Går inte att sluta skriva.

Ojojoj. Dagen har bestått utav 8 timmars total rensning. Har haft så mycket skit i rummet så det finns inte. Och i och med att mitt rum är störst så blir det lätt att folk dumpar sin skit där. Haha. Har rensat massor med böcker och dvd filmer, kläder, sovsäck, luftmadrasser u name it. Har även bytt plats på garderober osv så jag har en bättre plats för alla mina skor.
Min crosstrainer och mitt stora skrivbord ligger båda ute på blocket. Så fort jag får dem sålda ska jag köpa en vit byrå med en vit hylla över, sänglåda att ha alla nostalgi saker i (skolkataloger, dagböcker, foton m.m) sen ska jag även köpa ett sminkbord. Har länge velat haft ett. Dom är ju sååå fina!
 
Utöver all rensning så har vi ätit jättegod lucia brunch samt latat oss och köpt hem pizza till middag. Jag och pappa var iväg och dumpade massa prylar på myrornas. Kul att sakerna kan komma till användning. En del hade vi att slänga på grovsoporna också. Mamma och pappa hade en liten rensning idag dom med. 
 
Imorgon ska jag förmodligen lyckas färga håret. Måste även hinna med lite julklappsshopping. Köpa nya skor måste jag göra också. Jösses. Det är mycket nu! 
 
Våran kära kusin hjalle kom förbi en sväng också. Skulle egentligen med och skåla för hans nya jobb men jag började må sjukt illa så jag skippade det. Han och syrran fick klara sig utan mig denna gång. Istället ligger jag i badet och njuter av värmen och tanken på att jag är ledig imorgon och bara har 1 vecka kvar att jobba innan det är dags för julledighet. Underbart! :)
Kategori: