Godmorgon torsdag!




Kategori:

Färgbomb

Jag tänkte tipsa "alla" er sexiga rödtottar där ute om en grym produkt. 

Jag som förtillfället är rödhårig har detta ständiga problem i mitten av varje månad. Redan efter två veckor börjar den röda färgen tvättas ut och den supersnygga röda färgen har helt plötsligt blivit risigt ljus/röd/brun. 

Men min älskade vän Jennie, som också är en sexig rödtott förtillfället tipsade mig om något som kallas för Färgbomb. Det är en inpackning/färgning i ett. Efter man har duschat så handdukstorkar man håret och tar i denna inpackning. Det är precis som hårfärg, man ska akta kläder, golv osv för det färgar av sig. Snabbt! Man behöver även handskar. Vilket jag inte hade när jag använde färgbomben, vilket resulterade i att mina händer var helt rosa första dygnet. Ha i denna inpackning i 3 minuter, skölj ut och VOILA! Håret är som nytt igen. 

Jag har alltid haft problemet att mina toppar är mycket mörkare när jag färgar rött, därför tog jag lite extra av denna grymt bra inpackning i just topparna och det funkade hur bra som helst. Över mina förväntningar. Nu är mina toppar nästan lika röda som resten av håret. Awesome! Denna Färgbomb finns även för dig som är blondin, brunett, ginger. 

Finns på de flesta frisörsalonger och kostar runt 250kr. Det var slut på just den färgen jag ville ha "nr 500", så jag köpte min från fyndiq.se där den kostade ungefär 220kr (inklusive frakt 49kr).



Kategori:

Onsdag. Tatueringar och ögongodis.

Hola amigos! 
Imorgon blir det bokning av tattoo med b2. Vad det blir får ni veta när det är klart. Jag har två tattoos som jag ska göra. Aaahhhg. Spännande! Jag har pratat om att skaffa tatuering sen jag var 14 år kanske. Tycker det är sjukt snyggt. Och nu har jag två stycken otroligt betydelsefulla tatueringar som jag ska göra. Inte det minsta osäker på någon av dom. Känns grymt! Men samtidigt lite nervöst! 

Dagen har varit bra. Syrran är ledig och ska till stan och härja. Kan säga att jag längtar något otroligt tills fredag! Hehe! Men veckorna går så otroligt fort så snart är vi där igen. 

Har inte mycket mer roligt att skriva förtillfället. Kommer jag på något så lovar jag att uppdatera direkt. Men tills dess, bjuder jag på lite ögongodis. iallafall för mig, inte vet jag, du kanske har fel på synen. PUSS!


Kategori:

Helgen, dagen m.m

Hej alla fina! 
Läsarna steg lite idag så jag antar att ni väntar spänt på min update. Hehe.
 
Kom precis hem ifrån Hanna. Vi käkade middag jag Hanna tessi bersan Ted och william. Sen kollade vi talang. Blev så sjukt berörd av Jon Henrik - Daniels jojk. Herregud så fint.. 
 
Nu över till helgen då. 
I fredags var det dags för James Arthur konserten. Vi började med att ta en öl på banken i Kallhäll i väntan på tåget. Sen åkte vi till the laughing duck och käkade middag och tog 1-2 öl innan vi tog taxi till fryshuset. Vi lyckades tränga oss nästan längst fram. Och känslan när han klev ut på scenen. Det går inte att beskriva. Tårarna började rinna automatiskt och där stod jag och grät som en 12 årig liten flicka. Konserten var way beyond alla mina förväntningar, och dom var väldigt höga. Då kan ni tänka er hur grymt det var. Och inte nog med det så tog han min hand i slutet av konserten. Bland dom bästa kvällarna i hela mitt liv utan tvekan! Vi fortsatte att festa tills tidigt på morgonen och hela lördagen levde jag i min lilla James bubbla. På kvällen kollade hela familjen melodifestivalen, och jag hejade på i.d.a. Dels för att hagge och company var med i bandet och dels för att jag diggade låten som fan, 
På söndagen blev det OS tittande och middag på oregano. 
Idag började en ny jobbvecka och min dag har varit fantastisk! Har varit på så bra humör hela dagen. Det har varit riktigt bra väder och vi käkade tillochmed mellanmål utomhus. Jobbkryss är även bokat om en månad och humöret är på topp! 
 
 
Video lånad från youtube
 
Såhär nära stod vi. Kan inte beskriva med ord.


Min snygga James tröja som emelie och Johanna överraskade mig med! ❤
 
Ja. Men nu hörni är det faktiskt dags för mig att hoppa in i duschen och efter det krypa ner i sängen och förmodligen drömma mig tillbaka till i fredags. Så vi hörs mer imorgon! PUSS!
Kategori:

Godmorgon måndag



Kategori:

Söndag

Jag lever! Jag är inte död, jag lovar. Min update suger alltid på helgerna som ni vet. Men i fredags var jag på konsert och festade vidare efteråt tills tidigt på morgonen. Och på lördagen var jag i min lilla James Arthur bubbla hela dagen osv osv. 

Men mer om allting imorgon, då bjuder jag på bilder, kanske tillochmed videos, rubbet. Så håll ut! PUSS! 

Kategori:

Godmorgon underbara fredag!



Kategori:

Torsdag

Hej finisar! 

Trots att jag är dunderförkyld och har käkat huvudvärkstabletter i 2 dagar nu så är humöret på topp!
Jobbveckan är snart slut. Håller på i tvättstugan nu efter snart 3 veckors uppehåll. Ska bli helt underbart med massa nya rena kläder. Imorgon är det fredag och då ska jag på konsert och se min kärlek. James Arthur! Ska bli grymt! Men nu måste jag ner i tvättstugan igen. Vi hörs senare. PUSS!



Kategori:

Godmorgon onsdag!


Kategori:

❤❤❤


Kategori:

Tisdag

Hello!
Idag vaknade jag med världens huvudvärk. Den sitter fortf i så jag ber till gudarna att jag INTE håller på att bli sjuk. 

Sitter just nu på golvet med massa underbara sovande ungar utspridda i rummet! Snart har jag rast också. Då ska jag ringa min älskade b2 och ta lite frisk luft. 

P.s snart är det fredag! ;)
Kategori:

New in




Kategori:

Helgen

Haha! Alltid kass update på helgerna.

I fredags så var vi hemma hos Terese allihopa, käkade god middag och efterrätt sen lite senare drog vi till pg. Grymt rolig kväll!
Och igår drog vi till stan till ett rock/biljard ställe. Satan va roligt jag hade. Haha! 

Och idag kollade hela familjen på Edvins innebandymatch, dom förlorade med 6-1 men Edvin gjorde det enda målet. Min lilla stjärna! 

Efter det har vi haft en riktig syskonmysdag! Ätit god mat och kollat på Frost. Satan vilken bra film. Bjöd på både skratt och tårar! 

Snart ska jag dra till centrum och möta marie och Camilla. Det vankas myskväll bigtime. Och eftersom det var sjukt längesen vi träffades så lär vi ha en del att prata om!

Ja. Inte mycket mer än så. Hoppas eran helg har varit lyckad, PUSS!




Kategori:

Godmorgon fredag och singelafton!



Kategori:

New in




Kategori:

Godmorgon torsdag



Kategori:

Onsdags update

Hej alla fina läsare! 

Idag har jag gjort följande. 

1. Jobbat på världens bästa jobb.
2. Blivit hämtad av en snäll pappa.
3. Ätit middag. 
4. Umgåtts lite med min fina familj.
5. Hängt med tessi, Ted och Jonas. 
6. Färgat håret. 
7. Slagit mitt rekord på flappy bird.
8. Smörjt in mig med brun utan sol. 
9. Bäddat ner mig i sängen. 

Ja. Ungefär det. Känner mig glad. Imorgon slutar jag klockan 3 sen ska hela familjen hem till mormor och fira henne eftersom hon fyller år. Och sen vipps så är dagen vi alla väntat på här! Helt underbart! 

Är helt kär i denna klänning och hade mer än gärna klickat hem den. Den hade passet perfekt på midsommarafton! Men jag måste hålla lite i cashen nu känner jag... Men vi får se hur jag gör! Haha...

Nej nu måste jag sova. Klockan ringer klockan halv 6! Natti natt! PUSS!
Kategori:

Hej och godnatt

Idag har jag fått förlängt på mitt jobb! Det firade jag med att bjuda min käre bror på mat. 

Ja. Sen blev även jag nominerad till denna ölutmaning som härjar som en löpeld på Facebook. Inte kunde jag banga på den, Haha, inte varje dag man sveper en öl på en tisdag. 

Nu ligger jag nedbäddad och nyduschad i sängen redo att sova. Vi hörs mer imorgon. PUSS!
Kategori:

Suck. Godnatt.

Haha ibland älskar jag mig själv. Samtidigt som jag hatar mig själv. Efter dem 2 senaste veckornas shopping tänkte jag att nej nu är det fanimig slutshoppat. Ja men vad gör jag då? Jo.. Går in på fyndiq.se för att kolla lite på skoj eftersom det var så längesen. Och vipps. 5 minuter senare har jag shoppat för över 600kr.. Haha! Suck. Godnatt!
Kategori:

Svar



Hej du där! Kära läsare! Självklart kan jag skriva vart sakerna från mitt tidigare inlägg kommer ifrån! :)

Allt detta är ifrån hm. Förutom jag själv då. Var bara tvungen att lägga upp den bilden för att fullgöra mitt collage. Handlar allt mitt smink på hm. Oftast deras eget märke förutom när det gäller foundation och mascara.


