Måndag - check!

Förlåt! Har sjukt mycket update till er mina fina läsare, MEN det får tyvärr bli imorgon. Nu måste jag sova! PUSS!

Kategori:

✨✨✨

Godmorgon onsdag! 
Vet ni vad? IMORGON KAN MAN SÄGA IMORGON ÄR DET FREDAG! Tjoooho! 

Sitter på bussen påväg till jobbet nu. Ikväll är det föräldramöte och imorgon har jag massa att fixa, sen är det fredag och kryssningsdags! 

Ha en bra dag så hörs vi senare! PUSS!

Min man! ❤
Kategori:

Tisdag - check!

Nu ligger jag i badet. Ovanligt? Nej. Lyssnar på musik och njuter av tanken att både måndag och tisdag är avklarade. Snart snart snart är det fredag och SOM vi hypar denna kryssning alltså. Haha, det enda vi pratar om. 

Våffeldagen idag också. Har väl tryckt i mig sammanlagt 100 våfflor idag. Åt våfflor till både mellanmål på jobbet och middag hemma. Så nu är min våffelmagsäck full ett tag framöver. 


Annars inte mycket mer än att jag älskar Hart of dixie. Det har jag gjort länge men nu har jag börjat kolla om från avsnitt 1 på första säsongen. Helt kär i allt, människorna, blue bell. Everything. Får mig att bittra till lite med tanke på hur tråkigt lilla Kallhäll är i jämförelse... Haha. 



Kategori:

Idag är det en sån dag.

Hej alla fina!
Idag är en funderar/filosoferar dag. Har jobbat, varit ute mestadels av dagen i det vackra vädret. Min älskade b2 bombar med videosar ifrån afterskin på Åre. Jag är beyond avundsjuk kan jag säga er. Inte på skidorna för det är det värsta jag vet efter min skräckupplevelse i Romme för ca 3 år sen. Men resten är jag otroligt avundsjuk på. Hela gänget är där. Dom hyr en stuga. Vissa har lagt flera flera tusen på högtalare och ljuseffekter. Och afterskin är ju en dröm. Liveband med rockmusik och grym stämning. Elise så det bara skriker om det. Fan! Jaja. Nog om det. 

Vädret är härligt och sommarkänslorna pirrar i hela kroppen. Gud vad jag längtar. Men innan dess har jag 3 månader på mig att tokträna. Ska köpa mitt nya gymkort på söndag eller måndag hade jag tänkt och då äre svett, blod och tårar som gäller. 

Mamma och pappa firar deras bröllopsdag idag. Det är idag exakt 6 år sen vi var i Thailand och mamma och pappa gifte sig på en elefant. Det var det vackraste och häftigaste jag har varit med om. I 3 veckor var vi i paradiset och det är bland dem absolut bästa minnerna i hela mitt liv. 


Sen tänker jag också på hur långt man har kommit i livet. Allt man har varit med om. Alla minnen man har. Källtorptiderna, shit vilka tider. Alla vänner, en del har man kvar än idag. Alla bus. Oj va vi jävlades med lärarna och röjde i korridorerna. Men samtidigt var vi nog den mest älskade klassen. Alla galna helger. Vi var riktiga snorungar men FAN va roligt vi hade. 
Alla år jag var med tessi på Öland. Underbara minnen. Alla somrar på landet. Allt. Det finns så otroligt många minnen, skulle jag skriva ner alla så skulle det bli en hel bok. 

Och här står jag idag. Har jobbat 1 år nu på förskola. Mitt drömjobb enda sedan jag var barn. Jag är mognare och klokare än jag var för 2 år sedan. Men samtidigt samma galna tjej. Jag har kvar mina vänner som jag hade när jag gick i 7an. En del har följt med ännu längre. Som Micke tillexempel, som jag har känt sen jag var två år. julia, som jag har känt sen jag var 3 år. Och Terese, som har varit min bästavän sedan vi var 9 år. Jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv. 

