dåligt och bra

dåliga saker med sommaren;
*mygg och insekter, usch det är så jävla äckligt så det finns inte. man ligger där på handduken och solar så kryper det upp en skalbagge på benet, bläbläblä. och på sommarkvällarna är myggen förjävliga!!
*regn, man vaknar på morgonen drar upp persiennerna i hopp om att det är klarblå himmel och stekhet sol, men istället är det spöregn hela dagen. aja, det är bara att stanna hemma då!

bra saker med sommaren;
* grillning, är det inte mysigt att sitta alla kompisar vid en brasa, kanske grilla korv eller bara värma sig? sitta under en filt och lyssna på musik. eller underbart skulle det vara om nån spela gitarr och alla andra sjöng med. en cider i handen och allt är perfekt.
*bada, vad är sommaren utan sol och bad? ligga där på handduken och svettas, gå ner och svalka sig i vattnet och sen gå upp och lägga sig igen, låta vattendropparna torka in i huden av den starka solen och bara njuta av livet.
*coca cola, är det inte så underbart gott? när man är hur törstig som helst, att bara öppna en iskall cola och dricka. aaaah...
*tälta, det är ju faktikst nånting man har tillfälle att göra på sommaren. alla kompisar, inga grannar som klagar på för hög musik. bara ha roligt med sina vänner.
*musik, japp, vad fan vore sommaren utan musik?
*minnen, på sommaren skapas nog de flesta minnerna. det tror jag de flesta håller med mig om. sommar minnen is the shit!