Dessa 2 kommer ifrån Lindex.


Denna klickade jag hem ifrån hms hemsida, tillsammans med denna snygga klänning:

Alla 3 halsband kommer ifrån ur&penn.

2 delade Britney Spears parfymen kommer ifrån lyko.se


Rosa sminkväskan är ifrån fyndiq.se. På den sidan kan du hitta allt mellan himmel och jord, till sjukt billiga priser. Rekommenderas! 

Hoppas du är nöjd med till svar! PUSS!
Kategori:

New in

Måndagen är avklarad. Så skönt! Snart är det fredag. Blev upphämtad av Jennie efter jobbet. Var egentligen tänkt att vi skulle åka och boka tatueringstid, men jag kunde inte skriva ut min värdecheck på jobbet så det blev lite småshopping i jakan iallafall. Sen åkte jag hem och njöt av lite lugn och ro! 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen förmodligen spela flappy bird. Hehehe. 

Detta fick jag iallafall med mig: 


Sen hämtade jag ut ett paket från Nelly idag också. Som innehöll detta: 


+ ett par skitsnygga jeans och ett 2pac bandana.
Kategori:

Helgen

Hej finisar! 
Förlåt. Vet att jag lovade mycket uppdatering. Har haft fullt upp. 

Fredag: jobb, hem, ladda ner flappy bird, bli beroende av flabby bird, dra ut och dansa med mamma pappa och Åsa. 

Lördag: spela flabby bird, spela flabby bird, spela flappy bird, kolla melodifestivalen med mamma och pappa, dra till stan med syster o spela pingis på biljardpalatset. Efter det så sov vi hos emelies kompis. 

Söndag: kolla film, käka pizza, kolla film, vila lite, lyssna musik, ta tåget hem mot Kallhäll igen, spela flappy bird. 

Ja! Så har min helg sett ut. Så ni kanske förstår att bloggen tyvärr har hamnar lite bakom. Men men! I veckan är jag tillbaka med update som vanligt! PUSS!



Kategori:

Dagen

Hej alla mina fans och haters! 😉

Idag har det varit en mycket bra dag måste jag säga. Öppnade imorse, vilket betyder tidig hemgång. Slutade redan 14.30. Direkt hem. Kolla reprisen på ph finalen. Summering av det hela: Aina är helt underbar. Samir, störtskön. Emelie, usch och fy. Jeppe, den såkallade vinnaren.. Vidrigare kille får man leta länge efter.

Efter det blev jag upphämtad av Jennie, som jag inte har träffat på ett bra tag! Vi handlade mat. Satt och snacka om allt och ingenting. Konstaterade att tjejer pratar otroligt mycket skitsnack (inklusive vi) men det är ju faktiskt rätt underhållande. Vi lagade god kycklingsallad. Och till efterrätt blev det glass med varma bär och chokladsås. Det roligaste var att mitt förslag till middag blev sallad, eftersom att jag är lite nyttig förtillfället. Pfffhh, väl inne i butiken gick vi banans. En otroligt mysig och trevlig kväll iallafall måste jag säga.

Och på lördag blir det ett återseende igen. Då för bokning av tatuering och hårfärgning. Spännande!



Kategori:

I ♥Macklemore

 
 
Kategori:

This is me

Haha Vafan hände? Nu kom jag in i ett sånt här "jag vill blogga om allt och ingenting" humör. Tur för er. 

Ligger självklart i mitt underbara badkar. Spotlights på dimmer och ett glittrande och väldoftande badskum runt omkring mig. Lite sjukt dock att jag inte ens kan bada utan min telefon. Har det gått lite överstyr då?

Funderingarna börjar ju som vanligt flöda hejvilt när man lägger sig i detta badkar. Såsom, vart kommer jag stå om 1 år? När ska jag börja min utbildning, hur länge kommer jag få vara kvar på mitt underbara jobb, hur kan man höra vad den andra säger i telefonen samma sekund som personen säger det trotts att den är på andra sidan jorden, hur kommer mina barn se ut, hur ser min framtida man ut/vad gör han just nu, vad tycker folk om mig, dem som inte känner mig. Osv osv osv osv. 

Ja. Jag kan ju beskriva lite om mig själv. För er som faktiskt inte haft turen att lära känna mig. 

Jag heter Elise Rosén, fyllde 20 år i somras. Är en väldig glad och positiv tjej. Kan nog bli lite för glad och sprallig vissa gånger. Jag älskar att festa men har en tindens att spåra ur ibland. Ibland blir det helt enkelt för mycket av det goda. Min familj är den bästa i världshistorien, vi skulle utan tvekan bli en succé om vi spelade in en realityshow. Mina föräldrar gifte sig på en elefant i thailand. Det finaste jag varit med om. Jag älskar att sjunga, i duschen eller i rummet framför spegeln. Spelar gärna in mig själv till bakgrundsmusik och lyssna på efteråt. Jag älskar färgen rosa och Britney Spears fantasy parfymen. Det ska gärna vara lite för mycket av ALLTING. Jag älskar mycket smink, mobilskal ska gärna vara bling bling eller stora guldiga nitar (som det är på skalen som jag har just nu), örhängen ska vara stooora (skulle aldrig få för mig att sätta på mig små gulliga pluppar). Ja kortfattat så ska det hellre vara för mycket än för lite. När jag var yngre och gick på källtorpskolan var jag en riktig fjortis. Jag älskar barn, och har gjort det enda sedan jag själv var liten. Jag uppfattar mig själv som en mycket rak och ärlig person. Ogillar jag något så säger jag det rakt ut. Det värsta jag vet är människor som inte kan stå upp för sig själva. 

Ja. Nu känner ni mig lite bättre iallafall! :)




Kategori:

Update som heter duga!

Bästa ni. Vilken jävla vecka. Både den här och förra veckan. Har varit helt jävla slut när jag har kommit hem från jobbet.

Igår tex så låg jag i sängen kl halv 9 och kolla runt på mobilen, hade inte alls några planer på att sova. Skulle blogga, duscha och kolla ph först hade jag tänkt. Jo tjena, tröttmössan somna och vaknade klockan halv 2 på natten. Förvirrad och trött. Haha! Bara hoppa in i duschen och sova vidare. 

Har märkt hur viktig sömn är, speciellt med sådanna här hektiska dagar, så jag skippar paradise hotel finalen ikväll och kollar reprisen imorgon istället. Jag ska upp klockan 05 imorgon bitti och känner att jag behöver mer sömn än 5 timmar.. 

Annars då. Har inte mycket mer roligt att skriva. Förutom att det blir en nykter månad, som jag skrev tidigare. Så har förmodligen mer tid för bloggen i helgen :) yey! Skulle även HEMSKT gärna åka iväg på en sista minuten. Ge mig sommar, solbrända tatuerade killar och ballkonghäng. Jävla najs! 

Kategori:

Imorgon kan man säga imorgon är det fredag!

Sitter och kollar ph på bussen! Hörs senare! PUSS!




Kategori:

Helgen, och massa annat babbel

Sorry för dålig update. Ibland känns lusten att blogga lite väl långt bort. Och vissa gånger känner jag för att skriva ut allt och ingenting.

Helgen var grym. Vi umgicks, körde mängder med frågelekar, bland annat heta stolen då en av oss fick sitta i fåtöljen och välja en låt man ville bli grillad till. Under denna låt fick dem andra fråga vilka frågor dom ville och man var tvungen att svara ärligt på dem. Väldigt rolig lek måste jag säga. Vi körde även V75. Vann ingenting men spänningen fanns garanterat där (i 10 minuter). Vi grillade på isen och byggde en snögubbe. Lagade god fläskfilé middag med potatisgratäng, rödvinssås och Bea till på lördagen. Ja. En mycket lyckad helg. Önskar dock jag hade tagit det en aning lugnare på alkoholfronten. Helgen gick otroligt fort och det var riktigt skönt att komma hem igen. 

Men nu har jag iallafall bestämt mig för en nykter månad. Behövande. Ja, hela vårat gäng har faktiskt beslutat oss för en nykter månad. Ser fram emot det. Kommer känna mig både piggare och fräschare. 

Och nu är vi inne i ännu en arbetsvecka. Måndagen är avklarad vilket känns skönt. Nu är det snart fredag igen! Inte mycket mer att skriva och jag känner att det är dags att försöka sova. Somnar jag vid 11 får jag iallafall 7 timmars sömn, vilket räcker. Jag räknar alltid timmar när jag ska sova. Ligger och räknar på fingrarna varje kväll, haha. Vi höres mer imorgon! PUSS!









Kategori:

Hold on

Jag är i Öregrund. Därav den kassa uppdateringen. Ni får ett långt inlägg med update och bilder imorgon! Håll ut!

Och ta det lugnt ikväll! Gör ingenting som inte jag skulle göra!
Kategori: