Hej igen!

Förlåt. Igår hade jag ingen ork alls att blogga och idag har jag haft fullt upp med annat. 

Kryssningen var iallafall hur lyckad som helst.  Träffade massa roliga människor, dansade, sjöng, sov ca 2-3 timmar. Men det hör lite till att knappt sova något när man är på kryssning!  




Idag har jag haft hudvård och sminkklass med Linda och Beatrice. Jättekul att träffa dom igen!


Nu ska jag baka saffranskaka att ta med mig till landet över nyår samt packa allt. Vi åker tidigt till dalarna imorgon för att fira nyår och morbror Steves 60årsdag. Kommer bli megafest! Så taggad! PUSS!
Kategori:

Min Julafton.

Dagen startade hur mysigt som helst hemma hos mig och Emelie. Jag var uppe innan henne och gjorde gröt samt plockade fram frukosten. Sen satt vi och åt framför julprogram på tvn. Öppnade julkalendrar samt ett varsitt paket till varandra. Emelie fick ett par mysbyxor och jag fick en selfiestick (som min käre sambo inte visste att jag redan hade) haha! Sen fixade vi iordning oss med hög julmusik på. Slog in dom sista julklapparna innan pappa kom och hämtade oss. 

Varje år har vi alltid firat med resten utav släkten men detta år var det bara familjen och lilla mormor förstås. Hur mysigt som helst var det! Julmaten smakade ljuvligt och man blev som vanligt proppmätt. Efter det kollade vi på Kalle och inte långt efter det kom den sötaste och rundaste tomte jag någonsin sett. Gud vad jag skratta! Det var då alltså min älskade sambo som fick agera tomte i år. 

Julklappar delades ut från höger till vänster. Nu när man har blivit vuxen och kan köpa det mesta man behöver själv så förväntar man sig inte mycket. Och blir extra glad när man väl får någonting. Man uppskattar det mer. Jag fick massa fint. En rosa elvisp, en stor fin kudde att ha på sängen samt en filt, smycken, trisslott, en fin kopp som det står "Queen of fucking everything" utav min älskade bror haha, lite köksgrejer, necessär med massa saker i, receptbok osv. Så nöjd! Det är nästan roligare att ge än att få och alla blev så nöjda med sina klappar. Sen blev det bara massa umgänge, fika och så avslutade vi kvällen med att kolla på Tomten är far till alla barnen. Standard! En riktigt lyckad julafton var det och jag kunde inte bli nöjdare. Lyckligt lottad är man.

Morgonpaket med sambo

Fina syster och sambo 
Fina Lulle 
Min fina bror
Världens sötaste lilla mormor
Här var man bra laddad på att hugga in
Fina granen och massvis med paket som låg under
Världens grymmaste tomte 
Det blev en säck full av julklappar att ta med sig hem. Supernöjd med allt!

Jag Emelie och mamma fick även en kryssning utav världens bästa pappa i julklapp. Så idag sticker vi till sjöss :D Astaggad! 

Måste börja fixa mig och packa väskan. Iiiiiihhh! Blir megaupdate med bilder imorgon. Håll ut tills dess. PUSS!
Kategori:

Juldagen

Hej alla fina!

Här ligger jag med huvudvärk och lyssnar på Skinn love med Birdy. Kvällen från igår satte sina spår. 2 ipren underlättar nog iallafall.

Tessi kom hit igår innan vi drog vidare till en tjej i viksjö. Jag sminkade Tessi lite, som jag alltid brukar göra när vi ska partaja. Eyeliner är ju lite utav min specialitet. Sen umgicks vi, spelade lite kort osv. Efter det drog vi ju till viksjö på en kort förfest sen drog vi alla vidare till garbo. Sjukt mycket folk! Efter några timmar tog jag taxi till jakan och mötte upp Emelie, Sandra och Hjalle sen drog vi hemåt. Skönt att kvällen slutade hyfsat tidigt iaf. Det räckte gott och väl

Min mage skriker efter mat så jag gör ett nytt inlägg om julafton efter det! PUSS!

Kategori:

Dan före dan före doppardan!

Hej alla fina!

Jobbdagen gick bra. Kul att träffa barnen och kollegorna igen efter en långhelg. Bara 13 barn av 80 som var på fritids. Och imorgon är det endast 7 st anmälda. Det är så otroligt skönt för man får så mycket kvalitetstid. Att verkligen kunna umgås med dom och göra saker. Idag har vi julpysslat massa, kollat flera julkalendern avsnitt, varit ute, spelat bilspel på Playstation och så blev det korvgrillning och lussebulle för dom till mellis. Klart dom ska ha lite extra lyx på lovet!

Direkt efter jobbet åkte jag och gymmade. Sprang på bandet och körde styrka som vanligt. Pappa var redan där när jag kom så vi tog sällskap hem. Skönt med skjuts hem.
Väl hemma så har jag lagat god mat och slagit in lite julklappar. Samt lagt in en ny färgbomb, så nu riktigt lyser håret igen. I like!

Äntligen har jag hämtat ut mitt paket från lchfklubben, eller cleaneating som det numera heter. Deras müsli som är gudomligt god samt massvis med kryddor. Tacokrydda och grillkrydda. Köpte 3 utav varje så det finns på lager. Underbart att äntligen ha lite krydda i maten igen! 

Detta bjöds det på idag. Fläskfilé med smörstekta champinjoner och paprika. Kryddade med lchfgrillkrydda. Självklart en stor klick bea också.

Imorgon är det jag som öppnar så jag lär få sluta extra tidigt. Så skönt! Tänkt att det bara är 2 dagar kvar nu. Helt galet.

Hörs mer imorgon (om jag hinner blogga med tanke på alla tusen saker som ska fixas). PUSS!
Kategori:

En supermåndag!

Wow vilken dag. 

Heldag i stan med mamma. Vi kollade nks julskyltning som tog oss tillbaka 100 år i tiden och fram till 2015. Sjukt bra gjort. Och hur mysigt som helst! Vi såg även tomten inne på nk med en och annan unge som vågade sig upp i knät. Man blev lite sugen själv måste jag säga, haha!

Sen fortsatte vi och kollade runt i lite butiker osv, stannade och käka på max gjorde vi också. Efter många timmar åkte vi hem. Emelie hade förberett med tända ljus osv tills vi kom hem. Sen bjöd jag mamma på mitt goda lchffika som jag bakade igår. Efter ett tag sa vi Hejdå till älskade mammsen sen kollade vi på The Holiday. Utav tvekan en av dom absolut bästa jul kärleksfilmerna någonsin!! Jag trivs sjukt bra med att vara singel. Men efter att ha sett den vill man ju ha en pojkvän snabbare än någonsin. Helst en Jude Law också dårå. 


Nu är det egentligen way past my bedtime men eftersom jag bara jobbar 2 dagar innan min julledighet så tänker jag att det inte gör så mycket om jag är lite trött imorgon! 


1915 var detta skyltfönster ifrån. En av de kallaste vintrarna någonsin var det då. Hela 35 minusgrader. Hemskt!

Det glada 80talet. Här hade man trivts!


Det har varit en sjukt bra måndag. Nu kan jag somna gott. PUSS!
Kategori:

Godmorgon första dagen på julveckan

Godmorgon alla fina!

Vaknade redan vid runt 7 tiden. Haha. Arbetsskadad. Men har legat och dragit mig i sängen en bra stund. Hamnade in på Kissies blogg. Brukar inte läsa den men jag läste den förut. Kollade runt på hennes youtubeklipp och i ett utav dom så fick man se hennes reaktioner när hon såg gamla videoklipp på sig själv. Sjukt roligt! Hon om någon har ju förändrats något brutalt. Vilken skillnad! Galet mycket snyggare och sjukt mycket bättre personlighet i dagsläget. Big up!


Annars har jag klickat runt på Facebook och instagram. Där jag möttes av blandannat denna snygging:
Yum! En godmorgonpuss av honom skulle inte sitta helt fel.

Nu ska jag börja gå upp. Äta frukost, slänga i en maskin tvätt. Sätta på lite musik och fixa iordning mig. Mamma är nämligen julledig så vi ska ses. Vi tänkte åka till stan och kolla på NKs julskyltning blandannat. Mamma och pappa brukade alltid åka med oss till stan och kolla på den när vi var små :)

Vi hörs lite senare! PUSS!
Kategori:

Megaupdate på ingång!

Underbara ni, Hej på er!

Fullt upp hela dagen så det blir megaupdate nu istället. Skönt att man kan ligga här i sängen och chilla, på g att skriva megainlägg och sen chilla vidare trots att det är måndag imorgon. Sååå skönt att vara ledig! Fyfan vad jag njuter av detta! Jobb 2 dagar sen ledig 2 veckor. Det kan man ju leva med. Ledigheten kommer vara full av roligheter! 

Igår var det middag med mina tjejer. Mina fina tjejer. Satt och prata om allt mellan himmel och jord som vanligt. Slutade med att vi åkte till donken kl halv 12 eftersom vissa var sugna på glass. Sen åkte vi och hämtade tessis kille Ted i stan. Så det blev en liten roadtrip. Älskar roadtrips. Kom hem ca halv 2 och somnade gott!

Bild snodd utav bästa Tesslan!

Idag vaknade jag med ett glatt humör! Sov länge. Brukar i vanliga fall alltid vakna senast vid 8 tiden på helgerna. Men idag sov jag längre. Riktigt skönt! Åt min goda gröt till frukost och började fixa iordning mig. Mötte upp tessi och drog till jakan och outlet för lite julshopping. Hur mysigt som helst med lite kvalitetstid med min bästavän. Efter ett par timmar kom Ted och hämtade oss. Skönt det då man hade x antal kassar att bära. 

Väl hemma började jag direkt med bakning och matlagning. Jag har börjat tycka det är riktigt kul med matlagning och bakning etc. 

Middagen bestod utav nötytterfile på en bädd utav stekt vitkål med en klick beasås. Riktigt gott!

Bakmässigt så blev det mjuk pepparkaka och saffranskladdkaka. Lchfstyle. Gud så gott!

Efter detta var det stor dags för mig och min sambo att klä granen. Hemma har vi alltid tradition att klä granen dagen innan julafton så då ska vi till mamma och pappa och klä gran. Vi tänkte att vi kunde klä våran gran idag då det kommer vara rätt mycket att göra dagen före julafton. På fjärde advent iallafall. Vi tände ljus i hela lägenheten och satte på julmusik på hög volym. Och det blev hur fint som helst! Jag köpte även med mig en jättesöt tomte som står brevid granen. Han heter Lukas men vi kallar honom för Lelle. 


Sedan har det kollats solsidan, diskats och godnatt kramats!

Nu ligger jag på sängen med nyborstade tänder samt rengjort ansikte. Ska byta om till pyjamas och krypa ner under täcket. Ska kolla senaste Vampire Diaries avsnittet som jag inte hunnit sett ännu. Alltså åh va underbart att vara ledig imorgon. 

PUSS!
Kategori:

Snälla tomten?

Kategori:

Lördag, träning och mat.

Hej alla fina! 

Idag är det lördag, men för mig är det som fredag eftersom jag har en extradag ledigt. Lalala! Rätt nöjd.

Imorse ringde klockan tidigt. Åt min sjukt goda lchfgröt till frukost. Sen var det dags för gymmet med pappa. 

Det blev 6,2 km på löpbandet samt massa magövningar och annat. Hur nöjd som helst med dagens pass och mer taggad än någonsin på att pressa mig själv till nya prestationer. 

Efter gymmet har jag ätit ägg och bacon lunch samt tagit den längsta duschen ever. 

Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax klä på mig och fixa iordning mig. Ikväll ska jag äta middag med min bästis sen ska vi träffa dom andra tjejerna. Det ser jag fram emot!

PUSS!

