superlördagbaby

Vaknade i god tid Imorse. drog iväg till kista med oliwia, Terese och Hanna. Shoppade lite och käkade lunch. jätte mysigt!Efter det har jag bara chillat hemma. bjudit lillebror på middag och haft lite syskontid. snart kanske b2 kommer över så får vi se vad vi hittar på för skoj. Mamma och pappa är iväg och sover på ulfsundaslott som dom fick utav mig i julklapp :) ser fram emot att se bilder imorgon när dom kommer hem. såg ut att vara så otroligt vackert där! nu ska jag sätta på lite musik i högtalarna och kanske bättra på pudret litegranna. PUSS!
Kategori:

Feb. 28, 2015

Kategori:

Skönt avslut på en skön vecka

veckan har fortsatt i samma lugna tempo som den börja. Idag lyxa vi till det lite extra och bakade pizza och åt till mellis.

Efter jobbet mötte jag upp mamma och emelie en sväng i jakan. köpte en ny parfym. testade en ny denna gång. gick lite outside my comfortzone och körde på Ralph Lauren. en söt doft precis som jag älskar! När jag kom hem blev jag upphämtad av jennie sen åkte vi och handlade och åkte hem till henne i kungsängen.

vi lagade hamburgare. Kollade massvis med Youtubeklipp och bokade stuga i Ullared i slutet av april. satan va kul det kommer bli! en riktig favorit i repris fast ännu bättre!

nu ligger jag hemma i min säng. funderar på att slänga på någon rulle och lägga mig i hyfsat bra tid. imorgon är en helt ny dag fylld av möjligheter. PUSS!







Kategori:

Måndag - check!

världens bästa jobbdag idag. sammanlagt 17 barn. hade all tid i världen att umgås med alla, utan all stress runt omkring. ser fram emot resten utav veckan.

När jag kom hem kollade jag på ett hart of dixie avsnitt, sedan åt jag God middag med min syster och därefter såg vi på en film som heter Best of me. den var otroligt bra dock hade jag valt ett annat slut.

nu har mamma pappa och edvin kommit hem från Småland. känns skönt att vara återförenade!

ska även boka in min 3e tattoo snart. vad det blir får bli en överraskning! nu ska jag duscha och sen försvinna in i drömmarnas land. PUSS!


(jag och barnen hade tävling i att bygga korttorn idag. Tyvärr var det inte jag som vann, men jag var nära!)
Kategori:

Natti natti

 
 
Kategori:

.

umgänge med mina älskade vänner i fredags. god middag, roliga spel, skratt, musik. allt som behövdes för en riktigt trevlig kväll. Igår vart det filmmys och god middag från kams wookhouse med min älskade syster. först kollade vi på spiderwick sedan den senaste hunger games och så avslutade vi med flintstones. en riktig filmkväll med andra ord.

Mamma pappa och edvin är i Småland. önskar jag också hade följt med men jag och emelie får ta tåget ner någon helg snart.

ikväll kommer älskade b2 över på middag. planer för sommaren ska skapas och längtan kommer svämma över. ge mig sommar nu, tack!

Kategori:

Det blev en söndag i världsklass.

gårdagen bjöd på en långpromenad i solen men älskade syster. riktigt härligt och vårkänslorna smög sig på.
Efter det blev det en ruskigt God middag bestående av entrecote, hasselbackspotatis, fetaost sallad med rödlök, stekta champinjoner och till det pepparsås och vitlökssmör. hell yeah vilken fet söndagsmiddag! Ibland måste man lyxa till det lite.

Nu ska jag sussa. imorgon är det skridskordag på jobbet. haha och självklart ska jag också åka. wish me luck! Natti natt ❤









Kategori:

var hälsad älskade sol

Nu har jag legat och kollat 2 avsnitt av Hart of dixie. jösses.. tårarna var inte långt borta. Och igår när jag kollade det senaste vampire diaries avsnittet kan jag säga att tårarna forsade.






nu är det färdig degat här hemma. Ska fixa iordning mig och försöka få med mig b2 ut för att käka årets första glass ute i solen!
Kategori:

Kärlek när den är som bäst.

Hej alla fina!

söndagen är här. En dag som automatiskt har blivit en ångest laddad "helgen är slut" dag. Men man har ju faktiskt hela denna dag på sig att njuta också. dags att ta vara mer på söndagen people!

min helg har varit grym. I fredags direkt efter jobbet åkte jag och hälsade på mitt älskade snappis. där jag jobbade förut, i ungefär 1,5 år. Det var så roligt att träffa all personal igen, men framför allt alla barn! Åh! mycket kramar och bus blev det. ca 2 timmar senare gick jag till mormor som bor ungefär 5 minuter gångavstånd från förskolan. Mötte familjen utanför som hade med sig blommor, paket och smörgåstårta. det var nämligen min älskade mormors födelsedag i fredags. 79 bast. inte illa! nästa år lär det bli en stor fest då hon fyller jämnt!
senare mot kvällen blev jag avsläppt i centrum och mötte upp mina favvisar veronica och madde. blev en hel del snack om allt mellan himmel och jord. sjukt hur roligt vi har tillsammans!

och igår då. alla ❤ dag och allt! Denna dagen handlar ju inte bara om att ge kärlek till sin partner. utan till familj och vänner också. Mamma och pappa drog iväg på kryssning. Terese kom förbi med fint kort och geléhjärtan. fina bästis. senare mötte jag upp emelie och handlade massvis med kex och ostar osv. sen mellanlandade vi och tog en öl innan vi gick hem. ingman kom förbi sen var edvin och Alex hemma också. sällskapsspel resten av kvällen. Sen gick man och la sig och somna sött.

Idag har jag ingenaning om vad dagen har att erbjuda, just nu ligger jag bara i sängen och myser med bra musik och ett glatt humör. solen skiner genom fönstret. snart är det vår. tänk vad underbart!















Kategori:

baymax, shopping och nya tag.

Hej alla fina!
 
Gårkvällen bestod utav middag och bio med jennan i kista. Vi såg big hero 6 och jag är helt kär i den filmen. Skaparna bakom frost så man kunde ju ana att det var en grym rulle.
 
Idag åkte jag och mamma iväg till Outlet. Shoppade en heldel. Bjöd på mat och shoppade lite till innan pappa kom och hämtade oss. Tusen kassar så det var tur att vi fick skjus. 
 
När vi kom hem tände jag massor med ljus i rummet, invigde även mina nyinköpta lyktor sen blev det ett Vampire diaries avsnitt med syster. Efter det blev det mys med familjen framför big hero 6. Hahaha! Jag kan inte få nog. Resten av familjen tyckte också att den var bra. Såklart! 
 
Nu ligger jag i sängen och är hyfsat redo att kasta mig in i en ny vecka. 
 
 
 
 
Kategori:

Lördag, älskade lördag

Hej alla fina!
Ligger i badet med tusen tankar i skallen. Vattnet är varmt och skönt. Solen har kikat fram idag. Jag hade en asrolig fredagskväll med bowling och goda vänner. Idag ska jag träffa min älskade jennie. Blir förmodligen middag och bio. 
 
Ska börja duscha strax och fixa mig så kan känner sig som en människa igen. Är trött och seg förtillfället men det lär ändras. Lördag är en bra dag. Den ska man ta vara på.
 
Ha det bäst så hörs vi. PUSS!
Kategori:

update

Hej alla fina!
Håret är betydligt kortare och betydligt mörkare. Nästan svart. Ovant? Ja!
Har förtillfället rast. Sitter i lilla rummet med musik i öronen och telefonen i handen. Skönt med lite lugn och ro. Det får man inte så ofta när man jobbar med barn kan jag säga er.
Kategori:

monday

Hej!
Idag efter jobbet åkte jag och klippte mig, köpte nya skor, 2 par tröjor och lite smink. Som att det inte blev nog med shopping förra veckan.. suck!
 
Nu sitter jag med hårfärgen i. Ska bli spännande att se resultatet. Länge sen jag var mörkbrun hårig och korthårig med för den delen. Frisören var tvungen att klippa mer än önskat då det var en aning slitet.
 
Nu ringde precis alarmet. Dags att tvätta bort färgen. Uppdaterar med resultat senare eller imorgon, samt lite annan update. PUSS!
Kategori: