Gårdagens.

 
Middagarna fortsätter levereras och jag är mer än nöjd. Utbudet av vad man kan äta under LCHF är så otroligt brett. Helt galet! Älskar allt med LCHF! 
Här har vi världens godaste sallad. Bokstavligen. Den var sjuuuk! Med gurkstavar och smält getost. Köttet består av lamm och oxhjärta. Mmmmhh! Låter kanske inte supergott men det är det! Enligt mig iaf. Hehe!
Kategori:

Torsdag.

Det värsta som finns måste väl ändå vara att glömma sitt headset på morgonen?!?!??!? Buuuuhuuu! Vill lyssna på musik!!! Tanken av att det är fredag imorgon får tralla runt i mitt huvud denna morgon istället.
 
Gårdagens sena middag såg ut såhär:
 
Alltså LCHF!!! Varför slutade jag någonsin med denna livsstil??? Dumma dumma mig! Jag är ju fan i himmelriket varenda jäkla måltid! 🙏
Kategori:

Gott med LCHF.

 
Tänkte visa lite av det jag handlade idag och även berätta innehållet i antal kolhydrater för er som är intresserade av att kunna gå ner i vikt men ändå få unna sig och äta godsaker!
 
1. Revbensspjäll, gott och utan kolhydrater. Kan finnas tillsatt socker på grilljeringen(stavning), men det gör ingenting eftersom det inte är något man äter så ofta ändå.
 
2. Fläskkotletter, utan kolhydrater. Passar till mycket. 39 kr pga kort datum. Ett perfekt köp! 
 
3. Skagenröra. Innehåller 4 gram kolhydrater per 100 gram så lite skagenröra vid sidan av eller på en nybakad ostplätt (recept kommer så småningom), kan man absolut unna sig!
 
4. Parmesanost i burk, inga kolhydrater inge trams, bara jäkligt gott på det mesta!
 
5. Chèvre getost, 1g kolhydrat per 100g. Stekt och smält i mitten, behöver jag säga något mer?
 
6. Njie dryck, lollipop, ej smakat förr, sparar tills imorgon när jag ska plugga som en galning efter jobbet.
 
7. Njie propud choklad, SÅÅÅ god! 4,5 kolhydrater per 100g så hela flaskan innehåller ca 17g kolhydrater. Ska man dricka en sån och fortfarande hålla sig till strikt lchf (20g per dag) så får man äta resterande måltider bestående av kött och en klick bea eller vitlökssmör, men det funkar utmärks det också om du frågar mig :)
 
8. Dryroasted mix, mina favoritnötter. Rostade mandlar. MUMS! Det som stör mig är att när jag köpte dessa förut (vilket var rätt ofta) så var påsen större och innehöll 6g kolhydrater per 100g. Idag är påsen mindre och innehåller 15g kolhydrater per 100g. Även fast det är exakt samma nötter. Weird. Dom kanske tillsatte nått eller så hade dom inte 100% koll förra gången. Vad vet jag. Iaf. Hela påsen innehåller ca 17g. Så vill man unna sig halva påsen. Go ahead! 
 
9. Salty Peanut Protein Ice Cream. Hela glassen innehåller 9,6g kolhydrater och är utan tillsatt socker. Vill du njuta av en glass i solens sista varma strålar innan hösten fångar oss totalt, kör på!
 
10. Caramel Cashew Protein Ice Cream. Hela glassen innehåller 11g kolhydrater och är ruskigt god den med.
 
11. Vitlökssmör, ca 1g kolhydrat per 100g och gott till i stort sett allt kött, speciellt grillat på sommaren! Mmmmhhh!
 
12. Slutligen. Cola Zero. Jag är beroende och behöver förmodligen trappa ner litegrann men kom igen, THANKU JESUS!
 
Hoppas ni fick något tips iaf. Och kom ihåg. Håller man sig inom ramarna och under gränsen till den nivån man vill köra på så kommer det hända grejer. Förr eller senare! Jag längtar bara tills mitt resultat blir mer synligt. Har inget vidare tålamod, hehe! 
 
Puss på er finisar! 
Kategori:

Frustration.

Åh fyfan vilken dag. Ibland vaknar man bara upp på fel sida och allt känns piss. Feel me? 
Var så sinnessjukt trött när klockan ringde imorse. Valde att sova den där extra kvarten (som ändå gjorde mig ännu tröttare), istället för att ha lite extratid att fixa mig. Platta håret eller fixa sminket. 
Somnade med gårdagens smink så hann bara sminka över pyttelite sen fick jag ha min tråkiga bulle uppe på huvudet som jag har varenda jävla dag. Hatar att känna mig ful. Usch. Så ja. Dagen började dåligt tack vare det. Sen var det så otroligt mycket konflikter och tjafs idag som jag kände att jag hade noll tålamod för. Ville bokstavligen bara skrika, gråta och åka hem igen. Sen stör jag mig något så OTROLIGT på folk som lägger sig i andras liv bara för att ha någonting att störa sig på eller folk som tar för givet att saker och ting är på att visst sätt när dom inte har en endaste aning! 
SÅÅÅ. Ibland får man ha jäkla pissdagar. Jag hade min idag. Hoppas att morgondagen blir bättre. 
För att se lite ljus i tunneln så slutade arbetsdagen bra iaf. Jag fick det återigen svart på vitt varför jag jobbar med det jag gör och sliter som jag gör varenda dag. 
Efter jobbet blev det middag (revbensspjäll med vitlökssmör) mmmuums! Sen låg jag och kollade på Good girls på Netflix i soffan tills jag la mig i badet (där jag fortfarande ligger) Och somnade (vaknade nyss). Haha! Slut som artist vill jag lova. 
Och jag är så sjukt jävla less på att aldrig ha ork eller motivation att ta tag i min skit. Plugg eller tvätt eller uppackning av kläder som har legat färdigtvättade i säkert 1 månad nu. Hittar ingenting på morgonen och blir lika frustrerad och irriterad varje gång.
Nej nu får jag rycka upp mig själv. Kosten har jag tagit tag i. Nu är det resten kvar. Ge inte upp! Kämpa! 
 
Slutar detta gnälliga och bittra inlägg med lite härliga bilder som får mig att le. PUSS PUSS!
 
♡♡♡
Kategori:

Gårdagens middag.

Sallad med stekt fläskkött och bacon i en smält brieost och mozzarella mix! Plockade bort oliverna dock. Usch usch usch... Annars var det gudomligt!
 
 
Kategori:

Foodinspo.

 
Bild 1: Fläskkotlett med underbart god sallad, några ostskivor samt stekt getost. 
 
Bild 2: Lammhjärta, Buffalowings, gurka och paprika med en smält brieost dipp till samt en supergod sallad med chili och stekta champinjoner!
 
Halleluja!
Kategori:

Helgen.

Party party har denna helg bestått av! Som dom flesta helgerna. Hehe! Skillnaden denna gång jag kör lchf kommer bli när det kommer till alkoholen. Tidigare drack jag enbart sockerfria drinkar och tequilashots. Det funkar inte att köra så enligt mig. För mycket sprit blir inte bra vissa gånger och så är det så j*vla dyrt. Därför ska jag nu bara dricka Spendrups Bright öl, som jag brukar göra vanligtvis iaf. Sen öl som vanligt ute. Märker jag att det påverkar viktnedgången mycket så får jag tänka ut en annan lösning men jag kommer iaf börja så :) 
 
Har iaf gått ner 2 kilo på 3 dagar. Det kallar jag en bra start hehe. Får se hur fort det går nu framöver. Första gången jag började med lchf tog det 3 veckor innan jag började gå ner. Men denna gång känna det som att kroppen kommer vänja sig snabbare. Det återstår att se.
 
Ikväll blir det god middag och massa film tittande. Precis vad jag behöver! Hoppas eran helg har varit lika lyckad som min :) PUSS PUSS! 
 
 
Kategori:

Todays.

Fyfan...
 
Första skoldagen har varit både bra och dålig. Dålig för att vissa saker inte blev riktigt som det var sagt och bra för att jag fick träffa alla underbara barn igen. En sak som är säker är att jag är helt jävla färdig idag. Bokstavligen. Gud va jag svär btw. Så blir det när man inte får svära på jobbet. Då hoppar alla fula grodor ut när man är på hemmaplan. En dålig vana jag får försöka jobba bort. Nu är man ju ändå 25 år gammal (åldersnojja). 
Hämtade ut ett paket på posten efter jobbet sen fortsatte jag hemåt. Sen dess har jag varit sängliggande. Ibland fastnar man i sängen med telefonen. Finns för mycket roligt att klicka runt på nu förtiden.
 
Imorgon är det fredag och även om jag har varit hemma sjuk halva veckan så ska det bli så skönt med lite ledigt. Ledigt utan att förlora pengar och må dåligt denna gång 👍 
 
Nej vet ni vad? Jag är bokstavligen FÖR trött för att laga någon slags mat idag så det får bli en bit brieost. Är inte hungrig ändå. Till frukost åt jag ägg och till lunch blev det kycklingfiléer. Mmmmhhh!
 
Nu måste jag hoppa in i duschen men vi hörs mer imorgon! PUSS PUSS! 
 
 
Kategori:

Bara att klättra upp igen Elise.

Hej alla!
 
Det är nu över 2 år sedan jag bloggade. Det har hänt sååå mycket sen sist. Bra som dåligt.
Anledningen att jag ens tänkte tanken att börja blogga igen är för att jag behöver en nystart i mitt liv. Sist jag bloggade så var mitt liv högre upp på toppen än någonsin förut. Jag skötte mina studier, jag tränade, åt lchf, var självsäker, listan kan göras lång.
Mycket har ändrats och jag trodde det aldrig själv men jag slutade med LCHF. Det började med att jag fuskade 1 gång och sedan blev det flera gånger. Jag körde lchf i perioder men fortsatte fuska och tillslut var lchf inte med i bilden överhuvudtaget längre. Man kan vara hur vacker som helst med extra kilon och ni som trivs med det, rock it! Men för att jag ska må bra i mig själv, för min egen skull, så måste jag komma tillbaka till mitt gamla jag. För det är då jag mår som ABSOLUT bäst! Jag kunde springa snabbt som FAN på löpbandet, folk på gymmet kom tillochmed fram och gav mig beröm, jag körde träningspass efter träningspass och sprang tillochmed 1 mil utan att stanna. Jag mådde SÅ bra av detta och det är dit jag vill tillbaka till.
Jag har tusen recept kvar och känner till lchf utan och innantill. Jag har startat från botten förut så nu är det bara dags att börja klättra uppåt igen.
Jag kan inte lova att jag kommer vara felfri från och med start men mitt mål är att nu bestämma mig en gång för alla. För mig själv! Resan kommer förmodligen vara lång och kämpig tills jag kommer tillbaka till det stadiet när inte suget längre finns kvar efter annat än lchfmat eller tills jag kommer till det stadiet när löppasset inte får en att vilja dö halvvägs in i mål.
Men det kommer komma en dag när jag inte känner för att äta ett skit annat än lchf. Och en dag när jag kommer kunna köra ett 1,5 timmes stenhårt träningspass efter att ha sprungit tills fötterna nästan glöder på löpbandet.
 
Jag kommer såklart skriva om andra intressanta saker också. Eftersom att mitt liv är otroooligt intressant 😉
 
Häng gärna på, kom gärna med kommentarer, tyck till om olika saker, berätta era egna historier, tipsa om olika träningsmetoder eller recept etc etc. Det skulle uppskattas!
 
Nu ligger jag i badet och ska ta en dusch. Efter det ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på en serie som heter Good girls. Börjar halv 9 imorgon. Skönt! 
 
Vi hörs och ses. PUSS PUSS! 
 
 
Kategori: