 tiden började jag må jätteilla. Var tvungen att stoppa fingrarna i halsen (förlåt känsliga läsare), och sen kom det bara, flera gånger. Blä! Jimmy kom hem strax efter 2. Tack och lov spydde jag ingenting mer sen.

På söndagen åt vi god brunch. Äggröra och scones med hallonsylt. (Fuskade med en scones för att jag ändå hade spytt upp all mat från tidigare och för att jag tyckte jag förtjänade det). Viktigt nu dock att jag INTE fortsätter att fuska, utan håller det till en gång.
Sen var vi hemma och kollade på Kalifat hela dagen. Vi såg alla 10 avsnitt på en och samma dag!
Wow säger jag bara! En otroligt STARK serie. Väldigt gripande och otroligt jobbig att titta på.

Vid 20 tiden ungefär åkte vi till Ica maxi för att handla saker vi behövde för att göra Blåmusselsoppa. Och gud så gott det blev! 😍
En sen middag blev det, sedan sista avsnittet av Kalifat och efter det läggdags.

Blir hemma både idag och imorgon då jag fortf är förkyld, nu även har ont i halsen PLUS att jag spydde i helgen. Snacka om att jag fick allt på samma gång. Men det kanske är lika bra? 
Nåväl. Bjussar på lite bilder iaf. Hela helgen var ju inte bara skit. Lite mys hann man med! 🥰

Alla ♡ dag dejt! 
Vi höll oss i Jakobsberg och åt på en restaurang bara 5 minuter ifrån oss. Detta eftersom att jag inte mådde helt hundra. Sedan har dom bra mat också. Vi båda gick hem nöjda och belåtna!
Blev getost till förrätt sedan oxfilé utan pommes och med extra sallad till varmrätt. Jimmy tog Entrecôte. 




Söndagsbrunch när den är som bäst. Lagad med kärlek! 

Men HALLÅ? 😍 




My Valentine.

Jag saknar ord. På riktigt.

För 1 år sen stod jag vid ett vägskäl och hade ingenaning om vad jag skulle göra med mig själv. Eller med mitt liv. Jag tappade mig själv. Jag kände mig stundtals tom. Jag var förstörd och nedbruten. 

Men du. DU! Jag gråter när jag skriver det här. För DU har fått mig att hitta tillbaka till mig själv. Den glada. Lyckliga. Positiva tjejen som jag alltid har varit. DU har hjälpt mig att hitta min livsglöd igen. DU. Och jag är så TACKSAM. 

Herregud vad jag ÄLSKAR dig! Du är den bästa personen. Jag bokstavligen spricker av kärlek varje dag. Att få ha dig i mitt liv är en sådan vinst. Jag känner mig som en vinnare varenda dag. 

Tills vi blir gamla och grå.

Så fina ord. Så lycklig. 
Du.

Kategori: kärlek
Taggar: #valentine @

Min kärlek.

Hello Youtube!

 
 
 
 
Mitt i all ångest så har jag iallafall lyckats! Jag har skapat min egen Youtubekanal! Yey! 
Här kommer jag dela med mig av det mesta. Många roliga videos! Videoblogg får vi dock se hur länge det dröjer tills jag vågar mig på, haha! Känns bara skumt att sitta och prata med sig själv. Men vem vet, jag kanske tycker att det är askul! 
 
Jag har inte riktigt lärt mig någonting ännu men här är iallafall 3 stycken småklipp jag har lagt in hittils. Det är iallafall en start!

ÅNGEST

Jag är hemma från jobbet idag. Jag vaknade vid kvart över 4 imorse/inatt av att jag knappt kunde röra mig. Jag hade/har så otroligt ont i hela nacken och ner mot ryggen. Detta pga att jag har sovit i världens sämsta position med mitt huvud. 
Jimmy märkte igårkväll att våran bäddmadrass hade åkt ner en bit. Han ville att vi skulle gå upp och rätta till den. Trött som jag var så sa jag "Nej, lägg bara kuddar emellan så märks det inte".
OJ vad jag önskar att jag bara hade lyft på arslet så vi kunde fixa till den. För nu har jag legat med huvet i en nedförsbacke hela natten och det har resulterat i en smärta från helvetet.
Kunde inte somna om från kl 04.15 ungefär. Kved av smärta varje gång jag försökte röra mig. Tvingade Jimmy springa och leta efter Voltarenkräm. Hasade mig till duschen. Men inget hjälpte. Hade ångest och panik för att jag känner att jag egentligen inte kan vara hemma alls. Inget jag har tid och råd med. Har hållt mig frisk så länge nu. Även fast jag inte är sjuk så känns det lite som det när man sjukanmäler sig.
I vilket fall så SUGER det!

Jag har problem med övertänkande och ångest. Ganska stora problem. Och en sak som detta gör att jag får sjukt mycket ångest. Även fast jag vet att jag behöver vara hemma och aldrig skulle stanna hemma utan anledning så kommer ångesten smygandes ändå. Som fan. 
Sen är det alltid någon kollega som inte kan sköta sitt eget som blir irriterad varje gång någon är hemma. Men dessa tankar får jag försöka jobba bort. Men tro mig. Det är svårt. Övertänker varenda liten bit av situationen. Är en sån som inte bryr mig särskilt mycket om vad andra tycker och tänker men i en sån här situation blir jag bara så frustrerad.

Jimmy är iallafall världens gulligaste och skriver fina saker för att få mig på andra tankar. Han vet verkligen hur jag fungerar vid det här laget. Bättre än de flesta. Och sen efter jobbet ska han köpa med sig Liniment. 🙏❤ Fina!

Jag själv sitter i badet. Kan inte ligga ner så jag sitter upp. Ska spola varmt vatten över nacke och rygg och hoppas att det hjälper litegrann iallafall.


Någon mer som har problem med ångest/övertänkande? Och hur gör ni för att komma på andra tankar?





Hela min värld.


Tänk att jag har fått haft dig i hela mitt liv. Bebis, barn, ungdom, vuxen. Det har varit underbart att alltid ha någon där. Med mig. Vart man än varit. Vi har alltid haft varandra. Bråk, skrik, skratt, tårar, lycka, sorg. Vi har gått igenom det mesta.
Trots att man inte pratar varje dag längre eller ses exakt hela tiden så kommer relationen mellan oss alltid vara detsamma. Är verkligen tacksam att jag har fått dig och Edvin som syskon. Och mamma och pappa som föräldrar.


Kollade på I am a killer på Netflix igår. Där var det en man som hade levt i ett helvete sedan dagen han föddes. Hans barndom var hemsk. Och detta får mig att uppskatta min egen barndom så mycket mer. Detta får mig att vilja ge mina egna barn den absolut bästa barndomen när de växer upp.

Behövde bara få ur mig detta.
Ta hand om eran familj. Visa kärlek. Var rädda om varandra! ♡

I just cant get enought

Vi fick inte nog! Vi åkte tillbaka till kötthallen igår också! Jag har blivit frälst!
Jag har alltid ÄLSKAT kött och det har alltid varit den absoluta favoriträtten så för mig är en butik som denna rena rama himmelriket. Vi köpte återigen supergott kött och det blev en tisdags middag i lyx. Precis som måndagens middag. Hur ska vi toppa detta till helgen? Haha! 
Det finns även en köttsort som är känd världen över för att bokstavligen smälta i munnen. Och detta kött mina vänner, detta kött fick vi smaka en bit av! Jag säger bara WOW. Det smälte verkligen i munnen.
1 kg kostar 1999 kr och enbart 1 bit går på ca 600 kr. Det produceras enbart 1% av detta kött per år i hela världen. Så vi får vara hyffsat snabba med att åka dit och få med oss en bit.
Det börjar vattnas i munnen bara av tanken!


Här har ni det underbara köttet!
Massvis med såser, kryddor, ostar etc. 








Jimmys födelsedag!

I måndags så fyllde min pojkvän år. 32 år. Och detta ville jag fira ordentligt. Födelsedagar har alltid varit viktigt för mig och min familj. Vi har alltid uppmärksammat och firat stort. Vilket jag älskar. Och nu vill jag såklart föra detta vidare till min pojkvän. Han är nämligen tvärtemot mig. Har aldrig riktigt firat sin födelsedag i vuxen ålder och för honom är det ingen stor grej.
Men nu är han tillsammans med mig och en del av min familj med så nu blir det andra bullar. Vilket han har märkt efter helgen och efter i måndags. 

Överraskningsfesten var som sagt otroligt lyckad! Jag hade pratat med alla och planerat i i minsta detalj. Jag hade tillomed pratat med Frippe om hur han skulle öppna porten åt oss. Skrev att han skulle hålla upp dörren till oss båda istället för att gå in först som han brukar. Så att Jimmy går först av oss 3. Och precis så blev det, hehe. Planerat in i minsta detalj med allt och alla. Och OJ så lyckat det blev!
Jag älskar verkligen att överraska människor jag älskar. Att se reaktionen och deras lycka. Underbart!

Men på hans riktiga födelsedag så blev det firande på annat sätt.
Jag började med att gå upp extra tidigt för att ordna frukost. Kokade kaffe, ägg, fixade smörgås med pålägg, yoghurt, stekte bacon och tände ljus. Sedan la jag allt på en frukostbricka och gick in till sängen och sjöng. Jag fick upp en yrvaken och zombieliknande karl till frukostbordet med håret åt alla håll. Haha! 
Men efter ett tag piggna han på sig och gud va mysigt att sitta i lugn och ro och äta frukost en vardagsmorgon. Det gör vi aldrig i vanliga fall. Kanske nått att börja med? Sen fick han även ett supersnyggt Hugo Boss skärp i present som han blev meganöjd över. Han har nämnt ett xantal gånger att han behöver ett nytt skärp så jag tog tillfället i akt!

Efter jobbdagen så åkte vi till Viksjö Kötthall och köpte jättefin ryggbiff från Australien. Sedan handlade vi tillbehör. 
När vi kom hem så "tvinga" jag ner Jimmy i ett varmt bad med tända ljus, badbomb och ett glas med Cola zero medan jag befann mig i köket.
Till middag blev det ryggbiffen (som var helt magisk) med smör&vitlöksstekta champinjoner och sparris. Och till det Jensens Bof house favoritsås.  Köttet blev perfekt. Medium/rare! Kunde inte blivit bättre. 
När han fick kliva upp ur badet och maten var klar så hade jag även lagt fram serpentiner, blommor och ljus på bordet. Och i högtalaren spelades våran låt. VAD HAR JAG BLIVIT FÖR WIFEY ALLTSÅ? EYEY! Nej men han var väldigt nöjd med allt och det var huvudsaken. 
Hade jag kunnat ge honom hela världen så skulle jag göra det utan att blinka.
Han sa att han aldrig nånsin hade blivit såhär firad i vuxenålder och då fyllde han ändå "bara" 32 år. Så jag antar att det var ett bra betyg!

Är han nöjd så är jag nöjd. Slutet gott, allting gott! 😊🥳🎈









Mat, museum, fest och korvgrillning

Förlåt mina kära läsare för att eran bloggerska är så otroligt seg med sin uppdatering!

Har varit FULLT upp senaste veckan. Rent ut sagt. Med jobb och festligheter. 

Förutom fullt upp med jobb så hade jag Jimmy och min älskade bror en liten ölkväll i fredags. Öl, spel och musik hela kvällen. Edvin drog vidare sen och jag och Jimmy däckade sött i sängen hyffsat tidigt. Eller väldigt tidigt rättare sagt. Iallafall för att vara en fredag.
Under lördagen började jag med att fixa frukost och sedan åkte vi iväg till stan. Vi gick på Livrustkammaren som ligger ungefär intill slottet. Sedan åkte vi hem och åt god middag för att senare dra till Frippe på en "ölkväll". 
Men egentligen så hade jag styrt ihop en överraskningsfest. Så hemma hos frippe var det flera stycken som väntade på oss. 
Och OJ vilken underbar reaktion. Han hade verkligen inte anat NÅGONTING! Sen blev det prat, dans, öl, shots, bål, skratt, spel osv hela kvällen och natten tills det var dags att dra hemåt. En MINST sagt lyckad kväll! Både jag och Jimmy vaknade upp nöjda och belåtna dagen efter :) 








Nu ligger jag i ett bad och bara njuter (samt stinker). Vi har nämligen grillat korv och pinnbröd med barnen idag. Alla kanske inte vet hur mycket man stinker efter att ha stått vid en rökig brasa förlänge men ni som vet, ni vet.
Är även rätt kall efter lång utevistelse så nu är ett varmt bad precis vad jag behöver. 🙏



Förövrigt i livet så rullar det på. Bättre än NÅGONSIN faktiskt. Jag är genuint LYCKLIG just nu och så NÖJD med mitt liv. Så glad över att jag har Jimmy. Så glad över vårat liv tillsammans. Jag är så glad för min familj och mina vänner. Ja. Allt. 



Hold on

Megaupdate kommer ikväll!

Lugn och ro


Alltså, DETTA.

Att få komma hem efter en tuff arbetsdag och bara lägga sig i ett varmt bad efter middagen. Vilken underbar känsla. 
Min dag har varit lite sådär skulle jag säga. Har mina dippar ibland sådär. Men nu har jag verkligen varit på topphumör konstant senaste veckorna. Men det kan inte alltid vara topp och idag var det väl dags att känna sig lite depp också. Eller depp skulle jag inte säga. Men jag har känt mig lite låg.
Jaja, bättre blev det när älskling kom och hämtade mig iallafall. Tänk vilken tur att jag får dela mitt liv med honom. Han som gör mig så glad och lycklig, varenda dag. ♡


Med kosten går det bra! Jag kör på med LCHF och jag känner mig redan nu både piggare och lite smalare om magen. Ska bli kul att se hur resultatet ser ut om några månader. När jag även börjat träna dessutom! 👍👏





Bara god mat med LCHF!

Hoppas allt är bra med er och att eran start på veckan har varit skön! :) 

Jag har varit helt slut, hehe. Igår somnade jag redan vid 22 tiden. Vaknade vid 05 och hade svårt att somna om. Men det är inte så konstigt när man somnar som ett ovaggat spädbarn redan vid tio tiden.

Nu är iaf måndag och tisdag avklarade och veckan börjar kännas lite lättare. Inte lång tid kvar tills den efterlängtade helgen är här igen! 🥳

PUSS PÅ ER!

Underbara helg