Jag undrar vart jag står om 5 år. Vem jag kommer dela resten av mitt liv med. Ska bli så spännande att se vad framtiden har att ge. Men nu ska jag bara njuta av nuet och leva varje dag till fullo.









❤❤❤
Kategori:

Söndag

Hej hej hallå finisar! En glad nyhet, jag lever!

I fredags gick jag ut och dansa med mamma och Åsa. Hade hur kul som helst! Igår tog jag det lugnt, kollade på senaste avsnitten på vampire diaries och twisted. Har även kollat massa hart of dixie. På kvällen gick vi till pizzerian och käkade , jag emelie och Edvin. Sen gick jag hem, kollade ännu mer hart of dixie och somnade. Idag kollade vi på Edvins innebandy match hela familjen. Dom vann med 4-1 och spelade hur bra som helst! 
Har även haft tvättstugan och träffat Micke. Vi tog en promenad vid aborreberget, sen var vi hemma hos mig och kollade massa dagis/skol foton från när vi var små. Riktig nostalgi! 
Juste, jag bokade även tatuering nr två. Nästa torsdag är det dags :) Vad det blir får ni veta när jag har gjort den. Är lite rädd för copycats. Heheh.

Nu ligger jag i badet och njuter. Imorgon är det jobb igen och på fredag drar vi på jobbkryssning! Taggad till tusen! 



Kategori:

Godmorgon torsdag!


Kategori:

Onsdag - check!

Hej alla fina! 
Snön bara öser ner. WHAT THE FUCK'S UP WITH THAT? Trodde ju att sommaren var påväg.. Satt fan på uteserveringen i fredags.. Haha. Sverige alltså. Man borde ju egentligen inte ens bli förvånad längre. 

Efter jobbet åkte jag hem till Hanna. Hela tjejgänget var samlat, förutom jullan som är på andra sidan jordklotet. Blev snack om allt möjligt, blandannat helikopterrånet och det försvunna planet. 

Imorgon är det redan torsdag och jag slutar klockan 15.00. Hoppas på att det finns någon ledig tvättid. Min fina tvättkorg är nämligen PROPPFULL. 

Nu har jag slut på saker att skriva. PUSS!

Dessa skor förtjänade en plats i min kända blogg. Ohmy!
Kategori:

#tbt #family















Kategori:

Tisdag - check!

Min extremt långa dag är äntligen över. Från 7.30 till 19.30. Vi hade apt efter jobbet så det blev en extra lång dag. Tur som jag hade så fick jag skjuts hem av en kollega. Guldvärt!

Jahapp. Då var både måndag och tisdag avklarade och snart är det fredag. Helt underbart.

Annars då. Ja vet inte om jag har så mycket att skriva om. Förutom att; 

1. AIK vann över Djurgården igår. Baam! 
2. Jag ska bli blond till sommaren. 
3. Jag älskar att bada (ligger i badet just nu.)
4. Jag hatar folk som inte lämnar plats åt äldre människor på buss/tåg. Och dem som sätter sig på sätet längst ut trots att bussen är fullproppad. 
5. Jag ska göra tatuering nummer 2 om mindre än 1 månad. 
6. Mitt gymkort på forma gick ut idag och framöver kommer jag gymma i jakan simhall.
7. Tom Hardy är den sexigaste mannen på hela jordklotet. 
8. Min familj är BOKSTAVLIGT TALAT den bästa familjen.
9. Jag hatar oliver, kaviar, mandelmassa och rucola.
10. Jag kommer inte på något mer för stunden. 

Haha. Helt plötsligt blev det lite fakta om mig själv, i brist på annat. Nu ska jag fortsätta filosofera lite här i badet men vi hörs senare, eller imorgon. PUSS! 

Kategori:

Suck

Hade jag haft en hammare i handen hade jag slagit mig själv i huvudet just nu. Hårt. Så jävla trött blir jag på mig själv. Har spenderat ex antal tusenlappar på shopping denna månad. Både behövliga saker och mindre behövliga saker. Så tillslut kom jag fram till att jag bara hade 1100kr att leva på tills lönen kommer. Men eftersom det inte är mer än ungefär 1 vecka kvar så tänkte jag att jag överlever utan problem. 

Nej men vad gör dumhuvudet då?! Jo internetshoppar för 800kr. Så helt plötsligt har jag 280kr att leva på tills lönen kommer. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Som att hjärnan slutar tänka såfort någonting fint eller bra pluppar fram. Suck. Så trött jag blir på mig själv ibland.
Kategori:

Söndag - check


Åh.. Den här bilden fick mig nästan att börja gråta. Fy va sorgligt.

Ligger i sängen och kollar på The Bachelor. Inget jag kollar på vanligtvis och jag ska snart stänga av tvn och sova. 

Vi var på kyrkogården efter Edvins match idag. Vi hämtade upp mormor och emelie innan. Olles gravsten har kommit nu och den var jättefin. Kändes konstigt bara. Att se hans namn på gravstenen.. Kommer aldrig riktigt förstå. Jag älskar dig föralltid min fina morbror! ❤

Nu måste jag fixa iordning mig och sen sova. Hörs imorgon. PUSS!
Kategori:

Från liten till stor

Hej alla mina trogna fans! Hehe. Hoppas eran dag har varit bra hittills.

Stäket förlorade mot Järfälla spiders med 5-2 tyvärr. Men första perioden så spelade stäket mycket bättre. Och självklart gjorde min lilla stjärna mål också. Min duktiga lilla kille, som inte är så liten längre.. Buhu! 

Åh mitt lilla hjärta! Här var du inte stor. Sötaste lilla pojken någonsin.
julafton 2011
Tiden springer verkligen iväg..!

Nu ropar pappa att maten är klar. Så vi hörs snart! Im not done with you. PUSS!
Kategori:

Godmorgon härliga söndag

Klockan är 20 över 9 och jag har redan hunnit både duscha och käkat frukost. Har varit vaken sedan 7.. Haha! Menmen, jag lär somna i tid ikväll iaf.

Solen skiner på denna härliga söndag. Klockan 12 ska vi kolla på Edvins innebandymatch hela familjen och efter det ska vi åka till kyrkogården. Efter det får vi se vad dagen mer har att erbjuda. 

Dagen kommer förmodligen inte erbjuda denna hunk, men man kan alltid drömma!
Kategori:

💋


Kategori:

Egentid

Efter att ha stått ute i 45 x2 minuter så blir man rätt frusen. Iallafall i den här stormen. Så direkt när vi kom hem så fixade jag varmchoklad till allihopa och nu ligger jag i badet. Har min laptop med mig och ha precis laddat ner dom två senaste avsnitten av Twisted. Myspys! 


Kategori:

Fotbollsmatch

Dags att heja på Kallhäll och framförallt min käre lillebror!

Kategori:

Godmorgon lördag!

Godmorgon alla fina! 
Drog till jakan och shoppade lite efter jobbet igår, sen mötte jag upp mamma och faster bubba på pergola. Invigde uteserveringen. Haha! Sen gick vi hem till bubba och fortsatte kvällen där. Blev många timmar med prat och skratt. Sov kvar på soffan och snart blir jag hämtad av mamma och pappa. Då ska vi till jakan och käka tastys. Gud så gott! 

Grå utväxt, en megafinne på hakan och ingen mascara. Men helt ok ändå. Btw så är jag helt förälskad i min tatuering. Gaaah! :D
Kategori:

Happy

Underbart väder, James i lurarna och fredag. Nuff said!



Kategori:

Ang tatueringen

Hela dagen har jag gått runt och varit nervös. Jag har velat skaffa tatuering enda sedan jag var 13 år ungefär. Tycker det är sjukt snyggt. Och nu 7 år senare har jag skaffat en, vilket fortfarande känns helt overkligt. 

Min familj är det absolut viktigaste jag har. Det bandet vi har i våran familj är otroligt. Så texten var helt perfekt. Vingarna står för alla dem som har gått bort. Blandannat min fina morbror Olle som gick bort i somras. Så det här är en tatuering som betyder otroligt mycket för mig.

Det gjorde inte ALLS så ont som jag hade föreställt mig. Men i slutet när tatueraren (som förövrigt var jätte trevlig) började med skuggningen, då gjorde det rätt ont. Efter 2 timmar var den klar och det var så värt det! Blev hur nöjd som helst. 

En glad och nyduschad tjej som ligger i sängen redo att sova. Imorgon är det fredag också. Gahh! Det blir bara bättre och bättre! ☺  

PUSS!
Kategori:

Done!




Kategori:

Tisdag - check!

Slutade klockan 5 idag. Mötte upp marie och drog till gymmet. Lökigt som fan och så otroligt jävla skönt efteråt! 


#gohardorgohome

Imorgon är det onsdag och i övermorgon gör jag min tattoo. Gaahhh! Kan inte riktigt förstå det. Och det kommer jag nog inte göra förns jag väl sitter där och lider, haha. 



Kategori:

Godmorgon tisdag



Kategori:

Lack.

Irriterad som satan. Höll på att göra ett underbart inlägg alldeles precis. Med rätt många text rader och ungefär 20 bilder. Sen mitt upp i allt så stängs blogg.se av och när jag går in igen så är inlägget borta. 
Då jag inte har någon större lust att starta om från början igen så får ni vänta på detta inlägg tills imorgon för nu måste jag sova! Natti natt! 
Kategori:

Måndag - check!

Hej alla fina! 
Snart kan vi sätta en bock bakom "måndag". Första dagen av veckan är snart färdigcheckad och klar. Sen är det bara tisdagen och sen är det i stort sätt helg igen. 

Jag var precis ute och sprang och nu håller jag på i tvättstugan. Ska bara ta en dusch innan jag ska ner igen.

Selfiiiee
Kategori:

Lördag

Såhär har min dag sett ut hittills: 



Nya träningsskor! 👌


Nu ska jag hoppa in i duschen sen rulla ner mot tessi för mellokväll med bästa gänget! 🎊🍻☺
Kategori:

Torsdag

Hej alla fina! 
Alltså ÄR NI LIKA GLADA OCH TAGGADE PÅ LIVET SOM JAG ELLER? 

Slutade klockan 15 idag. Mötte upp mamma i jakan. Köpte 2 stycken träningströjor, även träningsstrumpor och vanliga strumpor. Behövligt.
Efter det drog jag hem, bytte om och mötte upp marie och Camilla för ett svettigt gympass. 
Kom hem, käkade köttfärssås och pizzasallad och nu ligger jag i badet med spotlights på dimmer och tända ljus. Imorgon är det fredag. Kan inte bli mycket bättre måste jag säga. 

Inte nog med det så har vädret varit helt underbart idag. Invigde min nya väska och halsduk och skippade vinterjackan. Det var hur ljust som helst ute redan vid 20 över 6 när jag gick till bussen. Alltså, OM man blir piggare och gladare när det börjar bli ljusare och varmare tider. Det stämmer verkligen! 

Kategori:

Onsdag - Middagsdate och shopping

Hola amigos! 
Onsdagen är avklarad och imorgon är det redan torsdag. Kan inte riktigt förstå hur fort veckorna verkligen går. 

Idag efter jobbet så mötte jag upp Lina i jakan. Vi gick runt i butiker, blev lite shopping för oss båda två. Sen avslutade vi med en god sallad på tastys och massvis med snack. Riktigt trevligt! 


Och sen tänkte jag även passa på att visa måndagens och dagens shopping. 

Detta fick jag med mig hem idag: 

2 halsdukar. 39:- styck, har kostat 199:-. Köpte dem på sportbutiken i jakobsbergcentrum, den som ska stänga. Ligger ungefär mittemot lindex. Är helt kär i den orange/rosa stickade, den är så himla fin på. Älskar färgen! Och priset var ju inte direkt något att klaga på.

Äntligen hittade jag en väska som jag gillade. Jag velade mellan den här och en annan. Men denna var större och jag vill få plats med träningskläder och skor i så det fick bli denna. 399:- från accent. Men jag fick den för 299:- eftersom det var 100:- rabatt på alla handväskor för över 249:-. Inte helt fel. 

