Vila i frid ♡

Igår var det en tuff dag. Jag fick mitt från ingenstans ute på skolgården höra att min kollega som jag skrev om tidigare, har gått bort. Hon förlorade sin kamp mot cancern. Fy. Det känns helt overkligt. Så tragiskt. 
Grät så mycket igår och även idag. Såfort jag tänker på det så fylls ögonen med tårar, samtidigt som det känns som det inte är sant.
Stora förändringar och tragedier har en tendens att kännas helt overkliga. Speciellt när det är någon man känner/kände.
Så ja, en tung helg blev det.. 
Tänker så mycket på hennes familj och man. Mitt hjärta går sönder för dom. Usch. Så är det, de är jobbigast för dom som är kvar.. 

Hoppas du har funnit ro fina älskade du, och att du slipper ha ont! ♡ Tack för de åren jag fått lära känna dig och för alla härliga skratt. Du har satt ett spår i mitt hjärta.

♡♡♡


Vad är ni för ena? (gammelsvenska)

Idag är ni ändå några stycken som valt att klicka in här hos mig. 

Är så otroligt nyfiken på vilka ni är!!! Okej om ni inte vågar skriva erat namn och erkänna att ni läser denna grymma blogg (hehe), men ni kan väl lämna någon liten kommentar iaf. Ålder, vart ni bor, någon fråga till mig. Ja, vad som helst!
Skulle vara lite kul :) 

Blir förmodligen helt ghostad som vanligt... 😭😂 Men alltid värt ett försök. Så underbara, fina läsare. Reveal yourself ! 💥

Här är iallafall jag. Mindre charmig bild, men förmedlar mig som person otroligt bra!

Hej dagboken.

Jobbigt med ett välmående som går upp och ner såhär. 

Kan verkligen må så så bra vissa dagar, och andra dagar mår jag inte alls så bra. Nu beror det väl på att jag är hemma från jobbet och automatiskt får ångest över det. Annars känner jag en konstant stress över jobb, utbildning etc. Framtiden ligger precis runt hörnet och jag känner mig inte redo alls.
Vissa saker vill jag bara ha klara för mig, medan andra saker är precis på den plats dom ska vara.

Fundersam och ångestfylld är jag just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att skaka av känslan. Kolla någon feelgood serie? Söka nya jobb? Tänka framåt? Strukturera upp en plan? Lägga mig och vila? Laga mat? 

Vet ni hur många gånger jag bara vill stänga av min hjärna? Den är på konstant högvarv och jag kan ALDRIG stänga av. Inte ens när jag sover. 

Är ingen negativ eller bitter person. Tro inte det. Ni som känner mig vet hur jag är, hehe. Men just nu behövde jag bara skriva av mig lite. Och då är bloggen perfekt.


Ungefär så.

Förkyld. Vaknat flera gånger inatt. Ångest. Hemma från jobbet. Mer ångest. Bajs.

Try not to cry challenge!

Klarade ni det???

Cheesy peesy

Mega update, funderingar, trötthet och memes!

Hej undebara ni! 

Jag är bokstavligen helt slut efter jobbet. Har nog inte riktigt kommit igång ännu efter semestern. Hade mer än gärna varit ledig i 4 veckor till med min kärlek. Sååå bra vi hade det! Oh my! 
Hade gärna vunnit på lotto också. Har sån jobbångest nu alltså. Har nog aldrig någonsin känt såhär tidigare.

Idag hade jag btw en riktig systerdag med min älskade syster Emelie. Vi käkade och kollade film. Sen blev jag hämtad. Lite väl bortskämd är man kanske... MEN jag klagar inte! 😊👍

Måndag och tisdag är iallafall avklarade och sen går veckan lite lättare. Tur det. 
Fan jag vill så mycket just nu. Flytta långt åt helvete, byta jobb, köpa vårat sommarhus som tog HUNDRA ÅR längre tid än vi trodde, inreda hela lägenheten som jag aldrig kommer tillskott med. Ja, vill göra så mycket. Den sista punkten ska jag börja ta tag i lite i veckan iallafall! 

Mådde sjukt bra denna förmiddag och var sjukt positiv till det mesta, så denna bitterhet beror nog lite på trötthet. Är allmänt glad ändå! 
Har en grym pojkvän, världens bästa familj, fina vänner, mat i kylen och tak över huvudet. Det är mer än många andra har, så det är dumt att klaga! Ibland behöver man spy ur sig lite bara.

Nu ska jag gosa med killen som precis kröp ner bredvid mig. Sen blir det sussa!

Bjuder på lite roliga bilder att fnissa till denna tisdagskväll, hehe!

PUSS på er sålänge ♡











Jag är SÄMST!

Var helt SLUT igår! FÖRLÅT!
Somnade på soffan efter middagen. Vaknade ca 2 timmar senare och trodde det var helg. Hemsk känsla när man inser att det är måndag...

Uppdaterar iaf senare idag. Förmodligen ikväll! 

Tack för erat intresse och tålamod, love you all!

PUSS ♡

Countdown

Mycket update lovas efter jobbet!!!

Jag.Dör



Gulligaste TikTok videon. Skrattade så jag grät i säkert 5 minuter! 

Ekonomiskt oberoende, flytta, utbildning?

Jag är så så SÅÅÅ trött. Skojar inte när jag säger att det första dagarna har varit lite av ett halvt helvete. Är så less på att jobba överlag just nu. Låg och pratade med Jimmy aslänge för någon vecka sedan om hur man kan bli ekonomiskt oberoende och vilka utbildningar som är kortast med högst lön.
Pratade även om att flytta till Dalarna när vi har köpt vårat hus. Ja, tankarna har gått hej vilt ska jag tala om.

Nu ligger jag iaf på soffan och dricker cola zero medan älsklingskillen lagar mat och donar i köket. Mmmmh. Älskar att bli lite sådär ompysslad när man inte känner sig helt hundra. Bästa! 



Ett litet sånt där "mumsinlägg"!














Fråga

Hej alla underbara fina följare!

Alltså HUR KUL att jag har fått en kommentar här på bloggen. Är så glad, haha 😂 Ni är ju alltid som spöken här vad gäller kommentarer.


Jag jobbar på skola. Just nu arbetar jag både som resurs på mellanstadiet men också på fritids i årskurs 1.
Jag har tidigare jobbat som resurs till en flicka med diabetes också.
Så mina erfarenheter är rätt så breda inom skolans värld.
En vanlig dag kan bestå av mycket: Skratt, svett, skrik, konflikthantering, föräldrasamtal, dokumentation, möten, rapporter, lekar, planering etc etc.

För ca 1,5 år sedan blev jag klar med min barnskötarutbildning. Men med koncentrationssvårigheter och ett huvud som är i Hawaii mestadels plus ett mående som var på BOTTEN så fick jag kämpa som fan. MEN jag klarade det!

Har jobbat på samma skola i över 6 år nu. Innan dess jobbade jag på förskola i 1,5 år och jag funderar faktiskt STARKT på att söka mig dit igen. Time will tell! 😊 

Hoppas du är nöjd med ditt svar "C". Ställ gärna fler frågor om något mer ploppar upp.

Ha det bäst sålänge 😘


Tacosöndag med tjejerna!




God mat och goda vänner! Timmar av prat och skratt. En söndag i min smak ♡

Mina ♡


I lördags hade pappa och pojkvän grabbkväll. Dom träffades redan kl 15. Drack god dryck, åt middag, kvällsbadade, pratade, lyssnade musik, spelade gitarr etc.
Hur underbart?! Min pojkvän och pappa. 

Jag bara älskar hur bra överens han kommer med min familj och släkt. Bästa fina Jimmy. Oj va jag är glad att jag träffade honom! ♡

En sommarkväll


En tur till Vaxholm!






Vi avslutade semestern med en båttur till Vaxholm med min kära mor och far. Kunde inte blivit mycket bättre och snälla.. HUR fin karl har inte jag? Dör! 

GÖTEBORG, I LOVE YOU!

Hej och FÖRLÅT!

Jag trodde jag skulle orka blogga påvägen hem från Göteborg men jag var helt slut. Resten av semesterdagarna var proppfulla med saker och under veckan har jag varit helt DÖD efter jobbet.

Men HEJ! 

NU får ni eran uppdate. Bättre sent än aldrig ;) 

Våran resa till Göteborg var så så så rolig. Tänk att min pojkvän och sambo även är min absolut bästavän och vi har så jävla roligt ihop!? How lucky am I?

Vi käkade gott, blev helt förälskade i Ölstugan, åkte Voi, gick på barer, träffade folk, missade hotellfrukosten x2, promenerade, förfestade på hotellet, hade sovmorgon med tvtittande ena morgonen då det regnade, serverade varandra dricka och låtsades vara bartenders (jag sög, Jimmy var asrolig!), gick på universeum och såg massvis med djur och testade på roliga saker.

Ja vi hann med mycket skoj under våra 3 dagar och 2 nätter i Göteborg. Underbar stad! 


























Tack för oss Göteborg. På kärt återseende!

Göteborg levererar!

Vi är i Göteborg och lever LIFE! 
Jag uppdaterar er med massvis av bilder imorgon när vi är påväg hem. Promise! 😍💋

En helt underbar dag, kväll och natt!

Förra veckan så träffade vi Nadja med familj och åkte till fjäderholmarna! Hur mysigt som helst!








När vi klev av båten och var tillbaka i stan så kramades vi hejdå och sen fortsatte en riktig dejtkväll/natt i stan med min andra halva!









Middag på Pinchos, massa voiåkande, massvis med shots och drinkar på The laughing duck. Vi körde varannan beställning och överraskade varandra med goda och speciella drinkar. Asroligt! Avslutade med att ta in på Radisson hotell. En helt underbar heldag i stan! 😍