25årskris?

Jag har gått och bytt bloggportal. Jag är minst lika chockad som er! Får se hur detta funkar. Välkomna att kika in!

www.finest.se/eliserosen


Kategori:

freeedag

Hej alla fina!

Den bästa dagen på hela veckan är här. Hela helgen har vi framför oss och äntligen får man sova ut! Helt fantastiskt underbart. Men veckorna går lite för fort ibland. Klagar inte över att helgen alltid kommer såfort men lite skrämmande är det. Helt plötsligt kommer jag vakna upp och vara 25..

När jag kom hem, helt frusen precis som igår, så värmde jag maten från igår i micron och stekte lite champinjoner. 

Köttfärssås med osttäcke, sjögräsnudlar och smörstekta champinjoner. En riktigt god lchfmåltid!

Efter det kollade jag runt på mobilen. Facebook, snapchat, instagram, bloggar. U name it. Sen kom min fina sambo hem. Samtalade lite med henne innan jag gick till centrum och handlade lite. Hade med mig min bästis på andra sidan luren under tiden. När jag kom hem började jag baka lchfkladdkaka. Resultatet blev en galet mätt tjej som nu har intagit soffläge. Det var gott med andra ord! 

Ni ser ju själva. Muuums! 

Nu ligger jag bara här och njuter galet av att det är fredag. Jag lever fan för denna dag! Haha.

Idag på rasten när jag myste lite med min homeboy!
Kategori:

Torsdag

Hej alla fina!

Förlåt för 0 update igår men jävlar va trött jag var. Gick superbra på jobbet. Kom hem. Tvättade lite. Lagade svingod mat bestående utav köttfärssås med sjögräsnudlar. Kollade ca 3 avsnitt utav Carrie Diaries. La mig på sängen och somnade med smink på och hela köret. Vaknade vid 23 och bäddade ner mig. Vaknade vid 03.39 och trodde jag hade försovit mig men icke sa nicke. La mig tillrätta igen med ett belåtet leende och somnade om igen

Idag har jobbdagen gått sjukt bra. Har känt mig som en kick ass pedagog. Vissa dagar bara rockar. Vissa dagar bara älskar jag mitt jobb!

När jag kom hem bytte jag och till mysbyxor direkt. Mina lår var helt illröda efter den sjuka rysskylan som härjar där ute. Fixade god mat bestående utav vitkål och champinjoner stekta i mycket smör och lite olja och till det blev det supergoda kotletter. Allt kryddat med lchf grillkrydda. Mums! Kan återigen säga att jag bara älskar denna livsstil. Har svårt att se mig själv börja äta "normalt" igen om jag ska vara ärlig. 

Nu ska jag förbereda mig för ett gympass. Älskar känslan efter gympasset på torsdagar. Ioförsig efter alla gympass men just efter torsdagspasset är man lite extra glad när man har hela helgen framför sig.

Vi hörs senare eller imorgon, PUSS!
Kategori:

Tisdag.

Nyduschad och fräsch. Tränade direkt efter jobbet och stannade och handlade lite på hemvägen. Sen har jag lagat god middag samt duschat och lagt i ny färgbomb. Inte mycket mer än så. Imorgon öppnar jag så klockan ringer väldigt tidigt.  

Nattinatti! PUSS!
Kategori:

Måndag - check!

Hej underbara ni! 

Min dag har varit bra. Imorse ville jag bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova hela dagen. Men efter 10 minuters snooze så tog jag mig i kragen och klev upp. Väl uppe så piggnade jag till rätt fort. Skulle nog säga att jag är hyfsat morgonpigg av mig ändå. Det har jag varit sedan jag var liten och fått utav mamma :)

Det gick superbra på jobbet. Tiden bara swishar förbi. Det som är så skönt. Men läskigt samtidigt. Vart tar tiden vägen? 

Efter jobbet lagade jag kyckling i ugn med osttäcke. Har blivit rätt mycket kyckling dom senaste dagarna då jag hade typ 2,5 kg i frysen. Haha!

Nu håller jag på att koka ägg tills imorgon då jag först ska ha 1 till frukost som pålägg på mina ostplättar, sedan ska jag även ha 1 före gymmet och 1 efter. Måste få i mig lite protein. Gymmar direkt efter jobbet på tisdagar så då är det bra att få i sig något litet innan också. Så man får lite extra energi. 

Nu ska jag packa träningsväskan och sedan läsa lite bloggar innan det är dags för en dejt med John Blund. Hörs mer imorgon! PUSS!

P.s. Har du inte hört denna låt, gå in och lyssna asap! Sedan jag hörde den första gången förra helgen har jag påriktigt lyssnat på den mer än 50 gånger. Har inte ens tröttnat ännu! 
Kategori:

Söndag.

Hej alla fina!

Helgen har varit otroligt lyckad. I fredags blev det spelkväll hemma hos Markus med tessi Hanna Oliwia Julia och micke. Vi körde Med andra ord och Absolut överens. Hur kul som helst. Fyfan va vi skrattade! Vi tog en uber hem vid runt 1 tiden sen somnade jag gott när jag kom hem. 

Igår städade jag och packade upp packning osv. Tvättade lite, duschade och lagade middag. Senare kom tessi förbi sen kollade vi på Carrie Diaries tills halv 2 tiden! Somnade även sött i sängen efter denna kväll.

Idag har jag tvättat, ännu flera maskiner. Gräddat 2 plåtar med ostplättar, skrivit ner massa nya recept i min receptbok som jag fick utav Emelie i julklapp, varit och handlat i centrum, ätit och kollat på Carrie Diaries. En riktigt lugn och skön dag med andra ord.

Imorgon är det dags för den första riktiga jobbveckan år 2016. Känns rätt tungt. Har varit så skönt att vara ledig. Men man kommer snabbt tillbaka i gamla rutiner I guess. Och vips så kommer det vara fredag igen! Plus att jag faktiskt har ganska roligt på mitt jobb :) 

Nu ska jag försöka sova. Släppa alla tusen tankar i huvet och bara koppla av. Det kan vara svårt ibland. Speciellt på en söndagkväll. 

Hoppas eran helg har varit lyckad. Vi hörs mer imorgon. PUSS!

Kategori:

Done!

Så. Nu är hela min årssummering klar. Tog mig ca 1,5 h att skriva del 2. Skönt att vara klar. Och sjukt va mycket roligt man har varit med om år 2015. 

Detta inlägg skrev jag ut på Facebook och fick underbar respons. Vilka fina människor jag har i mitt liv!

Men det är sant. Jag har blivit så mycket starkare och lärt känna mig själv på ett helt annat sätt. Jag vet att jag klarar av så mycket mer och är bra mycket starkare än vad jag en gång trodde. Det här dåliga självförtroendet är borta och jag känner mig piggare och lyckligare! Jag kommer alltid se tillbaka på 2015 med ett leende och en stolthet. Jag är så glad att jag beslöt mig för att sluta röka, ta tag i kosten samt träningen. Vågade mig även på en heeelt ny frisyr och flyttade hemifrån. Detta år har varit så jävla BRA! Det är nästan lite sorgligt att det är slut. Men nya utmaningar och händelser väntar nu och det ser jag fram emot! Bring it on!
Kategori:

Mitt 2015 del 2.

Juli

Semestern var i full gång och vi åkte iväg och käkade på uteserveringar rätt mycket. 

Det var inte många soldagar denna sommar men första semesterveckan hade jag och mamma tur. Då var det riktigt varmt. Så vi tog med oss filtar och handlade grillad kyckling och ramlösa och låg på playan 2 heldagar på raken. Riktigt härligt!

Jag köpte mina sjukt snygga airmax denna månad, och bara någon vecka efter köpte jag även mina gråvita. Det var kärlek vid första ögonkastet med bägge 2.

Här var jag i bilen påväg till dalarna. Åkte med Krister och Jimmy som också skulle dit eftersom dom har en bekant som har hus där. Mamma och pappa var redan där och 2 dagar senare kom tessi och mackan också ner. Det blev massa god grillning, spökpromenad till en gammal skola mitt i skogen och även svartnäsrocken som det heter. Då är det band som spelar och så kan man köpa lotter, olika hantverk och kôlbullar. Jättemysig tripp!

Whitneys dotter Bobby gick bort denna månad. Så tragiskt. Vila i frid mor och dotter. ❤

I slutet på denna månad hade även denna underbara människa fått semester och vi har supertaggade!

Det blev en lyxkryssning med Viking Grace, som var den absolut bästa båten jag har åkt med. Vi hade en jättefin hytt (som vi inte ens skulle spendera natten i), och så hade vi även bokat spa. Det kändes rätt härligt att ligga där i bubbelpoolen medan man kollade ut över vattnet. Sedan klev vi av i Åbo där vi hade bokat hotell. Jättefint var det. Sen drack vi några drinkar, drog till en nattklubb och sedan på efterfest hos några finnar som vi träffade. Vi staplade tillbaka till hotellet lagom till frukostbuffén och sedan tog vi Amorella hem igen. En otroligt lyckad resa! Många roliga minnen fick man med sig.

Vi hann vara hemma 1 dygn innan det var dags att dra iväg igen. Denna gång åkte vi mot Falun för att bo hos min kusin i 3 dagar.

Det blev dagar fyllda med skratt, dans, god mat, fest, minigolf, sol och promenad. Riktigt lyckade dagar! Många roliga minnen fick man med sig från denna resa med!

När vi var på promenad efter vi hade spelat minigolf (då jag även klarade det omöjliga och fick hole in fucking one!!)

Augusti

Mycket god mat hanns det med!

Här skulle vi iväg och käka på uteservering igen. Jag bara älskar uteserveringar på sommaren!

Tog en lång pw i det vackra vädret.

Någonstans i mitten utav denna månad ordnade vi en överraskningsfest för Hjalle. Har tyvärr inga bilder ifrån den, men det tyder bara på att vi hade jävligt roligt!!

Åkte iväg en heldag till ängsjö och paddlade kanot och badade från klipporna. En riktigt lyckad sommardag med mycket skratt!
Min och Edvins kanot var fylld med grenar när vi kom tillbaka, varför behöver vi inte gå in på. Haha!

5 veckors semester var nu slut. Men med tanke på att en utav mina jobbdagar såg ut såhär så hade man det rätt bra ändå.

Jag och mamma tog tåget till Småland nästkommande helg för att fira Nadja och Alex (mammas bästis barn). Det blev stor maskeradfest med massa roliga leker etc. Sjukt roligt. Mindre roligt dagen efter när man skulle städa och var bakis. Samt satt på ett tåg hem med en skrikande unge bakom sig hela vägen. Men det var det värt! Man har alltid lika roligt hos smålandsgänget!

Vi avslutade denna fantastiska månad med en heldag ute i skärgården. Hela familjen plus Hjalle och Johanna. Vi tog båten mot en ö som heter Grinda. Där åt vi gott, gick runt, badade osv hela dagen. Sen tog vi båten hem igen och avslutade med att äta på Pizzahut i stan. Detta gjorde vi även förra året men då åkte vi till en annan ö. Det ska bli som en liten tradition det här med att åka en heldag till skärgården allihopa. Mycket bra tradition enligt mig!

September

Här åkte jag och mamma iväg en heldag till outlet för massvis med shopping samt god mat. Denna månad kapade jag även mitt hår och färgade det rött. 

Blev mys med denna sötnos. 

Lite häng med världens finaste bror och hans flickvän!

Här skulle vi iväg på min kusinbarnsdop. Och natten till denna dag blev min mobil stulen. Jävlar va lack jag var!!!

Denna månad fyllde även båda mina syskon år, så det firades såklart!

Oktober

Det var i början utav denna månad som jag och min älskade syster blev sambos och flyttade hemifrån. Underbar känsla!

Vid detta laget så var jag i full gång med träningen. Märkte stor skillnad och fick upp en sådan lust att fortsätta och utvecklas ännu mer.

Denna månad avslutades med en stor släktträff som jag Emelie och våran kusin linnea förberedde. Massa lekar, prat och sjukt god mat. Fina släkt!

November

Personalfest på jobbet. Festkommitén (vi på nedre bilden) hade planerat och fixat en mexicofest som blev superlyckad!

Vi börja komma in i mörkare tider och jag och min älskade sambo hade massvis med myskvällar!

Här skulle man iväg på ladiesnight på mp som bjöd på strippshow. Sjukt kul!

Jag Edvin och milotte drog iväg till Enköping och latchade runt inne på actionäventyrsbadet kokpunkten. Vilket resulterade i 2 stycken trötta tonåringar. Hihi.

Festa lite med min bästavän! 

Drog iväg på mässa med mamma.

Mycket hemskheter ägde rum och världen skakades om rejält.

Jag och Emelie var barnvakter åt våra fina kusinbarn. Blev massa bus, lek ute i regnet, film, god mat och kramar.

Bowling och utgång med massa vänner bjöd även november månad på. Sjukt rolig kväll!

Den bästa mannen i hela världen fyllde år!

December

Årets sista månad bjöd på mycket skoj!

Den finaste kvinnan i hela världen fyllde år. Min fina mamma!

Mycket julbakning alà lchf blev det för min del.

Den traditionella luciabakningen med hela familjen ägde rum.

Träningen fortsatte rulla på som vanligt.

Det julpyntades hemma. Och det blev många mysiga adventsfrukostar.

En heldag i stan med mamma. Kollade julskyltningen och hade det megamysigt!

Julafton. Älskade julafton.

Den lyckade kryssningen som pappa bjöd iväg oss tjejer på!

Och sist men inte minst nyår/60 årsfest i Dalarna!

Tack 2015 för allt. Det ska bli spännande att se vad 2016 har att bjuda på! 
Kategori:

Slut på det roliga.

Hej alla fina!

Del 2 utav mitt 2015 kommer imorgon eller i helgen. Det tog ett bra tag att göra det inlägget kan jag tala om. Men det var även mycket roligt att titta tillbaka på allt.

Resten utav dagen har bestått utav handling i centrum med syster. Jag lagade sjukt god middag bestående utav fläskfiléwook med shiratakinudlar. Smakade himmelsk. Den rätten ska jag garanterat göra om. Efter det satte jag och min bästa sambo på en film och åt mys. Filmen hette Stuck in love och är verkligen att rekommendera!

4 av 5 toasters 👌

Det blev ett lyxigt och mysigt avslut på en välförtjänt semester. Just nu känns det tungt att behöva stiga upp tidigt för att gå till jobbet imorgon. Jag har tänkt ut massa olika sätt för mig att bli rik på så jag slipper ha ett heltidsjobb, men ideerna är inte tillräckligt bra. Får fortsätta jobba på dom. Men väl där så kommer det kännas bra. Det vet jag. Det ska bli kul att träffa alla barn och kollegor igen!

Nu har jag räknat timmar som vanligt och somnar jag om 8 minuter så får jag 7,5 timmars sömn. Helt ok. Vi hörs mer imorgon! PUSS!
Kategori:

Mitt 2015, del 1

Januari 

Jag startade 2015 med en inställning att detta skulle bli mitt år. Denna månad valde Hanna att ordna en brakfest. Hon hyrde en gammal skola och massa folk kom. Mycket kul! Det var även i slutet på denna månad som jag bestämde mig för att sluta med rökningen. Ett mycket bra val! 

Blir helt glad inombords när jag läser detta inlägg som jag skrev i början på 2015!

Massa glada tjejer i taxibussen påväg till Hannas fest! Tänk vilka snygga vänner man har alltså.

Februari

Här skulle jag iväg till kista för shopping med mina tjejor. Kul att se skillnaden när man ser sånna här gamla bilder.

Massa umgänge med denna fina tjej blev det. På den översta bilden hade vi precis bokat resa till Ullared och var hur glada som helst. På den nedersta bilden skulle vi kolla på Big Hero 6 som var en stor succé!

Det blev spelkväll med alla fina vänner.

En mycket vacker vinterpromenad bjöd även denna månad på.

Kollade igenom massa gamla Hart of Dixie avsnitt och inte kunde man låta bli att återigen dregla lite när man såg denna hunk.

Dejt med världens bästa exkollegor!

Världens sötaste mormor fyllde år och firades såklart. Nästa månad fyller hon 80 år. Då ska det firas ännu mer! Så kul att detta år fyller mormor 80 år, Emelie 25 år och pappa 50 år. Så det blir många storfiranden!

Mars

Här var jag färdigfixad och redo att åka till Enköping med familjen för att hälsa på min farbror och hans fru. 

Det blev 2 super mysiga dagar där med bra umgänge, massa snack, otroligt god mat, shopping och en riktig långpromenad. Jag tyckte om Enköping. Mycket fint ställe!

Shopping blev det denna månad. Lika som många andra månader bara det att jag är så dålig på att lägga upp bilder på det jag köper. Här kommer jag iallafall ihåg hur mycket jag bara ville ha sommar så jag kunde använda alla nya fina plagg. Kul att jag inte använde någonting utav det på bild. Haha! Har så mycket oanvända fina sommarkläder tills denna sommar.

Ännu mer umgänge med min fina Jennan. Denna dag var så himla mysig. Vi köpte med oss picknick och åkte till ängsjö sen åkte vi till fasterbolsskolans skolgård och lekte massa. Haha! Barnasinnet ska man hålla hårt i! Denna månad började även vårkänslorna smyga sig fram.

Det var även i slutet på denna månad som jag startade min lchfresa. Bland det bästa beslutet jag någonsin tagit!


April

Denna månad rockade flera tusentals människor sockorna. Såklart även vi på skälbyskolan!

Tapasmys ute på balkongen. Mmmmums! 

Fixade syrran fin innan vårat kusinbarn Endres dop.

Påsk. I sin vanliga ordning firade vi den på landet i älskade vackra dalarna.

Jag mamma och Emelie drog iväg på en riktig tjejkryssning. Med massa skoj och god mat.

Eftersom Jennie hade råkat dubbelboka sig helgen när vi hade bokat stugan i Ullared så fick jag med mig dom här fina människorna istället. Så april avslutades med en riktigt lyckad resa till älskade ullared. Andra gången jag var där och jag bara älslar det stället! Och våran stuga var HUR fin som helst! Jag firade att jag hade varit rökfri 3 månader och nykter i 2 månader här. Jag var alltså nykter hela april och även mars. Då var jag riktigt nöjd med mig själv!

Mycket shopping blev det! Mitt bästa köp var helt klart lampan. Den sitter nu i vardagsrummet här hos mig och Emelie.

Maj

Här var jag i full gång med mitt lchf. Skrev att mitt mål var att gå ner 10 kg till tills slutet av sommaren och det lyckades jag nog med.

Lite partaj hann man även med.

Även lite träning.

Och selfies såklart!

Juni

Skolavslutning. Här var det inte lång tid kvar till semester och sommarkänslorna bubblade i hela kroppen. Det var även en mycket känslosam dag då fina Johanna skulle sluta och byta jobb. Fina fina kollegor!

Det blev lite balkonghäng med mina älskade föräldrar 🌞

Jag fyllde 22 år och blev firad utav familj, kollegor och barn. En underbar dag. Jag bakade tårtan själv och smakade inte en enda tugga. Den ni! 

Hade en fest för alla vänner med massa lekar osv och utgång som avslut. Hur lyckat som helst och jag blev mer bortskämd än någonsin av alla fina människor!

Midsommar i dalarna. Ingenting slår detta! Höjdpunkten på hela sommaren. Vi körde 5kamp, fotbollsmatch, sång och dans runt stången och satt och sjöng vid brasan i flera timmar medan pappa spelade gitarr. Och på midsommardagen drog hela ungdomsligan som vanligt till vintjärn för midsommarrocken. En stor fest med massa jänkare, raggare, rockabillys, dans, alkohol och glada människor.

 
I slutet på denna månad inledde jag min 5 veckors långa semester och ingen var lyckligare än mig!



Fortsättning följer.... nu har jag kramp i handen.




Kategori:

Hej 2016!

Hej! 

Kul att se att så många fortfarande vill följa mig och mitt liv år 2016. Tänk er. Det är 2016 nu. Helt sjukt. 

Jag har haft en sjukt händelserik och grym julledighet måste jag säga. Har hunnit med att fira jul med världens bästa familj, åkt på kryssning, firat nyår och morbrors 60 årsdag i dalarna samt varit i Gävle. Sen jag kom hem har jag hunnit partaja med familj och vänner. Kom hem kl 07 imorse.. haha! Tur att man tog det hyfsat lugnt med drickan så man inte mår pyton den sista lediga dagen. Jag mår faktiskt väldigt bra, lite små trött bara men det är ju inte så konstigt med tanke på mina 3 timmars sömn. 

Nyår var hur lyckat som helst. Herrejösses. Nyår/60 årsfest med countrytema. Brasa var tänd ute med massa fårfällar på bänkarna runtomkring. Vi grillade och åt mycket god mat sen gick vi in. Mamma och Mariana  (Steves fru) hade knåpat ihop en låttext till Steve som vi alla sjöng för honom. Sen fick han ett presentkort utav oss allihopa. Och det ska gå till en träskulptur. En björn. Som han har velat ha i alla dessa år. Han blev så glad. Man blev helt rörd. Sen blev det dans och fyrverkerier och sedan fortsatte festen ner till våran stuga. Otroligt lyckat nyår! Så kul att vi blev så många också. Jag bara älskar min släkt! Så underbara allihopa.

Hoppas erat 2015 slutade på bästa möjliga sätt med nära och kära, dunder och brak. Så som det ska va! :)

Tänkte göra en liten summering utav året som har gått, men det lär jag ta i ett nytt inlägg. PUSS!

Kategori: