När känslorna tar över hela dig..

Denna ilska, ständiga kamp i mitt egna huvud, ångest, övertänkande, ljudkänslighet, kaos, utmattning, explosion, upp och ner. Det blir bara FÖR mycket ibland och jag orkar inte.

Jag vill fly från mig själv, men det går inte. Jag vill trycka på paus, men det går inte. Jag vill känna mig helt normal, men det går inte. Jag vill slippa bli så otroligt arg, men det går inte. Jag vill slippa skapa onödiga tjafs och bråk, men det går inte. Jag vill slippa det här, MEN DET GÅR INTE.

Jag försöker jobba på mina brister. Jag vet bara inte hur. För när det väl kommer till kritan så är jag som en jävla EXPLOSION. Många gånger helt i onödan. Och ju mer jag tänker på hur jävla fel jag har för stunden ju mer arg blir jag. Jag blir så arg så att jag är slut i varenda liten del av min kropp efteråt. Det tar slut på all energi.
Det bokstavligen BRINNER i mitt huvud och efter en halvtimme/timme så har det oftast gått över. Och då går det över till ångest, nedstämdhet eller en känsla av utmattning. De flesta gångerna, iallafall efter ett "utbrott". 
Många personer säger "jobba på det, tänk på nått annat, gör något annat, ring någon". Och jag uppskattar alla råd men för stunden så går det inte. Känslorna går inte att stoppa. Jag blir ÖVERÖST av känslor. När det är åt andra hållet, de gångerna jag känner glädje, så är det jättebra. Men när känslorna är ilska, ångest eller nedstämdhet, då blir det bara för mycket att hantera.

Jag måste verkligen börja prata med någon  för jag har så många sidor som jag kämpar med dagligen. Jag kanske går in på det någon annan gång. Inlägget kommer bli för långt och jag tror inte jag är redo att ta allt idag iallafall.

Såhär mycket som jag har öppnat upp mig i det här inlägget har jag nog aldrig gjort tidigare.

Kände bara att jag behövde det här och nu.

Tack till min älskade pojkvän, familj och vänner som har kommit med många goda råd och stöttning när det har känts tufft längst vägen. Tack ♡

Jag lovar att jag har väldigt många bra och fina egenskaper också. Men just idag kändes det relevant att få skriva av mig om detta. För just idag kändes det lite extra tufft.

Ha det bäst sålänge fina ni och ta hand om varandra. TUSEN PUSSAR!


Corona?

Hej alla fina! 

Igår nämnde jag ju att jag hostade rätt mycket. Senare under dagen fick jag huvudvärk, kände mig seg och hängig.
Denna huvudvärk sitter fortfarande i och jag känner mig hängig. Småförkyld. I vanliga fall hade man nog bröstat och gått till jobbet fast man inte var på topp, och sen gått hem om det blev ännu värre. Men i dessa tider med detta virus så ska man vara extra noga.
Jag är så mycket mer rädd att smitta någon annan än att själv få smittan. För vi unga friska klarar av den. Även fast jag har läst lite överallt att den är en riktig bitch. Detta virus. Att även unga ligger med respirator och dubbelsidig lunginflammation etc. Usch och fy.

Nej, jag gör som rekommenderat. Stannar hemma för huvudvärk, hängig och småförkyld. Så får vi se. Skulle inte förvåna mig om jag skulle få viruset med tanke på mitt immunförsvar.. Det har ioförsig blivit mycket bättre på senaste tiden. Detta pga att jag börjat äta D-vitamin sedan jag fick veta att jag hade stor brist på det. Så det är bara att hålla tummarna.

Det är lite läskigt hur snabbt detta har spridit sig och jag tänker mest på de äldre och andra personer i riskgruppen. Samt de som är sjuka eller tillomed har mist sina liv. Fy 😔
Ett grymt stort TACK till all sjukhuspersonal under denna jobbiga tid. Hade jag varit rik hade jag utan att blinka donerat massvis med pengar till sjukhus för utrustning samt kunna täcka alla löner för de som behöver jobba extra osv. Så fint att många personer som har möjlighet hjälper till att finansiera och sponsra på olika sätt. Tummen upp för det!

Nu har jag tagit en Treo för huvudvärken och hoppas på att kunna somna om. Men det tror jag inte jag kommer kunna tyvärr.


Ta hand om er sålänge kära ni. Så hörs vi lite senare!

PUSS!


Framtida youtuber?

Ja. Fortsätter jag och är såhär rolig så blir jag nog rätt framgångsrik 😂👍


Snälla helg, sakta ner lite!

Förlåt älskade ni!

Har haft noll ork till bloggen senaste veckan.
Och helvete vad mycket som har hänt. Coronaviruset börjar spåra ut totalt, jag har börjat med 5:2 dieten, jag är fortfarande dunderkär och cheesy, vi fortsätter äta överdrivet god mat både på vardagar och helger, jag funderar starkt på att byta jobb, jag är mega adhdig och jättejobbig men också svinrolig och grym. #what? Haha! (Jag vet inte själv)

Känner mig småkrasslig. Som att jag börjar bli sjuk.. Detta kommer ju inte så lägligt :( Hoppas på det bästa!


PUSS!








Söndag

Just nu myser vi i soffan och detta slank ner utan problem för en liten stund sen. Mmmm..

Detta bjöd jag på igår när emelie och mamma kom över på lunch. Mycket gott :) 

Mina hjärtan

That's right!


Guess what im making?


Halvår, matfantast, hårklippning

I torsdags firade jag ett halvår tillsammans med mannen i mitt liv. Killen som står ut med mina galenheter, min stormiga personlighet och mina dampbeteenden. Men jag är inte bara jobbig vill jag lova. Jag är även en mycket omtänksam, gullig och rolig flickvän. Det ska man inte sticka under stolen med ;) haha! 
Fick en otroligt god middag lagad och serverad. Torsdagslyx.
Tack igen. Älskar dig älsklingsjävel. Min JimmÖ 😘 (Vet att du är en trogen läsare 😏)

Vi tog några öl med min bror och syster sen kramades vi hejdå och åkte till Gamla stan och åt på restaurang :) Efter det åkte vi hem. Skönt att ha en helg på hemmaplan. Det har varit mycket resande senaste tiden. 
Men som man säger "borta bra men hemma bäst"!
Igår efter jobbet klippte jag mig. Är nöjd med resultatet och det känns så fräscht! 
Jag har väldigt tjockt hår så det var skönt att även tunna ut det. 
Idag blir det att lägga i blonda slingor också. Resultat kommer senare! 


PUSS PÅ ER FINASTE!

Talang och Dalarna!

Hej fina trogna läsare med världens bästa tålamod för min kassa uppdatering senaste tiden. Det har varit fullspäckat schema kan jag lova!

I fredags var vi på Talang live i Alby. Vi syntes i tv tillochmed, haha! Detta har man fått höra av barnen på jobbet xantal gånger kan jag lova :p Det var en sjukt rolig upplevelse och vi kom tillomed in som "Anhöriga" till Big Sea. V.IP mannen! 
Nej men det var riktigt kul att få se hur det ser ut bakom kulisserna litegrann.

Direkt efter talang så började våran resa mot Dalarna. 
Det som är så roligt är att jag och min familj har landställe i Svartnäs, som det heter. Det landstället har vi haft i över 20 år nu. Så Dalarna har alltid varit mitt andra hem. Jag har även morbror med fru och kusiner som har hus där samt fler kusiner som bor i Falun. Så Dalarna är verkligen ett andra hem och har varit det sen jag var liten.
Innan vi köpte landstället, när jag var drygt 4-5 år så brukade vi bo i morbror Steves stuga. Första gången jag var i Svartnäs så var jag bara 1 månad gammal. Och från att jag föddes skrek jag konstant. Grät och grät. FRAM TILLS ATT JAG KOM TILL SVARTNÄS. Bam! Då blev jag världens snällaste och gladaste lilla bebis 😂🥰 Så ni förstår ju själva att man känner sig som ett med landet i Dalarna.
Det som är så himla roligt är att Jimmy OCKSÅ har kopplingar till lilla Svartnäs, högt upp i Dalarna. Jag menar kom igen? Vad är oddsen. Vi har ju varit där samtidigt förut, innan vi vart tillsammans. Och tillomed firat midsommar tsm etc pga gemensamma "vänner", men det är en annan historia som jag kanske berättar längre fram.
Iallafall så har Jimmys mammas gamla kille hus i Svartnäs. Trots att det var längesen som Jimmys mamma var tillsammans med Esko (som han heter) så hänger Jimmy fortfarande där då och då. Så sedan han var typ 15-16 har han också hängt i Svartnäs. Helt galet om man tänker efter! 

Så varje gång vi åker till landet utan min familj så kan vi bo hos Esko och hänga där. Annars sover vi såklart i min familjs stuga. Men man kan ändå åka emellan och hälsa på då det är väldigt nära. Och när det är någonting som händer (svartnäs dagen, marknad, kôlmilan, midsommar) så träffas man allihopa nere i byn! 😊 
Nej men riktigt roligt iallafall!

Vi kom fram 01.45 på natten. Då blev det inte läggdags inte, nejnej, då blev det whisky och öl fram tills 5 på morgonen. Dagen efter åt vi god frukost och sen åkte vi ner till Steve (morbror) och Marianas (fru) stuga. Vi pratade hur länge som helst om gamla minnen. Om kära familjemedlemmar som inte finns med oss idag, kollade på gamla foton från gårdar där mormor växte upp. Mariana visade även runt på logen och visade Jimmy vart de hade alla sina djur en gång i tiden. Hon visade även Hjalles katthus som han har byggt till deras framtida katt som de snart ska köpa. Lyxhus kan jag tala om med både värmegolv och isolering. Haha! Hjalle i ett nötskal! 
Sedan åkte vi tillbaka och åt supergod gräddstuvad pyttipanna och senare mot kvällen blev det öl och umgänge. 
Vi la oss hyfsat tidigt och dagen efter blev det fisksoppa till lunch, tv-tittande och snack tills det var dags att bege oss hemåt.
Resan gick superbra och innan vi svängde av till oss så köpte vi med oss sushi hem. Sushi och kött ÄR det BÄSTA jag vet! 

Ja, en bra helg blev det! 

Sushi Yama, I love you!
På söndagen landade det ca 15 cm snö på marken!
Skallen på björnen som Steve sköt för flera år sedan.

Min, min, min
Vi satt precis framför frieriet! Bra jobbat Samir! 
Alexander Bard! ❤😂
Taggade! 

Fet update loading..

Soon Babes! 😘