Lever.

Dagar fyllda av roligheter. FAN va jag älskar semester!

Kategori:

Timmar i solen har gett resultat.

Kategori:

Tillsatt socker i nästan allt.

Då det är semestertider så äter jag ingen tidig frukost. Utan istället äter jag lunch vid ca 12 tiden.

Idag blev det 3 stekta ägg och 1 avokado. Äggen stekte jag i kokosolja och kryddade med grillkrydda utan socker.

Det är sjukt mycket som innehåller socker, utan att man tänker på det. Mängder med olika såser, kryddor och tillochmed kött kan innehålla tillsatt socker. Man får hålla ögonen öppna och läsa igenom innehållsförtäckningarna noga. Tur att dem finns!

Kategori:

Fullspäckad helg.

Vilken underbar helg! Helt otroligt!
I fredags blev det sol nere på badet, som vanligt. Lite svårt att låta bli när man bor 1 minut ifrån stranden. Sedan kom min älskade lillebror förbi en sväng. Senare hängde jag emelie terese Johanna hjalle axel och Jessica hemma hos oss. Skratt, snack, musik, alkohol, singstar och ölhävartävling sen gick vi ner till stranden och körde ölkubb. Roligaste på länge! Stötte även på några irländare som joinade oss. Efter det drog vi ut.
Sjukt lyckad kväll!

I lördags hängde vi på stranden. Hela gänget från i fredags. Vädret blev rätt kasst lite senare så vi drog hem igen. Hängde hos oss på ballen med musik och massvis med skratt. Senare drog dom andra vidare men jag och tessi stannade kvar. Köpte mat och massa gott i centrum och hade världens mysigaste filmkväll. Vi såg me before you. Det var den finaste/jobbigaste filmen jag har sett på riktigt riktigt länge. Kanske tillochmed någonsin. Jag fulgrät nästan halva filmen. Haha! Tessi låg och skrattade åt mig samtidigt som hon grät själv. Galet bra var den iallafall!
Sedan drog b2 hem vid runt halv 1 tiden och efter ett tag kom emelie hjalle axel och Jessica hit. Vi spelade sällskapsspel och umgicks tills ca 4 på morgonen.

Och igår var det en riktigt riktigt bra dag. Vädret var fint EXAKT hela dagen. Jag emelie och hjalle knallade ner till stranden vid halv 2 tiden. Lite senare kom axel och Jessica oxkså. Vi drog inte hem förns efter sju tiden. Det blev många timmar av sol, bad, massa bollek i vattnet samt en boulematch.

När vi kom upp drog dom andra till matadoren men jag chillade kvar hemma. Tänkte kolla serier och grejer men jag somnade redan vid halv 11 tiden ungefär.
Idag är jag utvilad :) ska kolla ett nytt avsnitt av Pretty little liars och sen gå upp och käka lunch.

Ha en grym dag så hörs vi! PUSS!

Kategori:

Gott och blandat.

Ligger här i sängen och lyssnar på The Fray med Happiness. Tänker på hur otroligt nöjd jag är över mitt liv. Vad tacksam jag är för allt jag har.

Snart ska jag gå upp och sätta på musik i högtalarna sen tänkte jag städa litegrann. Min älskade syster går på semester idag så jag tänkte att hon skulle få komma hem till ett extra fint hem. Sen vid runt 12 tiden när städningen är klar och lunch finns i magen tänkte jag knalla ner till badet och sola i flera timmar. Bättra på brännan lite nu när helgen kommer. Och ikväll är det party!

I onsdags var vi ju ute och skålade för min avslutade kurs samt mammas och pappas 26 årsdag. Kan ni tänka er. 26 år har dom varit tillsammans. 18 och 23 år var dom när dom blev ett par och 1 år senare kom lilla Emelie till världen. Mamma var tvåbarnsmamma när hon var 21 år gammal. 2 år yngre än jag är nu. Varken jag eller emelie går i mammas fotspår direkt.
Kan ju bero på att båda är singlar också. Haha! Och jag har absolut ingen brådska med barn. Känner att det finns lite som jag vill prioritera innan det är dags att sätta ett nytt liv till världen som jag vill ge mitt allt till.
När vi var ute träffade jag även en gammal vän som gav mig massor beröm för min viktnedgång sen jag började med lchf. Mycket kul att höra! Hon läser tydligen min blogg ibland, också superkul! Tänkte lägga ut rätt mycket matbilder nu under sommaren. Vissa gånger kanske jag skriver med recept men oftast inte. Är det någonting ni tycker ser extra gott ut så tveka inte på att fråga om recept i en kommentar så lägger jag ut det mer än gärna. Och är det någon som har andra frågor om lchf så är det bara att fråga på! Många har frågat mig ang denna livsstil sedan jag började och jag tycker bara att det är roligt att dela med mig :)

Nu ska jag börja röra mig upp ur denna supersköna säng! Ha en grym dag så hörs vi senare. PUSS!

Pink sky från fönstret innan jag skulle sova igår. Helt galet. Bor vi verkligen här? Truly blessed.

Kategori:

Kärlek i Sundbyberg.

Alltså åh vilken mysig dag jag har haft! Massa mys med mina fina kusinbarn, massa snack med Caroline och Johan, supergod mandelkaka som Caroline bakade samt en supergod middag bestående av blomkålsmos och fiskgratäng. Sen blev det massvis med lek och bus. Sagoläsning och sång vid läggdags.
Det är alltid lika kul att träffas. Toppendag!

Kategori:

Livet är som bäst just nu.

Hej alla fina!
Direkt när jag vaknade drog jag ner till badet och la mig på min limegröna handduk i solen. Efter ca 1 timme kom mamma förbi och överraskade med jordgubbar. Supermysigt! Vi satt i solen och pratade en stund innan vi gick hem till mig. Jag bjöd på ägg och bacon lunch och sen tog vi sällskap till stationen.
Nu sitter jag på en ersättningsbuss påväg till sundbyberg. Jag ska träffa min kusins tjej Carro och mina fina kusinbarn. Vi ska gå till marabouparken och skvätta runt massa i plaskis. Jag kommer samla på mig massa gos, bus och D-vitamin. Toppen! Carro hade bakat en lchfmandelkaka också. Hon är så söt. Varje gång jag är där lagar hon goda lchf maträtter. Idag ska jag även stanna på middag så jag kommer hinna träffa min kusin Johan också :)

Men vi hörs lite senare. Nu ska jag fortsätta lyssna på hög musik och kolla ut genom fönstret. Bland det bästa som finns! Vad vore livet utan musik? Ingenting!!
PUSS!

Kategori:

Smaskiga maträtter fortsätter att lagas!

Kategori:

Bildbomb summeredition

Hej alla fina!

Här kommer en bildbomb från dom senaste två dagarna. And btw. JAG FICK ETT D SOM SLUTBETYG PÅ MIN KURS!!! NU ÄR JAG HEEEELT OCH HÅLLET KLAR. TJOOOHO!

Kategori:

"Kommer du aldrig börja äta normalt igen?"


Otroligt många frågar mig "hur länge kommer du hålla på med det där?" Och "kommer du aldrig äta pasta eller bröd igen?" "Saknar du inte chips och godis, pasta eller bröd?"

Svaret på den första frågan är rätt svår. Jag kan inte svara nu på hur det kommer se ut om 10 år. Det enda jag kan tänka mig är att jag börjar äta lite mer liberal lchf om några år kanske. Just nu kör jag ju strikt lchf. Och som jag ser det just nu så är detta någonting jag kommer fortsätta med hur länge som helst. Denna livsstil passar verkligen mig och jag ser ingen som helst anledning att börja äta "vanligt" igen, eller att fuska och unna mig något onyttigt då och då som många "uppmanar" mig att göra. Aldrig. Skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att äta bröd, pasta eller godis. Usch. 
Jag har hittat så många andra goda alternativ och som svar på den sista frågan så saknar jag inte något av det. Inte alls.
Många som kör på olika "dieter" tänker nog för mycket på vad man inte får äta, istället för på vad man faktiskt får äta. Och när det kommer till just lchf så får man äta så sjukt mycket gott så den där skiten fullproppad med kolhydrater och socker saknar jag inte för fem öre!

Detta är min livsstil och jag trivs sjukt bra med den. Punkt! 

Kategori:

NU är jag fri!

Hej alla fina!

Nu ska jag komma igång med bloggandet igen hade jag tänkt :D massvis med fina sommarbilder osv. 

Skrev mitt slutprov igår så nu är det bara betygssamtalet kvar imorgon sen är jag HELT FUCKING klar med min naturkunskapskurs! Jag har fått tillbaka mitt liv igen. Ingen är lyckligare än mig! Har nog aldrig uppskattat min fritid såhär mycket förut. Att bara kunna ligga i sängen och blippa på telefonen i flera timmar, eller kunna laga en god middag och sitta i lugn och ro och äta ute på balkongen, eller kunna hänga med kompisar eller ligga och kolla serier. Sola och bada och bara njuta av livet. Alltså gaaaahhhh. Detta är fantastiskt! Sen semester på det också. Lite för bra för att vara sant!

Egentligen skulle jag ut och springa idag. Men jag har sen igårkväll känt mig lite dålig. Idag vaknar jag upp med knivar i halsen och en helt igen täppt nos. Slemhosta och smått huvudvärk.. kul-.- hela familjen har varit sjuka sedan midsommarhelgen. Mamma åkte på lunginflammation, pappa och emelie fick feber och edvin har varit förkyld och ont i halsen. Trodde jag skulle klara mig undan men bakterierna hittade till mig med. 
Men inte hänger jag läpp för det. Idag tänkte jag posta iväg lite Mary kay produkter till några kunder samt sola, heeela dagen. Denna sommar satsar jag på att bli riktigt brun!

Denna helg har varit sjukt rolig. I fredags åt vi middag ute för att fira tessi som fyllde år i onsdags. Vi käkade på Mill 16 som har Stockholms godaste burgare. Jag och Helene sov hos Hanna då vi alla 3 skulle iväg till Säffle i Värmland morgonen efter. Det var nämligen dags för Messis och Mickes gemensamma 30 årsfest. Då Messi kommer från Värmland så fick vi låna hans föräldrars gård. En buss hämtade upp allihopa som skulle med på bolinders parkering kl 09 i lördags. Resan tog ca 5 timmar med 1 matstopp. När vi kom fram blev det timmar av beerpong, 5 kamp, skratt och dans. En riktigt lyckad fest!


När jag kom hem var det middagsdax då jag inte hade ätit något mer än en ölkorv på 1,5 dag. Man hade liksom fullt upp med annat och på hemresan mådde jag så sjukt illa så då fanns inte mat på världskartan, haha.
Efter det drog jag, emelie Sandra och hjalle ner till badet och spelade boule samt badade. Såg sjukt kul ut när jag och emelie traskade dit iklädda shorts och linne på kvällen medan alla andra hade tjocktröja. Handdukar runt halsen och jag hade en fet rosa badring runt midjan. Vilken syn! Och hjalle kom dit med cyklop. Snacka om taggade för bad!
Efter det var det lagom skönt med en dusch.

Igår var det slutprov i stan som gällde. Var sjukt nervös innan men kändes hyfsat bra ändå. Får se vad läraren säger på betygssamtalet imorgon men jag tror nog att jag blir godkänt. Har ju fått godkänt på alla mina 33 uppgifter under denna kurs också så det är nog lugnt.

När provet var klart åkte jag till centrum och handlade sen blev det god middag bestående av kycklingklubba och sallad på ballen i solen. Rätt grymt.
Jag hämtade även ut Mary kay produkterna som hade kommit med posten. Lite saker ska mina kära kunder få men det mesta var till moi, hehe. Massa nya rengöringsprodukter och smink. Love it!
 
2 st 3-1 cleanser
2 st moisteriser
2 st concealer
2 st foundation 
2 st mineralpuder
2 st ögonbrynspennor 
1 oilfree eyeremover

Fantastiskt med massa nya produkter!


Låg i sängen ett bra tag och kollade runt på telefonen, instagram, Facebook, bloggar, snapchat u name it. Man kan ju lätt fastna en timme eller tre. Tillslut somnade jag iaf och idag vaknade jag före kl 8 vilket jag gjorde igår med. Snacka om arbetsskadad. Men det kommer nog gå över när man har varit ledig ett litet tag. Kommer dock alltid ställa kl på 09.30 så man inte slösar bort en hel dag. Undantag om man har varit ute och partajat och kommit hem sent.

Nu ska jag gå upp och laga lite frukost sen ta tag i denna dagen. Hörs sen. PUSS!
Kategori: