hälsa till satan vi höörs

körkort och bdaaay!

godmorgon alla sötnosar!
min älsklings kille fick sitt körkort igår, äntligen! stoltare flickvän får man ju leta efter. han klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket. så igår var vi ute och cruisa hela dagen. vi drog till tumba och baby visade vart han bodde förut osv. sen käka vi donken, drack massa cola och satt och sjöng. helt underbart att han har körkort! grattis igen my love! ♥

och idag är ingen vanlig dag heller för tessan sessan fyller ju nämligen 18 fucking ååååår ! som vi har längtat till denna ålder. och nu är den här. resten av sommaren har vi på oss att fucka uurr ;) så ikväll blir det utgång! ikväll kör vi! grattis älskade underbara vän!

-

fina du

idag är det din dag. dagen då du skulle fyllt 20 år..
Grattis på födelsedagen världens finaste!
du finns alltid i våra hjärtan! ♥

läs och njut!

hej alla sötnosar!
idag känner jag att jag har mycket att dela med mig av till er! kan börja med att säga att jag älskar solen så otroligt mycket. om man bortser från min bränna. den är cruel asså. jag är helt sönderbränd. kan knappt ha på mig bh. menmen, jag ska inte klaga. har väntat på solen sååå länge. och samma väder ska det vara resten av veckan har jag hört *glädjetårar*
igår spenderades, som ni kanske förstår, hela dagen ute i solen. med camilla, jennie och bea. vi var allmänt störda, sjöng, snackade minnen osv. hur nice som helst! och på fredag har vi spikat en heldag på stranden med fotboll, musik, sololja och en god sallad. från 10 till 5. kommer bli underbart! :)
en annan sak som jag bara mååååste dela med mig av,,, åååååhhh :D jag har ju nästan gett upp hoppet angående mitt jobb (telefonförsäljare) eller aa, vi ber om bidrag till cancer och allergiforskning. även fast jag har sålt varje gång så har mitt humör totalförstörts varje gång jag åker hem därifrån. eftersom man måste ta så jääääävla mycket skit. och så måste man sitta och vara trevlig heeela tiden, fast någon ber än att dra åt helvete. nästan så jag har lust att skrika tillbaka HÅÅÅÅÅÅLKÄFTEN KÄÄRRINGJÄVEL. meeen, det får man ju såklart inte. så jaa, vart var vi, hoppet var nästan i botten, men igår. sålde jag för 900 kr. NIOHUNDRA KRONOR. och det är mycket! de flesta lyckas sälja för typ 200 kr per dag. så jag hoppade på moln hela vägen hem var så jääävla glad! inte en enda otrevlig pratade jag med heller. ååh, från att älska till att hata. men det är väl så. vissa dagar går skit dåligt och andra dagar går jätte bra :) nu har min motivation höjts otroligt mycket iaf, vilket glädjer mig grymt mycket!
nått mer jag kan passa på att berätta är att chrippa är iväg på uppkörning nu. han har varit såååå nervös och jag håller tummarna för min älskling nu! jag vet hur grymt besviken han skulle bli om han faila. MEN jag har inte en enda tanke på att han skulle misslyckas. för han är lika bra som min pappa på att köra bil liksom, haha ne men ni förstår. han kör som att han hade haft körkort i flera år. såå ja, han borde klara det. och då har mamma och pappa lovat att bjuda på middag och jag har lovat att baka en biltårta! hihi. nu väntar jag bara spänt på ett samtal som jag kommer få om ungefär 1 timme drygt. fyfan, är skit nervös redan nu. jag uppdaterar senare hur det gick iaf. jag hoppas ni håller tummarna ni med! :D PUSS!

ut i solen!

hej alla sötnosar! iknow.. fyfan för mig!
nu ska jag dra och sola med camilla. sen kommer antagligen tessan ut också. halv fyra är det dags för jobb. usch. idag känner jag verkligen inte för att dra dit. sitta i telefon och ta emot massa skit i fyra timmar? so not my style. men vad gör inte en fattig bondräng för lite extra pengar!?

see yaaah. PUSS!

-

jag är så jävla lack nu. ingen jävel fattar ett skit heller. man ställer upp för folk, men får inte ett fucking skit tillbaka. känner att jag inte ska skriva mer än så just nu.

onsdag

hej alla sötnosar!
eller godmorgon rättare sagt.. känner mig galet seg. usch! men ska snart ut och möta hannisen så då lär jag väl piggna till lite! ska hålla hennes hand när hon är hos tandläkaren :)
igår efter jobbet var jag på asdåligt humör. inte för att jag inte sålde nått. utan för att det är ett sånt jävla drygt jobb. kommer börja hata människor snart.. men älsklingen gjorde mig på lite bättre humör, blev upphämtad när jag kom från tåget sen drog vi och handla glass. åkte hem och kollade film. water for elephants blev det. rekomenderar!

nu måste jag börja fixa mig, vi hörs senare. PUSS!

tisdag

godmorgon alla sötnosar!
vaknade nyss, ska sätta på ett south park avsnitt sen bege mig ut och möta nyberg och bea. vattenpipish står på schemat. PUSS!


ååååh vilken fin, rosa och allt! min dröm pipa :) får se till att hitta en sån!

buisness woman

hej alla sötnosar!
kom precis hem till min fina älskling. han har varit på djurgårdsmatch och stinker sprit ;) haha. nu ska vi käka korv sen sova typ. det gick bra på jobbet. sålde bidrag för 500 kr. efter det mötte jag upp nyberg i centrum o snackade lite oså :) men vi hörs imorn babes! PUSS!

''ja hejsan mitt namn är elise rosén....''

mot jobbet!

***

frågor

Hemlig :
Har du slutat blogga? :(

svar: nejdå sötnos! :D har bara tagit en liten paus. blir lätt så när man inte alltid är hemma och har annat för sig. men jag ska bättra mig! ska försöka blogga så fort jag får en lucka! :)

Anonym
:
Vart har du köpt dina shorts? Sjuuukt snygga :)

svar: tack så mycket! dom är från HM. 79 kr om jag inte minns fel. och huuuur sköna som helst. finna i olika färger och mönster! :)

happy me

den här sötnosen fick jag mysa med hela morgonen idag :)


nyberg och ely levererar alltid


fulla och glada hoppade vi ner i badet. skålande och sång! haha synd att inte detta filmades. hade nog blivit en succé ;)

läs och njut!

hej alla sötnosar!
förlåt. har tagit en liten bloggpaus, inte medvetet. har bara blivit så. sjukt roligt att folk fortfarande läser, och kommenterar och vill att jag ska fortsätta uppdatera. love u all! :D
mina senaste dagar har varit nice. hela förra veckan tog jag det mest lugnt. mys med älsklingen på kvällarna, jobb på dagarna. och det gick bra! jag lyckades sälja för 550 kr första dagen vilket va skit bra. så jävla stolt över mig själv hihi! ååååhh känns som det här kommer bli ett långt inlägg. but i know u like it!
i helgen har jag varit med min älsklingkille, såklart. får inte nog av honom :) och i lördags hade jag en liten fest här hemma eftersom mamma o pappa var borta på kryssning. kom massa trevligt folk! jag var full och glad. sjöng singstar som en galning. badade badkar med nyberg senare på natten. hahaha aa helt crazy. vaknade tidigt morgonen efter och stekte bacon och ägg till alla. förstår inte hur jag alltid kan vara så pigg dagen efter jag har druckit? menmen, jag klagar inte.
jag och chrippa har bokat resa också, till spanien :D:D wooho. våran andra resa, kommer bli helt awesome. vi var ju i tunisien förra sommaren, inte det bästa hotellet och underhållningen, men vi hade det jätte bra iallafall! nu blir det ett 5 stjärnigt hotell, top 2 av 63 i hela puerto rico! längtar sååå mycket. sen håller han på med körkort ode nu ju, och det börjar verkligen dra ihop sig nu. så när det är kirrat så drar vi en helg till göteborg och sover på hotell och går på liseberg. kommer bli awesome det med :D längtar ihjäl mig! :D

repeat

true love never ends

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

slappa,sola,tvätta

hej alla sötnosar!
idag har jag bara varit hemma, gick hem tidigt från chrippa eftersom jag sov där. städade lite också fixade, solade och lagade mat. haft tvättstugan och tvättat massa av mina tygskor, dock gick ett par sönder i maskinen. buuhuu! :/ aja, slapp dag iaf. behövs det med! lite färg har jag nog fått också, niiice man!
lite senare blir det nog träning med älskling sen senare ska jag tvinga ut lite folk och röka vattenpipa och chilla nånstans. jag har ju fått ett jävla sug efter cigg.. men så fort jag smakar ett bloss ångrar jag mig direkt, för det är så sjukt äckligt! så vattenpipa är ju perfekt? mycket mysigare och smakar inte skit :]


såhär brun blir jag gääärna i sommar igen!

yeey

nu har jag äntligen blivit medlem! svider lite varje gång jag måste svara nej på frågan ''klubbkort?'' så ja, nu är jag lika cool som alla andra :D får bli lite shopping nu i veckan då!

presenterna













här har vi en del av presenterna. sen fick jag ju en kryssning och en helg i göteborg med hotell och liseberg också. nöjd tjej?! ooooohhh jjaaaa :D

en dag på stranden

hej alla sötnosar!
kom precis hem från stranden. skulle bli en heldag med mina favorittjejer terese och oliwia. meeen det blåste som fan så vi fick ju packa hem oss bara en kvart efter vi hade kommit. så det var ju inte så lyckat, stannade på kebaben och käkade god lövbiff iaf. nu blir det piffa upp sig lite, känner mig grovt äcklig. senare blir det antagligen träna med chrippa sen snackades det om vattenpipa med girlsen ikväll! nice!


han fixade den helt perfekt för att jag och terese skulle kunna dela ;)

:/

http://www.break.com/index/zoo-lion-vs-little-kid-1936260

aaaw kolla den här videon. söta lilla tjejen sjunger för lejonet så fint, slutar med att hon blir jätte ledsen. kan inte hjälpa de men tycker så synd om henne bara, hahaha. lillfia då..

my birthdayy

hej alla sötnosar!
min födelsedag var den bästa någonsin, tänkte berätta för er, från början till slut :D

vaknade av fin födelsedagssång av familjen, fick öppna paket och god frukost. sen åkte jag mot skolan, avslutningskonsert och födelsedagssång där med. sen åkte jag terese och hanna med leos snygga cab till kallhällscentrum där vi satt på pizzerian och snackade ett tag. linus kikade förbi en sväng också. sen drog vi alla hem åt varsitt håll. jag började fixa lite hemma, hjälpte mamma och pappa bära varor och öl osv. sen droppade folket in vid 6 tiden. blev mat, skålning, sång, fika och presentöppning. jag blev sååååå otroligt nöjd med mina saker: kläder, mina älsklingsskor som jag önskade mig, 500 hit och dit av allihopa som tillslut blev 4000 kr (en braaaa start på utlandskassan), massa smycken. seeen av terese hanna och oliwia fick jag en kryssning :D wooooho! som vi ska dra på när ollibollie också fyllt år såklart! oooom vi ska dansa sönder hela natten, fyfan :D och av älsklingen fick jag, ett linne och en jätte fin spetsklänning, ett jätte fint smyckeskrin, en flaska smultronvin och en helg i göteborg med hotell och liseberg. omg omg omg ! ooom jag blev glad :D av chrille och julle fick jag 2 biljetter till Europe och Takida. woop woop! :D:D asså ni hör ju själva.. jag kunde inte bli mer nöjd asså! heeelt underbart :D sen satt vi allihopa o snacka osv, drack lite, käka tårta. sen vare dags för mig att fortsätta utåt. tog tåget in till stan med emelie, stolle och hanna. sen i stan mötte vi oskar och några från klassen. vi drog till entourage och vid elva tiden droppade drickan in, 25 cider, 20 öl, rosé vin, drinkar, heeerregud! oskars överraskning var ju inte lite nice :D tack igen gubben! jag behövde inte lägga ett enda öre på dricka under hela kvällen ;o dansade och hade det skitkul. blev galet trött i slutet, hade ju varit vaken sen 5 och hållt igång hela dagen så inte så konstigt. tog nattbussen hem med hanna o simon och däckade i sängen vid halv 5. fyfan ! HAHA. men helt underbar dag iaf, tack alla som var med och gjorde den så grym som den blev! loveu all! bilder osv på alla saker kommer senare. PUSS!

idag är det min dag! :D

18 år. kan inte fatta. sommarlov. kan inte fatta.

världens underbaraste dag :D

dagen

hej alla sötnosar!
imorse gick jag hem från chrippa. städade mitt rum och fixa. senare kom chrippa och hämtade mig, sen åt vi pizza och hade det mys. sen drog jag till kallhällsbadet med alla fina och körde volleyboll. efter det satt jag olle micke och makkan o snackade vid grillen. men myggorna var för hungriga så det var dags att dra sig hemåt.

nu ska jag hoppa in i duschen sen väntar sängen. imorgon väntar en lång händelserik dag med skolavslutning, släkt, vänner och krogen! PUSS!


invigde mina shorts (som ser ut som en kjol) idag. underbart sköna!


fanns inget nät.. HAHA!


sötnos! ♥

gåshud

:D

imorgon får vi sommarlov och imorgon fyller jag 18 fucking år!! kommer bli galeeeet :D fett taggad redan nu!

under the coconut tree you'll be chillin with me

onsdag

hej alla sötnosar!
igår var det skola, fick bara betyg sen fick man dra hem. jag e gaaalet glad att jag slapp gå om :D helt sjukt! efter skolan drog jag och tessi till mammas och pappas jobb och lämna busskort, snacka och drack festis. sen åkte vi hem och solade lite vid duschen. senare kom chrippa och hämta mig sen drog vi hem till honom :)

nu vaknade jag nyss och är på världens bästa humör :D ingen skola, yuppyupp! ska hem till hannapanna nu sen ska vi ner till kallhällsbadet och sola sola. underbart!

gårdagen

hej alla sötnosar!
min gårdag var helt wonderful!
började med att jag kollade på lillbrosans fotbollscup. efter det blev det solning med tessan hanna oliwia rasmus och linus. härligt härligt! efter det var det raka vägen hem och byta om sen möta upp världens finaste kille i centrum. vi drog in till stan och käkade på en jätte fin restaurang. kött, pommes och världens underbaraste sås. jag njöt varje tugga, tills den sista. då trodde jag fan att jag skulle sprängas. notan var ju inte lika rolig kanske.. tur att man slapp betala ;) sen gick vi och köpte glass sen åkte vi hem och kolla film och myste tills vi somna. otroligt trevlig kväll och 1årsdag med min fina pojkvän!

lycklig tjej

hej alla sötnosar!
har haft världens bästa dag! började med kallhällsbadet med älsklingen. ''hoppa i inom tio sekunder och du får en hundring!'' fattig som jag e så hoppade jag självklart i! haha svinkallt men fan va uppfriskande. efter det mötte jag hanna, vi satt och snacka rätt länge om allt mellan himmel och jord. kändes sjukt bra. efter det var det direkt hem o byta om sen möta tessi och dra in till stan, där mötte vi en tjej som heter amanda. satt och snacka och käka i kungsan. sen när vi kom hem mötte jag oliwia. likaså där satt vi och snackade hur länge som helst om allt möjligt. så jävla skönt! har saknat mina tjejer så mycket. precis som det var igår vi pratade med varandra. sjukt ♥
lite senare fick jag skjus av pappa till chrippa. vi kollade big brother finalen och jag var heeelt hype!! låg och apploderade och sjöng. fyyyfan va grym final asså. sjukt att man har följt dom här personerna så himla länge. känns nästan som man känner dom fan! ville att martin skulle vinna men helt okej att simon vann, hade peter vunnit hade jag blivit lite sur. men simon e ju så jävla go!!
nu ska jag gå och sussa brevid min babyyy, imorgon firar vi 1 år! :) kan ni fatta? ett heeelt år. sen är det 5 dagar kvar till 18årsdag och sommarlov. siiiick man! im happy happy :D

inte varit såhär glad på sjuuukt länge!

doppa doppa

mot badet! undra om man ens vågar doppa sig. men jag e ju viking, så det går nog!

happy happy

träffade världens finaste nyss.. känner mig hur glad som helst! kändes jätte bra. nästan 3 timmar av snack bara flög förbi!
ikväll blir det att skriva till två andra fina.. sen imorgon blir det stan och glass! happy happy :)

jag är kär

min dag

hej alla sötnosar!
blev precis avsläppt hos älskling. har varit en fullspäckad dag. först var vi tvugna att fixa idkort och bara det tog en evigheeeet! eftersom fotoautomaten i jakan krånglade och snodde pengar av oss så var vi tvungna att åka till expert i barkarby istället, men där fotade dom inte längre SEN kom vi på att dom tar idfoton osv i kallhäll. hhaha, cleaver.. så vi fick foton tagna, sen till jakan igen och fixa bankomatkort och leg på banken. efter det frisör, blev jätte nöjd. känner mig galet fressshh. sen avslutade vi dagen på pizzerian. awesome!! :)

får se hur kvällen slutar, väntar på att älsklingen ska komma tillbaka från gymmet, då blir det mysa mysa mysa. kolla på del2 av filmen vi såg igår också. den va aweesome! big brother måste vi se också. weei!!

leg, bankomatkort, frisör

hej alla sötnosar!
har ätit god äggmack-frukost och nu blir det att bädda sängen och hoppa in i duschen. efter det drar jag iväg med mamma pappa och bror, ska fixa leg och bankomatkort till mig sen ska jag klippa mig, yeyeyey :D första gången på gaaanska länge. har alltid haft frisör-skräck, haha men nu får jag väl ta mig i kragen. PUSS!

godnatt alla sötnosar!

då var det big time för mig att inträda min sköna säng. länge sen jag gick och la mig såhär sent. ooom jag kommer sova gott!

finast

the truth

jag saknar er..

new


i got it!

hej alla sötnosar!
dagen började med att jag och min babe gick ut och spelade fotboll och körde 21an. sen drog vi till kista och shoppade lite. efter det blev det donken sen kollade vi på en gryyyym film innan jag fortsatte hemåt. fick säkert 5 myggbett på vägen, usch usch usch..

och angående arbetsintervjun igår:
påvägen dit var jag gryyymt nervös. när jag kom fram var det två andra som också skulle provringa. så vi gick in i ett rum och sen visade våran ''handledare'' hur man skulle göra. han ringde ett samtal sen var det våran tur att prova. mitt hjärta dunkade i 180 tills personen på andra linjen svarade, då var det lugnt. Claes som våran handledare heter kommer ringa upp på tisdag, då vi kommer få komma på återbesök och prata arbetstider osv. ååååh im happy happy! mitt första jobb :D och telefonförsäljare tror jag passar mig perfekt, jag har det där i mig liksom. plus att jag älskar att prata med nya människor! så jag ser fram emot det, verkligen!

maybe togheter we can get somewhere

hur awesome är inte dem här. åååh love it!!



men självklart finns det ingen som gör den bättre än tracy chapman. my queen! ♥

godmorgon..

arg, besviken, ledsen.