En helg för inte så längesen!

Bildbomb med kärlek!



















Elitloppsfirande, videosamtal, Sveriges nationaldag, god mat, ölkubb x2, födelsedagsfirande, kärlek. Ja, underbara veckor! Och ÄNTLIGEN är sommaren här! 😍🍻

Imorgon packar vi ihop oss och drar till Dalarna för midsommarfirande! OOOOM jag är taggad!!! 
Detta, plus 1 flaska bubbel, bör ju räcka till oss 2. Eller? Haha! 

Nu ska vi packa och gosa ner oss i sängen ♡
PUSS!


Bästa ni!!!

MEGA UPDATE KOMMER SENARE IDAG!!!

Blandade känslor

Ja. Idag har jag varit glad, ledsen, arg, frustrerad, uppgiven. Alla känslor ni kan tänka er.
Pga att husköpet blir uppskjutet för att det finns ett förbehåll på huset som måste kollas upp hos riksarkivet innan kontaktet kan skrivas. Kontraktet som skulle skrivas NU I HELGEN. Men detta kommer nu skjutas upp ca 5 veckor. Väldigt surt. Som att snubbla på målsnöret med andra ord.
Anledningen att jag varit ledsen och uppgiven är en anledning som egentligen får HELA JÄVLA PUNKT 1 ATT BLI TOTALT JÄVLA OBETYDLIG. En god kollega är otroligt sjuk. Och då menar jag sjuk på ett sätt som inte tillhör kategorin magsjuk, virus eller influensan. Nej, utan sjuk. På riktigt.
Jag känner fortfarande nu att det känns overkligt. Men i stunder kommer verkligheten ikapp och jag inser hur allvarligt läget är.

Ja, det har varit blandade känslor på alla håll idag. Men för övrigt så har det varit bra. Vi har varit på utflykt med barnen och igår hade vi fritidsavslutning. Det är mycket som händer. Jag har även fått reda på vart jag hamnar nästa år. Det är blandade känslor kring det med men vi kan ta det någon annan gång.

Detta inlägg får mig både att inse vilka små SKITSAKER jag egentligen har att klaga över men även hur otroligt rädd man ska vara om dom man har i sitt liv!

PUSS PÅ ER! 






Skål för livet! Vi ser det som en självklarhet medan andra ser det som en önskan..