kärlek till er brudar

sleepover hos bästavän

hej alla sötnosar!
kom hem för inte så länge sen. slagga hos tessi inatt. jätte mysigt, vi snackade om allt möjligt i nån timme sen satte vi på morden i midsomer, men vi hann inte se klart hela för båda somna, så vi såg klart resten imorse.

senare idag kanske de blir att röka vattenpipa, love it! sen äre träning senare :):) och om 5 dagar är det valborg! shit :o nice som faaan :D nu ska jag hoppa in i duschen, PUSS!


loveugirl

live - lightning crashes

förstår inte hur man kan känna sån kärlek till musik.
min kärlek är enorm. och den här låten är underbar!

min helg + dag

hejsan alla sötnosar!
tänkte dra lite kort och helgen nu sen berätta lite om min dag.

fredag: var i stäket och kröka, lyssna musik, snacka, körde ölspelet och fuck the dealer haha. blev kanske lite mycket, pappa kom och hämtade mig sen men jag hade en trevlig kväll iallafall! :)

lördag: middag och födelsedags firande hemma hos lois med barbietema. otroligt svårt tema måste jag säga :o hade iallafall lite extra mycket rosa smink på mig, kanske lite extra mycket smink överhuvudtaget hah, sen fick jag låna hannas super söta klänning. inte särskilt barbie men som sagt så var det ett svårt tema. var där ett tag, åt middag snackade, körde jag har aldrig. sen drog jag marie camilla och terese vidare och hade det nice reste av kvällen :)

idag har vi grillat korv haha, det var ganska kul eftersom det tog hundra år att få igång grill fanskapet och det inte fanns vanliga bröd utan bara super stora torra. hanna tog bodysplash för att få igång grillen men de var inte så lyckat, men tillslut funka det och hanna verkade gilla korvarna iaf. nu sitter jag bara här hemma och lyssnar på musik, ska snart ner i tvättstugan sen vet jag inte vad som händer resten av kvällen faktikst, är ju ledig imorn så nått kul lär man ju hitta på! :D

aja nu måste jag draaa. PUSS!

eeey

hej alla sötnosar!
det har varit en fullspäckad helg och jag har verkligen inte ork att skriva allt nu, kan knappt hålla ögonen öppna. men jag kan bjuda på några bilder iallafall innan jag kryper ner i sängen. how nice of me! :)






berättar om helgen imorn. nu måååste jag sova! PUSS

fuck

buusted. men imorn ska de blir kul ändåååå :D:D beerättar allt om dagen imorgonn, nu måste ja logga ut. PUSS!

freeedag! :D


dagens outfit

im stucked

B.o.B feat. Hayley Williams - Airplanes

love to weekends

hej alla sötnosar!
har chillat hela kvällen med tessi caaammii marie oliwia och hannis. gjort upp planer inför helgen oså, de kommer bli niiiice ;D så jävla glad att de e fredag imorn, e så trött på skiten. här hemma har jag bara lyssnat på musik och tråkat som vanligt, ska snart krypa ner i sängen och sova så det blir fredag snabbare! :D


muchoo löve 2 my wifees!

jag är gäst och cool som rocky

jag är elise lillebror jag är cool jag gillar barcelona!!! jag älskar elise  jag är alergisk mot fjortizzzar jag gillar michael jackson och takida o europ och emelie jag gillar fifa  jag gillar också inter men jag vill hellre att barca vinner nu ska elise sätta på en låt hej då alla mina fans!!!!!!!!!!!!


HAHAHAHA iloveyou pluttis!! :)

godmorgon torsdag!


dagens outfit

godnatt&sovgott

nu äre dags för mig att inta min sköna säng och få en god natts sömn.

onödig skit

jag vet inte vad det är med mig. jag sitter och tänker och tänker. jag e glad, jag e deppmode. jag lyssnar på tracy chapman, hennes musik får verkligen tankarna att flyyyga iväg.. jag e fett glad men ändå inte. fan imorn börjar vi sent, im happy! :) jag e konstig, jag vet.

myskväll

hej alla sötnosar!
var en mysig kväll tillbringad med tess marie och cammiii. snackade om allt mellan himmel och jord men mest om soooommaren. fan vad jag längtar. kan inte ens beskriva. ååhh.. och vädret idag har ju varit kukit. fan! vaknar jag inte imorn av att solen skiner i mitt ansikte blir jag galen. bokstavligt talat galen. hatar regn och kyla.

men seriöst. nu äre inte långt kvar till sommaren, och imorn börjar jag fem i halv ett. så jag ska sluta klaga nu :) PUSS!


älskar er tjejer!

,

nu drar jag till tess och umgås lite med henne marie och caaaami. träningen ikväll blev inställd, damn it! men det hindrar inte oss bandytjejer från att ha kul ändå (; hahaha n00b. puss!

tracy chapman ♥

jag avgudar denna kvinna och musiken hon gör!


lite sent kanske


dagens outfit

ONSDAG

hej alla sötnosar!
hade bara två lektioner idag. började 12.10 idag men lyckades ändå försova mig.. vaknade av att det plingade på dörren typ huuundra gånger, haha sen stod tessi utanför dörren och ba elise klockan e kvart i!! ja ba wtf? haha ;p nej men vi kom bara tio minuter sent faktikst för jag rappade på som faaan. men iaf, tog sällskap hem med tessi olle hanni och mickeplupp. nu måste jag käka, mami is calling. PUSS!


tisdag

hej alla sötnosar!
förlåt för badupdate, har knappt varit hemma nånting alls idag. har haft världens skönaste hemma dag hela dan med bästaste terese. kollat film, lyssnat musik, ätit nudlar, skrattat och tagit bilder. sen kom oliwia efter ett tag och joinade oss en stund sen drog vi iväg till robbsnobb o städa litegranna, vissa är ju rätt panka denna månad (;

aja nu ska jag och min älskade miss black (minmobil) krypa ner i sängen. sen blire två och en halv man, seinfeldt och south park tills jag somnar så sött sen har man ju sovmorgon imorn tills 12.10 så jag e mega glad! PUSS



slut för idag

nu ska jag krypa ner i sängen. har terese på andra linjen och hon hälsar att djurgården skulle vunnit idag. hahaha in my ass på den! godnatt sötnosar

haha


hej alla sötnosar!
har precis ätit en god tallrik med fil,russin&banan. my favorite! nu sitter jag och lyssnar på Petter - längesen. är förälskad i låten, på riktigt. snart ska bästatesspess ringa så ska vi snackis lite i telen.

träningen gick dåligt men de va kul ändå för efter träningen hade messi lovat alla tårta, och mig hade han lovat en sallad för jag ville hellre ha det. hahah men jag fick ett fucking salladshuvud. HAHAHA! ganska kul ändå. PUSS!

dags för innebandy

MY DAY


hej alla sötnosar!
kom hem för inte sålänge sen, mötte terese en snabbis innan jag gick hem. åt precis superduper god middag bestående och köttbullar och mjölkstuvade makaroner. praktiken idag gick bra, hade hur mycket som helst att göra eftersom att alla hyllor ska flyttas till andra sidan, i princip hela Mio ska ommöbleras så man har att stå i. det enda positiva med det är ju att tiden går mycket snabbare :) hatar när timmarna känns som år. nu ska jag börja byta om och så för snart äre trääääning, wiho! PUSS!

petter - längesen

måndag

godmorgon alla sötnosar!
idag äre praktik och hela 5 dagar kvar till helgen. men jag försöker tänka positivt och kämpar på ändå. PUSS!

sleep well

nu ska jag krypa ner i sängen, &antingen sätta på min sleepmusic lista, eller tvn. har iaf en känsla av att jag kmr sova som en gud inatt. hhiihi. PUSS!

jag älskar dig

SÖNDAG

hej alla sötnosar!
sry för badupdate har inte haft mycket tid till att vara datanörd denna helg.
igår var det skoj iaf, blev lite för mkt dricka, som vanligt.. men de va nice iallafall. synd bara att helgen är slut, hade lätt kunna ha en veckas ledighet till, utan problem (;

idag har iallafall vart den softaste dan på väldigt väldigt länge. drog till centrum med syrran och köpte hem underbart god oxfilé pizza med beasås, sen kolla vi filmer från när vi va små sen kom mamma och joina sen somnade jag i soffan sen vaknade jag och så fortsatte jag och mamma kolla film. haha tror vi satt och kolla i typ 3 timmar men det var nice. å gud va gullig man va förr i tiden :) slänger upp lite bilder från dagen. PUSS!

lördag


har precis ätit smarrig (egenlagad) middag.
nu blire att hoppa in i en skön och härlig dusch. hade generationscup idag, vann över de vuxna med 6-1 och förlorade mot 93a killarna med 8-1. haha men kul var det! PUSS!

ikväll

hej alla sötnosar!
blev chillkrök ikväll, fett nice. snack, frågelekar och singstar. jag älskar människor och jag älskar alkohol. ska nog försöka lägga mig snart, har ju en morgondag att orka med också. PUSS!

ha en trevlig kväll!


nu drar jag ut och möter marie och camilla sen drar vi till tess, blir en skojjskojjig kväll. PUSS!

solen gör mig glad

heeeeeej alla sötnosar!
nu har jag precis ätit, sitter och lyssnar på cross that line och njuter av att solen skiner och att det är helg! idag har skolan gått bra, efter skolan gick jag terese camilla och marie runt lite i jakan för marie skulle köpa foundasion sen tog vi bussen hem sen drog var och en hem till sitt, jag storstädade mitt rum och fixade skit fint så mammisen blev glad sen drog jag till terese, vi satt på ballen och solade, hur skönt som helst, jag älskar sol!

och ikväll blire najs, hihihi, PUSS!



friday bitch!

hej alla sötnosar!
drog till gymmet med pappsen igår, så det blev inte mycke uppdatering. nu har jag precis vaknat, börjar kvart över tio så jag har ganska mycket tid kvar att fixa och trixa här hemma. nu tänkte jag iallafall gå till köket och påbörja en god omelett frukost. PUSS!

,

sug min kuk allihopa. precis så känner jag just nu.

torsdag

godmorgon alla sötnosar!
nu ska jag till skolan. har bara en lektion idag. yuppyupp! :D

fortsättning på förra inlägget..

det kom inte ens en fucking fortsättning. nu går jag nog seriöst och tar livet av mig.

damp

måste bara berätta en sak. igår GRÄT jag när jag kollade på SOUTH PARK. hallå? south park?!! men det var seriöst hur sorgligt som helst. handlade om en liten kille som heter nelson som hade cancer. och hans enda önskan var att hans hockeylag skulle vinna den sista matchen, det var hans enda önskan. sen slutade programmet med att dom förlorade. FAN va LACK jag blir! om det inte är en fortsättning idag och allt slutar lyckligt vet jag fan inte vad jag gör asså.. på riktigt.. kommer ligga fastklistrad framför tvn prick klockan 23.20 ikväll!


ajiiie hittade en bild på lilla nelson.. ni måste ha kollat för att fatta. åh han e så söt. fan asså. slutar inte det här avsnittet lyckligt eller om det inte kommer nån fortsättning på förra avsnittet överhuvudtaget tar jag nog bokstavligt talat livet av mig!

~~

EFTER TRÄNING

wiiiiho! en liten höjning i statistiken idag, sånt gillar vi! kom precis ut ur duschen efter en megabra innebandyträning. lyssnar på Drop the world och sitter inne på fejjan men fan de händer ju ingenting där längre, nån som känner samma sak som mig? sånnafall ring 070... hahaha driver. oj så rolig jag e :)

aja, skriver snart igen, har ändå inget bättre för mig. PUSS!

YÄÄ

är på sjukt bra humör! ska äta nu sen dra och träffa terese och hanni. sen äre träääning. hell to the YEAH!

hej, jag älskar sol

hej alla sötnosar!
kom hem för ett litet tag sen. var en rätt chillig skoldag idag med mycket sol och skratt. tog sällis hem med terese markus och joel sen drog jag hem. har bara chillat, kolla lite tv och lyssnat musik. lillebror och jocke sitter och spelar fifa i mitt rum nu medan emelies kompisar klipper henne, lite då och då hör man ''driver du med mig, det är ju skiiiit kort'' haha jätte kul faktikst, hoppas nått går snett och hon kommer ut med en pottfrilla :D


härlig rast ute i solen

love the gym!

hej alla sötnosar!
kom precis ut ur en underbart härlig dusch. det gick bra på gymmet, svettades som ett as men det är så det ska va! imorn äre skola, fan skönare än praktik asså, då går dagarna så jääääävla långsamt! nu ska jag lyssna på underbaaar musik. PUSS&GODNATT, nu blire south park och två&enhalvman!


jag och mimmi bush
syskonkärlek så de bara smäller om det

YEAH

var nyss ute med bästaste terese&oliwia. nu blire gymmet med pappsen. PUSS!

♥♥♥♥

Lil wayne ft. Eminen - Drop the world


Train - Hey soul sister


Everlast - White trash beutiful


Henok Achido - High on life


tisdag

hej alla sötnosar!
min syster är dum i huvet och lyckades nääästan få mig på dåligt humör. men hon lyckades som tur var inte eftersom jag e så himla glad idag! måste ha nått med det underbara vädret att göra :) praktiken gick bra, i början hade jag ingenting att göra, höll på att somna och ville bara spy och gå hem eller nått, men sen fick jag prismärka lampskärmar, lamp tillbehör och glödlampor och då var det inte lika långtråkigt längre plus att tiden gick snabbare.

idag är iallafall en bra dag, i can feel it! PUSS!


hade en myspysig rast ute i solen

GOODNIGHT, SLEEP TIGHT

nu ska jag hoppa ner i sängen, knäppa på tvn och kolla på two and a half man och southpark tills jag somnar. PUSS! :)


nu när jag ändå är igång..

.. kan jag ju lika gärna lägga in fler bilder! :)


jag och terese första skolveckan


sötaste mickeeepadoow <3


jag och systeryster


också första skolveckan


här med..


sommarkväll påväg till söder




crazy night in barkarby


jag och syster hemma hos faster bubba


coolingen


hahaha söta rosa tanten


micke och samuel


me and oliwooe ♥♥


chill efter skolan med oliwooe


pizzakväll med terese och hannii


världens mysigaste kväll ute på ballkongen med bästavän


hanni och jag ♥

så, nu orkar jag inte lägga in fler. PUSS!

happy

hej alla sötnosar!
kom precis ut från en skön dusch efter en kämpig träning. känner mig super fräsh och e på megasuperduper bra humör. gilla! och en anledning till att jag e så glad e för att jag har kommit på ett sätt att kunna lägga in bilder från min mobil eftersom de e nått cp med den. jag lägger bara simkort och minneskort från den mobilen till den jag hade innan(som funkar att lägga in på) sen åker ju bilderna från den andra mobilen med från minneskortet sen lägger jag bara in dom på datan sen byter jag tillbaka minneskort och simkort. kanske lite drygt att göra så varje gång, men who cares? ;D

här kommer iaf lite sena bilder ifrån dalarna :)












måndag

hej alla sötnosar!
praktiken idag sög. nu måste jag skynda iväg på träning. skriver sen. PUSS!

mina senaste dagar

hej alla sötnosar!
fan va glad jag e att ni fortfarande stannar kvar och läser trots att jag suger på att uppdatera. men sen i torsdags har jag bott hos bästavännen terese pga massa bråk och tjafs med mamma och pappa. och har inte direkt haft tid att sitta vid datorn hos henne heller, vi har haft fullt upp om man säger så. vad har vi gjort? i stort sätt umgåtts med folk och krökat varje dag(?) nästan.. men fan, de e så det ska va. right?

känns iallafall rätt så skönt att komma hem igen, har saknat emelie och edvin mest. men trots allt har jag saknat mina päron också.. rätt så mycket.

sista dagen på lovet och fan va de inte känns bra. jag lever för helger och älskar lov! ogillar praktiken och hatar skolan. så lite kämpigt äre att börja nu igen.. men fan, nu börjar ju värmen komma och vårkänslorna pluppar fram! de är iallafall en sak man ska va glad för :) good fucking bye äckel snö!!!

träffade kära kusin hjalle idag också, jag och terese åkte till stan och mötte han, råkade ju glömma kvar min vårjacka med busskort och hemmanycklar i dalarna, och som tur var tar han lumpen i kungsängen så vi möttes upp och så fick jag tillbaka den sen snacka vi lite oså. och juste, aik är i elitserien, vinst över växjö med 2-0, awesume!

nej nu känner jag att jag skriver lite väl mycket, så jag avslutar detta inlägg nu, PUSS!


tack för att ni finns

the reason

hej alla sötnosar!
förlåt för att jag inte skriver lika ofta. men det går inte att lägga in bilder från mobilen till datan och jag hatar inlägg utan bilder, typ det tråkigaste som finns.. därför känns det inte lika kul. men jag får lägga in gamla bilder och försöka lösa problemet så gott jag kan helt enkelt :)

igår vare iaf innebandy träning, gick bra tycker jag, eller iallafall rätt så. efter träningen drog jag terese och hanna på typ chillkrök, sen drog var och en hem till sitt. det var trevlans iallafall. imorn blire fest, är helt bestämd på det, någon som vet nått eller så kan ju bara höra av sig (; PUSS!


innan The voice i somras

yeeah,

hej alla sötnosar!
idag har jag bara städat och haft tvättstugan, slappat och lyssnat på musik. rätt nice ändå. igår var jag och girlsen på fest, de va kulkul!

nu ska jag fortsätta chilla, sen börja fixa mig lite smått sen blire käk och sen träffa tess sen träning. fullspäckat schema bah. PUSS!


sötazzzte oliwia and moi. iloveyougirl♥

min helg i dalarna m.m

hej alla sötnosar!
hade det jätte skönt i dalarna,tog det lugnt, körde de hederliga chicago matcherna, blev asrädd och typ dog, åkte snöskoter så snabbt att nya tightsen slets sönder, letade påskägg, åkte till falun, försökte komma in på krogen, kollade massa bra filmer, körde fiamedknuff hela familjen(fan roligaste jag vart med om), åt god påskmiddag hos mariana och morbror, träffade kusinerna.
japp, så såg väl ungefär helgen ut. alltid skönt att komma iväg faktikst :)

igår när vi kom hem gick jag typ direkt till terese för att träffa henne och oliwia, sen var micke markus och krullan där också, sen kom söta hannapanna. vi körde frågeleken och typ dog, haha fan va kul det va! och idag har jag varit med terese marie och camilla, sen var jag med fredrik ett tag också. nu ska jag snacka med mammisen sen börja fiiiixa mig. PUSS!


morbror steve och mamma, världens härligaste bild!

hemkommen

hej alla sötnosar!
förlåt för sugig uppdatering. kom iaf hem från landet idag. skriver mer om det imorn, nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa Jenna Jameson, att älska som en porrstjärna. PUSS!