Detta köpte jag i måndags när jag var i kista och shoppade:

Träningströja. Kan användas annars också. Men mestadels köpte jag den som träningströja. 149:- från New Yorker.

Baströja. Denna köpte jag för att ha under träningströjan. 79:- New Yorker.


Love it! 129:- New Yorker. 


Kavaj/jacka. Otroligt snygg på. Med denna var det litegranna kärlek vid första ögonkastet. 299:- New Yorker. 

Träningsbyxor. 249:- från Cubus.

3 par jeans , eller "jeggings" som det egentligen heter. 199:- st från Cubus. Otroligt sköna. Och otrooooligt billiga. Köper vanligtvis Dr Denim från Salt som kostar 400:- st, men dom håller inte alls länge. Får köpa nya efter 1,5 månad ca. Så jag blev otroligt glad när jag hittade dessa. Rekommenderar starkt!

Ja. Det var väl det jag hade att bjuda på idag. Får se om jag uppdaterar senare annars hörs vi mer imorgon! PUSS!

Kategori:

Godmorgon tisdag!




Kategori:

Måndag - check!

Hello! 

Idag har jag 

1. Jobbat
2. Varit i kista och shoppat. (Visar er allting imorgon, har inte riktigt tid nu.)
3. Joggat i en halvtimme. Hör och häpna.
4. Kollat talang och hängt lite med tessi och Markus. 

Ja, ungefär det. 

Ska hoppa in i duschen nu sen sussa. Hörs mer imorgon! PUSS!

Hahaha. Detta är så sant. Jag lackar ur totalt när detta händer.
Kategori:

Min blogg blev hackad (säger vi... *host host*)

HEJSAN! 
Jag kom att tänka på lite saker.

1. Jag SUGER på att uppdatera på helgerna.
2. Jag är en flappybird geek. Bigtime. 
3. Det snöar. Det skulle ju precis bli vår. Skit.
4. Jag är otroligt känslig gällande sorgliga filmer osv. (Kollade nyss på Aurore) varning: se ej om du är känslig. Hemsk film.  
5. Jag glömde fylla på mitt busskort i helgen så nu måste jag gå till stationen imorgonbitti. Järnspikar!
6. Det är mindre än 2 veckor kvar tills jag gör min tattoo! (Bokade tid i torsdags)
7. Imorgonbitti måste jag komma ihåg att koka ägg! 
8. Idag är det James Arthur's födelsedag! Grattis älskling! 
❤❤❤ i present av mig fick han frukost på sängen imorse!


Ja men över till helgen. Försöker korta ner det hela lite eftersom jag måste ha gått över till sleepmode om exakt 18 minuter! 
I fredags blev det fira Moa som fyllt 20 år, därefter bowla med syster Ante Hjalle Sandra Ingman Moa tessi, efter det drog vi till banken och sen fortsätta mot stan. För att inte komma in någonstans.... Eftersom det var löningshelg så var vakterna bitches och släppte inte in oss för att vi inte stod med på listan (förmodligen för att vi var med två killar också, var av en är snaggad.. Suck.) jaja, vi hann iaf stanna på subway och äta jätte äckliga mackor. 

På lördagen åt vi mestadels av dagen. På riktigt. Började med ett glas yoghurt på morgonen, därefter lunch på pizzerian i centrum sen lyxmiddag bestående utav oxfilé o grejer. Ingman gjorde mig o emelie sällskap och efter middagen blev det film o mys. Slaggade fint där runt 3 halv 4 tiden. Orkade knappt lyfta ett finger, så trött var jag. 

Idag har jag kollat det senaste vampire diaries avsnittet, umgåtts lite med Micke Markus tessi o Linda, och kollat film med familjen. 

Nu är det dags att avrunda innan jag måste vända blad i denna påbörjade bok. Önskar er en god natts sömn så hörs vi mer imorgon. PUSS!




Kategori: