Bildbomb deluxe

Startar bildbomben med en selfie! 
Här påväg till Jimmys mamma på födelsedagsmiddag innan vi fortsatte mot landet! 
 
 
Kanske inte syns så bra. Men dessa är de såkallade Tiktok-tightsen. Otroligt bekväma! Kommer bo i dessa, och mysbyxor fram tills förlossningen tror jag. Plus klänning och kjol när det blir tillräckligt varmt!
 
Brunch! 😍 No need for further comments
När man är hemma och sjukskriven så sminkar man sig i stort sätt aldrig. Men i fredags fick jag nog och körde en full makeup! Kände mig så snygg, hehe!
Jimmy hämtade upp mig efter jobbet och vi åkte och köpte en varsin dubbelkorv från Güntersgrill i stan. 
Wow säger jag bara! Har ni inte ätit där så gör det. Ångrar ni er får ni pengarna tillbaka ;)
Morgongos! Här är magen i tisdags. Alltså vecka 25. Mest bara lite svullen men någon riktig kula har man inte fått ännu. Men det börjar komma med pyttesteg. Och jag som i vecka 17 skrev att magen nog börjar synas inom 2-3 veckor. Ack så fel man kan ha! 
Lyxmiddag och lyxlunch blev det i måndags då vi fick tillbringa hela morgonen på sjukhus. Eller ja, jag. Eftersom Jimmy inte fick följa med in :( Detta pga en blödning och minskad fosterrörelse. Lagom läskigt MEN allt såg så bra ut med bebis. Tack och lov!!! Mitt lilla hjärta ♡♡♡
Blir lite hoppigt mellan bilderna då jag klickade i ca 30 st och laddade upp.
Men här har vi iallafall 5 bilder från landet :)
Bild 1. Älsklingen står och målar i vårat sovrum medan jag låg och tittade på Netflix från mobilen. Underbar fördelning av arbetssysslor om du frågar mig!
Bild 2. Mealprep för våran utomhus matlagning tillsammans med mamma och pappa :)
Bild 3. En riktig bonnabild på pojken min, hehe! Älskar den dock. Var otroligt mysigt vill jag lova!
Bild 4. Mysig frukost i köket! Fortf helt galet att vi har ett helt eget hus!
Bild 5. Påvägen till landet så stannade vi och handlade i Sandviken. Och vilka stod redan parkerade precis framför oss om inte mamma och pappa. Snacka om bra tajming!
God lunch häromveckan. Mycket protein till bebis!
Jag och mamma hade pizzalunch häromveckan och möblerade om vårat sovrum medan Jimmy var på jobbet. 
Blev så fint med spjälsängen och allt. Ni får bilder när det är helt klart. Ska köpa en ny och mindre garderob samt sätta upp lite tavlor och fixa!
Våran fina vagn som vi köpte för ca 1 månad sen. 
Jag är helt KÄR i denna!!!
Lätt 3e (om inte mer) godaste hamburgaren jag någonsin ätit på något hamburgehak!
Brunch samt hemmagjord pizza! 
Många matbilder blir det, hehe.
Sleepover hos världens bästa Jennie för några veckor sen! Sååå mysigt ♡
Mina fina killar!
Fläskfilé med ris och brunsås, bara älskar denna kombo!
Samt tacos på wagyuköttfärs. Wow säger jag bara!
Våran nya soffa vi köpte för några veckor sen. Så nöjd och den passade så bra!
 
 
Ja, nu fick ni en fet bildbomb! Ännu fetare blev den eftersom den kom ca 1 vecka försent....... 
Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig!
Kategori:

Megaupdate vare här!

Hej alla underbara läsare! ♡

 
Jag lever. Jag är nu i v.24 i min graviditet! Hur SJUKT?! Wow alltså!
Jag har mått så bra hela denna graviditet. Verkligen. Har inte mått illa eller så överhuvudtaget. DÄREMOT har jag haft mycket febertoppar och huvudvärk. Men förutom det så har jag mått toppenbra i kroppen. Hormonerna när det kommer till känslighet dock.. Det kapitlet behöver vi inte ens gå in på 😅
Har bara blivit lite svullen men har inte fått en riktig kula ännu. Men så är det. Den visar sig supertidigt för vissa, och senare för andra. Inga konstigheter med det. Bebis sparkar på förfullt därinne iallafall. Och ja, det är en annan sjuk sak. Att känna bebissparkar inifrån magen. Tillomed se dem utanpå magen. Nu är det ca 2 veckor sedan jag började känna tydliga sparkar och jag älskar det. Ibland är det nästan en kittlande känsla och jag behöver gå och kissa betydligt oftare än innan. Men coolt är det i vilket fall. Tänk att jag just nu håller på att bygga ihop en liten människa inuti min kropp. Så häftigt! 
 
Pga huvudvärk och febertoppar så är jag hemma från jobbet nu. Men håller på att ansöker om gravidpenning. Väntar bara på intyg från min chef samt barnmorska som jag behöver till försäkringskassan. Känns supertråkigt att inte jobba och träffa kollegor samt barn. MEN efter den nya forskningen om att gravida mellan vecka 22-36 löper större risk att föda för tidigt om man får corona så vill jag såklart inte ta några risker. Jag har även ett väldigt utsatt jobb så att anpassa det till 100% fritt från smittorisk blir en omöjlighet.
Det är tråkiga tider men vad ska man göra.. Man får försöka göra det bästa av situationen helt enkelt.
Jag ska försöka hitta ett inre lugn samt skapa någon slags struktur i min vardag nu när jag har lite mer tid. Det skulle jag må bra av :) 
 
Har inte så mycket mer att tillägga utöver det just nu. Ligger och gäspar för fulla muggar här och känner att tröttheten återigen smyger sig på! 
 
Men imorgon kommer jag bjussa på en stor bildbomb från senaste veckorna och framöver så ska jag se till att bli bättre vad gäller uppdatering. Nu kan jag ju inte skylla på att jag inte hinner iallafall.
Kanske ska satsa på en blogg/Youtube karriär nu helt enkelt. Adhdpreggot! Vad tror ni? ;) 
Apropå adhd så måste jag säga att jag har blivit mycket lugnare än innan min graviditet. Iallafall vad kommer till vredesutbrott och stress. Hyperaktivitet, ofokuserad och allt i ett, från 0-100 och allt däremellan är man fortfarande såklart. Haha! Fråga bara min stackars Jimmy vad han får stå ut med dagligen... 😂 Men lugnare vad gäller utbrott och stress har jag blivit i och med graviditeten. Vilket är skönt! Får hoppas att det håller i sig efteråt också.
 
Nej nu är det dags att avsluta detta inlägg. Men stay tuned peeps. Imorgon får ni mer update! Pinky swear! 
 
PUSS!
Kategori:

Omg

Hej alla underbara fina människor som fortfarande kikar in! 
 
Graviditet, coronatider, huvudvärk, sjukskrivning, livet. Allt detta kommer ni få läsa om imorgon. För jag är helt jäkla slut nu. 
 
Så stay tuned. Har saknat bloggen och att skriva av mig. Vet inte ens vad som orsakade denna lilla paus. Förmodligen tröttheten, huvudvärken och livet som kom emellan litegrann. Men imorgon ni, då blir det andra bullar!
 
PUSS! 
 
Kan iaf vara snäll och bjussa på en bild på dagens lunch. Massa protein till bebis i magen, hehe!
Kategori: