gårdag.

Min gårdag var rätt så händelserik. 

Slutade jobbet. Lite tidigare som vanligt nu under sommarlovet. Åkte till jakan småshoppade litegrann. Det blev en jumpsuit och en klänning som jag bara dog för. Riktiga Elise plagg. Sen blev det även 2 st fina toppar. Efter det åkte jag iväg och köpte en cykel. Haha! En begagnad dock men den funkar prima. Känns helt underbart att ha en cykel. Kommer knappt ihåg när jag ägde en senast. Så skönt! 
Väl hemma satt jag och fixade med min Mary Kay order. Blev en del produkter till några kunder men mestadels nya produkter till mig själv. Hihi! 

Är ni intresserade av Mary Kay är det bara att skriva till mig i en kommentar eller maila mig på [email protected]. Jag absolut älskar det märket och använder inget annat. Kan starkt rekommendera. Skriv om du vill veta mer!

Idag efter jobbet tog jag cykeln från stationen (lämnar den där när jag är på jobbet) och drog till Coop och handlade mat. Sen blev det direkt hem för matlagning och sedan plugg plugg plugg. Lämnade in mina två SISTA uppgifter!!! 33 fucking uppgifter har jag lämnat in på 4 veckor. En fet klapp på axeln! TUNG är du Elise!!! Nu är det bara plugga igenom allt jag har lärt mig dessa dagar sen är det slutprov på måndag. Det sker på plats. Kommer vara svinnervös. Håller alla tummar och tår att det kommer gå bra.

Imorgon öppnar jag så då ringer klockan megatidigt. Tänkte ta en snabbdusch och sen sussa. Vi hörs sötnosar! PUSS!

Åh vad jag saknar träningen! Inte tränat sen jag började plugga. 5 veckor sen. Helt jävla galet. Snart är jag tillbaka igen. Hungrig efter nya resultat!
Kategori:

Midsommarhelgen. (Jag låter bilderna tala för sig)

Kategori:

miljontals

Miljoner saker har gjorts idag. Hinner ej med min megaupdate som det var tänkt. Sorry! Får bli imorgon eller på onsdag istället.

Nu ska jag sova, sömn är viktigare än man tror faktiskt. Somnar jag prick på sekunden så får jag 7 timmars sömn. Sååå Nattinatt! 
Kategori:

home sweet home

Hej alla fina!

La mig alldeles nyss i sängen efter en dusch. Känns mycket skönt att vara hemma igen även fast det är helt underbart i Dalarna. En lång helg räcker liksom alldeles perfekt.

Sista arbetsveckan kvar innan semestern. Tänkte försöka sova nu så jag är pigg imorgon när kl ringer. Får uppdatera mer efter jobbet med bilder osv. 

Hoppas eran helg har varit toppen! PUSS!

Kategori:

det här är livet.

Kategori:

Midsommar

Hej alla fina!

Midsommarafton var mycket lyckad med familj och vänner. Grillat till middag och jordgubbstårta till efterrätt  (Made by me), jag åt dock grädde med jordgubbar, supergott. Sedan blev det 5 kamp, lite dans kring stången och den traditionella fotbollen. Hur kul som helst!

Jag kände mig dock lite halvdålig hela dagen. Ont i huvudet och lite illamående. Drack endast 2 drinkar på hela dagen/kvällen men behövde ändå avsluta kvällen med att spy.. usch! Vet inte om det hade med stress att göra att jag började må så dåligt. Jobbigt var det iaf. Låg i sängen innan jag skulle sova och bara kved.

Idag är det midsommardagen och jag mår toppen! Jag är nog den enda som är vaken. Ligger ute på våran tomt i en solstol och solar för fullt. Bra musik på och solen verkligen steker. I love it!!

Ikväll drar vi alla ungdomar till vintjärn och går på midsommarrocken i sin vanliga ordning. Astaggad! Massvis med raggarbilar, rockabillys, dans på logen och härliga människor! 

Vi hörs mer imorgon fina ni. Hoppas eran midsommar var fantastiskt! Nu ska jag fortsätta bättra på brännan. PUSS!

Kategori:

Update från Dalarna

Alltså herrejösses..... Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Direkt efter jobbet åkte jag med pappa och hämtade upp emelie och all våran packning hemma hos oss. Efter det hämtade vi upp resten av familjen sen började våran resa mot landet. Hela bilresan satt jag och pluggade and guess what?! 2 uppgifter kvar sen är det bara slutprovet kvar. 2 fucking uppgifter! Helt jävla underbart :D 

När vi kom fram blev det lite spel och sen chilla vi i soffan med musiklekar och massa skratt innan det var dags att gå och lägga sig.

Men nu till min överdrivet fullspäckade onsdag. Först hade jag öppningen så kl ringde före 5 tiden. efter jobbet när jag precis ska hoppa på en ersättningsbuss får jag sms från polisen att mitt leg är klart. Jag tvekade lite på om jag skulle åka då eller vänta tills efter midsommar. Men jag åkte iaf iväg. Hela den resan tog mig över 3 timmar!!! Till spånga och hem igen. Helt jävla galet. Dessa ersättningsbussar alltså.... När jag kom hem var det bara att laga ägg med smält ost på och slänga i sig innan det var dags att sätta sig ner med plugget. Blev klar med 1 uppgift innan fotbollen. Vilken jävla rysare! Satt och skrek halva matchen. Så otroligt surt att dom gjorde mål när det bara var ca 8 minuter kvar. Och överlag tyckte jag Sverige spelade bäst!!
Efter matchen var jag tvungen att göra en till uppgift och den satt jag med till kl 1. Sen var jag tvungen att hoppa in i duschen, raka benen osv eftersom vi skulle åka direkt efter jobbet på torsdagen. 
Kl var ca 2 när jag somnade och då hade jag varit vaken i 21 timmar. 5 timmars sömn blev det innan klockan ringde igen. 

Haha vad ska man säga! Snart är det semester och jag är ledig i 5 hela veckor. Ska njuta varenda sekund. 

Nu ska jag käka äggfrukost sen ska vi börja med alla bestyr inför midsommarfirandet idag. Glad midsommar förresten :D Jag bara älskar denna högtid! Jag uppdaterar er med bilder osv när jag kommer hem. PUSS!

Midsommardagen 2014
Kategori:

kaoooos i systemet

Asså denna dagen har varit helt sinnessjuk 😂 kl är halv 2 på natten och jag ska upp om 5 timmar. Ni får uppdatering imorgon! PUSS! 

Jag och min lysande klänning flängde runt överallt idag!
Kategori:

friheten och semestern står på glänt.

Denna dag har varit mycket bra. Det var en laborationuppgift som jag skulle göra idag som var lite smått baserad på uppgiften igår som handlade om genotyper, korsningsscheman och dominanta och recessiva alleler. Nej tänkte jag först. Men jag gjorde klart uppgiften med bravur och är hur jävla feting nöjd med mig själv som helst! I vanliga fall brukar jag alltid sitta och plugga tills halv 11- 11 tiden men idag var jag klar före kl 10. Hann tillochmed sitta ute med syrran på balkongen och njuta av den vackra solnedgången. Jag fick en riktig försmak av friheten och semestern som står på glänt! Jag längtar sååå mycket.

Och idag fick jag beviljad semester alla veckorna jag ville ha. 27,28,29,30,31. Yeeey :D

Sorry btw för allt tråkigt pluggsnack. Händer inte mycket mer i mitt liv just nu. Men håll ut! PUSS!

Kategori:

kämpigt. ge inte upp Elise!

Idag har det varit en tuff pluggdag. Från halv sju till halv elva har jag pluggat konstant. 4 timmars pass är standard per dag men just denna dag ville jag slita av mig håret emellanåt. Dagens plugg bestod av en skrivuppgift om kroppen (som var rolig och gick superbra) och sedan massa korsningsscheman om dominanta och recessiva allelor osv. Ingen lätt match. En helt ny vetskap att ta in. Man har ju oftast några dagar på sig med varje uppgift. Men då det kommer nya uppgifter varje dag, vissa dagar flera per dag, så vill jag gärna beta av dom så fort som möjligt.
Summan av kardemumman så var det riktigt kämpigt men jag gav inte upp! En fet klapp på axeln till mig själv. 

Inatt kommer jag även få lite mer sömn än igår. Sov sammanlagt ca 5 timmar... inatt blir det väl iaf 6,5 timmar om jag somnar nu. Så NATTINATT PUSS!
Kategori:

snart får jag tillbaka min Frihet!!!!

Jag råkade precis radera ett svinlångt inlägg. Just nu försöker jag bita ihop för att inte skrika rakt ut av ilska!! Jävla skit. Irriterande är bara förnamnet. Råkade komma åt en knapp sen var allt borta..

Aja. Ingenting att haka upp sig på. Jag får fatta mig kort då min väckarklocka ringer om mindre än 6 timmar.

Imorse efter att ha bloggat, läst bloggar, kollat runt på instagram och kollat keeping up With The kardashians så somnade jag om. Antagligen för att jag vaknade rätt tidigt. Somnade av och från mellan kl halv två till halv fyra ungefär. Hur skönt som helst! Brukar aldrig kunna sova ut eller somna om när jag väl har vaknat så det var riktigt lyxigt. Tog igen för all förlorad sömn den senaste tiden.

Resten av dagen har varit fullspäckad. Lagade tidig middag sen var det plugg som gällde. Sen ca 18 tiden har jag pluggat och varvat nere i tvättstugan fram till kl halv 12. Helt galet.. så skönt att det inte är så många uppgifter kvar på denna kurs, iiihhh! Snart får jag tillbaka mitt liv igen. Tänk snart kan jag träna, umgås med vänner, hänga med syrran eller bara ligga och kolla serier. Jag LÄNGTAR SÅ MYCKET! sen är min kurs slut precis tills min semester börjar också så då kommer jag ha all tid i världen att göra vad fan jag vill. Kommer verkligen uppskatta min fritid mer efter denna kurs. Mina nästa kurser är på halvtid så det är mycket bättre. Jag rekommenderar ingen att plugga heltid samtidigt som man jobbar heltid!
Min käre syster längtar också tills min kurs är slut, haha! Jag är inte världens roligaste sambo förtillfället kan jag säga. Men snart så:)

Nu blev det inte särskilt kortfattat ändå men det var inget ovanligt direkt. Dags för mig att försöka sova nu så jag slipper vara en zombie imorgon. Hoppas jag kan varva ner och koppla av bara. John Blund får se till att hitta hit snabbt. Vi hörs mer imorgon om jag hinner uppdatera då. PUSS!

Bild tagen ikväll. Ingen dålig utsikt från balkongen direkt.
Denna sommar kommer vi leva som kungar!
Kategori:

alla dessa instagramkonton...

Drömmen 😍
Kategori:

Godmorgon fantastiska söndag!

Denna dagen kommer bli bra. Den har startat bra iallafall. Bara legat och chillat i sängen sedan jag vaknade. Precis som igår. Kollat runt på bloggar, instagram osv. 
Tänkte gå ut och springa en liten runda lite senare. Innan dess blir det mer av det här. Bara ligga och ta det lugnt. Ska kolla ett till avsnitt av keeping up With The kardashians också. Samt det senaste avsnittet av orange is The New black :D längtat så mycket! 
Det som är så himla skönt med att vakna tidigt på helgen är att man kan ligga och chilla, kolla serier osv utan att slösa bort halva dagen! Perfekt. 

Sedan står plugg och tvätt på schemat idag!

Igår hade jag världens mysigaste dag med mamma. Vi åkte iväg för att fixa ett nytt leg till mig och mamma följde med för att identifiera mig. Bara de att hon märkte att hennes leg också precis hade gått ut. Så mamma fick också fixa ett nytt samt så måste hon åka tillbaka på måndag med giltigt pass innan dom kan skicka iväg våra handlingar. Vi hade så himla roligt! Jag fick ta om min bild 3 gånger för att jag såg ut som en psykopat och mammas första bild blev så hemsk så hon höll på att tappa hakan. Vi skrattade så det ekade i hela polishuset! 
När hela den processen var klar så åkte vi in till stan. Vi gick runt i kungsan och kollade runt bland alla mattält men det fanns inte riktigt något lchfvänligt plus att det regnade. Så vi hamnade på Fridays istället. Fina mamma bjöd på mat. Ceasarsallad blev det för min del. Supersmarrigt! Sedan satt vi där i ca 3 timmar och pratade om allt och ingenting.

Efter det blev det hemgång. Tåg och ersättningsbuss och sedan kom pappa till centrum och körde hem mig innan dom fortsatte hem till sig. Världens bästa föräldrar har jag. Gud va jag älskar dom två människorna! ♡ 

När jag kom hem var emelie hjalle Sandra och moa här och spelade spel. Jag hade gärna joinat men för mig blev det plugg resten av kvällen. Sedan gick jag och la mig vid runt 01 tiden. Och så vaknade jag vid runt 08 idag pigg och utvilad. Perfekt!!

Kategori:

Mot stan!


PUSS!
Kategori:

Det är nu livet börjar

Senaste helgerna har varit fullspäckade med massvis av roligheter. Elitloppshelgen på solvalla, festkvällar, studentfirande, inflyttningsfest, skolbal och födelsedagsfirande på Gröna Lund.

En mycket rolig period fylld av skratt och glädje!

Kategori:

Känslan är underbar.

Godmorgon alla fina!

Jag är så otroligt tillfredsställd med livet just nu. De senaste 3 veckorna har varit fullspäckade med jobb, plugg och aktiviteter exakt varje helg. Men just i detta ögonblick är jag så avslappnad. Jag bara njuter. Har legat i sängen sen ca 07:40 och bara chillat, läst igenom paulas och Hugos bloggar. Ca 100 inlägg skulle jag tro då jag inte har hunnit läst på flera veckor. Serier har jag inte heller haft tid att se. Så efter detta inlägg ska jag kolla på ett avsnitt av keeping up With The kardashians. 
Detta är den 3e helgen i nya lägenheten och det är FÖRSTA gången jag bara bara tar det lugnt en kväll och vaknar upp före kl åtta utvilad. Det har verkligen varit något exakt varje helg sen vi flyttade hit och just nu bara njuter jag av att inte göra ett skit. 
Iallafall i ca 2 timmar till. Sen är det dags att fixa iordning mig för att åka till polishuset på bergsgatan och fixa ny legitimation. Mamsen måste följa med för att identifiera mig, haha! Var inte alls förberedd på att mitt leg skulle gå ut i tisdags så förtillfället har jag ingen identitet alls. Inget leg och inget pass.
Så det ska vi åka och fixa. Får se om vi stannar och lunchar någonstans. Resten av dagen är det plugg, blogg och kanske lite hemmaträning som gäller.
Apropå träning. JESUSCHRIST vad jag saknar träningen! Förut var det träningen som tog upp den mesta tiden från min vardag. Nu är det plugget. På vardagarna finns det verkligen inte tid för något annat än jobb och plugg.. det suger. Men det är bara ca 2 veckor kvar på kursen och efter det ska jag komma igång med träningen igen. LÄNGTAR SÅ MYCKET! tänkte fokusera på löpning i sommar. Finns väldigt bra spår här. Sedan ska jag springa bellmanstaffeten med jobbet i augusti och jag planerar att få ännu bättre tid än jag fick på vårruset! 

Jag har redan skrivit en halv bok och jag har knappt kommit halvvägs. Märks att man inte har bloggat på ett tag. Finns det ens läsare som läser mina milslånga inlägg? Några kikar fortfarande in här iallafall trots min ekande frånvaro. Men det kommer bli bättre. Snart har jag fått tillbaka mitt liv igen. Under sommaren blir det mycket update, träning, kost, sommarbilder och outfits hade jag tänkt lägga lite extra fokus på. Det är ju så sjukt roligt att ha till framtiden. Det blir som en dagbok fylld med minnen och bilder att kolla tillbaka på när man är äldre. Redan nu kan jag bläddra tillbaka bland inlägg från 2009 och bara dö av saknad av gamla tider samt dö av skratt för hur man formulerade sig och levde på den tiden. Är mycket glad över min blogg! 
I ca 8 år har vi hållt ihop. Vi har varit med om mycket. Tonårstider, en del otroligt pinsamma inlägg, jobbiga perioder i livet, bortgångar, skratt, massvis med bilder och fina minnen!

Nu passar det bra in med lite throwback bilder så får jag fortsätta min update i ett nytt inlägg helt enkelt. Märks som sagt att det har varit ett uppehåll ett tag. Det tar liksom aldrig slut!

Vi slänger tillbaka tiden till år av..

..vänskaper

.. Lite annan teknologi och lite andra sminkmärken (ingen samsung galaxy s7 eller MaryKay på den tiden inte, haha)

.. alla dessa listor, haha

.."klottra över näsan" tiden

.. one tree hill ♡

.. kärlek till familj

.. En lång tid utan ögonbryn... hahah

.. fina människor som har försvunnit från våra liv. Aldrig bortglömda, alltid älskade ♡



♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Kategori:

håll ut!

Hej alla fina!
Jag har knappt något liv dessa veckor. Är det inte jobb så är det plugg och däremellan lagar jag middag. Det finns helt ärligt ingen tid alls kvar till bloggande. Och nu ringer väckarklockan om lite mer än 6 timmar så nu kan det inte bli någon megaupdate även fast jag är sjuuuukt sugen!

Mina 2 senaste helger har varit fullspäckade men denna helg har jag faktiskt ingenting planerat. Tänkte ta mig tiden att träna, åååh så jag saknar träningen! Sedan plugga massvis och självklart blogga!!! Vi hörs mer till helgen om jag inte hinner slänga in ett inlägg innan dess. 
I helgen lovar jag er en FET update på allt skoj ni har missat. PUSS!

Kategori:

Flytt, plugg och bildbomb.

Hej alla fina!

Äntligen börjar jag få lite lugn och ro efter allt kaos. Flytt är ingen lätt match. Speciellt inte när det är 2 tjejer som ska flytta som båda har samlat på sig en miljon prylar. 
Vi flyttade in för 1,5 vecka sen men blev helt klara med utflyttningen i våran gamla lägenhet i söndags. Så nu ÄNTLIGEN kan vi koppla av och släppa den delen. Nu börjar allt bli klart här hemma och vi kan njuta av att bo i Kallhälls flottaste område med en sjöutsikt som får en att tappa hakan. Allvarligt. Vilken jävla tur vi har haft. Jag är mer än nöjd med hur allt löste sig. Hejdå Rondellen och hej Bolinder Strand. Det var inte ett värst jobbigt avsked om man säger så! 

Sedan började jag min naturkunskapskurs i måndags också. Och tro det eller ej men jag ligger i fas med alla uppgifter hittills! Har fått godkänt och alla rätt på mina inlämnade uppgifter. Får jag ett E i slutbetyg är jag helnöjd men skulle jag få ett D skulle jag bli imponerad av mig själv. Betygssystemet ser ju lite annorlunda ut idag än på min tid. (Låter som jag är asgammal, haha).
Jag är förvånad över hur roligt jag tycker det har varit hittills. Någon enstaka gång har jag suckat och tyckt det varit lite smådrygt för att jag har varit så trött så jag bokstavligt talat har somnat på boken vid något tillfälle. Annars har det gått jättebra och jag måste säga att det är superkul att lära sig nya saker. Som vad en geocentrisk världsbild är, vad pseudovetenskap är och hur våran atommodell ser ut. 
Då jag valde en distanskurs på 5 veckor (heltid) samtidigt som jag jobbar heltid så kommer det bli mycket plugg. Sen efter semestern är det dags för mina 2 svenska kurser. Högskoleprov måste även skrivas då jag gick ut gymnasiet med samlat betygsdokument. Samt behöver jag få godkänt på min ansöka om reell kompetens för samhällskunskapen. Det betyder att det finns chans att dom överväger att låta mig slippa den kursen då jag har över 3 års arbetslivserfarenhet inom området samt är aktiv inom samhällslivet, har röstat etc. Och klarar jag alla dessa moment kan jag söka in till utbildningen Lärare mot fritidshem i januari. Det är målet.
Kommer jag in på den utbildningen kommer jag vara sjukt lycklig. Sedan är det 2,5 års pluggande på distans innan jag är färdigutbildad och DÅ, då kommer jag vara världens lyckligaste. Utan tvekan!
Ska bli spännande att se hur denna resa slutar. Men under vägens gång kommer jag göra mitt bästa för att nå mitt mål!
Vissa saker kommer prioriteras bort och inte finnas lika mycket tid för som innan men det kommer garanterat vara värt det i slutändan.

Nu ska jag fixa iordning mig och göra mig iordning för sängen. Bjussar på en lite bildbomb först!

PUSS!
Kategori: