"Du kommer bli en så bra mamma!"

Fick en kommentar härom veckan där det stod "Du kommer bli en så bra mamma!"
 
Detta värmde kan jag säga ♡ 
Jag har tänkt en del på min mammaroll. Jag som arbetar med barn och har jobbat med åldrar från 1-10 år är rätt så glad då jag har fått väldigt mycket erfarenhet under alla år. Även bekräftelse från både barn och föräldrar att man har gjort ett bra jobb, samt gjort skillnad för många barn på olika sätt ♡ 
Har alltid velat jobba med barn sedan jag själv var liten och jag älskar det. Även om det ibland gör mig gråhårig. Och man inte alltid känner sig som den bästa pedagogen pga stress och andra utmaningar. 
 
Att jag nu ska uppfostra mitt alldeles egna barn är såklart en helt annan femma. 
Jag har 100% ansvar för detta liv, att lära denna lilla krabat rätt och fel, om livet och allt vad det innebär. Göra mitt allt för att ge den bästa och tryggaste uppväxten, vara den bästa mamman möjligt. Sen förstår jag att ingen är perfekt! Och man kommer möta på hinder längst vägen.
Men jag ska göra mitt bästa. Och jag ska ge mitt allt till detta lilla liv ♡ 
Ser så fram emot detta och jag blir alldeles varm i hjärtat bara av tanken att jag faktiskt ska bli en mamma. Wow! 
 
Men iallafall. TACK för denna fina kommentar. Den värmde verkligen ♡♡♡
Kategori:

Ultraljud, födelsedag, fika och middag ♡

Hej alla underbaringar!
 
Förlåt för bloggtorka. Har hamnat i en tröttperiod igen plus att det har varit sjukt mycket på jobbet senaste tiden. (Som alltid ioförsig) Men det är nog en av anledningarna till extra trötthet, tillsammans med graviditeten då :) 
 
Förra onsdagen var jag på RUL (rutinultraljud). Allt såg så så fint ut. Det var en liten detalj de inte kunde se på hjärtat dock för att bebis låg med ryggen emot. Hur mycket jag än hoppade runt och höll på för att han/hon skulle flytta sig så var det förgäves. Haha! Denna lilla krabat visar tidigt vem det är som bestämmer här. Vi lär få en del utmaningar ;) 
 
Eftersom vi såg att bebis hjärta slog och allt såg bra ut så bestämde vi oss för att lyxa till det med lite restaurangmat efteråt! 
 
Titta bara på dessa bilder. Jag blir helt varm i hjärtat! ♡
 
 
Gick en kylig promenad förra helgen med Jimmy och hade lite spa på morgonen. Så mysigt! 
 
Min älskling, sambo och bästavän fyllde år i onsdags. Firade med frukostmys och en hejdundrande middag bestående av Sashi T-bone kött, pommes och Jensens Bøfhus favoritsås. Orkade inte hela biten (inte så konstigt kanske), men ack så gott!
Stekt till perfektion kan jag även tillägga utan att verka skrytig ;)
En av de bästa sakerna med dagen var även att Jimmy för första gången fick känna bebisrörelser. På hans födelsedag och allt! Som menat ♡
 
I fredags var det dags för kompletterat RUL då de inte såg den sista detaljen på hjärtat.
Bebis var återigen vänd med ryggen emot till en början så det var svårt att se. En till doktor blev inkallad, likasom förra gången. Och jag fick hoppa runt och skaka. Kände mig inte sådär superhet just där och då kan jag säga!
 
Men tillslut iallafall så vände sig bebis och de kunde se att hela hjärtat såg fint ut, likaså resten av lilla kroppen. Godkänd på alla punkten och så avslutade bebis med att göra en kullerbytta! 
Hjärtat slår ju volter för denna lilla krabat ♡ 
Längtar såååå tills du är här hos oss!
 
Igår monterade älsklingen ihop spjälsängen som vi köpte i fredags. Stokke är sängen jag har velat ha sen jag först såg den! Sååå fin och jag är mer än nöjd ♡
 
Igår kom Marja (Jimmys mamma) och Kari förbi på fika.
Marja hade bakat en tårta som hon tog med. Så god! Tillomed egen tårtbotten. Jag har lite att lära, hehe!
Jag är mer för att steka kött och göra goda såser etc.
 
Senare kom min familj och Fredrik (Jimmys bästavän) förbi på middag. Vi bjöd på hamburgare gjort på Sashi Wagyu kött. Drömmen! Plus dirtyfries och massvis med goda tillbehör. Gästerna var mer än nöjda vill jag lova!
Kötthallen i mitt hjärta säger jag bara ♡
 
 
 
Mycket roligt som har hänt senaste tiden och mycket roligt framför oss! Känner mig bara så allmänt glad just nu och nöjd över tillvaron. Extra mycket för det lilla livet som bakas i magen såklart ♡♡♡ 
Kategori: