tisdag, i think?

hejsan alla sötnosar!
förlåt för dålig uppdatering men nu är det ju faktikst sommarlov och då har man inte tid att sitta hemma och vara datanörd :)

gårdagen;
hade det hur trevligt som helst, badade och solade på dagen med terese linus och rasmus. älskar att svalka mig i vattnet och sen gå upp och lägga mig på handduken och sola :) efter det drog jag terese och oliwia till jakan, jag köpte en jätte söt klänning som jag hade senare på kvällen när jag terese oliwia hanna krullan joel micke markus och linus drog och åt i stan på kina muren, vi fick värsta vip rummet, bara för att vi var så många, haha. hur mysigt som helst. senare på kvällen drog jag terese&oliwia till falk sen sov jag hos tess efter.

idag dagen;
började dagen med att springa hem och hämta gymnasieintagnings kuvertet sen direkt hem till terese igen. öppnade kuvertet och såg att jag hade kommit in på handel! hur glad som helst eftersom bästavän också kom in där :D efter det drog vi iväg, terese handlade lite för sina födelsedags pengar och så. nu har jag precis kommit upp ur duschen och ska börja fixa mig sen ska jag ner med massa folk till aborreberget och spendera kvällen där. PUSS!

sommarkänslorna bubblar i hela kroppen

MÅNDAG

godmorgon alla sötnosar!
ska snart ner till kallhällsbadet, sola och bada och leva livet som man ska göra på sommarlovet :) efter det drar jag terese&oliwia till jakan en snabbis för jag ska försöka hitta nån snygg tröja. efter det drar alla älsklingar in till stan och käkar och firar tess gumman som fyller hela 16 år idag!


GRATTIS BÄSTAVÄN! HOPPAS DIN DAG BLIR BÄST. JAG ÄLSKAR DIG
alla grattar min sötnos på hennes blogg! www.tessi.blogg.se 

sommarlovet kommer vara undebart bara vi håller ihop :)

hej alla sötnosar!
klockan e rätt så mycket men jag har inte haft tid eller ork att skriva tidigare. har iallafall haft en jätte trevlig kväll med alla älsklingar. spelade kubb, tjejerna gav killarna stor stryk! GIRLPOWER! efter det drog vi ner till kallhällsbadet. sen var det dags att rulla hemåt.

imorn ska vi dra till badet allihopa, vi har bestämt att komma dit fett tidigt så det blir till att ställa klockan för min del. PUSS&GODNATT


tanken av att det inte längre är klass 9a gör fortfarande lika ont..

HAHAHAHAHHA

satt och kollade igenom gamla brev och dagböcker och hittade nått myyycket roligt som jag tänkte dela med mig av :)

detta skrev jag måndag 20 september 2004:
idag hade vi gymnastik det första vi hade. vi spelade bränboll och en liten lagtävling. sen så åt vi lunch och hade lektion och rast. men sen när vi slutade , då skulle oliwia passa en boll till mig då träffade hon mig mitt på höften och hon sa inte äns förlåt! jag blev tvungen att säga 'asså olle det där gjorde skit ont' för jag var jätte sur. då sa hon förlåt, så jag gick hem!

HAHAHAHAHA HERREGUD :')

-

bråk och skrik. jag orkar inte

söndag

nu ska jag ut och sola med syster..
igår var jag och åt på pizzerian med min käre familj, efter det gick jag hem till terese och spenderade kvällen med mina underbara vänner terese hanna rasmus micke markus och krullan. vi sjöng singstar för fulla muggar och hade det allmänt jätte kul. lite senare åkte vi till falken och var där ett tag. sen sov jag micke och krull hos tessi.

OCH IDAG HAR OLIWIA KOMMIT HEM, TRÄFFADE HENNE NYSS :D SÅ JÄVLA GLAD HAR VERKLIGEN SAKNAT MIN LILLA NEGER OCH HON VAR VERKIGEN BRUN. LÄSKIGT BRUN, FUCK YOU OLLE -.-

musiken lever kvar

man e bra slut efter en natt på ängsjö

hej alla sötnosar!

det blev en galen gårkväll om man säger så. jag terese hanna rasmus krullan micke joel och linus tältade på ängsjö och det blev både grillning sång och nakendopp (linus och joel stod för den delen, såklart.. haha) tog ett jävla bra tag att få upp tältet men när det väl blev klart vart det riktigt mysigt.

fick stjus hem med terese&rasmus av rasmus pappa och jag kan säga att det var riktigt skönt att komma hem. somnade direkt och vaknade halv 3.. haha!

tack för en rolig kväll iallafall! det måste vi göra om (; PUSS!



tog tyvärr inga bilder igår... vi hade väl fullt upp med annat antar jag.
men denna sötnosiga bild på bästis&mig bjuder jag iallafall på :)

det är fan sommarlov

hej alla sötnosar!

sitter hemma hos terese och lyssnar på musik förtillfället, tess och krullan sitter i vardagsrummet och snackar om jobb, sååå intressant -.-'

idag har jag varit på kallhällsbadet med terese hanna och rasmus, hur mysigt som helst. och igår var vi hur många som helst vid bonäs, solade hela dagen och blev kallad kräftan på kvällen som vi spenderade vid grillen ett par stycken. spelade kort och busade lite. haha. och ikväll blir det tältning :D hur kul som helst! nu ska jag ut på ballen.

PUSS!


jag och bästavän.


bild från mini festen i förr förregår


markus gullkind på bonäs i förregår


behöver jag ens skriva nått...? -.-


helstek dag på bonäs igår.

JAPP THAT WAS IT. blev tyvärr inga bilder från idag men ikväll lär vi ju ta massa! :) lucky yoooou.

lite blöt på rumpan ely?

hej alla sötnosar!
har precis kommit hem, tillbringade kvällen på bonäs badet med terese hanna linus micke markus jonas och william. vi gjorde inte så mycket, umgicks väl mest och hade det trevligt. blev i dragen i vattnet, det var ioförsig lite mindre trevligt.. men vafan det är smällar man får ta när man har killkompisar som jag. ha ha.

nu ska jag ha en dunder mysig hemma kväll med film och fruktsallad. PUSS!


en gammal goding. påväg till armémuseet med älskade 9a.
jag och jessica somnade i stolarna och den där äckliga gubben
kollade på mina bröst hela tiden. hahahah underbara tider,
önskar man kunde spola tillbaka..

tisdag

hej alla sötnosar!
har inte funnits så mycket tid till att blogga eftersom det har varit fullt upp. igår drog jag med terese camilla och lois på ''fest'' körde fia med vodka och hade det väl trevligt. sen åkte vi hem, gick vilse ett jävla bra tag men tillslut blev vi hem skjusade av terese pappa, thanks god!

och idag vaknade jag och terese vid typ 12, gick hem och fixade mig sen mötte vi camilla marie och yasse och drog ner till kallhällsbadet. låg och stekte med högmusik och sololja. nice. sen åkte jag med terese till brunna för hon skulle fixa naglarna, dom blev skiiiit fina! träffade tove och bea ett tag också.

japp och nu har jag precis fixat mig för utgång ska nämligen dra till bonäs med massa folk och spela fotboll och kubb och ha allmänt kul :) PUSS!

me like

hej alla sötnosar!
har legat och pressat i solen exakt hela dagen nu med terese&camilla. från klockan tolv till klockan halv fyra. snacka om att det var skönt att komma hem och ta en dusch efter det? :) känns grymt bra att sommarvärmen har kommit tillbaka, nu kan äntligen mitt sommarlov börja! UNDERBART

dalarna dalarna dalarna soumi soumi

när man är där känner man ibland att det är långtråkigt och ibland känner man bara att man vill hem. men när man har kommit hem så saknar man allt, lugnet, alla underbara människor.. och då vill man bara tillbaka

SÅHÄR SKA DET SE UT

hej alla sötnosar!
igår hade vi en helskön kväll jag terese marie camillja och hanna. kollade på my bloody valentine 3D, hur läskigt som helst eftersom det kändes som man var inne i filmen. haha blev bråk inne på bio:n också, en kille kasta en tom cola på en brud för att hon skulle hållakäften och hon kasta en full cola på honom så det stänkte typ på alla brevid så vakterna kom dit, tydligen hade polisen kommit också. hahaha dom där tjejerna snackade med oss efteråt, haha. sen gick vi till spår 10 också, träffade snusk turkar och fotade en snorgubbe, skaaarrig. hahaha hade iallafall skit kul igår, tack girls :)

solen skiner som bara den och jag och terese tänkte dra till duschen och sola gaaalet. sololja, musik och cola har vi med oss. PUSS! 

glömmer aldrig tiden

hej alla sötnosar!
sitter hemma hos terese nu. alltid lika skönt att träffa henne. speciellt när man inte har träffats på typ 4 dagar, och för oss känns ju det som en evighet så vi har mycket att catcha upp om man säger så :) har spenderat mesta tiden på ballen, suttit och snackat och gjort upp planer inför kvällen. det blir bio med marie camilla och hanna, vi ska kolla på nån skräckfilm i 3d så det kommer kännas som att man är inne i filmen. scaaary!

kollade igenom lite bilder på tessis data och hittade några från skolavslutningen. mycket tårar om man säger så. en av dom hemskaste dagarna i mitt liv..





nu blev jag deprimerad så nu ska jag sjunga singstar med terese :D PUSS!

JAG ÄR TILLBAKAAAA! :D

hej alla sötnosar!
nu äntligen är jag tillbaka :D lägg märke till min nya fina design, tack så mycket carro. men nu ska jag iallafall berätta lite om min midsommar helg.

torsdag;
bilresan till landet var hemsk, bråk, tjafs, trångt. u name it! men tillslut kom vi fram till mysiga darlarna. gick in och hälsade, käre kusin elin var där också :) konrad var där med sin familj så det var hur många som helst där. den dagen gjorde vi inte mycket alls, gick väl mest promenader och blev rädda för alla ÄCKEL paddor. kom fram rätt så sent också så det fanns inte mycket man hann hitta på.

fredag (midsommarafton);
dagen började med att hela familjen spelade in massa roliga videosar på min mobil. hahah fråga inte, vi hade iallafall sjukt kul! sen var det bara att fixa sig för brännbolls match nere på byn. otroligt kul för det var runt 25 pers som var med, lite senare kom ante och hampus också, kusinerna. var ett tag sen så det var kul att få träffa dom. nått som var kul var även att få se olle och steve spela brännboll. olle&steve är min glada och lagom tjocka morbröder om du undrar :) efter matchen åkte vi till stugan igen och gjorde en egen midsommar stång, inte den finaste jag sett men fan den charmigaste! efter det blev det dans och sång, skratt och ståj. fylla osv. allt som hör till en svensk traditionell midsommar afton.

lördag;
vi gjorde ingenting på morgonen, bara såsade och tog det lugnt. vid runt tre tiden började jag och emelie fixa oss lite smått, vi skulle nämligen med hjalle och konrad på en raggarfest vid namn midsommar rocken. massa folk skulle va där, ante hampus johan lill-snorre björn nisse osvosv. jag kan förklara lite hur det var där borta. en stooor äng fylld av tält, snygga raggar bilar, fulla människor och alkohol. hade otroligt kul, var lite stelt i början men fan va det kom igång mot slutet. blev lite kaos ett tag och jag var inte särskilt älskad av min syster menmen hade roligt ändå :) slutade inte med att vi sov i tält utan jag patrik emelie ante och joss fick stjus hem till ante och hampus vid runt halv 4 tiden, så vi sov där.

söndag;
vaknade med lite ångest men solen sken så jag var glad ändå :) vi kollade tv och bara tog det lugnt, var nog ingen som var riktigt pigg denna dag. svensson kom förbi lite senare och då blev det till att åka och käka pizza. rolig biltur med låten ''var nöjd med allt som livet ger'' blev det och otroligt gott med pizza var det också! vi var hos ante&hampus ända tills klockan sju då mamma och pappa kom och hämta oss för då var det dags att åka hem mot stockholm igen!

yes allihopa, så har min midsommar helg sätt ut. rätt så händelserik och rolig om jag får säga det själv :) jag tog inte så mycket bilder men det har nog mamma och pappa gjort. synd att vi inte fick med oss digitalkameran till midsommar rocken och synd att jag inte kunde fota med min mobil eftersom jag var för full för att tänka, haha nejdå jag skoja bara. men det fanns väl inte så mycket tid till att fota vi hade fullt upp både jag och emelie. men jag ska höra med hjalle lite senare om han kan skicka över några bilder på msn. och då lägger jag självklart in dom direkt! PUSS


nejmen hoppsan. en bild lyckades jag iallafall ta!
sötnosarna emelie&hjalle

and when im gone just carry on

hejdå nu sötnosar, vi hörs på måndag! håll ut (;

nejmen det blev visst ett till inlägg iallafall

nu har ja kollat klart film med syster. mycket skratt åt ingenting och mycket killning och slag. thats us i ett nötskal. och nu har jag en idé. medans ni får lyssna på den underbara låten från filmen Flash dance ska ni få läsa lite om mig (;


1. Hur gammal är du om fem år?
21 ;o shit va gammal
2. Hur lång är du? 168 cm
3. Vilken var den senaste film du sett? Flash dance
4. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifte sig förra året på en elefant i thailand :)
5. När såg du senast din mamma? för typ två timmar sen
6. Vilken ögonfärg har du? blåa
7. När vaknade du idag? typ 12
8. Vilken är din favoritplats? öland, thailand och spår 10
9. Vilken plats föredrar du minst? hmm.. bilen påväg hem från öland haha!
10. Vem var den senaste du träffade? syster
11.Hur löd ditt senaste sms och till vem? kommer sakna dig med bästavän<3<3 till terese
12. Var tror du att du befinner dig om tio år? thailand med terese 
13. Vad skrämde dig som barn? jultomten
14. Vem fick dig att skratta senast? syster
15. Har du stationär eller bärbar dator? klumpeduns data
16. Gillar du någon just nu? tyvärr inte
17. Vem hatar du mest? hitler
18. Ångrar du något som du skulle göra allt för att det inte skulle hänt: aa
19. Vill du ha barn: självklart jag älskar små söta bebisar
20. Vem älskar du mest förutom familj o släkt: KLASS 9A
21. Hur många kuddar har du i sängen?
3
22. Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppa sönder och åka med alla vänner till thailand
23. Tycker du om att mysa? ooojaaa
24. Kan du några andra språk än svenska? några ord på franska och engelska. oooooh
25. Har du någonsin åkt ambulans? nej faktikst inte
26. Föredrar du havet eller en pool? the ocean
27. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och dumheter
28. Äger du dyra smycken? gör jag säkert
29. Har du någon gång testat narkotika? niiix
30. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en cigg, haha
31. Vem är den roligaste människan du känner? finns många men mina morbröder slår nog fan alla rekord
32. Välj ett ärr på din kropp? bakom örat efter operation
33. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? japp, mina absolut första kläder sitter på en docka i mitt rum
34. Flirtar du mycket? haha beror på med vem
35. Vilken var den senaste bok du läste? vet inte, är inte så mycket för att läsa
36. Dansar du i bilen? nej men jag sjunger som en galning :D
37. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 107.5

GODNATT OCH SOVGOTT NU SÖTISAR :)

MOVIE TIME, GOODBYE TIME

nu e stora äckliga städar dagen slut, mötte nyss oliwia bebi som ska till turkland på lördag. kommer inte se henne på 9 dagar. shiiit :/ kommer saknar dig baby!

nu ska jag och emelie kolla på flash dance och äta chips och dricka cola. nått måste man ju unna sig med efter att ha städat en hel dag, right?

om jag inte hinner skriva imorn så säger jag hejdå nu, åker till landet imorn och kommer hem på måndag. då blir det maaassa med bilder och uppdatering ska ni se. PUSS PUSS PUSS SÖTNOSAR! :)

''pappa kan du fixa den där killens nummer till mig?''

hej sötnosar!
nu har jag varit på närsjukhuset med pappa och kollat halsen. har nämligen haft svårt att svälja pga svullen hals och så har mina halsmandlar svullnat upp sen har jag haft feber och varit död i hela kroppen. men det var inget allvarligt bara ett virus som får gå över av sig själv.

lite smått sur är jag just nu för jag skulle egentligen med mina kära vänner till bonäs men nu måste jag stanna hemma o städa för att vi ska till landet imorn. kul (?)

i <3 creed


man kan hitta grymt bra låtar när man random söker på youtube! ;o

nu är jag här igen!

hej alla sötnosar!
JAG HAR FÖRSÖKT UPPDATERAT NU I FLERA TIMMAR. MEN DET HAR INTE GÅTT, INGET AV INLÄGGEN HAR PUBLICERATS. fyfan va skönt att det funkar nu igen! :D

visar gårdagen med bilder;





blev tyvärr inga bilder från kvällen men jag hade det hel kul. jag terese oliwia och lajnden traska ner till kallhällsbadet där vi spela kubb med massa trevligt folk. vi var så jävla grymma, vann två gånger i rad o grejer (; haha sen sov jag hos terese efter ''jag som inte skulle få sova borta på heeela sommarlovet'' hahahaha yeah right? :)

UTGÅNG

ÄNTLIGEN HAR JAG NÅN ATT GÅ UT MED HAHA :D ska möta lajnden och willson så vi hörs senare. PUSS

väntan e olidlig

hej sötnosar :)
sitter här med dunkande huvudvärk och väntar på att mitt hår ska torka. pallar inte använda hårfön för det tar ändå så jävla lång tid med mitt tjocka hår plus att ja inte pallar ljudet pga mitt huve..

iallafall, julia och oliwia var här ett tag och fixa & trixa med mitt hår, tack för hjälpen tjejer! ingen e typ hemma så jag har panik för jag vill ut ut ut, men om ett tag ska jag ut med william och jag säger bara att det kommer bli så jävla härligt eftersom jag har suttit inne i mitt jävla rum i 24 timmar nu...
PUSS!


william var jätte full på skolavslutningen :D

a night to remember

mitt hår kommer gå av

hej sötnosar!
väntar på oliwia som ska komma hit och färga mitt hår, resultat får ni senare. efter det ska jag möta william ett tag sen vet jag inte. men ikväll vill jag ha kul iallafall! om någon känner som jag slå gärna en pling (; och någon som jag känner menar jag då, ofcourse! vi hörs senare bebisar. PUSS


my ladies

måndag

usch va jag känner mig äcklig. ska ta en morgondusch. get 2 you guys later <3

natt uppdatering

haaaaaaaallooj !
idag har jag varit i jakan med oliwia, fick med mig hem hårfärg och en parfym, puma flowing. mmmmmh :) spöregnade gjorde det ju men jaja. efter det gick jag hem, umgicks lite med syrran sen har jag kollat film och bara myspysat resten av dagen. imorn vill jag ha roligt :D PUSS

uppdatering a la my day

hej alla sötbollar.
har varit med terese och oliwia, my bestfriends in the whole wide world. tesspess åket till landet idag, im gonna miss u girl! men jag och oliwia ska försöka ha meeega kul ändå. trotts allt äckliga, fucking fitt regn så är det ju faktiskt sommarlov! man får väl försöka se det från den ljusa sidan i guess.

snart ska vi äta, hela familjen samlad igen. mami och mimmi har nämligen varit på landet och firat kusinernas student. men idag kommer dom hem! har saknat dom en aning. skönt med siss hemma igen faktiskt (: aja, efter maten ska iallafall jag med oliwia till jakan och kolla runt lite. får se om man får med sig nått hem. PUSS


oliwia ute i spöregnet. miss paraply var med också, ofcourse

godmorgon söndag

har suttit med pappa och kollat igenom alla mina bilder jag har gjort på bilden de här 3 åren och pappa ska ringa och överklaga! han tycker jag ska ha ett vg och inte bara ett g ;] iallafall, hoppas ni har sovit gott. själv drömde jag iallafall nån jävla dröm om krig och shit vid nån skola. wierd.. nu ska jag äta god ägg & bacon frukost! PUSS :)

imorgon är en ny dag

nu ska jag sova!!!! PUSS

kvälls nytt

ikväll har jag gjort följande

* blivit spankad av linus det hårdaste han kunde på röven, ajajaj
* haft min första catfight med terese, örfilar gånger 100 hahaha
* chillat med alla sötnosar hemma hos stella
* varit klumpig och spillt vodka på marie
* varit allmänt glad


japp. thats my night :D hoppas ni har haft lika roligt som jag. SOMMARLOV VAFAAAAN


BILDEN HAR INGET MED INLÄGGET ATT GÖRA MEN HAHAHAHAHAHA

måste man skriva rubrik hela jävla tiden? -.-

hej alla söta bakis människor!
sitter förtillfället hemma hos terese. har varit med william, sen kom stolpen förbi ett tag också :) olipolle ligger i sängen brevid mig, sötnosen. ikväll ska vi hem till stella, blir nog trevligt. nu ska jag fråga olle om hon vill joina mig på ballen. PUSS


och hit ska jag och bästis i sommar! ööööööland :D<3

**


SAY WHHHAAAAT?

nu har jag mött william ett tag och bara varit hemma och såsat. fyfan va jag har tråkigt just nu, vill ut ut ut och hitta på nått? anybody? .... please? haha. nej men helt ärligt.

och en sak jag absolut inte kan fatta, det är sommarlov!?!?! det är fucking sommarlov!!!!! ca 3 månader, med skratt, glädje, sol, bad, grillning, krök och livsglädje har vi framför oss. HOOOOLY MAMA :D



TACK FÖR DEN BÄSTA TIDEN I MITT LIV

godmorgon :D:D:D:D

förlåt för mitt fylleinlägg igår. kunde verkligen inte skriva normalt.. har aldrig gjort ett sånt förut hahaha, skäms lite men vafan det är smällar man får ta. ellerhur? pappa e säkert jätte sur på mig nu eftersom jag varken kunde gå eller prata när jag kom hem igår.

måste börja fixa mig nu för sen ska jag möta william. PUSS


woooooho

nu e jag hemma.. nu e jah busted, och nu e jah jätte y
full! ja e så jävla bustd o kmr säkert inte få gå ut på ett tag       
iaf int e jah. men vafab de e sommarlov som km igemn aiiliihoooopa :D

tårar smakar inge gott.. jag kommer sakna er!

usch vilken dag.. tror aldrig jag har gråtit så mycket och länge i hela mitt liv. alla tjejer i hela klassen störtböla medans killarna garva åt oss, men jag vet att det var svårt att hålla in tårarna för er med grabbar! gick upp på scen gjorde vi också, inför hela skolan och gav blommor till våra älskade lärare. och min bästavän terese fick pris, för bästa prestationer, sötbollen har höjt sig från 30poäng till 180 på en termin, kan ni fatta?!?!?!?! ja e stolt över dig gumman :) sen gav emma wedin ett varsitt kort till alla i klassen och på mitt stod det ''ja vad ska man säga ? du har fått mig att vråla, skrika, skratta, gråta och LEVA. tack för dessa tre år. kram emma'' fattar ni att det brast då eller?

haha nej nu ska jag fixa mig lite sen skjusar eken mig o terese till outlet för tessless ska köpa högtalare tills ikväll. sen blire partyyyyyyyyyyy

the day is here

godmorgon!
sitter här med blött hår och ångest. ska snart hem till terese så ska vi fixa oss tillsammans. vill inte sluta i klassen! menmen.. ikväll ska vi iallafall ha gaaaalet kul :D


såhär söt var min plutt som också har skolavslutning idag

last call

ska försöka sova nu, kommer verkligen inte gå, men jag ska försöka..

JAG ÄLSKAR ER

morgondagen kommer bli ett helvete

jag har mycket funderingar och tankar kring just det här med splittringen i klassen.
vart kommer alla ta vägen?
kommer vi fortfarande hålla kontakten?
kommer någon nära kompis förändras?

ja men ni förstår.. massa sånt där bara flyger runt i mitt huve nu och jag kan inte få ett stopp på det! så sjukt jävla irriterande. men en sak som inte får hända är att vi tappar kontakten, för den kontakten vi har nu är så jävla grym..

tack till alla

hej alla sötnosar!
kom precis hem. har varit ute vid grillen med terese oliwia hanna micke markus linus och fredrika. tack terese oliwia och linus för presenten! jätte gulliga verkligen :D

hade ju även gäster idag, mormor, faster bubba, kusin johan&caroline, morbror olle, anders helene tove&moa. fick pengar, present kort, comviq kompis och smycken. tack tack. sen igår av familjen fick jag pengar, kläder, sexiga trosor ;) , skor, avslutningsklänning, bikini, smycken. och juste av hanna sötnos sebzda fick jag en parfym. tack så mycket allihopa!!


var bara tvungen att lägga in den här bilden på mamma&pappa,
som enligt mig är huuur gullig som helst :)

here i am, once again

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllåååååhaa :D
skoldagen idag bestod endast av brännbollsmatch mot lärarna, fattar inte hur dom kunde vinna.. jaja, efter det gick jag och lekte i en lekpark, det finns ett barn i oss alla.... sen gick jag med fredde michelle munir och salam till centrum och släckte törsten med en cola sen gick vi och mötte oliwia micke och markus. efter det var det hemgång och nu sitter jag bara här och kollar på sweet 16. äckliga bortskämda ungjävlar. men det är roligt att kolla på ;p haha ja, jag hade ju min sweet 16 igår på balen så jag klagar inte :) nu måste jag byta om och fixa mig för snart kommer gästerna. hihih


torsdag

godmorgon!
med fötter som värker och en hals som hostar är jag nu äntligen vaken. börjar inte förns 11 någonting och då ska vi spela brännboll mot lärarna så det är ingen särskild seriös skoldag om man säger så. underbart!! och imorn äre avslutning :/ .. OCH ÄNGSJÖ :D

   
me right now, nyvaken och så otroligt seeexig

just got home from prom

gud så trevlig kväll jag har haft! kvällen började med att jag linda terese och oliwia kom inrullandes med en döläcker cab. efter det gick vi in i matsalen och åt god middag. lite senare klingade jessica i glaset och föreslog att alla skulle sjunga för mig, otroligt pinsamt när alla 9or i hela skolan reste sig och sjöng. men jag uppskatta det! tacktack :) efter det började själva festen. dans på höööög nivå! hahaha fick min fot sönder trampad ett par gånger men det fick jag tåla. baldrottningen var det ända med kvällen jag inte riktigt tyckte om. men allt annat var hur underbart som helst! a night to remember











nervös eller vad

nu har jag precis kommit hem från en chillig skoldag med födelsedags sång för mig och filmstund med filmen ps i love you. otroligt sorglig. just nu sitter jag här och stessar upp mig. ÄR SÅ ÄCKLIGT NERVÖS! om prick 1timme och 17minuter ska jag rulla mot terese där girlsen ska fixa sig, om prick 3timmar och 17 minuter blir vi upphämtade med en döläcker cab, och om prick 4timmar och 17minuter gör vi entré på källtorpsavslutningsbal!!!! shit shit shit...

och idag välkomnades jag av ett kuvert när jag steg innanför dörren. ''sunshine, kompiz, gulli, puss på kind, we love you från vrigsdag folket'' så söta, tusen tack :)

nu ringer hemtelefonen, PUSS!

jamå jag leva jamå jag leva

japp.. idag fyller man 16 då. känns lite annorlunda faktikst, 1år närmare vuxenlivet. usch, hahha. nej men folk säger ju att 16 är den bästa och roligaste åldern så man får ju hoppas på det :)

måste bara kort berätta om min gårkväll. jag och systeryster fick en sne ding i skallen och klädde ut oss och gick ut på en lång promenad. aså runt i kallhäll helt öppet! mimmi hade på sig ett par mjukisar, en för liten skjorta som var instoppade i mjukisarna så att hennes röv såg lika stor ut som en melon. hon hade en grön basker med håret instoppat och ett par glasögon med ett glas borta. jag själv hade tomteluva, turtels ögonbindel, hawaii halsband, sånt färgglatt med blommor o shit och en för täääski sminkning. hahahahhaha (?) sjuka människor finns det här i världen!

haha iallafall, jag fyller år idag! och det är bal idag! woooooho

går ni på nått eller?

jag o mimmi bush funtar på att gå ut på en promenad. mimmi har på sig en basker och jag en gardin. puss

tankar och funderingar

har varit ute med william ett tag, stod bakom källtorp och snackade litegranna. annika tittade ut en sväng också :) ''men sug då, du vet väl hur man suger?'' hahahahaha! lite senare kom micke och markus också sen hade vi race på vägen hem på mopparna. guess who won? me and el maaaaco, woooho.. höhö!

asså ja fattar inte va det e med mig. det går inte en enda sekund som jag inte tänker på avslutningen, på splittringen. undra hur allt kommer bli, undra vart alla kommer ta vägen? usch. NEJ NU SKA JA VA GLAD IMORN ÄRE FÖDELSEDAG OCH BAL WOOOOHOOO =D



jag älskar dig gumman! our song..

tisdag

hej sötisar!

sitter här och väntar på att få min pizza hemlevererad. yummi yummi. efter det ska jag träffa william ett tag tror jag :) och skol dagen idag var underbar, gjorde muntligt elektokemi prov och är numera godkänd i kemi! helt underbart. i början av denna terminen hade jag 6 ig, nu har jag bara 1. duktiga jag!!! :D:D:D

och imorn äre födelsedag och bal. IM HAPPY

måndag

hej sötnosar :)
förlåt för dålig uppdatering, har i stort sätt sovit bort hela dagen. fett trött sista skoltiden, så äckligt mycket att göra så det finns inte.

skolan idag gick bra, lite känslosamt bara. buuuuhu! och i övermorgon är det bal, och 16års dag för min del :) om fyra dagar är det skolavslutning. ser fram emot det, men ändå inte..



vi har flummat mycket de här åren, im gonna miss it like crazy..

not like you, no way in hell

hej alla dumhuven, sötnosar, fulingar, smartingar, älsklingar och puckon!

hoppas ni har haft en bra dag hittils. min har varit lite mixed up feelings om man säger så. men nu e jag glad iallafall :) har städat rummet fint och fräschigt och varit med terese&tovilovi. vi kollade på the hills och satt ute på ballen. haha gjorde inte så mycket mer.

ja, vad mer kan jag skriva.. juste, jag ska aldrig bli som mina föräldrar..

-

era fucking fittor ni förstör mitt liv! LÅT MIG VA

tråkiga äckliga söndag

varje dag som går är en dag närmare slutet.. känns verkligen helt sjukt. men iallafall!

igår hade jag väl roligt antar jag, drack en del och blev busted av mina föräldrar men dom är konstigt nog inte sura alls idag och har inte sagt ett ord om det. så brukar det aldrig vara utan det brukar bli ett jävla liv om jag dricker. menmen. asså helt ärligt så tycker jag föräldrar borde låta barnen släppa loss lite mer, sluta vara så jävla överbeskyddande! självklart är det inte okej att springa runt dyngrak i stan eller nått sånt skit.. men att vara lite smådragen och rolig med sina vänner är väl inte största synden, eller? låt oss ungdomar ha lite kul! det var det jag ville komma fram till.. :)

idag är det stora städar dagen hemma på legendvägen.. ååååh så drygt. men det brukar ju kännas bra när det är gjort. ska även skirva lite om Thailändskmatkultur för mitt hemkunskaps betyget. har inget mer att skriva nu. peace n' löööve\ ely

:/



om fyra dagar är det bal.
om sex dagar är det avslutning.

jag vill verkligen inte skiljas från klassen.. det går inte att beskriva kärleken som har funnits där i nu tre år. alla minnen, alla skratt, alla tårar, alla tankar. vi har delat allt. ni har verkligen varit som en andra familj som man alltid har kunnat komma till om man behövde nått. vad som helst. för vissa kanske det känns som ett hell att gå till skolan varje morgon, men inte för mig. visst är lektionerna dö trista men att veta att man ska träffa alla från klassen, att man ska flumma sig egenom alla raster, hitta på sjukaste sakerna och bara driva sönder med alla lärare, det har fått mig att faktikst vilja gå till skolan, varenda jävla dag under de här 3 åren. jag vet inte, men jag kan verkligen inte förstå. jag vill inte förstå. att våran klass, att 9A faktikst ska splittras.. det är så jävla sjukt. det känns som igår som man gick runt där i skolan och kände sig fett liten, när man gick där och gick vilse bland alla stora 9or och alla massa klassrum. jag vill verkligen inte sluta i källtorp. jag vill speciellt inte sluta i klassen. men alla måste vi fortsätta våra liv. jag kommer iallafall aldrig glömma er, det svär jag på! loveu guys ♥

om jag fick en enda önskan i hela världen skulle det vara att stanna hos er..

godmorgon lördag!

idag kan vad som helst hända! im up to anything, jag vill ha kul! jag vill leva livet. nejmen godmorgon på er :) haha ja e jätte pigg. sitter och lyssnar på musik och kollar runt på fejjan.

idag har jag inga riktigt bestämda planer, pratade med tove om att hitta på nånting, men med henne vet man ju aldrig hur det blir, hö hö. aja, get 2 u guys later! peace n' löööve

   

..

jag saknar dig

you'll be the prince and i'll be the princess

fredags nytt

hej alla ni som inte kan sova.
min roliga kväll tillbringade jag först i lokal för att fira moa som tog studenten idag. grattis igen! :) senare fortsatte jag hem mot stella där en massa folk var. vissa mer glada än andra, andra mer ledsna än andra. men det var trevlans as usual :)

just nu sitter jag här och kan inte sova, är inte trött alls. massa tankar far runt i mitt huvud just nu.. hatar sånna nätter när man absolut inte kan sova, bara ligger och tänker. menmen. ska sluta skriva nu. PUSS


hittade denna sötnosiga bild på mamma&syster

munkfrille unge


hahahahahahahahhahahaa! klockren på slutet

studentskiva here i come

hej alla sötnosar! :)
skoldagen idag har gått bra, lämnade in mitt miljö arbete på 3 sidor, redovisade och skötte mig allmänt. nu har jag bara ett prov kvar sen är jag godkänd i kemi också, känns otroligt skönt faktikst.

nu sitter jag här i mitt ''nystädade'' rum. har precis fixat mig och snart ska vi åka. moa eriksson tar nämligen studenten så vi ska dra dit oså. trevlans! PUSS

godmorgon freeedag

inte särskilt mysigt väder idag heller.. men det är fredag så det jämnar ut sig!
fredag wooooooho! :D

back

hej alla sötnosar! :)
nu är jag hemma igen. vi solade i jakan på det där nya stället och jag kan säga gaaalet nice solarium ;o lite mer färg fick man ju också (a) ihihihihih. nu ska jag byta om och lägga mig i sängen o kolla tv. peace n' löööve

peace out

proppmätt och med magen fylld av pannkaka ska jag nu bege mig mot jakan och sola. pusshej

love the lyrics

                

this song reminds me not to give up when ever the odds are against me..
it inspires me that there will be something good waiting for me at the end of all the struggle.

tjena komet

jag e på super duper bra humör! ska plocka in lite tvätt sen äta middag. inte särskilt sugen men ändå. sen åker jag med bästavän och solar :) livet leker när man steker!

i did it

JAG ÄR GODKÄND I MATTE =D=D=D=D
vet ni hur underbart skönt det känns eller? har haft ig i matte i 2 år nu och idag, denna underbara regninga dag, fick jag godkänd!! känner mig faktikst otroligt duktig, 5 matte prov har jag gjort dom här senaste veckorna. in your face sommarskola och iv, u cant catch me!

nu ska jag sjunga lite singstar med syster, peace n' löööve

godmorgon torsdag

jag är jätte pigg nu =D känns otroligt bra, och jag kommer komma i tid till skolan också :) matte provet får jag reda på idag.. lite små nervöst är det faktikst eftersom detta prov ger mig godkänt i grundämnet matte om jag klarar det, shiiit. aja, nu ska jag börja gå och möta tesssoow och oliiiwoow :) sköt er i skolan nu! haha. pusspuss

time to sleep bitches

min data är cp. helt flippad. startar om och gör lite som den vill heeeela tiden, vet ni hur drygt det är? nej men nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och kolla lite tv. sen äre dags för mig att sova och imorn får jag reda på mitt prov resultat, klarar jag godkänt har jag godkänt i matte. så håll tummarna för mig!!!! puss och godnatt :)

  

människor visar sig inte alltid vara som man trodde

vissa människor är bara för patetiska! jag trodde inte ens att en person som du kunde sjunka så lågt. fyfan..

min dag i bilder

hej alla sötnosar :) saknat mig? hahahhaaha just kidding.
min skoldag idag kan beskrivas kort. ett fasansfullt långt prov, får reda på poängen imorn. hoppas på godkänt, hoppas hoppas hoppas! sen kan jag ju säga, rulltårtan ääääcklig, kladdkakan (vågade inte smaka), choklad kluttarna gick iallafall ner och cola kakan underbar! ja vad ska jag säga. jessica, u did it again.





sen har vi ju då min roliga kväll att berätta om också.. men det pallar jag inte skriva om så jag visar i bilder istället :) kan ju bara säga att vi hade otroligt roligt vid lädersättra skolan!








peace n' löööve\ ely

onsdag

hej alla glada :D

sitter förtillfället i grupprummet, har ingenaning om vad jag egentligen ska göra eftersom jag är klar med redovisningen jag ska göra med martin imorn. micke bad mig nyss skriva att han sitter här och chillar runt lite. haha så ja, jag skriver väl det då :) och idag fyller vår älskade lärare emma wedin 30 år, ett stort grattis till henne!


nu måste jag börja arbeta med nått. puss och kram

ni glömde väl inte?

som ni alla kanske vet så var det ju morsdag i söndags. i morsdag present skrev jag en dikt och gav mamma något som jag vill kalla för day off. vilket betyder att jag tar över alla hennes sysslor en hel dag. det vill säga, städa, hämta edvin på fritids, diska, laga mat osv. gulligt va? :) så mamma också får chansen att luta sig tillbaka och ta det lugnt nån gång. kan ju passa på att visa er dikten som jag skrev.

''jag kan ju börja med att säga att du är bäst.
du är den personen i världen som betyder allra mest.
du har stått ut med oss i motgångar och strid.
ibland har det nog känts som slöseri på tid?
jag förstår inte hur du orkar med allt. en tuff liten brud.
tänker man efter så är det faktikst rätt så ballt.
du har varit med om mycket du. och jag är glad att du alltid ställer upp,
då som nu.
operarat både ögon och mage. du är en otroligt stark person som
vet hur man tar tag i sin krage.
både trebarns mamma och fru. inte illa knådat lilla du.
vackra blåa ögon, brunt lockigt hår. en person som ställer upp
och ser hur andra mår.
det jag vill komma fram till är att jag är otroligt tacksam för allt du gör.
även om det inte alltid är det du hör.
tack mamma för att du alltid finns där. vill du nått så vet du att jag finns här.

jag älskar dig!''


onsdag

nu är jag hemma och har äntligen tid att sätta mig ner och skriva blogg :) underbart!
skoldagen gick bra, förutom att jag inte klarade genreps provet men det gör jag på fredag så det kommer gå bra. vi fick även våra skoltröjor idag, wooho :) haha ingen hjärna ändå stjärna! men namnen och det på baksidan är ju ändå bäst. och så kom ju spexfotona idag också, herregud va hemsk jag blev, mår fan dåligt. kul att alla skolor i järfälla kan se också -.-' menmen life goes on.

nu avslutar jag inlägget med lite bilder. enjoy :)

  

tisdag

förlåt allihopa för dålig uppdatering. har inte haft tid för bloggen det är mycket med skolan nu och sådär. ni vet sista tiden är det alltid kämpigt, speciellt i 9an när man inte riktigt har hängt med från början. menmen, kommer iallafall fixa mitt g i matte :D:D:D:D

igår åkte jag iväg med mamma och köpte skor, ett par sötnosiga i sticks skor, tofflor med andra ord. sen hittade jag ett par balskor också. inga märkvärdiga bara ett par vanliga klackskor. efter det åkte jag och terese till komethallen och solade. myspys!

och nu sitter jag i datasalen, kom precis till skolan och är hur trött som helst -.-' håller på att skriva om liberia, ska göra redovisning om det imorn eller nått. så det är bäst att jag fortsätter. PUSS :)


sjukt..

Utkast: hej alla ...

hejsan allihopa. tänkte ladda upp ett inlägg som jag skrev igår kväll. anledningen till att jag inte laddade upp det då är för att det blev strömavbrott, som många av er kanske redan vet.

hej alla söta sötisar :D
idag har jag mycket att berätta, så jag hoppas ni är på läshumor!
dagen började med att vi gick upp tidigt och fixade fint till mamma eftersom det är morsdag. sen efter ett tag började vi röra oss mot tåget för att återigen åka till stan och sen vidare mot stadion. idag var det nämligen familjens pluttis som skulle springa marathon. det gick jätte bra förutom att han blev strypt i starten av snöret. hahahaha gullfjärten, efter det gick vi och åt kina mat. på samma ställe som vi åt på igår, haha stammisar? japp, sen köpte jag hårfärg sen åkte vi hem.
när vi kom hem gick jag raka vägen till terese som hjälpte mig att färga håret. sen kom oliwia förbi också och kort därefter blev vi upp hämtade av linus och frida och rullade ner mot kallhällsbadet. mycket mygg men annars var det mys. på vägen hem fick jag köra moppen, skillad som jag e :) sen träffade jag william i centrum sen rullade jag hemåt. nu sitter jag bara här och skriver och pratar med lillebrorsan. sötisen ska sova i mitt rum idag så han ligger i min säng och babblar på som fan -.- men nu ska jag avsluta inlägget med några bilder. peace n' löööve

(sitter i datasalen så bilderna jag tänkte ladda upp lägger jag in när jag är hemma)