Imorgon kan man säga imorgon är det fredag.

Imorgon är det arbetstidsförkortning och jag slutar klockan halv 3. Vi ska åka till dalarna. Vi ska få kika in i vårat eventuellt framtida sommarhus! Iiihh. Vi ska även såga isär ett megastort träd som har fallit över hela våran tomt. Öl, musik och spel hinner man nog också med.

Somnade på soffan kl 19.30. Vaknar upp 21.30 med tvätt i maskinen, disk att diska, packning att packa och hår att tvätta. Nu är jag klar med kläderna och Jimmy fixar med disken. Packningen och duschningen får vänta tills imorgonbitti. Nån måtta får det fan vara!!

Vi hörs imorgon! PUSS! 

Halvvägs till 60!

Stooort grattis på födelsedagen gamle man! Inte bara en trogen läsare utan även världens bästa kille till min älskade b2!

Ha en grym födelsedag 🎉

Chris, Country och bröllop

Låt mig presentera....... *trumvirvel* CHRIS STAPELTON!

Detta är min och Jimmys favoritartist. Han och Dermot Kennedy (han får ett eget inlägg någon annan gång). Men i countryväg så är detta våran absolutafavorit. Vi har suttit hela kvällar och bara lyssnat på honom. Helt magisk är han!!
LYSSNA OCH NJUT! OCH SNÄLLA GÖR DET OCKSÅ!

Våran plan är ju att han ska komma och spela på vårat framtida bröllop, MEN (Ja, tyvärr behövde det komma ett sånt också), så kommer det kosta waaay too much.
Men det är ju faktiskt så att vi har ett eget litet stjärnskott vid namn Chris Kläfford här i Sverige. Det roliga är att han faktiskt har just Chris Stapelton som sin största idol. Han kör många covers på hans låtar och ja vad ska man säga, det låter ju helt jävla magiskt det med! 

Det är något med riktigt bra countrymusik alltså. Jag blir varm i hela kroppen och alla känslor kommer fram på en och samma gång. 
Här får ni 2 st covers av Chris Kläfford också. Lyssna och njut även här! 

Spola fram till 0:52! Halleluja moment som Kirsti skulle säga!

Hoppas era öron njöt lika mycket som mina gör när jag lyssnar på dessa magiska män. Helt otroliga! 🙏


Söndag, söndag, söndag

Hej alla underbara läsare! 

Statistiken ökar alltid lite extra på söndagar. Kan det bero på att folk ligger hemma bakis eller bara ligger hemma och såsar i soffan så att man faktiskt har tid att titta in på denna underbara blogg? Ja, mycket möjligt!

Helgerna bara flyger förbi, MEN jag ska inte ha någon söndagsångest idag utan försöka se detta som en hel ledig dag (vilket det är). Så sjukt onödigt att slösa bort en helgdag på att ha ångest. Ioförsig så har jag börjat gilla söndagar mer och mer de senaste åren, men det är fortf en liten bit kvar.

Jimmy ligger däckad på soffan då han promt skulle kolla på en Conor MCgregor dokumentär när man kom hem inatt och ville ta en öl och lyssna på musik *morr*. Så ja, han somnade där helt enkelt. Vet att du läser min blogg så här är ett litet meddelande "Ligg kvar där resten av dagen skitskalle!" Hehe.

Gårkvällen var perfekt. Min absoluta favoritmat of all time. Grillat kött med tillbehör! Samt mina absoluta favorittjejer of all time. Kan inte bli mycket bättre än så.

Flankstek 
En redig jävla angus texasbiff. FYFAN vad jag älskar kött. Mylord. Couldnt live without it! Gör hellre slut med Jimmy än att bli vegetarian. (Skämt åsido) Eller? Ja, vi kan ju hoppas att jag aldrig behöver välja 😂🥩

Efter mat och timmar av snack så körde vi ett asroligt spel. En app som heter Booze N' loose. Ladda ner till nästa partaj, ni kommer inte ångra er! 


Lite såhär kunde det se ut! Alla loggar in via samma Wifi och sen är spelet i full gång. Varsågoda för tipset 😉🍻

Nu ska jag försöka sova en liten stund till. Min adhdhjärna väcker mig ALLTID så sjukt tidigt. Trots att jag somnar sent. Idag vaknade jag liksom 05.45? Och har inte kunnat somna om efter det? Det är ju inte normalt. Får be Jimmy ta fram baseballträt nästa gång så kanske man äntligen kan få sova ut.

Vi hörs förmodligen senare världens bästa läsare. Och idag vill jag ge en EXTRA hälsning till Ted och Arash! Ni rockar

PUSS PÅ ER ALLA! ♡

Vila i frid. ♡

Helt sjukt. För mindre än 2 månader sedan var vi på talang för att heja fram dig i semifinalen!

I talangstudion.

Min skickliga kollega fixade denna skylt, med lite hjälp av mig och kidsen. Du blev så otroligt nöjd och ringde upp mig för att berätta det samt att du gärna ville ha skylten som ett minne.. Nu fick du tyvärr inte det. Men jag har kontaktat din dotter, och jag ska lämna den till henne ♡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=704996769596849&id=100002595967685&d=null&vh=i
Klicka gärna på denna länk och lyssna. 

Denna låt har jag hört dig sjunga på karaoken flera gånger sedan jag var 18 år gammal. Jag har bokstavligen blivit HELT trollbunden varenda gång. Det bästa jag någonsin hört inom karaokevärlden. Detta var jag tvungen att berätta för dig i början på året när vi först pratade. Är så glad att jag tog kontakt. Jag hade ju avgudat din röst i så många år.
Kände dig inte väl, men jag vet att du var en snäll, genuin och tacksam person.
Vila i frid fina du, nu får änglarna njuta av din vackra sång uppe i himlen! 




Underbara ni!!!

DENNA VECKA ALLTSÅ........ MYYY GOD!

Vi har packat ihop saker på Vasavägen och skjutsat till Spånga xantal omgångar. Slängt möbler, sålt möbler, flyttstädat deluxe. I 2 veckor har vi hållt på fram och tillbaka nu.
Tur har vi ändå att flytten gick till såhär. Eftersom vi hade Jimmys lägenhet och min att flytta saker emellan etc. I vanliga fall hade vi fått städa, packa ihop och därefter flyttat alla saker på 1 dag. Hyra släp etc. Så blir det nästa flytt, då vi inte har 2 lägenheter som är våra utan 1.
Så ja. Skönt, men nu har vi hållt på sålänge så nu vill jag BARA bli färdig. 
Igår var mamma och Edvin här från 19 till 00 för att hjälpa till att rensa, slänga och packa upp här i Spånga. Vilka jävla stjärnor! Älskar er ♡

Fortfarande en hel del kvar men vi är ändå en bra bit på vägen! 

Vi fortsätter att äta gott. Alltså kom igen. MAT! LCHF! Fan så gott. Fan vad jag älskar mat. Fan vad jag svär.. Haha!
Dreamteam! For real.

Pissdag.

Big Sea är död. Jag är ledsen. Arg. Trött. 

Skriver mer senare. Bajs på denna dag. Usch.

Explosion





Alltså SNÄLLA RARA jag blir gaaalen av dig! Jag älskar dig så mycket så jag många gånger tror att mitt hjärta bokstavligen ska sprängas! Du är bäst. Punkt.

Fullfart

Hängt med tjejerna, fixat med flyttsaker, Jimmy har hjälpt Emelie att hämta bord, ätit och NU är vi påväg hem till Spånga. Drog hemifrån kl 11 imorse. Full fart exakt hela dagen! Gud va jag kommer sova gott inatt!

Hoppas eran dag har varit bra och superkul att så många klickar in och läser om mitt underbara roliga liv (hehe)! 

Ni får gärna kommentera med frågor eller annat. Skulle vara kul. Eller så skiter ni i det om ni känner för det. Haha :) 

Toppenhelg överlag men nu längtar jag bara tills flytten och allt runtomkring är färdigt. Då jävlar ska jag fira! 

PUSS PÅ ER! ♡

Mega filmkväll!


Cola Zero, gurka med dipp och jordnötter på min sida. Cola, chips med dipp och popcorn på grabbarnas sida! 
Nu blir det skräckfilm. Iiihhh! 

Spångabo

Hej alla underbara!

Jobbveckan gick superbra. Helt slut när man kom hem dock. Men så är det ibland.
Vi bor i Spånga nu sedan snart 2 veckor tillbaka. Vi åker till jakan och hämtar hit saker då och då. Tur att Jimmy har en skåpbil! 
Igår kom min älskade lillebror hit och hängde med oss hela kvällen/natten. Vi lyssnade på musik, kollade Youtubeklipp, drack öl och körde massa roliga lekar. Sen avslutade det med dansuppvisning från boysen samt klättring i Bonzos kattorn. Haha! Blir alltid galet med detta gäng. I love it!
Jag och Jimmy gick och la oss vid 3 tiden och sen kom Edvin in i sovrummet och berättade en helt galen godnattsaga 😂 Jimmy somnade efter bokstavligen 2 minuter och jag låg och asgarvade ett bra tag innan jag också somnade. Edvin är rolig han! 

Idag så åt vi god brunch till en början sen har vi slappat och kollat serier. Vi käkade goda kycklingfiléer med Jimmys underbara sallad till middag. Efter det åkte jag och Jimmy till jakan och packade med oss massa saker. Edvin väntade här på oss och nu ska vi ha en mega filmkväll! 

Så bra helg! 


#spexgrabbarna #ingakommentarer 😂


Update från Hm


Här går kön lååångsamt.... Bra med alla åtgärder som vidtagits dock. Bara jag som absolut avskyr att stå i kö, haha! Kanske ska avstå att shoppa helt och hållet istället?.. Naaahh..

Livet leker just nu

Jag är sååå glad just nu. Är så nöjd med vart jag står i livet. Vilka jag har runt omkring mig.
Får glädjerus i hela kroppen, iiiiihhh! 

Skriver mer efter jobbet.

KÄRLEK TILL ER ALLA ♡


Tusen bilder och en bok.















Ja ni. Såhär har det sett ut senaste tiden.
Mat, flytt, mat, flytt. Typ så. Nu ser man mest mat ioförsig men det är lite roligare att fota än flyttfix, haha! Kommer fota massor när vi är klara dock 😊 Kommer bli så fint! Vårat hem. ♡ Om ni bara visste hur glad jag är. Känns så bra! 

I torsdags skulle vi egentligen åka till vårat älskade landställe, men pga Corona och att jag och Emelie inte var friska under veckan så sköt vi upp det istället. Vi åker förmodligen dit över valborg istället. Yey! 
Och innan ni kommer med erat dömande "men stanna hemma, tänk på smittorisk" etc så kommer vi vara helt isolerade från omvärlden. Vi kommer sitta i karantän på vårat landställe, umgås vi familjen, grilla, lyssna på musik, dricka öl, äta god mat, spela spel, sitta ute på tomten i solen. Och vi kommer inte att smitta en enda jävel. Hehe. Våran närmsta granne (förutom morbror Steves frus syster som ej är där) är just min morbror Steve. Och dom bor 10 minuters promenad ifrån. Vi kommer förmodligen ses ute och grilla men inte ens kramas. Eftersom Steve är i riskgrupp så tar vi inga risker.

Iallafall, det jag ville komma fram till från början (spinner lätt iväg med mitt adhd-huvud) var att påsken blev lite annorlunda i år!
Vi åt middag hos mor och far. Pappas MAGISKA fläskfilégryta med tillbehör. Tro mig, den är magisk! Sedan hade Emelie förberett en påskkamp hela dagen och kvällen innan! 
Detta var så himla roligt. Man fick gå in i ett rum en och en och få olika uppdrag. Dessa uppdrag gick på tid och Emelie filmade under uppdragens gång. Det var allt från att lägga ett ägg i en äggkopp med olika redskap till att gå med ägg på sked i munnen utan att nudda golv till att leta efter påskägg och komma ihåg dess innehåll till att måla det unikaste ägget och gå den roligaste gångstilen och avsluta med att nudda Emelies huvud efter exakt 9:43 sek. Inte det lättaste! 
Jag fick snabbast tid på sked med ägg i mun utan att nudda golv och sedan målade jag det unikaste påskägget. Yey! Jag slutade som 2a i hela tävlingen och det är ju inte fy skam! 
Vi avslutade med att titta på Emelies ihopklippta film då alla gjorde sina uppdrag osv. Sååå himla kul. Oj va man skrattade! Så himla lyckat. Bra jobbat världens bästa syster och lekledare! 🤗💥








Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen mina kära trogna underbara läsare! Vi hörs förhoppningsvis imorgon (det är rätt mycket med flytten etc), men jag ska göra mitt bästa!

PUSS PÅ ER! 



Älskling back in the days

Dör för varenda bild. Både urgullig bebis, söt pojke och snygg tonåring!

Min fina kille ♡








Hoppas ni är lässugna!

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt!!!

HERREGUD va jag är sämst! Har verkligen haft fullt upp. Men jag ska skärpa mig *nyper mig själv i örat* 

Jag är hemma och är sjuk. Jag hatar Corona. Vid varje symptom måste man stanna hemma
Sedan helgen har jag varit megahostig samt haft lite andra känningar. Fortf inte helt frisk. Och syrran ligger hemma med halsfluss. Eftersom vi sågs i helgen så hoppas jag att det inte är det som håller på att blomma ut hos mig. Fast hellre det än Corona ändå.

Det som har hänt senaste tiden då. 
Ja ni.
Jag och Jimmy kanske ska köpa sommarhus till att börja med. SAY WHAT?! Yes you heard me. En gammal skola i svartnäs där vi har landställe med familjen. I Dalarna, svartnäs, mitt andra hem. 5 minuters promenad från våran stuga och 2 minuter från sjön! 
Vi fick ett väldigt bra erbjudande och har första tjing eftersom vi båda har anknytning till svartnäs. Och detta var viktigt för säljaren.
Så vi ska titta på huset. På skicket etc och sedan bestämma oss. HUR SPÄNNANDE?! Ett alldeles eget sommarhus, tänk va underbart. 😍



En annan STOR sak som händer. Som faktiskt håller på att hända just här och nu är att(slår på trumman), jag och Jimmy ska flytta till Spånga!!
Jimmy har ju ett förstahandskontrakt i Spånga. Men vi har hyrt ut den i några månader och bott tillsammans (Jag, Jimmy och Bonzo) hemma hos mig i jakan. 
Men nu bestämde vi oss för att det smartaste ändå är att bo i spånga. Slippa hyra ut (och inte få hyran i tid-.-') och krångla. Och bara bo på ett och samma ställe tillsammans.
Denna lägenhet är även nyare och fräshare. MEN, jag älskar min lägenhet på vasavägen. Den är otroligt hemtrevlig och mysig. Men tyvärr för trång för oss alla.
Detta känns helt galet. Jag kommer bo längre bort från Kallhäll (där allt startade) än någonsin förut. När man flyttade från Kallhäll till jakan så kändes det inte som ett sånt stort steg eftersom man hängt där så mycket hela livet ändå och eftersom det är så nära. Både med tåg och till tåget.
Så ja, allt detta känns lite läskigt. Men samtidigt otroligt spännande. Det är kul att någonting händer och att vi tar oss framåt.
Kan även tillägga att planen är att vi längre fram ska byta denna lägenhet till någon i antingen Kallhäll eller Jakobsberg. Men vi får se hur lång tid det tar. Och vem vet, vi kanske trivs här så himla bra att vi stannar i flera år (?) Time will tell!



Har ni några frågor. Antingen om dessa saker eller bara rent allmänna frågor, så är det bara att fråga på! Jag behöver någonting som händer här i bloggen så jag blir lite mer motiverad! 

Mina frågor till er är iallafall: 
Hur går era tankar kring Corona? Är ni oroliga? Tar ni alla uppmaningar på allvar? Arbetar ni fortf eller jobbar ni hemifrån? 
Är det någon av er som har köpt ett sommarhus? Och hur var det för er? Var det mycket som behövdes renoveras etc?
Och är det någon som har gjort ett lägenhetsbyte förut? Fungerade det smidigt?

Till sist så vill jag önska er alla världens bästa dag! Trots dessa tråkiga tider. Jag ska försöka uppdatera mer senare. 
Och tack för att ni fortf kikar in här trots min höga frånvaro. Love you all!


HÅLL UT, BARA LITE TILL!

Det är SÅÅÅÅ mycket som händer i mitt liv nu. FÖRLÅT för pausen. Jag uppdaterar ikväll, pinky!