Skulle fan kunna leva på denna gröt.

👌
Kategori:

filmmys

Nu har vi myst ner oss i soffan och ska börja kolla på Arthur och julklappsruschen. Tända ljus överallt och gottgott. Ölkorv, ost och bubbelvatten för min del. Yum!

Vi har även köpt hem en gran. Lite svårt att bestämma vart den ska stå bara. Men det löser sig. Bild kommer upp när den är dekorerad och fin 😊 

Vi hörs senare eller imorgon fina ni. PUSS!

Kategori:

Lchf Masterchef

Middagen ikväll blev otroligt smarrig. Gjorde friterad kyckling. Blandade ägg och pyttelite fiberhusk sen krossade jag fläsksvålar. Doppade kycklingen i äggblandningen och la i de krossade fläsksvålarna. Ner i en stekpanna fylld med olja och Viola! Supergott! 👌

Kategori:

Favorite day of The week ❤

Heeeej alla fina!

Nu har jag kommit hem och intagit mysläge. Det tog inte många minuter innan kläderna var utbytta till mysbrallor, kofta, tofflor och bulle på huvudet. Äntligen dags för långhelg. Jag ska njuta varje minut!

Kategori:

Torsdag - check!

Hej alla fina!

Fyfan va underbart det är att lägga sig under täcket idag. Jobbdagen gick bra trots personalbrist. Barnen simmade på morgonen, sen var det julbord till lunch. Och snacka om att det fanns allt. Barnen fick tillochmed julmust. Lyx! 

Efter jobbet stannade jag till och köpte grädde och ägg. Gick även förbi en liten presentbutik som ligger i centrum och köpte ett jätte fint hjärta som nu hänger i sovrumsfönstret. Köpte även fina röda värmeljus. Lagade omelett middag och sen packade jag träningsväskan. 

Idag blev det simning. Simmade 2,5 km. Alltså 100 längder. FYFAN VA JAG ÄR GRYM. Haha. En fet klapp på axeln till mig själv! 

Nu ligger jag fräsch och redo att inta drömmarnas land. Imorgon är det fredag och det vankas långhelg för min del. Sen jobb tisdag och onsdag för att sedan vara ledig 2 veckor. Livet leker! 

Massa gott! Det bästa är att det finns massa rester kvar, så detta blir min lunch imorgon med!
Har ni någonsin sett en sådan här perfekt omelett? Nej, jag tänkte väl det.
Mitt fina glitterhjärta. 
Bara jag. Som gör lite trix med tungan. 

PUSS OCH GODNATT!
Kategori:

Always



Fick en fråga tidigare som jag tänkte svara på. Ni som har följt min blogg vet ju förstås att jag var tillsammans med Krister ett bra tag. Och undrar säkert varför det tog slut. Det var ioförsig ett tag sen nu, men iallafall.

Jag är inte som vissa andra som totalt blottar mitt privatliv i bloggen, speciellt inte om det inkluderar andra personer. 

Men det jag kan säga är bara att vi funkade bättre som vänner. Och det är inga dåliga miner från något håll. Jag kommer alltid tycka om Krister. Vi har otroligt många minnen ihop. Han är en sjukt fin kille och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. 

Kategori:

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Hej alla fina!

Shit alltså. Mer än halva veckan har gått. Helt fantastiskt! Redan torsdag imorgon. 

När jag kom hem började jag fixa och trixa i sovrummet och slängde i en stooor maskin tvätt. Så sjukt skönt med tvättmaskin hemma! 

Matlagning efter det. Sen kom Hanna förbi en sväng. Skönt att få krama den gosan igen. 

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Längtar sååå tills julledigheten! :D

Imorse blev det min goda lchfgröt. Som på riktigt är gudomlig! Vattnas typ i munnen när jag tänker på den.


Lite julmys!
Kategori:

Tisdag - check!

Jobbdagen har gått bra. På torsdag är det bara 1 vecka kvar till julafton. Iiihhh! Haha jag hypar fan julafton mer än barnen på jobbet. Love it!

Direkt efter jobbet drog jag och tränade. Pappa var på julbord idag så det blev inget sällskap hem av honom, fick bli tåget istället. Väl hemma började jag med maten direkt. Blev bara något enkelt. Köttfärs med champinjoner och lite smält ost över. Yum!

Nu ligger jag redan i sängen. Nyduschad och fräsch. Kanske somnar i tid för en gång skull nät jag ska öppna dagen efter. Brukar vanligtvis komma i säng vid tio tiden och nu är inte ens klockan nio. Yey! Tänk vad man uppskattar sömn nu förtiden. 

Sådan fader sådan dotter. Haha! ❤

Ny look. Inga konstigheter.
Kategori:

Måndag - check!

Måndagen är äntligen över! Nu närmar vi oss julledighet med fantastiska steg. Steg mot kärlek, lycka, familj, party och massa mys. Längtar! 

När jag kom innanför dörren möttes jag utav det sötaste julkortet ever!
Fina älskade Belliz. Lilltjejen har blivit så stor!

Tänk när du var såhär liten. ❤

Matlagning och serietittande med älskade syster har denna kväll bestått utav. Har även kokat ägg tills imorgonbitti. Nu ligger jag och pillar på telefonen som jag alltid gör innan läggdags. 

Vi hörs mer imorgon! PUSS! 

PS. Min sambo är en rätt kul typ. DS.
Kategori:

Tack älskade helg, ännu en gång.

Oj vilken lyckad dag!

Träningen imorse gick superbra. När jag kom hem fixade jag och min älskade sambo en riktig adventsbrunch med gröt och ägg framför julkalendern. Vi tände även 3e ljuset. Riktigt mysig start på dagen!

Vid 3 tiden åkte vi iväg till min älskade faster. Blev massa bus med älskade kusinbarnen och gott fika. Jag hade med mig mitt egna. Satan vad god saffranskakan blev alltså. Helt galet! Tur att jag har lite mer att frysa in tills 4e advent samt julafton. Inte lång tid kvar nu. Galet vad tiden går fort.

Sen vi kom hem har vi haft världens myskväll med solsidan samt 2 Heroes avsnitt. Vi har masserat varandra med min massagemaskin. Vi har även skrattat. Oj vad vi har skrattat. Som jag trivs att bo med denna människa.

Väldigt nöjd med denna helg. Snart är det även långledigt. Längtar!

Hörs imorgon! PUSS!

Kategori:

Glad Lucia 👼🌟

Godmorgon alla fina!

Om 5 minuter måste jag kliva upp ur sängen och packa träningsväskan. Snart hämtat pappa upp mig. Ska bli så skönt att träna! I och med att hela veckan har varit fullproppad så har jag inte hunnit med träning också.

Igår hade vi vårat stora luciabak. Jag hade förberett lchfpepparkaksdeg dagen innan. Den luktade verkligen som pepparkaksdeg, men smakade inte riktigt detsamma. Pepparkakorna var iallafall ätbara. Sen gjorde jag en saffranskaka som var hur god som helst! Riktigt lyckad!

Idag ska vi hem till faster Bubba för luciafirande. Johan och Caroline och Våra fina kusinbarn Viola och Endre kommer även vara där. Ska bli hur mysigt som helst!

Nu måste jag gå upp. Hörs sen! PUSS!

Kategori:

Fredag. den bästa dagen på hela veckan!

Hej alla fina människor!

Här ligger jag i soffan och myser i mörkret. Lyssnar på en otroligt fin låt som jag precis shazaamade från det senaste Vampire Diaries avsnittet som jag precis såg. Vilken sjukt jävla bra serie det är alltså. Galet. 

Sen jag kom hem har jag lagat God middag, bakat lchf pepparkaksdeg som ska ligga och vila i kylen tills imorgon när det stora luciabaket är hos mamma och pappa. Sen har jag umgåtts lite lite med världens bästa sambo innan hon drog vidare. Efter det har jag fixat fram lite gotti och kollat Vampire Diaries. Riktig myskväll. Behövs det med ibland. 

Hela den här veckan har det varit någonting så det är skönt med en kväll när man inte gör ett skit förutom att slappa.

I måndags. Då fyllde den finaste kvinnan i hela världen år. Kvinnan som stått ut, funnits där och älskat sedan dagen jag öppnade mina ögon. Min förebild och hjälte. Hon som aldrig svikit. Hon som visat mig rätt och fel under alla dessa år. Som gjort mig förbannad många gånger men även så glad så jag nästan har spruckit. Hon som har fyllt mig med så mycket kärlek att det vissa gånger har svämmat över. Oj vad jag avundas denna kvinna. Denna starka kvinna. Som tagit sig igenom flera motgångar i livet än någon annan jag känner till. Tänk om hon skulle kunna se sig själv från mina ögon. Inte förns då skulle hon förstå. Kärleken till denna kvinna är helt sjuk. Och jag älskar henne med varje del utav mitt hjärta. Nu och föralltid. ❤

Min mamma. ❤

Resten utav veckan har bestått utav julbord med jobbet, föräldramöte, föräldrafika, luciatåg m.m. En fullspäckad vecka. Både rolig och jobbig. Jag måste säga att det är rätt skönt att den är över. Nu är det bara helgen kvar att njuta utav. 

Ska fortsätta mysa lite framför tvn sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Haha! Vi hörs senare eller imorgon. PUSS!

Kategori:

update lovas i helgen!

PUSS!
Kategori:

Dags att dra iväg och shoppa

Kategori:

2:a advent!

Myskläder, tända ljus, julkalendrar, gröt och julfilm. Världens mysigaste morgon med den bästa sambon i världen! ❤
Kategori:

😍

Kategori:

Efter en kort paus blir det megaupdate

Hej alla fina! 

Tack för tålamodet när mitt bloggande inte är på topp. Ni är bra ni! Jag har knappt tålamod själv med mitt bloggande. Det suger verkligen ibland. Flera gånger klickar jag in på bloggen och det rent av kliar i fingrarna. Det finns oftast så mycket jag vill skriva. Men tiden och orken räcker inte alltid till.

Veckan har iallafall bestått utav träning. Både tisdag och torsdag. Jag älskar verkligen att träna. Det har blivit en del utav mig själv. När man får upp pulsen och slår sina egna rekord i både ork och styrka. Det är en grym känsla gott folk. Ibland vill jag bara ge mig själv en fet klapp på axeln för det jag har åstadkommit. Jag är stolt över mig själv ibland, om jag får säga det själv. Såhär såg det inte alls ut för 8 månader sedan. Mitt beslut att göra en skillnad var det bästa beslutet jag någonsin har gjort!

If your Dreams dont scare you, they aint big enought.

Veckan har även bestått utav lite häng i jakan. Gått runt i butiker och kollat runt. Köpt ny färgbomb blandannat osv. 

Igår efter jobbet åkte jag direkt till systemet och handlade lite förtäring och efter det åkte jag hem och fixade mig. Jag var nämligen hembjuden på middag utav älskade Madde som jag jobbade med på snappis förut. Så jag fixade iordning mig sen fick jag skjuts av bästa micke. 
Det var superkul att träffas igen. Och speciellt och trion blev återförenad. Jag madde och Veronica. Det var vi som jobbade tillsammans på villekulla. Då varje dar var en fröjd. Många goda skratt har man haft med dom damerna!

Hade på mig ett utav alla mina nya plagg. I like it! Örhängena på bilden är även ett utav mina favoritpar. 

Synd att jag är så dålig på att visa allt jag shoppar osv. Får tänka på om det är något att lägga lite fokus på kanske. 

Nu är jag hos mamma och pappa. Har tagit ett långt bad. Umgåtts och ätit god brunch bestående utav ägg, bacon och grönsaker. Yum!


Snart ska jag börja fixa mig lite sen ska jag och pappa åka och hämta upp emelie. Det är nämligen dags för månadens storhandling utav mat.

Hörs senare. PUSS!
Kategori: