onsdag

hej alla sötnosar!
igår hade jag det hur mysigt som helst med bästa killen. och idag blev det tastys innan skolan med oskar och miia. skööönt att börja sent! efter skolan mötte jag upp mamma sen drog vi och storhandla på willys med hjalle och terese. har hunnit äta och slänga i ett par tights i tvätten sen jag kom hem och nu överför jag pengar och fixar och donar lite.
fick btw ett klädpaket sålt på tradera igår! 400 kr i fickan är inte helt fel. såå ja, imorn ska jag skicka iväg 35 plagg via DHL service point. ska bli intressant att se hur det går :)
snart ska jag ner och hänga tightsen på tork sen blir det hem till bästavän och käka naturgodis och mysa. PUSS!


tisdag

hej alla sötnosar!
ingen skola för mig idag. hade grym huvudvärk hela natten så jag sov ut riktigt länge denna morgon. skönt. det behövdes kan jag säga.
har varit hos älskling hela dagen, han kom hem en snabbis på sin lunchrast sen lämnade han mig igen. så jag passade på att åka till centrum och posta ett paket och köpa hem cola zero och vitlöksbaugetter. mums! det får bli lite mysigt kvällsfika!
nu ska jag maila lite folk om mina tradera aktioner sen ska jag ta hand om ett berg med disk innan älsklingen kommer tillbaka från jobbet!
ha en trevlig kväll allihopa. PUSS!

måndag

hej alla sötnosar!
idag har jag tvättat, tvättat, tvättat. kul. njaaa, men inte så farligt som jag trodde faktikst! tummen upp för det. ibland gör ens negativa tanker en liiite latare än man faktikst är!
sprang nyss över till terese med hennes skor också. hon och hanna har varit duktiga och pluggat hela kvällen! jag är impad måste jag säga. och nu är jag klar med allting och blir snart hämtad av min älskling. sen är det john blund man ska hälsa på härnäst. kommer bli ett jädrans trevligt sällskap! vi höres mina sötnosar. PUSS!


dör lite :')

Wonderfull

Äntligen en tidig sänggång. Får flera timmars sömn! Kommer vakna pigg och glad!

PUSS OCH GODNATT

Jag älskar dig skitunge

Skulle kunna bli lesbisk för denna kvinna!

Hey you!

Tillbaka igen för att ge er älskade läsare en blick om vad som händer i mitt intressanta liv.
Igår vart det pg och mp. Lagom kul att gå upp halv åtta imorse för att dra på julmarknad med skolan och sälja varor som vi inte ens har fått ännu.. Men rätt mysigt iaf. Efter det drog jag och Terese till hennes gulliga mamma som bjöd på gröt och lussebullar. Så mysigt med julkänslan! Love it :) och ja, nu e jag hemma och helt jävla död. Orkar knappt lyfta ett finger. Men glad ändå! Tummen upp :D

Random

Thinking is good

Mys

Hej alla sötnosar! Ligger i badet och har det hur mysigt som helst. Min älskade iPhone är med mig såklart. Videos, spel, musik. Wonderfull. Njuter verkligen av livet just nu!

Ikea levererar alltid!

Lunchar med brudsen

Epicfun.se

Lektionen suger häst pung. Så då får man väl underhålla sig själv lite med massa roliga historier och bilder. Har hittat bästa sidan! Kan dela med mig av några :)

 

The Pieces Don't Fit Anymore


Just hold on

Pg

Dör lite. Ante e så grym. Rock. Ante. Dör.

''bloppis''

psykiskt utmattad. trött hela tiden. usch. behöver verkligen komma bort nu känner jag.

men ikväll blir det pg med mina pinglor sen är det lång helg, ska passa på att njuta så mycket som möjligt! kommer även lägga upp lite grejer här på bloggen som jag ska sälja. kan börja med detta;


snygg, sexig korsett. oanvänd. en hundring.


snygga klackskor. 75 kr.

skriv i kommentarer om ni är intresserade eller maila mig på [email protected]

PUSS!

går dag\kvällen

hejsan alla sötnosar!

åhhh har saknar att skriva här i bloggen! och alla er läsare och allt erat otroliga stöd. ja, det e ju inte alltid så lätt att vara storbloggare som ni kanske förstår ;) haha ok, jag ska ge mig.. klockan är mycket och jag börjar bli lite trött.

igår var familjen iallafall på johan och carolines (min kusin och hans tjejs) bröllopsfest. huuur kul som helst! började klockan 3 och slutade klockan 12. körde gärnet hela kvällen! massa släkt, blandannat brålanda gänget var där och massa trevligt folk. vi åt, dansade, drack, åt, dansade, drack, dansade, drack, dansade, drack. hahah ja ni förstår! dom hade tillochmed hyrt in en trubadur. aa vad ska man säga, kvällen var helt perfekt. blev nog lite glada i hatten allihopa. fan vi var ju nära på att dra till mp allihopa, INKLUSIVE min käre mor. jösses.... haha. jaja, lite roligt ska man väl få ha det ;) mindre roligt när man vaknade mitt i natten och mådde väldigt illa. toastolen var min bästavän ett tag framöver. haha! som sagt, lite roligt måste man få ha!

får säga ''förlåt'' med maaassor med bilder!

hihi, eftersom min update har sugit balle så får jag försöka gottgöra er med massa bilder istället!
hoppas ni inte är allt för sura!









renato

detta inlägg tillägnar jag min käraste Renato Angelo Rojas för att han härmed ska bli min största stalker här i bloggen. 5 inlägg om dagen bara för dig min vän! and btw, glöm inte disney land propposal ;)

Hundbiten

Godmorgon alla sötnosar!

Alltid lika mysigt på landet :)

Dalarna

Hej alla sötnosar! Är i Dalarna med Chrippa och per. Vi bor hos pers syrra och hennes kille. Skit stort och mysigt hus. Vi har storhandlat, kollat film och ätit god middag. Nu äre dags att sussa! PUSS!

Gårdagen

Jobb, middag med baby, tjejmys med girlsen

 

Tisdag

Hej alla sötnosar! Idag har jag varit med per och Chrippa. Spelat golf, handlat osv. Sen mot kvällen kollade jag och älsklingen film, käkade pizza och drack cola i mängder! Och nu ska vi bädda ner oss. Imorgon äre dags för jobb igen sen blire pg, Woho!