Småland

Vilken helg.
Helt underbart! 

Började med att vi var lediga på fredagen. Åkte till Rofa Design för att hämta våran present då vi inte hade tid att vänta 5-7 arbetsdagar på leverans. Sedan började resan. Mat, snacks, musik, sång, skratt och p3 dokumentär blev det under resan. 
När vi väl kom fram så blev det incheckning på vandrarhemmet och sedan till Sävsjö för att köpa mer alkohol. Efter det käkade vi mat och handlade innan vi fortsatte mot Anja och Bosse där resten av familjen redan var.
Blev en lugn kväll för att vara oss men mycket snack och umgänge ändå.
Vi åkte tillbaka till vårat vandrarhem, rätt mysigt ändå. Sen sussa vi sött efter ett tag.

Lördagsmorgonen blev det dusch, fix och pack för att sedan åka bokstavligen 1 minut till vrigstadskyrka. Där mötte vi upp resten och sedan var dopet igång. Jättefint, verkligen! Och Matheo var sååå duktig hela tiden.
Efteråt blev det god mat, fika och presentöppning i församlingslokalen.
Allt var toppen och hur trevligt som helst. Fick hålla lillplutten flera gånger också så jag var mer än nöjd.
Sedan drog vi mot Anja och Bosse, där vi skulle sova denna natten. Eftersom Nadja, Andreas och Matheo sov där fre-lör så fick vi inte plats då alla andra också sov där. Men denna natt, lör-sön så fick vi låna Erics rum! 🙏🥰 
Det blev party, ölspel, lekar, lite drama, dans, biljard, dart, gråt och skratt. Precis allt som innefattar en riktig partynatt våra familjer emellan. Love it! Vilka är som vi? 
På söndagen åt vi god mat och kollade på massvis med Leif och Billy avsnitt. Sedan blev det dags att åka hemåt.

Saknar redan smålandsgänget. Gud vad jag ÄLSKAR dom! Och oss familjer tillsammans! ♡