happy

Hello! Ligger nysimmad och nyduschad i sängen. Kan knappt röra armarna och det känns i hela kroppen. Love it! Ska bli sååååå skönt att sova.
 
Imorgon är det redan onsdag. Humöret är på topp såhär innan läggdags. Kommer säkert drömma att jag vinner 1 miljon och får gå på en date med Damon. 
 
PUSS!
Kategori:

a fresh start!

Hej alla fina! Åh vad jag känner för att skriva skriva skriva. Jag ligger i badet då jag har varit ute i stort sätt hela dagen och var en aning frusen. Så ett bad innan en god middag tyckte jag passade perfekt.
 
Så skönt att måndag är avklarad. Nu kommer resten flyta på innan den underbara helgen fångar oss igen.
 
I fredags så träffade jag älskling jennie, åkte och handlade lite smått och gott. Mötte upp min älskade syster och käkade på restaurang. Efter det åkte vi hem och spelade sällskapsspel. Karin och Jimmy kom förbi. Sen drog vi ner till banken där vi träffade lite folk. Blandannat micke och Markus som följde med hem till oss en stund efteråt. Vid halv 4 tiden var vi så trötta så vi höll på att dö.
 
På lördagen åkte jag och jennie och lunchade på tastys. Kollade runt i massa butiker och avslutade kvällen med lite filmmarathon innan läggdags.
 
Vakna upp pigga o fräscha dagen efter. Jennie drog hem rätt tidigt och jag tog ett bad. Kollade tv. Städade lägenheten och lagade en megagod middag. Efter det gick jag hem till tessi för lite filmmys för att avsluta en otroligt lyckad helg. 
 
Förutom det så har jag avslutat ett kapitel i mitt liv och ska numera fokusera på mig själv, vänner, familj och jobb. Detta kommer bli grymt.  Har även sjukt mycket roligt inplanerat framför mig så livet känns helt okej just nu :) PUSS!
 
Kategori:

Imorgon smäller det!

Torsdag är avklarad och jag ligger nyduschad under täcket redo att svepas in i drömmarnas land. Fantastisk känsla. Imorgon kommer dagen vi alla väntat på (förutom dom stackars jävlarna som jobbar helg). 
 
Imorgon efter jobbet ska jag träffa Jennie. Ska bli grymt kul. Längesen vi träffades nu. Så imorgon blir det en helkväll. Får se vart våra vägar leder. 
 
Men för att få mina 8 timmars sömn som jag har börjat sträva efter på senare tid så är det stor dags för mig att tänka på refrängen. 
 
Summering av inlägget: imorgon är det fredag, synd för er som jobbar helg. PUSS!
Kategori:

under ytan.

 
Måndag - check!
Efter jobbet mötte jag upp hanna tessi och natta för lite shopping. Efter det promenerade vi hem. En väg fylld av tjejsnack om blandannat kärlek och vampire diaries. 
 
Nu ligger jag i badet med spotlights på dimmer och tända ljus. Ibland måste man unna sig. 
Kategori:

under ytan.

 
Måndag - check!
Efter jobbet mötte jag upp hanna tessi och natta för lite shopping. Efter det promenerade vi hem. En väg fylld av tjejsnack om blandannat kärlek och vampire diaries. 
 
Nu ligger jag i badet med spotlights på dimmer och tända ljus. Ibland måste man unna sig. 
Kategori:

söndag, simning och mys.

Hello! 
 
Igår vart det lugnt. Edvin hade grabbkväll med pizza och film eftersom han fyllde 14år för 2 vecka sen. Efter kollade jag mamma och pappa på samma film. Home front. Den var otroligt grym. Kan samtidigt rekommendera The maze runner som jag och edvin såg på bio för en vecka sen. Grym rulle!
 
 
Imorse gick jag upp kvart över 9 sedan åkte jag och pappa iväg till simhallen. Blev 1 timmes gym för pappas del och 1 timmes simning för min. Helt färdig efteråt. Precis som det ska va. Känns skönt att vara tillbaka i bassängen igen!
 
 
Vädret är inte så lockande så idag håller jag mig inne och myser hela dagen. Har en fullspäckad vecka framför mig så passar på att ta det lugnt medans jag kan.
 
Kategori:

underbara dag ta aldrig slut.

Stunder som denna. När man ligger i badet och tusen tankar kring livet flyger runt i hjärnan så saknar jag faktiskt bloggen. Jag saknar att skriva ner vad jag tycker och tänker kring saker och ting. Jag saknar att kunna skriva om något roligt som har hänt. Ja. Jag saknar det helt enkelt. 
 
 
Det är mycket som händer i mitt liv. Jag jobbar numera på en skola. Med elever årsk 2. Är även resurs till en flicka med diabetes. Det är så otroligt roligt. Arbetade med 1-3 åringar innan och jobbar nu med 8 åringar. Man kan samtala och diskutera saker på ett helt annat sätt. Men dock saknar jag mina små bebisar. Otroligt mycket. Åkte för att hälsa på för 2-3 veckor sen. Hade skippat min rast dagen innan så jag fick sluta lite tidigare. Väl framme så var det väldigt tyst. Visade sig att det var just denna fredag det var planeringsdag för personen. Och inte en enda unge var där. Fick hälsa på personalen, vilket var roligt det med. Men hade mest sett fram emot att träffa alla barn. Håller tummarna att det kommer ett lika bra tillfälle om inte alltförlänge. 
 
 
Att arbeta som resurs för diabetes är också väldigt roligt. Det känns bra i hjärtat att göra skillnad. Och jag tycker att detta är en sjukdom folk vet alldeles för lite om. Jag kunde absolut ingenting innan. Nu har jag lärt mig en hel del. Nej att jobba med barn överlag är det roligaste som finns. Jag älskar mitt jobb.
 
 
Har hämtat ut friskvårdskort ifrån jobbet och ska ta upp simningen igen hade jag tänkt. Var och simmade i tisdags. Efter 45 minuter var jag helt slut. Kunde knappt lyfta armarna efteråt. Att bara en uppvärming på 40 längder förut kändes som en klackspark är svårt att tro i dagsläget. Men jag jobbar på det. Imorgon är det dags igen. 
 
 
Kommer förmodligen uppdatera mer under kvällen då denna kväll blir en lugn mysig hemmakväll. Ha en trevlig dag sålänge. Nu ska jag börja fixa mig själv och mitt rum innan det är dags att se vad världen har att erbjuda. PUSS!
 
 
 
 
 
Kategori: