finallyyy! läs och njut!

ååååh, några gulliga läsare finns det som kommenterar iaf :D love u guys!

jag har inte uppdaterat för att jag var sjuk förra veckan som ni kanske har förstått. sen när jag återgick till normalläge så drog jag till landet (i fredags) och kom hem sent igår. så nu tänkte jag få in ett inlägg! shiiit. har inte ens hunnit skriva om hur det var på karins landställe. så jaaa, kan ju börja med det :)

först var det massa krångel med bilen, så vi fick hyra en bil på OKQ8. vi kom fram runt 6 tiden då var karin klar med god kycklingmiddag. mums. vin till maten, ännu mer vin efter maten, kubbspel, sprit, utgång, fylla, pinsamheter, slagsmål (nästan). det var en riktigt händelserik kväll må jag säga. dagen efter mådde jag SKIT. fyfan. mådde så jävla dåligt. vi käkade pizza uppe på klipporna på kvällen, det var mys. sen hade jag jennie och fia en liten tjejkväll med film och popcorn. hur mysigt som helst. dagen efter vaknade jag med sprängande huvudvärk. fyfan. jag vaknade flera gånger på natten, försökte lägga mig i olika positioner för att det skulle göra mindre ont. det var verkligen hemskt. som tur var åkte vi hem rätt tidigt. bilresan dock, var den hemskaste i mitt liv. två dryga killar i framsätet och en sprängande huvudvärk. jag bad om att få bli avsläppt i kallhäll (eftersom vi åkte förbi där och jag bor där!) men nej, dom åkte hela vägen till bålsta, för att det var där vi hyrde bilen. fick åkte bil yttligare en halvtimme och vänta på tåget en halvtimme eftersom vi missade vårat precis. mådde så dåligt så jag låg i jennies knä. var så sur just då. men mådde för dåligt för att starta nått.
när jag äntligen kom fram till chrippa orkade jag inte göra nånting mer än att bara ligga i sängen. huvudvärken blev bara värre och värre och jag kände mig helt borta. på kvällen hade febern höjts till 39,7 grader. och på natten började magen krångla. fick springa på toa var 10e minut. sen började kramperna. till en början var dom inte så jätte farliga, eller ja, jag klarade av dom iaf. natten efter vaknade jag och krampade hela natten, det gjorde så ont så jag låg och grät. dagen efter det körde chrippa mig till akutmottagningen på karolinska. men dom sa att dom inte kunde göra nått åt smärtorna (idiotjävlar) och att det skulle gå över av sig självt efter några dagar. så vi åkte hem igen. senare mot kvällen åkte vi till kista för att köpa imodium plus, som tydligen ska vara lite kramplösande, eftersom kramperna fortsatte komma med tätare och tätare mellanrum och jag hade så ont så jag bara låg och grät. inne i kista kunde jag inte ens gå normalt, jag fick gå helt hukad. såg säkert lagom snygg ut men jag mådde för dåligt för att bry mig just då. sen kom vi hem men det blev bara värre och värre så tillslut åkte vi in till akuten igen. dom tog nya tester och jag fick återigen dropp osv osv. sen fick jag smärtstillande, äntligen!! vi fick åka hem igen och ÄNTLIGEN kunde jag sova hela natten utan att behöva vakna och ha ont. likaså dagen efter eftersom jag fick med mig piller hem också. så tack gud för det och fuck idioterna som inte hjälpte mig från första början. ja sen gick det över och nu är jag nästan helt återställd!! inga mer kramper och jag är sååååå glad för det :) tror inte jag skulle pallat en minut till.

landet vistelsen får jag berätta om senare idag för nu måste jag gå och möta nyberg. finns även en till sak jag ska dela med mig av då, hihiih! PUSS!